Muconexcim canim lapayi esmer pirincten yapinca tadi daha cekilir oluyo tebrik ederim canim kilon icin:) nev gelir sanirsam birazdan
Canım benim,evet başladım,yarın 3. günüm olacak ve tavuğu bırakıcam ama sonuçlar âlâben boğazımı tutup kaçamak yapmasam inşallah gidecek canım.ben de senin sonucunu merak ediyorum canım,sen tavuğa başladın mı?
canımmm çok teşekkür ederimmo senin tatlılığın hayatım
Canım ben geçen yıl kalori sayımı diyeti ile 14 kilo verdim ve sırrını söyleyim işin.İnsan;kilosu*20 kalori alırsa kilosu sabit kalır.Mesela senin kilon 60.Yani 60*20=1200 senin kilonu sabit tutar eğer spor yapmazsan.Azaltırsan verirsin,yok azaltmaz da kaloriyi spor yapmazsan yine verirsin.İnsan 7000 kalori eksiltir ya da sporla harcarsa 1 kg verir,7000 kalori alırsa 1 kg alır.Yani sen 1000 kalorilik bir diyet ve sporla.haftada 1 kilo verebilirsin.Ama 1200 alır spor yapsan da veririsin fakat haftalık yarım kilo kadar,doğru bir hesaplama hedefe ulaştırırbiraz gecmise baktim ama alinti yapamadim,
ben ders calismaya devam ediyorum, ins yarin siz iftar ederken benim de sunumum bitmis olacak :)
1200 kalorilik diyet yapiyorum adetliyim diye.
bugun yaptim sadece dun misafirlikte cok fena cozuttum..
kahvalti
2 dlm tam tahilli ekmek, peynir, 2 zeytin, domates,azicik recel
oglen
3 kasarli tavuk koftesi, 1 kase yogurt, 1 elma
ikindi
1 seftali, 5 minik grisini
su da takip etmeye calistgm liste
1200 Kalorilik diyet
tabi bazi yediklerim uygun olmadi. bazilarinin yerini degstrdm ama toplamda 1200 olcak insss.
haftada 2 kilo diyor bakalim insss faydasini gorurum
aksami da yiyince yazarim
Anladım canım,geneli sebebin doğum ve kalıtsal sanıyorum.Ama hiç kaygı yapma,ben de 105 kg'dan düştüm geçen yıl 70'e hem de bir yılda,atıcaz beraber bu kilolarıcanım ben 6 kilo doğmuşumezelden kiloluyum yani.. özellikle ortaokulla birlikte her yıl 10 kilo alarak liseden mezun olalı bir sene olduğunda 135 i gördüm tartıda.. sonra 1 sene hiç tartılmadım muhtemelen 140 ı da bulmuşumdur.. sonra kocişe aşık oldum diyet yapmaya başladım 3 aylık sıkı bi diyet ve spordan sonra tartıldığımda 129 kiloydum ve üniversitede de 2.yılıma girdim. yurtta da 9 kilo verip 120 kilo ile memur olarak atandım ve okulu bıraktım aynı sene 108,5 a kadar düştüm takip eden 1 sene boyunca en düşük 103 kiloyu gördüm.. o sene hiç kilo veremedim yani ve aynı sene o kilo ile evlendim 6 ay sınra tartıldığımda 112,7 kiloydum hemen durdum diyete başladım 108 kiloyu tekrar gördüm tatile çıktım 112 ye de geri çıktım.. bu kış 118 i gördüğüm oldu.. 116,7 ile de kk ya ve dukana başladım dukanı 8 gün yaptım 4,5 kilo verdim yaz meyveleri çıktı bıraktım ve 115 küsürlere çıktım.. kk yı da bıraktım o ara tayin işleri sebebi ile 1.5 ay kadar..sonra öyle böyle 112,9 e düştüm geri ve kk ya geri döndüm bi hafta