Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

nev hoşgeldin geçmişi okuyorsun galiba
bende yarın oruç tutmaya başlıyacam inşallah iftarda tavuğun yanında bir şey yiyormusun ve sahuru nasıl yapıyorsun yardımcı olabilirmisin.

ben boğazımı tutup kaçamak yapmasam inşallah gidecek canım.ben de senin sonucunu merak ediyorum canım,sen tavuğa başladın mı?

canımmm çok teşekkür ederimm o senin tatlılığın hayatım
Canım benim,evet başladım,yarın 3. günüm olacak ve tavuğu bırakıcam ama sonuçlar âlâ 1 kilo eksideyim şu an,yarına artar diye tahmin ediyorum :124:

Canım ben geçen yıl kalori sayımı diyeti ile 14 kilo verdim ve sırrını söyleyim işin.İnsan;kilosu*20 kalori alırsa kilosu sabit kalır.Mesela senin kilon 60.Yani 60*20=1200 senin kilonu sabit tutar eğer spor yapmazsan.Azaltırsan verirsin,yok azaltmaz da kaloriyi spor yapmazsan yine verirsin.İnsan 7000 kalori eksiltir ya da sporla harcarsa 1 kg verir,7000 kalori alırsa 1 kg alır.Yani sen 1000 kalorilik bir diyet ve sporla.haftada 1 kilo verebilirsin.Ama 1200 alır spor yapsan da veririsin fakat haftalık yarım kilo kadar,doğru bir hesaplama hedefe ulaştırır

Anladım canım,geneli sebebin doğum ve kalıtsal sanıyorum.Ama hiç kaygı yapma,ben de 105 kg'dan düştüm geçen yıl 70'e hem de bir yılda,atıcaz beraber bu kiloları

Bide bayanlar bu sabah itibariyle 74küsurlere ulastim cuma alnimin akiyla cikcam nev Allah senden razi olsun:)
Allah senden de razı olsun prenses Harikasınnnn,ben de 1 kg eksideyim bu günden

Kaptanim bide gece aklima takildi bak uyurken dusunuyorum o dereceyim:d benim hedef kilom 64 ben baska demistim girdigimde 66sanirim oyle demistim 66da kovulmyim :)
Kuzum hedefini 55 ya da 60'a çeksene,çok güzel bir yüzün var,hem ilerde kilo almaya kredin de olsun,harika olur benceeeeee

Tavsiyem bu çayların direk değil,haftada tek gün diyete destek için kullanılmasıdır.Hergün yeşil çay ya da kiraz sapı içilebilir ama bu tür çaylar sürekli kullanılırsa mide ve bağırsaklarda problem oluşturabiiyor

nev bu haftayı nasılsın geçirdin tavuğun yanında ne yedin iftar ve sahur menünü yaza bilirmisin.
Canım közlenmiş tavuğun yanında iftarda birkaç dilim karpuz da yedim,ayran filan da içtim vücut dengem bozulmasın diye.Sahurlarda da tavukların yanında,haşlanmış yumurta ve süt içtim,1 kg da vermişim 3 günde,sporsuz.Çünkü ben ramazanda spor yapamıyorum ne yazık ki...

Çorbayla da geçirebilirsin günü canım benim

nev nerdesin seni bekliyorum soracaklarım var.
Geldim canım,nerdeyse 20 sayfa okudum,ancak alıntılarımı cevapladım

Son düzenleme:

Senin yuzun cook anlamli ve zarif bi yüz ben sana bayildim :) ben 55olsam manken ebatinda olurum ya iri kemikliyim ben sen gormemissindir sanirim fotografmi 75 68gibi falan duruyo yani ama 60mantikli aslinda

nev ben bayrama 72yaparim dmi kendmi tavuktan sonra gene senin programdan devam gitcez sanirim ?bu haftayi resmen sayende eksiyle bitirdim omur boyu tavukmu yesek napsak:) ya ben bu caydan bide iciyorum 3hafta falan olmistur bi siıkıntim yok aslinda oylemi yapym ama icmeynce istahmi frenleyemedm ben

