canımmm hoşgeldinMmerhabaa canlaarımm sizleriii birazz aksattımmm amaa kusurumaa bakmayınn olarr mııı
Şimdi neleri kaçırdığınızıı anlatayımm
Bu perşembe hastaneden tam 105 kilo olarak çıktım çünkü sürekli bana dışardan kortizol yüklemişlerdi saolsun doktorum uyardı ama ödemden bahsetmedi resmen balon gbii çıktımSu içmem tuz yemem yasak tuz neyse ama su kısıtlmması ağır geldi tabi ben 4 litre su içerim yazın güç bela 1.5 litreye indirdim çünkü rresmen şişiyorum Sonra tabi benn ayaklandım iyicee durur muyum inciraltı senin konak benim gezdirdim kendimi vee sonuç ateş Tabi doktor da kızdı 3 gün ateşli kaldım amaa napimm hareketsiz yatmak kadar zor bişi olaamazz kıyamamm benn hastalarımaa neler çekmişlerr Vee bugün dikişlerimi aldırdım azzcık açmışım gezerken dikişleride azcık daha kızdı doktor tabi
Yani genel olarak süperim canlarım birde kitle iyi huylu çıkarsa değmeyin keyfimeBu arada bizimkilerden gizli iş başvurusu yaptım beni istanbula çağırıyorlar Florance Nightangale hastanesine ama bizimkiler duysa kıyamet kopar biliyorum bu halde iş düşünüom die Ama aaa yatmaktannn çok sıkıldım gidip çalışcam canlarım
bak gözümden kaçmış gene parmaklar çıkmışcanim iftardan sonra o kadar su filan icinde normal oruc tutuyosan iftardan once tartilcaksin tutmuyosan sabah kahvaltida once.
oyle moralini bozma ins... hepimize geliyor yeme krizleri arada bi
aslinda mantikli, bi bakalim persembe sabhki randevudan sonra bi da dusuneyim bunu bi :44:
pasam yaaa.. sen boyle yazinca ben yazdiklarimdan utaniyorum ama
ins Rabbim hepimizin kalbini biliyor, en derin sizilari isitiyor.. ins bi gun bize de gulecek..sadece sabirla beklememiz lazim iste..
ben kendimi biliyorum adet olunca boyle yerlerde oluyorum ama sonra hizla toparlaniyorum.
burda insanlarin lafi sozu yuzunden nerdeyse 10 kilo verdim, artik ins bi sey demezler..
derlerse de benim de bi kac cift lafim olcak bundan sonra..
benim akrabalarimdan yana henuz bi problemim olmadi, tabi gurbette olunca akraba yuzu hic gormedgmden de olabilir bu tabi.
haftaya gidince gorecegm bakalim nasil oluyormus, eltim yok, esiyle bosandilar, oncesinde de 2 kere filan anca gordum.
ins haftaya kadar ben de coktan toparlanmis olurum
toplaam = 62k yemissin..
ben de kendim menumu yazmaya utandgm icin baskalarinin menulerini hesapliyorum iyi mi
sen kaç yaşındsınki ebem yaşlandım diyon:44::44:ok pasam ısım kullanmam pardon:))
zamanında msn lerde fln yukleyıp yukleyıp az kullanmadık .sımdı bana cok sıradan gelıolar.ey ey eskı zamanlar geldı aklıma...eskıden msn yı hıc kapamazdım sımdı acma tenezzulunde bıle bulunmuom:))
bı ara sunucok kullanırdım msn de.sunun saclı olanı nı fln..
