canım sen demesen farkedemicemCanim ben onu sabahin 5inde degstrdim farketmednmi daha:26:
hmm anladim canim, nasib bakalim bekleyip goreces..
saolasin yesil erikcim, ins hakkimizda hayirlisi olsun..
gayet guzel bi sahur canim afiyet seker olsun..
istersen yumurta da yiyebilirsin tok tutar..
yok ya senin kiz farkli bi olay onla karsilastiramayiz
evet bakalim once bi gecsin gunum de sonra bakicam evde testim var bi suru zaten artip artmadigini kontrol edebilirim.
simdi zaten kana gitsem bile daha cok dusuktur sayi.
hmm 3 aylikken onda silik cikmis demek cok mantikli
saol pasacim, ins oyledir.. :26: cok umutlanmak istemiyorum ama sanki bu sefer farkli gibi, Rabbim bilir tabi..
bilmiyorum saphiracim ya, regl yakinken benim aslinda bu tarz belirtilerim olmaz,
ama iste her sey psikolojik olabilir o yuzden temkinli davranmak lazim,
mesela hic midem bulanmaz, en cok takildigim o, onceki 2 gun gunde 1 kere filan, onceki gun 2 kere, dun de ogleden sonra baya bi bulandi. arabada giderken pencereyi actim, klimayi yukselttim, sonra gecti cok sukur. gelip gidiyo.
zayiflayamadgm icin ozur dilerimama yine de 1. olmusuz cok sukur Allahima
canim masallah barekallah, ben bu kadar temizligi ayda bir anca yapiyorumpis hatun diyeceksiniz bana..
masallah sana ya ama yine de cok yorma kendini, her zaman temiz olmasa da olur sanki ev, bu dunyaya temizlik yapmaya mi geldik yani... onemli olan sevgidir muhabbettir
ayy cok sevindim ya elhamdulillah, ama kizlar hep sizlerin sayesinde, masallah hepinize, hepinizi opuyorum ve ski ski kucakliyorum!!!
yağmurcum niye özür diliyorsun bebem hepimizin başına gelebilen bir durum busen menülerine çok dikkat ediyorsun,mutlaka gidecektir kilolar
canım sen demesen farkedemicemoruç başıma vurdu galiba bugün çok yoruldumda
canım benim herzamanki günlük işlerim bunlar iyide oldu memlekete gidiyim geliyim sen ozaman gör temizligi
hmm piki o zaman :78:
ins canim, dun tatlidan artmisti 2 kase ama yemedim, yemiycem de insss. Rabbim iradelerimize kuvvet versin aminnn
masallah pasammmsenin gibi caliskan bayan a da o yakisir..
bakma sen bana ben biraz tembel ve pis yetismisim
misafir gelceginde tertemiz yapiyorum evi, ama diger zamanlar derli toplu dursa yeter
bu arada sen simdi 81 misin 80 misin? :44:
12 nisan 1980 canım anacım bana temmusta hamile kalmış nisannında 12 de öylen ezanından önce dogurmuş aslen koçum ama özelliklerini taşımıyorum bencilmiş kibirliymiş pey benmiyalan merhametim yüznden kaybediyorum ya herşeyi
aç karnına 500 ml su
kahvaltı: geç yaptım o yüzden öğle öğünüm yok bugün
1 ad. haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
domates
salatalık
2 dilim çavdar
çay
kuru yemiş yemeyi unuttum
ara:
2 ad light bisküvi
½ bardak süt
ara:
2 dilim çavdar
1 dilim peynir
1 bardak tuzsuz ayran
1 ad. haşlanmış yumurta ( bu yok listemde aslında ama canım istedi yedim,nasıl olsa cıss değil)
akşam için barbunya pişiriyorum,yanında salata,yoğurt ve ekmekle yicem.ekmeği 1 dilim yicem. 2. dilim yerine dondurma yeme hakkımı kullanıcam.3 ara öğünümde de meyve kuru yemiş ve sütüm var
suyum şimdilik 2 lt oldu
yagmurcum hemen bi gitsen hastaneye teste falnda neymiş ogrensen inşallah umdugumzu gbidir kesin haberini duymak isterim hayırlısıla canım inşallah gönlünüze göre olur herşey
o da tevafuk olmus da kilonu sormustumsormayi becerememisim, 80 kilo musun yani?
sanki bildirime 81 yazdik, ama oyleyse de fark etmes nasil olsa birinci olduuuk
canım ben şimdi yanlış okumuşta olabilirim neyse canım 81 kilo geliyorum bebem ben
ya nasil her hafta 2 kilo veriyosun pasam, sanirim cok hareketli oldugun icin.
ben ise geliyorum hep bilgisayar basindayim. yani bu aralar boyle.
cok fazla yemiyorum saniyorum ama demek ki bunyeme gore veremiycek kadar cok yiyorum.
ben biraz daha hesap kitap yapayim bakayim belki bu hafta oyle verebilirim,
bi de bi hafta versem obur hafta sabit kaliyor sankim :44: bu da iyi bi sey tabi, sabitleniyr yerlesiyodur ins kilom.
sahurda neler yedim
2 dlm tam tahilli ekmek= 20k
1 kk peynir = 1k
yumurtasiz menemen = 8k
salatalik = 4k
4-5 zeytin = 4k
1 kayisi= 5k
Ben de 44 beden giyiyorum canım ve gerçekten 40 beden insanı fazlası ile tatmin ediyor,ocak gibi 40 bedene düşücez garanti veriyorumbi 75-76 olayım da canım,ondan sonra bakıciiz duruma.44 bedenim şu anda.40 beden olsam yeter bana.çok zayıf olmak gibi bir hayalim ve isteğim yok zaten.O kadar zayıflık yakışmaz bana.he bir de ben kilomun 10 kg altında gösteriyorumbir ara resim koyarım,önceki sonraki diye,hem motivasyon olur belki
Canım facedeki son fotografında inanılmaz zayıf görünüyorsunEki Görüntüle 478809 Eki Görüntüle 478810
İlk resim 104 kg iken...diğeri 83.5 kg iken ve üzerimdeki elbise 1 beden bol geliyordu artık,zayıfladığımı çok gösteren bir elbise değil anlayacağınız.
resimlerin üzerine tıklayın
Tebriklerrrrrrrrrrrrr,7. takımmmmmmmmmmmmm,harikayızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
CUMA zayiflama YARIŞMASI 268. ETAP SONUÇ LİSTESİ
27 TEMMUZ - 3 AĞUSTOS 2012
Takım Dereceleri
1.) 7. Takım
2.) 6. Takım
3.) 2. Takım
Bireysel Dereceler
1.) 6. Takımdan " fly_fly '' %4.38
2.) 7. Takımdan '' maibeyaz '' % 3,2
3.) 4. Takımdan '' pegasus07 '' % 3,1
canim ins haftaya sali hala hasta olmadiysam o zaman gidicem,
burda gunun gecmeden kan testi yapmiyorlar,
ins sen de bana dua et olur mu kardesimmm
Ben de 44 beden giyiyorum canım ve gerçekten 40 beden insanı fazlası ile tatmin ediyor,ocak gibi 40 bedene düşücez garanti veriyorum
Canım facedeki son fotografında inanılmaz zayıf görünüyorsunbayıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?