sanırım
[video=youtube_share;01vkcPKCi6s]http://youtu.be/01vkcPKCi6s[/video]
teşekkürler paşam şarkı için

canım dogur söylüyorsun bugün tartıldım sonra iş bitti üstümü çıkardım çok terledim hava sıcak malum eksiyi gördüm 1 kilo hemde ya yeri kaymış dedim başka yerde tartıldım galiba dedim ana gene aynıkendimi seviyorum ya
o allahın emri şimdi onun yanında ay paş ane ka güzel olmuşun diyolar oda strestı vardı işin kötüsü benden hızlı veriyo hiç birşey yemiyo ölüm orucu gibi
kuzularr ne zaman içeri girmek istiyor ki bıcırıklarrr

hımmm ben de isterimmm çayyy..bayılıyorummm çayaa....

oyy saphiam maaşallah ne çok misafirin oluyorrr...seviliyorsun kaptanım...
canım demledim gel içelim
canım ne yalan söylüyüm evde kıymam yoktu okadrda istedim youtubede geziiyodum sonra aklım birşey geldi et yoksa patatestemi yok hemen haşladım içine baharatları soganı koydum şkadarı diyorum yemin olsun tadından yenmiyoeşim beyenicekmi bakalım :18::18::18:
beni gene alıntı almamış küçükte birşey degilimki görmesin :101::101::101::101::101:
sanırım

teşekkürler paşam şarkı için

canım ni demek sabahtan beri onu dinliyorum ne gidiyo beeee

Canım benimmmmm,çok teşekkür ederim.Ben de hikayesi olan yüzleri çok seviyorum,senin yüzün de öyle.Sanki bakılınca tüm kalbi,tüm hayat mantığı ortaya çıkıyor gibi,bir de gerçekten tam Türk kızısın,erkek olsam en fanatik aşığın ben olurdum emin ol Canlarım bu arada 3 gün tavuktan sonra,3 gün kırmızı et de yapabilirsiniz ızgara köfte filan şeklinde.Ya da bir öğün tavuk,bir öğün yağsız kıyma ve bayat kepek ekmeği ile yapılmış ızgara köfte,ya da bir öğün tavuk,bir öğün ızgara balık şeklinde de kullanabilirsiniz programı

Nede sevinirdim ya degerim bilinmiyo zaten varya:d bizi almayan utansin ama tam dusundugumu anlattin yuzunun hikayesi var guzel bi melankolin var sanki sakin yanlis anlama kotu degl bu o yuzden gulmek daha bi yakisiyo sana:) hep gulersin umarim seni mutlu eden biri olur insallah karsinda hep:)

ben yulaf yicem diye sevinmistim ya:) 2pakette yulaf aldm karistrymda yiyim diye halbuki yapmymmi oyle ben atten gina getrdim kendme soyle olurmu bu senin programi tamamliym sonra bayramak kadar protein yapym gene o nasil olur?

Pasam oyle olum orucu falan hikaye pat alir geri ben diyim sana:) e sanada masallah 1 2gidiyo kilon sen demekki cok fena yiyomussun ha ben bunu anladim

var mı böyle bir hayat tatlım
bitmez bitmez beni şimdiden hiç görmediğim evimiz temizliğinin derdi tuttu
Kuzuş dışarı çıkmak istiyor,biz çıkıyoruz,sonra görüşürüz canlar
ohh maşallah bizimki bu saat oldu hala eve dönmedi parktaydık benden önce çıktılar ablamlarla ama kuzenime gittiler galiba evde herkesler uyuyor şimdi bende onları bekliyorum
paşacım ödül gününü tartı günüden hemen sonra ki gün yap telafi edersin 1 haftada

