Son zamanlarda hep kötü haberler alıyorum ya hastalık ya ölüm( Daha geçen gün bir aile dostumuzun 8-9 yaşlarındaki oğluna araba çarpmıştı,hala yoğun bakımda,kendinde değil bir arkadaşımın babası aniden rahatsızlanmıştı 10 gün kadar önce,2 gün hastanede yğun bakımda kaldıktan sonra vefat etti Başka bir arkadaşımın da babası kolon kanseri olmuş,ameliyatı kötü geçmiş,durum baya kötü bir çırpıda aklıma gelenler bunlar biliyor musunu,daha var aslında yani ( tabi bir de şehit haberleri
Tamam canım,boşaltıyorum şimdi.Bu arada ayran detoksu da yapabilirsin 2 günlük.Hem çok lezzetlidir,hem de bana 2 günde en az yarım kilo veridirirdi.Hani 6 yemek kaşığı mercimek,6 yemek kaşığı bulgur,6 yemek kaşığı nohut düdüklüde haşlanıp naneyle yoğurtla bir diş sarımsakla karıştırılıyordu ya,o detoks...
evet canım daha önce yapmıştım onu yalnız ben ondan biraz korkuyorum,kim yaptıysa arkasından iştah patlaması yaşıyor,bende öyle olmuştum :26:
canım başınız sağolsun Allah rahmet eylesin
al beni şevkatli kollarına paşoş zaten moral sıfır oldu anlatırım şimdi
çok seviyorum canım ağırlamayı,keşke sizleri de ağırlayabilsem
canım regl de benim de 2.5 kg filan farkettiği oluyor
bakalım yarın bir atraksiyon yapıciz artık cumaya hazırlık
ooh ohh maşallah canım benim
evet canım ben de çorba,ayran filan içeyim diye düşündüm,sonra dedim sırf yoğurt mu yesem,bir de tabi pirincimiz var ama bay geldi pirinçten galiba.başka önerin var mı?
bir de özel mesaj kutun dolmuş canım,boşaltır mısın
:44::44:canım bu ilk ve sondu yeminle önceden sütlaç diye ölürdüm yeminle yedimya :120::120:hiç hoşuma gitmedi normalde ok güzel yaparım eşim bir kaseyi yedi ben zevk almadım galiba suçluluk duydum yerken ondan birde şekeri tatlıyı kestimya yiyince rahasızlanıyorumHaMilelikte olur ya oyle sanirim bilemiyorum..ama kiskaniyosa bide seni hic soylemez dogru kilosun
pasam ben sana diyim bugun ayin 8i sen iki ay sonra belki daha kisa surede gorcen 70i boyle devam edersen ipekyolda mantikli diyo tatlilari tartidan sonra yemek lazim persembe oructan once tartiliyosan persembe iftarda ramazani atlatlimda bi kürde yaparsin sindirim icin 8eekimde 69olursun inaniyorum ben
şak ayaptım kız takılıyorum canımsın canımCanım benimmmmm,afedersin.Genelde bebek konuları vardı ya anlamadığım konularda çok sağlıklı yorum yapamazsam diye alıntılamadım,küsme banaaaa
İnşallah canım benim,Allah hepimizin karşısına kadir kıymet bilen,erdemli insanları çıkarsınGerçekten herkes melankolik bir yüzüm olduğunu söyler ve bu yüzden senin de dediğin gibi gülümsemeyi çok yakıştırılar,Allah hepimizi güldürsün inşallah
Tamam canım,boşaltıyorum şimdi.Bu arada ayran detoksu da yapabilirsin 2 günlük.Hem çok lezzetlidir,hem de bana 2 günde en az yarım kilo veridirirdi.Hani 6 yemek kaşığı mercimek,6 yemek kaşığı bulgur,6 yemek kaşığı nohut düdüklüde haşlanıp naneyle yoğurtla bir diş sarımsakla karıştırılıyordu ya,o detoks...