yarıştım yanlış hatırlamıyorsam 112,3 oldum ve yine bıraktım kk yı.. şimdi işte 10 gün oldu mu bilmiyorum akşamları haşlanmış tavuk yoğurt ve yeşil salata yiyorum haftada iki gün tavuk yemiyorum.. birinde cacık yedim sadece birinde de karnabahar neyse 107,8 i gördüm de işte hamburger yedim önceki gün dün ekmek krizim tuttu bu sabah kahvaltıda da yaklaşık 2,5 dilim beyaz ekmek yedim bakalım cumaya kadar tartılmıyorum.. bugün de öğlen bişeyler yicem niyetli değilim akşamı boş geçiricem sahura kadar sabredicem :106: böyle yaparsam hamburgeri dengelerim diye düşünüyorum kendimce
Allah senden de razı olsun prensesBide bayanlar bu sabah itibariyle 74küsurlere ulastim cuma alnimin akiyla cikcam nev Allah senden razi olsun:)
Kuzum hedefini 55 ya da 60'a çeksene,çok güzel bir yüzün var,hem ilerde kilo almaya kredin de olsun,harika olur benceeeeeeKaptanim bide gece aklima takildi bak uyurken dusunuyorum o dereceyim:d benim hedef kilom 64 ben baska demistim girdigimde 66sanirim oyle demistim 66da kovulmyim :)
Tavsiyem bu çayların direk değil,haftada tek gün diyete destek için kullanılmasıdır.Hergün yeşil çay ya da kiraz sapı içilebilir ama bu tür çaylar sürekli kullanılırsa mide ve bağırsaklarda problem oluşturabiiyor9 Hayat Çayı tarifi için gerekenler;
- Mate çayı
- Kekik (ancak bildiğimiz siyah kekik değil beyaz bilye kekik)
- Çoban çökerten
- Barut ağacı kabuğu
- Yeşil çay
- Sinirli ot
- Biberiye
- Funda yaprağı
- Cinnema
çobançökerten otunun ne işe yaradığını tahmin edebiliyorum
Canım közlenmiş tavuğun yanında iftarda birkaç dilim karpuz da yedim,ayran filan da içtim vücut dengem bozulmasın diye.Sahurlarda da tavukların yanında,haşlanmış yumurta ve süt içtim,1 kg da vermişim 3 günde,sporsuz.Çünkü ben ramazanda spor yapamıyorum ne yazık ki...nev bu haftayı nasılsın geçirdin tavuğun yanında ne yedin iftar ve sahur menünü yaza bilirmisin.
Çorbayla da geçirebilirsin günü canım benimaç karnına 500 ml su
kahvaltı:
2 dilim bol tahıllı ekmek
2 kk peynir
5 zeytin
domates
salatalık
biber
çay
öğlen:
2 kare parça patatesli kek börek
1 dilim ağlayan pasta
2 y.k. salata
çay
akşam:
1 bardak misket limonlu schweppes ( 88 kalori)
1 dilim patatesli kek börek
½ dilim pasta
öğlen yediklerim acıktırdı tabi,glisemik indeksleri yüksek olduğundan.akşam için tekrar yedim.yarın biraz sıkmam gerekicek.patatesli kek börek çok yoğun hamur iş olan bir yiyecek değil.toplam 6 kaşık un,1 çay bardağı yağ var içinde zararlı olarak ve 1 tepside 16 kare parça vardı.normal börekten iyidir herhalde yani umarım.Pastada 1 bardak un var ve yağ hiç yok ama şanti ve çikolata sosu var.yarın sırf yoğurt mu yapsam yoksa sırf sıvı mı tüketsem diye düşünüyorum
Geldim canım,nerdeyse 20 sayfa okudum,ancak alıntılarımı cevapladımnev nerdesin seni bekliyorum soracaklarım var.