yaslandıgımı farkettım bırden.pasam bu konuyu acarak hıc ıyı etmedın kanımcap
canım gelmiş hoş gelmiş kız ban yakın orası bi raraba ah gelsen keşke sana seve seve annelik yaparım yeminleMmerhabaa canlaarımm sizleriii birazz aksattımmm amaa kusurumaa bakmayınn olarr mııı
Bu perşembe hastaneden tam 105 kilo olarak çıktım çünkü sürekli bana dışardan kortizol yüklemişlerdi saolsun doktorum uyardı ama ödemden bahsetmedi resmen balon gbii çıktımSu içmem tuz yemem yasak tuz neyse ama su kısıtlmması ağır geldi tabi ben 4 litre su içerim yazın güç bela 1.5 litreye indirdim çünkü rresmen şişiyorum Sonra tabi benn ayaklandım iyicee durur muyum inciraltı senin konak benim gezdirdim kendimi vee sonuç ateş Tabi doktor da kızdı 3 gün ateşli kaldım amaa napimm hareketsiz yatmak kadar zor bişi olaamazz kıyamamm benn hastalarımaa neler çekmişlerr Vee bugün dikişlerimi aldırdım azzcık açmışım gezerken dikişleride azcık daha kızdı doktor tabi
Yani genel olarak süperim canlarım birde kitle iyi huylu çıkarsa değmeyin keyfimeBu arada bizimkilerden gizli iş başvurusu yaptım beni istanbula çağırıyorlar Florance Nightangale hastanesine ama bizimkiler duysa kıyamet kopar biliyorum bu halde iş düşünüom die Ama aaa yatmaktannn çok sıkıldım gidip çalışcam canlarım
Canım benim inan ki seni çok iyi anlıyorum ağlamak seni rahatlatır ama böyle düşüncelerle kendini daha çok zora sokuyorsun yapma kendine bunu tatlımben de bazen kalori sayiyorum, hatta bi tane uygulamam vardi telefonumda, ama karbon saymak daha kolayima gidiyor.
ins sen 71 i gor ben de 60 i goreyim insss
evet onun icin ugrasiyorum, benim ilk dusuk yaptgm ay benimle ayni gun hamile kalan cok yakin arkadasim, iste 47 kio ile filan hamile kaldi, simdi 25 haftalik filan oldu, sanirim simdi de 49 kilo filanonu gordukce o kadar cok moralim bozuluyor ki, ben hem daha cok kiloluyum hem de bebegim yok, gitti.. ona herkes aaa hamile misin diyor, 5 aya kadar kimse anlamiyor yani. simdi de biraz gobegi var ama sadece bebege aldi yani.hani insanlar bilincli kilo alir, bebegi de cok sagliklidir.oyle seyler ben e basarmak istiyorum ama bazilarinin kaderi boye yazilmamis galiba, hem bebgi tutamaz dusurur hem de yemege abanir sonra da bebek yerine yagdan igrenc bi gobek yapar
kusura bakma canim unden beri moralim cok bozuk gece kac saat agladim..artik yavas yavas gecicek bu krizim de lutfen kusuruma bakmayin
Bence Tr de dr a gitmeyi ihmal etmeyin tatlım hatta şimdiden iyice araştırın.Her dr da bir olmuyor.Ben tedaviye başlayınca dr um doğum iznine ayrılmıştı bu arayıi döneminde gittiğim dr lardan biri senin bebğin olmaz ya da zor olur demişti dünyam başıma yıklımıştı o gün ama bak Allah nasip edince önünde hiçbişey duramıyoraliyorum canim ya...
cok yoruldum artik.
sanirim bu aralar en gucsuz oldugum zamanlar,
yine gecer yine toparlanirim ama idare edin beni biraz...
pihtilasmaya baktilar iste burda bi sorun yokmus, kromozomlara baktilar o da normal.
baska da ne yapilabilir bilmiyorum.
progesteron vermiyor doktorum, faydali olmadgni dusunuyor.
ona gore saglikli gebelik hic bi mudahale olmadan ilerleyebilen gebelik.
o yuzden boyle hic bi sey yapmadan bekliyoruz,
benim de iyice sinirlerim bozuluyor.
normalde de arastirmaci bi kisiyim, ne neden bilmek istiyorum.
esim de diyo birak bosver ama bosveremiyorum iste..
turkiyede 15 gun kayseri de 15 gun antalya da nasil gitces doktora bilmiyorum ki, gitsek doktor da bize guler ben size 15 gunde napabilirim ki der gibime geliyor.
burdaki doktorun da bi faydasini gormedik henuz.
hoc bu doktora da benim israrlarim yuzunden gidiyoruz,
esime kalsan hic gerek yok.
dun o kadar cok agladim ki, dedim artik su isi bi sahiplen, doktoru ara randevu al, bi gidelim konusalim.
simdiye kadar hep ben randevu aliyorum ben muhattap oluyorum.
sanki tek basima yapicam bu cocugu.
ilk randevuda da nerdeyse gelmicekti benimle oyle sey olur mu yaaa..neymis efendim calisiyormus,
e ben de calisiyorum ama bi sekilde saglik bu doktor randevusu olunca kimse bi sey demez.
ay yine sinir oldum.. neyse beni idare edin artik bi kac gunu ozur dilerim..