hayırlısıyla o da olur inş canım

Pasam oyle olum orucu falan hikaye pat alir geri ben diyim sana:) e sanada masallah 1 2gidiyo kilon sen demekki cok fena yiyomussun ha ben bunu anladim
canım şuan 91 geliyomuşbende yedim dah afazla o beni kandırıyo allahım affetsin günahını alıyosam yarın 11 gidicek sonuçları alıcekmiş bakalım o kilo aldı oglanda 20 kilo almış kızda 12 yiyorum doymuyoru mdiyor ben ne yerdim halimi görsen şaşardım orta boy borcamlar varya 2 boy onlar en büyük boyuna iskender yapmışlar eşiyle oda kilolu resimlerini koymuş faceye görünce dedim bittimi o oo birdaha olsaydı dedileryemin olsun ban a10 milyar versinler desinler ye yiyemem ben ya
tamam canım bundan sonra ttalıları perşembe akşam yerim

canım başınız sağolsun Allah rahmet eylesin
al beni şevkatli kollarına paşoş zaten moral sıfır oldu anlatırım şimdi
kuzularr ne zaman içeri girmek istiyor ki bıcırıklarrr

hımmm ben de isterimmm çayyy..bayılıyorummm çayaa....

oyy saphiam maaşallah ne çok misafirin oluyorrr...seviliyorsun kaptanım...
çok seviyorum canım ağırlamayı,keşke sizleri de ağırlayabilsem
canım regl de benim de 2.5 kg filan farkettiği oluyor
bakalım yarın bir atraksiyon yapıciz artık cumaya hazırlık

ooh ohh maşallah canım benim

evet canım ben de çorba,ayran filan içeyim diye düşündüm,sonra dedim sırf yoğurt mu yesem,bir de tabi pirincimiz var ama bay geldi pirinçten galiba.başka önerin var mı?

bir de özel mesaj kutun dolmuş canım,boşaltır mısın

HaMilelikte olur ya oyle sanirim bilemiyorum..ama kiskaniyosa bide seni hic soylemez dogru kilosun

pasam ben sana diyim bugun ayin 8i sen iki ay sonra belki daha kisa surede gorcen 70i boyle devam edersen ipekyolda mantikli diyo tatlilari tartidan sonra yemek lazim persembe oructan once tartiliyosan persembe iftarda ramazani atlatlimda bi kürde yaparsin sindirim icin 8eekimde 69olursun inaniyorum ben

beni gene alıntı almamış küçükte birşey degilimki görmesin :101::101::101::101::101:
Canım benimmmmm,afedersin.Genelde bebek konuları vardı ya anlamadığım konularda çok sağlıklı yorum yapamazsam diye alıntılamadım,küsme banaaaa

İnşallah canım benim,Allah hepimizin karşısına kadir kıymet bilen,erdemli insanları çıkarsın Gerçekten herkes melankolik bir yüzüm olduğunu söyler ve bu yüzden senin de dediğin gibi gülümsemeyi çok yakıştırılar,Allah hepimizi güldürsün inşallah

Tamam canım,boşaltıyorum şimdi.Bu arada ayran detoksu da yapabilirsin 2 günlük.Hem çok lezzetlidir,hem de bana 2 günde en az yarım kilo veridirirdi.Hani 6 yemek kaşığı mercimek,6 yemek kaşığı bulgur,6 yemek kaşığı nohut düdüklüde haşlanıp naneyle yoğurtla bir diş sarımsakla karıştırılıyordu ya,o detoks...

Son zamanlarda hep kötü haberler alıyorum ya hastalık ya ölüm ( Daha geçen gün bir aile dostumuzun 8-9 yaşlarındaki oğluna araba çarpmıştı,hala yoğun bakımda,kendinde değil bir arkadaşımın babası aniden rahatsızlanmıştı 10 gün kadar önce,2 gün hastanede yğun bakımda kaldıktan sonra vefat etti Başka bir arkadaşımın da babası kolon kanseri olmuş,ameliyatı kötü geçmiş,durum baya kötü bir çırpıda aklıma gelenler bunlar biliyor musunu,daha var aslında yani ( tabi bir de şehit haberleri

Canlarım,gerberam kabul ederse ve sizler için de uygunsa,gerberamın yardımcım olmasını istiyorum.Zaten kendisi gönüllü olarak yapıyordu ama ben demokratik olsun diye,gönüllüler varsa,oylama yapalım diye düşünmüştüm.Görüyorum ki gönüllü yok.O zaman gerberacığım yardımcım olur musun tatlışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…