ay masallah ya ne guzel.. ben de o kadar kotu bi durumdayim ki, sormayin yani, simdi iste pazardan beri oruc tutamiyorum regl oldum, sabah tartilsam cok cikiyorum, iftardan once tartilsam cok cikiyorum, yani baya bi cok hani bi ara 60.6 gormustum, utanmadan cizelgemi de oyle yaptim ama bu aralar 63 filan geliyorum reglden sanirim aa bu kadar fark edebilir mi ya 3 kilo?? pazartesi iftarda tatli filan cok yedim... ay uff bilmiyorum, olmadi kaptanim beni yazmazsin bu hafta obur haftaya cok calisip telafi edip gelirim bilemiyorum napicam
tamam canim 1 hafta kaldi tr ye geliyoruz, gelince alicam insbi de safran cayi diye bi cay almistim ben annemgilde duruyo hala, annem de diyo bak onu da gotur geldignde...
seftali sanirim ben de ise yaradi wc konusunda seftaliyi seviyoruuum
hmm 1 mesaj yazdm sadece saniyodum, geceden kalanlarla 7 olmus galiba, bosuna izin almisim 7 mesaj yazdin ama konusamadk hic gene isin var kolay gelsin sana:)
iyiki dogmussun iyiki bu gruptayiz nice senelere bebisli torunlu senelere hemde bi dilimden fazlada yiyeblirsin bugun dogumgunun:)
kilo konusunda odemdir sanirim 3degl hem 2.4:d gecer o ozel halin geecnce:)
beyazda sana ne yakisir siyah kapatiyo senii :)
cokokremi bende alir kavanozdan yerdim kasiklan bitirdigim oluyodu bazen 300gramii..sen cok sanslisin ya temizligin yok bende amerikaya gtsem bayramda ailecek falan oyle bi derdim olmasa:d
Safran cayi nedir bilmiyorumda benim caydan al kesin:)
hadi kolay gelsin iyi bak kendine:)
hoşbulduk canım 86 kiloyum,ama renglinin 2. günü 87 yi gördüm be canım.
Canim ben tek parca giyince basenler iyice ortaya cikiyo sevmiyorum oyle bi kot alcam kendme var aklimda bitane hatta ama kilo verirsem alcam:) bendede gobek sikintili ya bugun hafiften dar bi badi giydim orda be belim bi gobegm firladi sinir oluyorummm
E tasincaz dedin ya tatlim tasinmiyomusunuz yanlismi anladim:)
teşekkürler paşam şarkı için[video=youtube_share;01vkcPKCi6s]http://youtu.be/01vkcPKCi6s[/video]
slm kızlar nasılsınız 84 olana kadar kaçamak yapmak istemiyorum ilk hedefim bu olsun toparlayım artık kendimi bugün 1 saatten fazla yürüyüş yaptım ben hala adet olmadım artık ilaca başlayım 28inde olması lazımdı bugün 8iolması bir dert olmaması ayrı bir dert:2:bir tapu işimiz vardı şükür onuda hallettik bide şurdan taşınsaydık hiç istemiyorum burda oturmak
canım dogur söylüyorsun bugün tartıldım sonra iş bitti üstümü çıkardım çok terledim hava sıcak malum eksiyi gördümpaşaammmm bugün ne de güzel temizlik yapmışsın cnm yaa...hem spor olmuşşş hem evin mis olmuş....benim mutfak ve yatak odası çok fena oluyorr yaaa...bugünlerde yayıntıları balkondan atasım ggeliyor...yarın dipköşe yapıcam ben de inşallah..
o allahın emri şimdi onun yanında ay paş ane ka güzel olmuşun diyolar oda strestı vardı işin kötüsü benden hızlı veriyo hiç birşey yemiyo ölüm orucu gibiMaibeyaz basiniz sagolsun
pasam eltin kiskanmistir kesin seni he
o zaman anane bayrama 72olsun dimi ya olmazsam kizin bana bugun ayin 8i bayrama 10gun falan var
aman bi benmi pisim koskoca takimda kizlar harap etmeyin ya kendinizi yazik gunah belimize
canım demledim gel içelimkuzularr ne zaman içeri girmek istiyor ki bıcırıklarrr
hımmm ben de isterimmm çayyy..bayılıyorummm çayaa....