acaba yapsam mı diye düşünüyorum ben de..yalnız ben bir topik buldum bak linkini koyayım,sen de bak
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/524612-egeadanin-yontemiyle-zayiflama-deneyimlerimiz.html
canım benim,sebepsiz infertilite mi oluyor bu durumda sizinki?Herşeyiniz normal ve sağlıklı çıkıyorablamların da öyleydi biliyor musun,3-4 sene kadar olmadı,sonra Allah mucizesini gösterdi bizlere,dualarımız kabul oldu,sağlıklı bir erkek evlat verdi ablamlara,bin şükür o da böyle çok üzülürdü,zaman zaman eşinin onu kadar önemsemediğini söylerdi.O yüzden çok iyi anlıyorum şu an seni.eninde sonunda oluyor canım,inşallah senin de olacak.ablamlara hacdan okunmuş buğdaylar gelmişti,onları yutup,namazlarını kılıp,onlara söylenen duaları okuyup,perşembe akşamları bebek denemelerini gerçekleştiriyorlardı.belki siz de böyle bir şey deneseniz :26:
canımmm hoşgeldin
dr. un çok haklı canım,kendine dikkat etmezsen nasıl iyileşeceksinbiraz sabret tatlım,sonuçların da temiz çıksın inşallah ondan sonra seniş tutan yok zaten
işin de hayırlı olsun canım,teklif çok iyi yerden gelmiş ama önce sağlık tabi.bu arada karatay hoca da orada biliyorsun değil mi
bak gözümden kaçmış gene parmaklar çıkmış
sen kaç yaşındsınki ebem yaşlandım diyon:44::44:
canım gelmiş hoş gelmiş kız ban yakın orası bi raraba ah gelsen keşke sana seve seve annelik yaparım yeminlesen iyisin unutma işşallah testlerinde iyi çıkıcek ban çıkarsa ban dondurma ısmarla magnum olsun lütfen
Bende ondan istiyorum sapişim 40 beden olsam yeter 2 beden kaldıben de 40 beden olayım yeter.bizler en azından diyet yaparak kilo verebiliyoruz,kilo almak isteyenler yese de alamıyor çoğu
Ahh ahh o kistler bana neler yaptılaraslıdna sırf bogaz tutmak degıl bu iş.cogusu hastalıktan dolayı kılolu ve bunun farkında olmayan mılyonlarca ınsan var..bu kdr yemenın de bı sebebı var elbet durduk yere deıl..
ben mesela kıstlerımden dolayı kılo alıyorum..bunun envai cesıt hastalıgı var.tabı hastalıgı bılıp ona gore dıyet yapacaksın.
Herkes toplaşmış bi ben yokmuşumToplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)
gerbera1987, yesil_erik, maviyesil1999, SAPHIRA+, nev81, muconex
bütün kızlar toplandık
Mmerhabaa canlaarımm sizleriii birazz aksattımmm amaa kusurumaa bakmayınn olarr mııı
Yaaaaaa bilmiodummmmmmmm çokkkkk sevindimmmmmmmm belki banada bi el atar
Yaaa paşammm sendee kalırımm artıkkkk bennn kimsem yok gurbet ellerdeYol bilmem iz bilmem lojmanda kalacağız ama nasıl alışılır koca istanbula
Ohh mis gibi olmuştur evin güle güle kullanherkese hayırlı sabahlar...
pazar pazartesi evde boyacı vardı bizim giremedim nete... duvardan telefon girişlerini falan hep söktü net yoktu...
çok şükür boya bitti ama temizlik var şimdi de... bu gün de pek giremem sanırım...
akşama bakarım inşallah geçmişe...
günaydınnn ayy ne özlemişimmm...
takımda yeni kan ne kadar çoğalmış maşallahh...eskiler bilir beni ama yeni arkadaşlarada meraba demek istiyorum ben geçen sene ekim ayında mezun olmuştum takımdan 97 ile başlayıp 68 ile ayrılmıştım...taşınmaydı yeni işti ortamdı derken 76 oldum...safişim nerde ya onu göremedim..ipek geri gelmiş...nevim dönmüş...ooooo ilk fırsatta dönmek istiyorum inşallah bu sefer 60olmadan kovsanızda gitmem vallaa....öpüyorum herkeşleriii uzaktan takipteyim....
nilüşüm geçen sene gitti gidiyordan aldığımız japon tulumunu giydim kullaklarını çınlatarak işe gidiyorum....
hpınız hala uyuyorsunuz dımı.gece yatmak bılmıyorsunuz sabah kalkmak bılmıyorsunuz.omaz bole kılo verilmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?