Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sadece sehit haberleri bile yetmiyomu zaten bosuna olen bisuru gencecik insan anne evladi.. O cocuk insallah kurtulur ama bu kadar uzun sure yogun bakimda kalip dilimizi hayra yoralim.. Dua etcen saphiram napilablirki baska hastalik yaslilik insan belki biraz kabul edebiliyoda zamansiz olunca atlatamiyosun gercekten..

Yarin basliyorum temizlige kizlar cumayada spor olur bayram 19unda 11gunde ben iki üc kilo verirm heralde dmi

evet canım daha önce yapmıştım onu yalnız ben ondan biraz korkuyorum,kim yaptıysa arkasından iştah patlaması yaşıyor,bende öyle olmuştum :26:

gel yavrum benim okadar rahattırki omzurm agla aglaya bildigin kadar ben seni teselli ederim
:44::44:canım bu ilk ve sondu yeminle önceden sütlaç diye ölürdüm yeminle yedimya :120::120:hiç hoşuma gitmedi normalde ok güzel yaparım eşim bir kaseyi yedi ben zevk almadım galiba suçluluk duydum yerken ondan birde şekeri tatlıyı kestimya yiyince rahasızlanıyorum eşimle dün yürüyüşe gittik pastanenin önünden geçiyorz frambuazlı pastamı gördüm bak dedi seni bekliyo pasta hadi paşa az kaldı dedi ana 70 düşünce demişti kaldımı sana 1o kiloay agzımdan kaçtı 1 kilo verdigim nasıl olur duydularda şimdikeşke allah işi bebem neka güzel olru
şak ayaptım kız takılıyorum canımsın canım
geçmiş olsun başın sagolsun bebem

canım aslında düşünemme lazım dur ben bir düşünüyüm :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
aslında becerebilseydim bende yardımcı olurdum ama nedense bu konularda beceriksiizm neden böyleyim ben ya

Olcak canim benim merak etme daha sen bu kiloya incegni dusunurmuydun onceden oda oyle olcak insallah ve canin nasil pasta cekmez bana ogret bunuuu:)

Bence en iyisi haftada iki gun her hafta protein yapmak ben oyle bi yontem dusundum??
evet bence de mantılı hem tok tutar da işte sindirimde sıkıntı yapmasa sorun değil

sağol canım
beceriksizlik değildir de,ilgi alanı meselesi tatlım

Ipekyol 23
maviyesil 9
saphira 25
gerbera23
yagmur 19
pasam 45
senarist 13
yesilerik 3
anane 40
shopaholic 14
muconex 21
maibeyaz 5
nev 13

seve seve

başın saolsun çok geçmiş olsun çocuğun nesi var son durumu nedir

Ipekyol 23
maviyesil 9
saphira 25
gerbera23
yagmur 19
pasam 45
senarist 13
yesilerik 3
anane 40
shopaholic 14
muconex 21
maibeyaz 5
nev 13
eline sağlık canım
paşam tebrikler
yeşilerikçim dün de paylaşımın eksikti ve yazdım sana,sanırım görmedin ???
9 hayat çayi kaptannn:d dilimde tüy bitti ya:d

canım benim,benimki tamamen diyetle alakalı,o sorun başladı mı,öldür Allah düzelmiyor.ya mindivan macunu bile denedim ben,biliyor musun mindivan macununu?

ah kızlar bı ara geldım yazdıklarınızı okudum saat 11 gbıydı sanırsam..
ıftarı yaptım.evı toparla bulasık yıka,cocugu yedır uyut derken,tervıhe gıttım.dondum camasır astım..sonra leslie 3mıl yaptım.dondum slim ın 6 karın hareketlerı yaptım ..su anda ter ıcınde sıze yazıorum:)) ıns ıse yarar

Ne işe yararki o ?
Kaptanim ben bu sayimi 20 dakkada yaptim masallah bize ama aklima bi cozum geldi benim herkes profilinden o gunku mesajlarini pat pat saysa bana mesaj atsa bende onu yazsam nasil olurki?

başın saolsun çok geçmiş olsun çocuğun nesi var son durumu nedir

kafa tasında çatlak ve kanama vardı.Kanama durdurulmuştur herhalde bu kada rgünde.Çok ayrıntı alamıyoruz telefonda çünkü anne-baba konuşacak dermanı bulamıyorlar tek gelişme yanına girip konuştuklarında,annesinin veya babasının elini sıkıyormuş.Şu ana kadar aldıkları tek tepki bu.Ödem varmış başında,dr. 1 ayda dağılır ödem demiş tabi inşallah kötü bir gelişme olmazsa bu arada Dün ateşi çıkmış mesela 40 derece olmuş korkmuşlar tabi çok.sonra dışarıdan medikal bir alet getirtilmiş,onunla ateşi düşürülmüş.bugün ateşi olmamış çok şükür

Oooh supersin bacim banada spor yaptir yav:d bende temizlikte sauna sort giycem o terletsin bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…