oyy saphiam maaşallah ne çok misafirin oluyorrr...seviliyorsun kaptanım...
canım ne yalan söylüyüm evde kıymam yoktu okadrda istedim youtubede geziiyodum sonra aklım birşey geldi et yoksa patatestemi yokay masallah ya ne guzel.. ben de o kadar kotu bi durumdayim ki, sormayin yani, simdi iste pazardan beri oruc tutamiyorum regl oldum, sabah tartilsam cok cikiyorum, iftardan once tartilsam cok cikiyorum, yani baya bi cok hani bi ara 60.6 gormustum, utanmadan cizelgemi de oyle yaptim ama bu aralar 63 filan geliyorum reglden sanirim aa bu kadar fark edebilir mi ya 3 kilo?? pazartesi iftarda tatli filan cok yedim... ay uff bilmiyorum, olmadi kaptanim beni yazmazsin bu hafta obur haftaya cok calisip telafi edip gelirim bilemiyorum napicam
tamam canim 1 hafta kaldi tr ye geliyoruz, gelince alicam insbi de safran cayi diye bi cay almistim ben annemgilde duruyo hala, annem de diyo bak onu da gotur geldignde...
hmm 1 mesaj yazdm sadece saniyodum, geceden kalanlarla 7 olmus galiba, bosuna izin almisim
hatirlamiyorum bu reklami :44: ama olsa iyi olurmus valla, bi de cikolata yiyince oluyosa bunlar tabi bu daha iyi
cok seviyorum cikolatayi da yaaa...cokokrem filan bildigin kasik kasik yerdim ama artik hiic almiyoruz eve, biliyorum cunku alsak yine yiycem
evet ya kumes gibi olmus, gidaklarsan filan sasirmayis heralde
hmm gundelikciiyi fikir.. burda da temizlige gelen 2 bayan varmis, turk ama simdi ben de utanirim onlardan istemeye..
bi bakayim haftasonu filan yaparim ins.. zaten bayramda burda olmicas bayram temizligine gerek yok sanirim
aglayan kek yiyip aglayan saphiraben de cok severim ya annem yapardi biz gelince filan.
bi de soylemesi ayip bugun dogum gunum, esim aksam pastaneye goturcek, artik aglayan aglamayan bi dilim pasta ben de yicem inss
canim 400 gramdan nolcak bak yukarda yazdim ben cok cok kotu fenalardayim :18:
hamarat pasa yine dokturmus bakiyorum
patatesli icli kofte hic duymamistim :26: guzel olmustur hepsi eminim, afiyet seker olsun canim...
ben de bayrama 58 olayim diyodum, hadi olmadi 60 olayim diyodum.. ama simdi 63 sem ben nasil olacagim 60 bayrama
ah fatooo fatooo....