Son zamanlarda hep kötü haberler alıyorum ya hastalık ya ölüm( Daha geçen gün bir aile dostumuzun 8-9 yaşlarındaki oğluna araba çarpmıştı,hala yoğun bakımda,kendinde değil bir arkadaşımın babası aniden rahatsızlanmıştı 10 gün kadar önce,2 gün hastanede yğun bakımda kaldıktan sonra vefat etti Başka bir arkadaşımın da babası kolon kanseri olmuş,ameliyatı kötü geçmiş,durum baya kötü bir çırpıda aklıma gelenler bunlar biliyor musunu,daha var aslında yani ( tabi bir de şehit haberleri
Canlarım,gerberam kabul ederse ve sizler için de uygunsa,gerberamın yardımcım olmasını istiyorum.Zaten kendisi gönüllü olarak yapıyordu ama ben demokratik olsun diye,gönüllüler varsa,oylama yapalım diye düşünmüştüm.Görüyorum ki gönüllü yok.O zaman gerberacığım yardımcım olur musun tatlışım
gel yavrum benim okadar rahattırki omzurm agla aglaya bildigin kadar ben seni teselli ederim
:44::44:canım bu ilk ve sondu yeminle önceden sütlaç diye ölürdüm yeminle yedimya :120::120:hiç hoşuma gitmedi normalde ok güzel yaparım eşim bir kaseyi yedi ben zevk almadım galiba suçluluk duydum yerken ondan birde şekeri tatlıyı kestimya yiyince rahasızlanıyorumeşimle dün yürüyüşe gittik pastanenin önünden geçiyorz frambuazlı pastamı gördüm bak dedi seni bekliyo pasta hadi paşa az kaldı dedi ana 70 düşünce demişti kaldımı sana 1o kilo ay agzımdan kaçtı 1 kilo verdigim nasıl olur duydularda şimdi keşke allah işi bebem neka güzel olru
şak ayaptım kız takılıyorum canımsın canım
geçmiş olsun başın sagolsun bebem
canım aslında düşünemme lazım dur ben bir düşünüyüm :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
aslında becerebilseydim bende yardımcı olurdum ama nedense bu konularda beceriksiizmneden böyleyim ben ya
evet bence de mantılı hem tok tutar da işte sindirimde sıkıntı yapmasa sorun değilBence en iyisi haftada iki gun her hafta protein yapmak ben oyle bi yontem dusundum??
gel yavrum benim okadar rahattırki omzurm agla aglaya bildigin kadar ben seni teselli ederim
geçmiş olsun başın sagolsun bebem
canım aslında düşünemme lazım dur ben bir düşünüyüm :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
aslında becerebilseydim bende yardımcı olurdum ama nedense bu konularda beceriksiizmneden böyleyim ben ya
evet bence de mantılı hem tok tutar da işte sindirimde sıkıntı yapmasa sorun değil
sağol canım
beceriksizlik değildir de,ilgi alanı meselesi tatlım
Ipekyol 23
maviyesil 9
saphira 25
gerbera23
yagmur 19
pasam 45
senarist 13
yesilerik 3
anane 40
shopaholic 14
muconex 21
maibeyaz 5
nev 13
Canlarım,gerberam kabul ederse ve sizler için de uygunsa,gerberamın yardımcım olmasını istiyorum.Zaten kendisi gönüllü olarak yapıyordu ama ben demokratik olsun diye,gönüllüler varsa,oylama yapalım diye düşünmüştüm.Görüyorum ki gönüllü yok.O zaman gerberacığım yardımcım olur musun tatlışım
eline sağlık canımIpekyol 23
maviyesil 9
saphira 25
gerbera23
yagmur 19
pasam 45
senarist 13
yesilerik 3
anane 40
shopaholic 14
muconex 21
maibeyaz 5
nev 13
9 hayat çayi kaptannn:d dilimde tüy bitti ya:d
eline sağlık canım
paşam tebrikler
yeşilerikçim dün de paylaşımın eksikti ve yazdım sana,sanırım görmedin ???
canım benim,benimki tamamen diyetle alakalı,o sorun başladı mı,öldür Allah düzelmiyor.ya mindivan macunu bile denedim ben,biliyor musun mindivan macununu?
başın saolsun çok geçmiş olsun çocuğun nesi var son durumu nedir
ah kızlar bı ara geldım yazdıklarınızı okudum saat 11 gbıydı sanırsam..
ıftarı yaptım.evı toparla bulasık yıka,cocugu yedır uyut derken,tervıhe gıttım.dondum camasır astım..sonra leslie 3mıl yaptım.dondum slim ın 6 karın hareketlerı yaptım ..su anda ter ıcınde sıze yazıorum:)) ıns ıse yarar
Oooh supersin bacim banada spor yaptir yav:d bende temizlikte sauna sort giycem o terletsin bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?