Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canim ben onu sabahin 5inde degstrdim farketmednmi daha:26:
canım sen demesen farkedemicem oruç başıma vurdu galiba bugün çok yoruldumda

canım benim herzamanki günlük işlerim bunlar iyide oldu memlekete gidiyim geliyim sen ozaman gör temizligi

yağmurcum niye özür diliyorsun bebem hepimizin başına gelebilen bir durum bu sen menülerine çok dikkat ediyorsun,mutlaka gidecektir kilolar

hmm piki o zaman :78:
ins canim, dun tatlidan artmisti 2 kase ama yemedim, yemiycem de insss. Rabbim iradelerimize kuvvet versin aminnn

canım sen demesen farkedemicem oruç başıma vurdu galiba bugün çok yoruldumda
canım benim herzamanki günlük işlerim bunlar iyide oldu memlekete gidiyim geliyim sen ozaman gör temizligi

masallah pasammm senin gibi caliskan bayan a da o yakisir..
bakma sen bana ben biraz tembel ve pis yetismisim
misafir gelceginde tertemiz yapiyorum evi, ama diger zamanlar derli toplu dursa yeter

bu arada sen simdi 81 misin 80 misin? :44:

12 nisan 1980 canım anacım bana temmusta hamile kalmış nisannında 12 de öylen ezanından önce dogurmuş aslen koçum ama özelliklerini taşımıyorum bencilmiş kibirliymiş pey benmiyalan merhametim yüznden kaybediyorum ya herşeyi

o da tevafuk olmus da kilonu sormustum sormayi becerememisim, 80 kilo musun yani?
sanki bildirime 81 yazdik, ama oyleyse de fark etmes nasil olsa birinci olduuuk

yagmurcum hemen bi gitsen hastaneye teste falnda neymiş ogrensen inşallah umdugumzu gbidir kesin haberini duymak isterim hayırlısıla canım inşallah gönlünüze göre olur herşey

8 kaşık susuz barbunya
1 tatlı kaşığı z.yağ ile yapılmış salata
½ dilim çavdar
yoğurt bitmiş farketmemişim,yiyemedim
üstüne dondurmamı yedim,yalnız light değildi,1.5 dilim ekmek ve 2 kaşık yoğurt hakkım yerine saydım artık onu da

hemen hemen mükemmel bir menüyken eşim erken geldi ve elinde cayır cayır yanan bir pide aman yarabbi gel de yeme el kadar bir parçayı hiç anlamadan yedim,nasıl güzeldi tadı,kendimi tutmasam hepsini yerdim itiraf.com

şimdi de 1 bardak zero içiyorum..tabiki 3. ara öğünümü yemeyeceğim..ne kurtarsak kar

yagmurcum hemen bi gitsen hastaneye teste falnda neymiş ogrensen inşallah umdugumzu gbidir kesin haberini duymak isterim hayırlısıla canım inşallah gönlünüze göre olur herşey

canim ins haftaya sali hala hasta olmadiysam o zaman gidicem,
burda gunun gecmeden kan testi yapmiyorlar,
ins sen de bana dua et olur mu kardesimmm

canım ben şimdi yanlış okumuşta olabilirim neyse canım 81 kilo geliyorum bebem ben

ya nasil her hafta 2 kilo veriyosun pasam, sanirim cok hareketli oldugun icin.
ben ise geliyorum hep bilgisayar basindayim. yani bu aralar boyle.
cok fazla yemiyorum saniyorum ama demek ki bunyeme gore veremiycek kadar cok yiyorum.
ben biraz daha hesap kitap yapayim bakayim belki bu hafta oyle verebilirim,
bi de bi hafta versem obur hafta sabit kaliyor sankim :44: bu da iyi bi sey tabi, sabitleniyr yerlesiyodur ins kilom.

şimdi yedikelrime geleyim
1-4 sivri biber
2-4 temek kaşıgı çorba
3-6 yemek kaşıgı suları süzülmüş fasülye yemegi yarmalı kurutulmuşundan
4-1 adet minnacık bir lokmalım kırmızı biber dlamsı yanında domates koymultum oda haşlanmış boş onu yedin
5-yarım revani yedim toplasan 2 lokma yok
6-3 bardak su
7-1 dilim karpuz vallahi bu sıcakta ne gitti ben
8-1 bardak açık çay
eşimde sıcak pide almıştı sıcacık bir lokma yok ondan yedim sen demez saptrinam olsaydı yerdim ne kada güzel giderdi he
kızlar benim menüm ne ka güzel adetimede çok var ama bugün şekerim düştü galiba ev işlerinden sonra ruh gibi oldum elim ayagım kalkmadı
sizlerin menüsünde ne var irazdan sodamı içicem sahuruda es geçiyorum eşim galiba oruç tutmucak yarım görüşrüz :2::2:

canım iftarda az yiyorum sahur yapmıyorum günde 1 ögün oldugundan veriyosun malesef eşimde biliyosun işleri çok yogun zor oldugundan benle yemeyince bende yemiyorum suyu çok içiyorum birde şeker hapı kullanıyorum ondabda veriyorum kilo kdogumcum vermişti ilacı hem yumurtaların çatlıcak hemde kilo vericeksin dedi

sahurda neler yedim

2 dlm tam tahilli ekmek= 20k
1 kk peynir = 1k
yumurtasiz menemen = 8k
salatalik = 4k
4-5 zeytin = 4k
1 kayisi= 5k

karbon hesabi yapiyim bi.
bugun sahurda 42 k yemisim bile,
hmm o zaman yine iftara pek bi hakkim kalmadi.
yine onceki gunlere gore daha iyi sanirim.
57-42 desek= 15 k hakkim kalmis.
buna uygun yemeliyim ins iftarda.

bak senin yediklerine karbon hesabi yapayim.

4 sivri biber = 12k
4 temek kaşıgı çorba = 4k
6 yemek kaşıgı suları süzülmüş fasülye yemegi= 7k
1 adet minnacık bir lokmalım kırmızı biber dlamsı = 6k desek
domates = 6k
yarım revani = 15k diyelim
1 dilim karpuz = 4k
1 lokma yok pide = 5k diyelim

toplaaam = 59k etti
hmm demek ki sen bu yuzden zayiflayabiliyosuuun..
simdi anladiim... kilonun cok altinda karbon yemissin zaten affferin sana

Ben de 44 beden giyiyorum canım ve gerçekten 40 beden insanı fazlası ile tatmin ediyor,ocak gibi 40 bedene düşücez garanti veriyorum

Canım facedeki son fotografında inanılmaz zayıf görünüyorsun bayıldım

Tebriklerrrrrrrrrrrrr,7. takımmmmmmmmmmmmm,harikayızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Eki Görüntüle 479431 Eki Görüntüle 479432 Eki Görüntüle 479432 Eki Görüntüle 479434 Eki Görüntüle 479434 Eki Görüntüle 479434

Eki Görüntüle 479437 Eki Görüntüle 479437 Eki Görüntüle 479437 Eki Görüntüle 479437
Canlarım,7. takımın biribirinden güçlü,kararlı ve harika hanımları Bu haftanın başında sanıyorum,yazmıştım.Gerçekten takımımızın paylaşımı,etkileşimi,dayanışması ve motivasyonu muhteşem diye.Gerçekten birlikten kuvvet doğuyor,son 3 haftadır ilk 5'teydik ve bugün de 1. liği aldık ve motivasyonumuzun meyvelerini topladık.Tam 34 kg verdim bu takımda.Sonra özel hayatımdaki talihsizlikler ve moral düşüklüğümü takıma yansıtmayım diye ayrıldım ve ayrı kaldığım süre içinde de tam 15 kg aldım gem de 6 ayda.Gerçekten bu takım olayı muhteşem bir ruh.Elimizden geldiğince artı ya da eksi dalgalanmalar olsa bile takımımızdan ve birbirimizden kopmayalım hedeflerimize kadar,beraberce yaşanacak nice başarılara canlarım
Eki Görüntüle 479437 Eki Görüntüle 479437 Eki Görüntüle 479437 Eki Görüntüle 479437

slm kızlar monum:
5 buyuuk bardak su
1kucuk karpuz
domates salatalık sogus
3-4 catal patates kızartması
avuc kadr pıde
bırazda mıhlama

bugund edıgım gıbı sprumuda yaptım usenmessem tekrar yapcam

canim ins haftaya sali hala hasta olmadiysam o zaman gidicem,
burda gunun gecmeden kan testi yapmiyorlar,
ins sen de bana dua et olur mu kardesimmm

Etmezmiyim sana ve pasama hep dua ediyorum ben Allah im buyuktur sen icini ferah tut omayacak sey degl :)

bide senin fazlan cok yokki her hafta iki kilo versen erirsin normal olan verememen yani sıkma sakin canini cok guzel goturuyoruz:)

saphira dun bu evdede vardi sicack pide esra yedimi yok:) askolsun sana guzelsin dedm havaya girdin telfn azck sarj olsun bende atcam fotomu gaza geldim sakliyim onuda gor beni 2ay sonra :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…