hmm ben de bi elbise almistim, yenimoda com dan, annemgile yolladim, bakalim gidince ilk defa deniycem, inss olur bana42 beden beyaz bi elbise
ablasinin guluu...canim benim yettim gari.. sabah sunumum vardi iste ondan gelemedim.. ama cok sukur iyi gecti, komitem begendi simdi iste bundan sonra 6 ay sonra bi dahaki toplanti olcak
bnm gobikim de cikiyor ya ne giysem cikiyor... hic sevmiyorum gobikimiama gobik diyince de bi sirin bi sey gibi oldu
anladm canim, hayirlisi bakalim zamanlar olur ins, biz de antalyadan bi yer almak istiyoruz seneye ins alabiliriz bakalim
beni gene alıntı almamış küçükte birşey degilimki görmesin :101::101::101::101::101:Canım benim,evet başladım,yarın 3. günüm olacak ve tavuğu bırakıcam ama sonuçlar âlâ1 kilo eksideyim şu an,yarına artar diye tahmin ediyorum :124:
Canım ben geçen yıl kalori sayımı diyeti ile 14 kilo verdim ve sırrını söyleyim işin.İnsan;kilosu*20 kalori alırsa kilosu sabit kalır.Mesela senin kilon 60.Yani 60*20=1200 senin kilonu sabit tutar eğer spor yapmazsan.Azaltırsan verirsin,yok azaltmaz da kaloriyi spor yapmazsan yine verirsin.İnsan 7000 kalori eksiltir ya da sporla harcarsa 1 kg verir,7000 kalori alırsa 1 kg alır.Yani sen 1000 kalorilik bir diyet ve sporla.haftada 1 kilo verebilirsin.Ama 1200 alır spor yapsan da veririsin fakat haftalık yarım kilo kadar,doğru bir hesaplama hedefe ulaştırır
Anladım canım,geneli sebebin doğum ve kalıtsal sanıyorum.Ama hiç kaygı yapma,ben de 105 kg'dan düştüm geçen yıl 70'e hem de bir yılda,atıcaz beraber bu kiloları
Allah senden de razı olsun prensesHarikasınnnn,ben de 1 kg eksideyim bu günden
Kuzum hedefini 55 ya da 60'a çeksene,çok güzel bir yüzün var,hem ilerde kilo almaya kredin de olsun,harika olur benceeeeee
Tavsiyem bu çayların direk değil,haftada tek gün diyete destek için kullanılmasıdır.Hergün yeşil çay ya da kiraz sapı içilebilir ama bu tür çaylar sürekli kullanılırsa mide ve bağırsaklarda problem oluşturabiiyor
Canım közlenmiş tavuğun yanında iftarda birkaç dilim karpuz da yedim,ayran filan da içtim vücut dengem bozulmasın diye.Sahurlarda da tavukların yanında,haşlanmış yumurta ve süt içtim,1 kg da vermişim 3 günde,sporsuz.Çünkü ben ramazanda spor yapamıyorum ne yazık ki...
Çorbayla da geçirebilirsin günü canım benim
Geldim canım,nerdeyse 20 sayfa okudum,ancak alıntılarımı cevapladım
sanırım
teşekkürler paşam şarkı için
Canım benimmmmm,çok teşekkür ederim.Ben de hikayesi olan yüzleri çok seviyorum,senin yüzün de öyle.Sanki bakılınca tüm kalbi,tüm hayat mantığı ortaya çıkıyor gibi,bir de gerçekten tam Türk kızısın,erkek olsam en fanatik aşığın ben olurdum emin olSenin yuzun cook anlamli ve zarif bi yüz ben sana bayildim :) ben 55olsam manken ebatinda olurum ya iri kemikliyim ben sen gormemissindir sanirim fotografmi 75 68gibi falan duruyo yani ama 60mantikli aslinda
nev ben bayrama 72yaparim dmi kendmi tavuktan sonra gene senin programdan devam gitcez sanirim ?bu haftayi resmen sayende eksiyle bitirdim omur boyu tavukmu yesek napsak:) ya ben bu caydan bide iciyorum 3hafta falan olmistur bi siıkıntim yok aslinda oylemi yapym ama icmeynce istahmi frenleyemedm ben
canım dogur söylüyorsun bugün tartıldım sonra iş bitti üstümü çıkardım çok terledim hava sıcak malum eksiyi gördüm1 kilo hemde ya yeri kaymış dedim başka yerde tartıldım galiba dedim ana gene aynı kendimi seviyorum ya
o allahın emri şimdi onun yanında ay paş ane ka güzel olmuşun diyolar oda strestı vardı işin kötüsü benden hızlı veriyo hiç birşey yemiyo ölüm orucu gibi
