Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hepinizi ennnn içlerimden tebrik ediyorum canlarım,bu kupaları hakettiniz hem de sonuna kadar

maibeyazcım çok tebrik ederim canımmmm geldiğin gibi gösterdin kendini bravo devamını diliyorum canım

Hepinizi ennnn içlerimden tebrik ediyorum canlarım,bu kupaları hakettiniz hem de sonuna kadar

maibeyazcım çok tebrik ederim canımmmm geldiğin gibi gösterdin kendini bravo devamını diliyorum canım

beni tebrik et onları degil onlar kakaşükürler olsun canlarım bu günümüze eşim eve gelsinde öpücüklere bogucam o ban destek olmasa sponsor olmasa ben yapamazdım her düştügümde elimden tuttu kaldırdı hadi paşa az kaldı az kaldı dedi durdu teşekkerü ederim burdan eşime sagolsun varolsun

Hariakasınız kızlar hepinizi tebrik ediyorummm...
teşekkür ederim kaptanım sayenizde oldu tabi...
diyetin ilk haftasında iyi moral oldu bu bana...

Hariakasınız kızlar hepinizi tebrik ediyorummm...
teşekkür ederim kaptanım sayenizde oldu tabi...
diyetin ilk haftasında iyi moral oldu bu bana...

alkışşşşş alkış.....alkışşşş...ıslıkkkk...ıslık.......

aç karnına 500 ml su

kahvaltı: geç yaptım o yüzden öğle öğünüm yok bugün
1 ad. haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
domates
salatalık
2 dilim çavdar
çay
kuru yemiş yemeyi unuttum

ara:
2 ad light bisküvi
½ bardak süt

ara:
2 dilim çavdar
1 dilim peynir
1 bardak tuzsuz ayran
1 ad. haşlanmış yumurta ( bu yok listemde aslında ama canım istedi yedim,nasıl olsa cıss değil)

akşam için barbunya pişiriyorum,yanında salata,yoğurt ve ekmekle yicem.ekmeği 1 dilim yicem. 2. dilim yerine dondurma yeme hakkımı kullanıcam.3 ara öğünümde de meyve kuru yemiş ve sütüm var

suyum şimdilik 2 lt oldu

aglamak istiyorum ama ben çok şükürrrrrrrrrrrbende dondurmayı hakkettim kanımca iyikide yemişim biri çizelgemi düzeltemezmi noluuuuuuuu80 olsun çizelgem lütfen ben neden bu kadar beceriksizim ya böyle işlerde

Canim ben onu sabahin 5inde degstrdim farketmednmi daha:26:

hmm anladim canim, nasib bakalim bekleyip goreces..

Canım inşallah hayırlısı, Mübarek Ramazan ayı Rabbimin rahmeti çok boldur. Dualarım seninle.
saolasin yesil erikcim, ins hakkimizda hayirlisi olsun..

Herkeslere Günaydın, Hayırlı Cumalar,

Önce sahurdaki menümü yazıvereyim;

1 dilim tam tahıllı ekmek
3 zeytin
Salatalık/Domates
Bol bol su

Tabi sabah oluncaya kadar sular gitti

gayet guzel bi sahur canim afiyet seker olsun..
istersen yumurta da yiyebilirsin tok tutar..

rabbim hakkınızda en hayırlısını versin canım inşallah..
benim kızımdada çok çok silik çıkmıştı 2. çizgi..
üstelik kendisi 3 aylıkmış...
bazen silik çıkabiliyor...

yok ya senin kiz farkli bi olay onla karsilastiramayiz

evet bakalim once bi gecsin gunum de sonra bakicam evde testim var bi suru zaten artip artmadigini kontrol edebilirim.
simdi zaten kana gitsem bile daha cok dusuktur sayi.
hmm 3 aylikken onda silik cikmis demek cok mantikli

canım işşallah seninledir emanetin umudunu yitirme
saol pasacim, ins oyledir.. :26: cok umutlanmak istemiyorum ama sanki bu sefer farkli gibi, Rabbim bilir tabi..

bilmiyorum saphiracim ya, regl yakinken benim aslinda bu tarz belirtilerim olmaz,
ama iste her sey psikolojik olabilir o yuzden temkinli davranmak lazim,
mesela hic midem bulanmaz, en cok takildigim o, onceki 2 gun gunde 1 kere filan, onceki gun 2 kere, dun de ogleden sonra baya bi bulandi. arabada giderken pencereyi actim, klimayi yukselttim, sonra gecti cok sukur. gelip gidiyo.

zayiflayamadgm icin ozur dilerim ama yine de 1. olmusuz cok sukur Allahima

canim masallah barekallah, ben bu kadar temizligi ayda bir anca yapiyorum pis hatun diyeceksiniz bana..
masallah sana ya ama yine de cok yorma kendini, her zaman temiz olmasa da olur sanki ev, bu dunyaya temizlik yapmaya mi geldik yani... onemli olan sevgidir muhabbettir

Kızlar sonuç listeleri yapılmadı henüz ama ŞAMPİYON BELLİ!!! huuuuuuu heeeyyyy

ayy cok sevindim ya elhamdulillah, ama kizlar hep sizlerin sayesinde, masallah hepinize, hepinizi opuyorum ve ski ski kucakliyorum!!!

sahurda neler yedim

2 dlm tam tahilli ekmek
1 kk peynir
yumurtasiz menemen
salatalik
4-5 zeytin
1 kayisi

yağmurcum niye özür diliyorsun bebem hepimizin başına gelebilen bir durum bu sen menülerine çok dikkat ediyorsun,mutlaka gidecektir kilolar

yemeğimi salatamı yaptım geldim.şimdi de kuzumla biraz dışarı çıkalım hava alalım,hoplasın zıplasın koştursun,enerjisini atsın,20.00 de akşamı yeriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…