Hepinizi ennnn içlerimden tebrik ediyorum canlarım,bu kupaları hakettiniz hem de sonuna kadar
maibeyazcım çok tebrik ederim canımmmm geldiğin gibi gösterdin kendini bravodevamını diliyorum canım
Kızlar tebrik ediyorum hepinizi,
maşallah çok güzel kilo vermişsiniz zaten belliydi dereceniz:))
canımsın
nasıl içim kıpır kıpır oldu anlatamam sana
uzun zamandır bunu bekliyoruz,eski günlerimize döndük çok şükür:124:
CUMA zayiflama YARIŞMASI 268. ETAP SONUÇ LİSTESİ
27 TEMMUZ - 3 AĞUSTOS 2012
Takım Dereceleri
1.) 7. Takım
2.) 6. Takım
3.) 2. Takım
Bireysel Dereceler
1.) 6. Takımdan " fly_fly '' %4.38
2.) 7. Takımdan '' maibeyaz '' % 3,2
3.) 4. Takımdan '' pegasus07 '' % 3,1
aglamak istiyorum ama ben çok şükürrrrrrrrrrr bende dondurmayı hakkettim kanımca iyikide yemişim biri çizelgemi düzeltemezmi noluuuuuuuu 80 olsun çizelgem lütfen ben neden bu kadar beceriksizim ya böyle işlerde
cnm benım bende oyle bısı yasamıstım.cok sılık cızgı ve zamanla kendılıgınden dusen bı bebek.sen yınede cok sevınme ama 4 gun olmasıda bu sılık durumu oluşturuo olabılır.genelde adetten bı hafta sonra cızgı net cıkıo ya o yuzden.tek duam senınle.inş allah gonlune gore verır
saolasin yesil erikcim, ins hakkimizda hayirlisi olsun..Canım inşallah hayırlısı, Mübarek Ramazan ayı Rabbimin rahmeti çok boldur. Dualarım seninle.
Herkeslere Günaydın, Hayırlı Cumalar,
Önce sahurdaki menümü yazıvereyim;
1 dilim tam tahıllı ekmek
3 zeytin
Salatalık/Domates
Bol bol su
Tabi sabah oluncaya kadar sular gitti
rabbim hakkınızda en hayırlısını versin canım inşallah..
benim kızımdada çok çok silik çıkmıştı 2. çizgi..
üstelik kendisi 3 aylıkmış...
bazen silik çıkabiliyor...
Rabbim hayırlısını versin inş tatlım 1 hafta geçtikten sonra kan tahlili yaptır tatlım beklemek insanı strese sokuyor.Ben günüm geçtikten 1 gün sonra yaptırmıştım dr bile şaşırmıştı tabi bilmediği için.Başka bi dr ile tedavi olmuştum çatlama iğnesi kullanmıştım
Gebelik ilerleyince b-hcg düşüyor o yüzden silik çıkmıştır tatlım
saol pasacim, ins oyledir.. :26: cok umutlanmak istemiyorum ama sanki bu sefer farkli gibi, Rabbim bilir tabi..canım işşallah seninledir emanetin umudunu yitirme
senin kilon düşük olduğundan çok nomal canım bir de regl yakın diyosun
canım geçen seferde öyle çıkmıştı senin.İnşallah hayırlısıyla bu kez bebiş gelir
O bahsettiğin belirtiler regl yakınken de olabiliyor,kendini hazırla ona göre sonra üzülmeyesin.regl belirtilerinden farklı olarak çok uyku yapmıştı bana
kız neden ben çok severim temizlik yapmayı:18::18:
canım sana yaptıgım işleri yazıyım dinle bak
1-elektirik süpürgesini temizledim torbasını taktım evi süpürdüm
2-evi sildim
3-toz aldım bütüm mobilyalarımın
4-nevresim takımlarımı degiştridim
5-tuvaletleri yıkadum banyoyu sildim
6-bulaşıkları makimaya dizdim temizleri yerleştirdim
7-buzdolabını sildim kahvaltılıklarımı taze kaselere koydum
8-yemkelerimi yaptım
9-karbuzumu kestim tatlımın tabagını yerleştirdim gene çıktımı sana bulaşık hop makinaya
akşam menüsündede arpa şereiyeli nohutlu yogurt çorbası soguk ..kırmızı biber dolması.. annem kıştan taze yeişl fasülyeyi kurutmuştu onu yarmalı yemegini yaptım ..2.5 dilim revanim var eşimin tatlısıbende yemekelrin yanına muhtemelen salata yaparım daha pazara gidemedim market işini gördüm ama bugün anam agladı namazımı kıldım makinada beyazlılarım var çıksada assam benim kociş gelicekte pazara gidicez daha ay ben çok seviyorum pazarı yaa
Kızlar sonuç listeleri yapılmadı henüz ama ŞAMPİYON BELLİ!!! huuuuuuu heeeyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?