canım demledim gel içelim
canım ne yalan söylüyüm evde kıymam yoktu okadrda istedim youtubede geziiyodum sonra aklım birşey geldi et yoksa patatestemi yokhemen haşladım içine baharatları soganı koydum şkadarı diyorum yemin olsun tadından yenmiyo eşim beyenicekmi bakalım :18::18::18:
beni gene alıntı almamış küçükte birşey degilimki görmesin :101::101::101::101::101:
canım ni demek sabahtan beri onu dinliyorum ne gidiyo beeee
var mı böyle bir hayat tatlımBir zamanlar bir reklam vardı çikolata türü bir reklamdı sanırım kadınlara yönelik kilolu olarak kadın bisiklete biniyor iki üç çeviriyor hop zayıflamış olarak iniyordu, otobüste saçlar yapılıyordu filan... O geldi sen böyle yazınca aklıma :44:
bitmez bitmez beni şimdiden hiç görmediğim evimiz temizliğinin derdi tuttuevet cnm bende aynısıyım.emeklerken tugrab ta oyleydı..elım supurgeden gerı gelmıyordu ne bulursa emerdı yerdı,sac kıl tuy,pıslık demez agzına gotururdu.sımdı baya atlttık cok sukur ama o agza goturme huyu bıtmedı bı turlu.benım kurtarıcım sarjlı el supurgesı oldu ,yoksa yanmıstım.bırde evım sıyah beyaz hep,en kucuk pıslık gozukuverıyor.Ama her sabah ılk ısım evı supurmektır alıskanlık oldu bı gun supurmesem sankı evı pıslık goturuo ıcım ıcımı ıyıor..eskıden bu kdr tıtız deıldım gıt gıde evde kaldıkca kendımı ıslere verıyorum.bende yarın cam fln sılcem.mısafırlerım gelcek.yagmurdan sonra leke leke kaldı yoksa benı bayrama gotururdu.perdelerde kısa les gıbı gozume batıyorlar.
yanı anlıcaınız bı evın ısı asla bıtmezzzzzzzzz...
ohh maşallah bizimki bu saat oldu hala eve dönmedi parktaydık benden önce çıktılar ablamlarla ama kuzenime gittiler galiba evde herkesler uyuyor şimdi bende onları bekliyorumKuzuş dışarı çıkmak istiyor,biz çıkıyoruz,sonra görüşürüz canlar
paşacım ödül gününü tartı günüden hemen sonra ki gün yap telafi edersin 1 haftadacanım çorbayı salatayı ben yemeyi düşünüyorum gerisini eşim yicek eşim gelicekti işleri uzamış sen başının çaresine bak dedi bana tek kaldım gene iftarda çok agırıma gidiyor tek yemek yemek yiyesim bile gelmiyo tekken artık eşimde gelince yer tek istedigim çay bugün içicem demlicem sefa yapıcem çayıda özledim yavne olucek benim bu halim benim bir gün kendimi ödüllendiriyim diyorum sonra pişman oluyorum ben ya
slm kızlar nasılsınız 84 olana kadar kaçamak yapmak istemiyorum ilk hedefim bu olsun toparlayım artık kendimi bugün 1 saatten fazla yürüyüş yaptım ben hala adet olmadım artık ilaca başlayım 28inde olması lazımdı bugün 8iolması bir dert olmaması ayrı bir dert:2:bir tapu işimiz vardı şükür onuda hallettik bide şurdan taşınsaydık hiç istemiyorum burda oturmak
canım şuan 91 geliyomuşPasam oyle olum orucu falan hikaye pat alir geri ben diyim sana:) e sanada masallah 1 2gidiyo kilon sen demekki cok fena yiyomussun ha ben bunu anladim
tamam canım bundan sonra ttalıları perşembe akşam yerimvar mı böyle bir hayat tatlım
bitmez bitmez beni şimdiden hiç görmediğim evimiz temizliğinin derdi tuttu
ohh maşallah bizimki bu saat oldu hala eve dönmedi parktaydık benden önce çıktılar ablamlarla ama kuzenime gittiler galiba evde herkesler uyuyor şimdi bende onları bekliyorum
paşacım ödül gününü tartı günüden hemen sonra ki gün yap telafi edersin 1 haftada
hayırlısıyla o da olur inş canım
canım başınız sağolsun Allah rahmet eylesinkızlar eltimin babaannesi vefat etmiş onlar gelmişler kayınvalideme ben de gideyim görüşmeye...
gene 5 mesajım yok ama yarından itibaren hep burdayım açığımı kapatırım inşallah...
Allaha emanet olun...
al beni şevkatli kollarına paşoş zaten moral sıfır oldu anlatırım şimdimecburum canım ya yoksa hep gerilere gdierekten daha kötü olucam tabikide 3 evladımı unutamam ama anne yüregi arada sıra aglarım ne yapayım güçlü olmam lazımki yavrularıma bakıyım degilmi
:124::124::124::124::124:canımsın canım çok seviyorum şarkıyı yaartık aglamaklı şarkılarıda koymucem şöyle bunu gibi hareketli olsun istiyorum :124::124::124:
vatana millete hayırlı ugurlu olsun ebem işşalah o evden istedigin kiloda telinle duagınla çıkarsın dün annenler ne yaptı dogum günün için bebem
üzülem bakıyım sen gel bakıyım benim tombul kollarımaha şöyle ucunda ölüm yokya degilmi kardeşim bir daha yapmazsın olur biter bebem
canım benimde var amsyadan getirdi rahmetli babam hakiki bakır benimkisi ah yakın olsakta keşke içsek sen nerdeydin bakıyım istanbuldaysan görüşürüz kızlar istanbulda olanlar varmı görüşelimnolurrr
vallahi sütlacı yedim yemesindee pişman oldum sanki hırsızlık yapıyor gibime gelditatlı için aş veren paşa tadını alamadı talı yemye yemey unutmuşum tadını
çok seviyorum canım ağırlamayı,keşke sizleri de ağırlayabilsemkuzularr ne zaman içeri girmek istiyor ki bıcırıklarrr
hımmm ben de isterimmm çayyy..bayılıyorummm çayaa....
oyy saphiam maaşallah ne çok misafirin oluyorrr...seviliyorsun kaptanım...
canım regl de benim de 2.5 kg filan farkettiği oluyoray masallah ya ne guzel.. ben de o kadar kotu bi durumdayim ki, sormayin yani, simdi iste pazardan beri oruc tutamiyorum regl oldum, sabah tartilsam cok cikiyorum, iftardan once tartilsam cok cikiyorum, yani baya bi cok hani bi ara 60.6 gormustum, utanmadan cizelgemi de oyle yaptim ama bu aralar 63 filan geliyorum reglden sanirim aa bu kadar fark edebilir mi ya 3 kilo?? pazartesi iftarda tatli filan cok yedim... ay uff bilmiyorum, olmadi kaptanim beni yazmazsin bu hafta obur haftaya cok calisip telafi edip gelirim bilemiyorum napicam
hmm 1 mesaj yazdm sadece saniyodum, geceden kalanlarla 7 olmus galiba, bosuna izin almisim
hatirlamiyorum bu reklami :44: ama olsa iyi olurmus valla, bi de cikolata yiyince oluyosa bunlar tabi bu daha iyi
cok seviyorum cikolatayi da yaaa...cokokrem filan bildigin kasik kasik yerdim ama artik hiic almiyoruz eve, biliyorum cunku alsak yine yiycem
evet ya kumes gibi olmus, gidaklarsan filan sasirmayis heralde
hmm gundelikciiyi fikir.. burda da temizlige gelen 2 bayan varmis, turk ama simdi ben de utanirim onlardan istemeye..
bi bakayim haftasonu filan yaparim ins.. zaten bayramda burda olmicas bayram temizligine gerek yok sanirim
aglayan kek yiyip aglayan saphiraben de cok severim ya annem yapardi biz gelince filan.
bi de soylemesi ayip bugun dogum gunum, esim aksam pastaneye goturcek, artik aglayan aglamayan bi dilim pasta ben de yicem inss
canim 400 gramdan nolcak bak yukarda yazdim ben cok cok kotu fenalardayim :18:
hamarat pasa yine dokturmus bakiyorum
patatesli icli kofte hic duymamistim :26: guzel olmustur hepsi eminim, afiyet seker olsun canim...
ben de bayrama 58 olayim diyodum, hadi olmadi 60 olayim diyodum.. ama simdi 63 sem ben nasil olacagim 60 bayrama
ah fatooo fatooo....
hmm ben de bi elbise almistim, yenimoda com dan, annemgile yolladim, bakalim gidince ilk defa deniycem, inss olur bana42 beden beyaz bi elbise
ablasinin guluu...canim benim yettim gari.. sabah sunumum vardi iste ondan gelemedim.. ama cok sukur iyi gecti, komitem begendi simdi iste bundan sonra 6 ay sonra bi dahaki toplanti olcak
bnm gobikim de cikiyor ya ne giysem cikiyor... hic sevmiyorum gobikimiama gobik diyince de bi sirin bi sey gibi oldu
anladm canim, hayirlisi bakalim zamanlar olur ins, biz de antalyadan bi yer almak istiyoruz seneye ins alabiliriz bakalim
Canım benim,evet başladım,yarın 3. günüm olacak ve tavuğu bırakıcam ama sonuçlar âlâ1 kilo eksideyim şu an,yarına artar diye tahmin ediyorum :124:
Canım ben geçen yıl kalori sayımı diyeti ile 14 kilo verdim ve sırrını söyleyim işin.İnsan;kilosu*20 kalori alırsa kilosu sabit kalır.Mesela senin kilon 60.Yani 60*20=1200 senin kilonu sabit tutar eğer spor yapmazsan.Azaltırsan verirsin,yok azaltmaz da kaloriyi spor yapmazsan yine verirsin.İnsan 7000 kalori eksiltir ya da sporla harcarsa 1 kg verir,7000 kalori alırsa 1 kg alır.Yani sen 1000 kalorilik bir diyet ve sporla.haftada 1 kilo verebilirsin.Ama 1200 alır spor yapsan da veririsin fakat haftalık yarım kilo kadar,doğru bir hesaplama hedefe ulaştırır
Anladım canım,geneli sebebin doğum ve kalıtsal sanıyorum.Ama hiç kaygı yapma,ben de 105 kg'dan düştüm geçen yıl 70'e hem de bir yılda,atıcaz beraber bu kiloları
Allah senden de razı olsun prensesHarikasınnnn,ben de 1 kg eksideyim bu günden
Kuzum hedefini 55 ya da 60'a çeksene,çok güzel bir yüzün var,hem ilerde kilo almaya kredin de olsun,harika olur benceeeeee
Tavsiyem bu çayların direk değil,haftada tek gün diyete destek için kullanılmasıdır.Hergün yeşil çay ya da kiraz sapı içilebilir ama bu tür çaylar sürekli kullanılırsa mide ve bağırsaklarda problem oluşturabiiyor
Canım közlenmiş tavuğun yanında iftarda birkaç dilim karpuz da yedim,ayran filan da içtim vücut dengem bozulmasın diye.Sahurlarda da tavukların yanında,haşlanmış yumurta ve süt içtim,1 kg da vermişim 3 günde,sporsuz.Çünkü ben ramazanda spor yapamıyorum ne yazık ki...
Çorbayla da geçirebilirsin günü canım benim
Geldim canım,nerdeyse 20 sayfa okudum,ancak alıntılarımı cevapladım
canım şuan 91 geliyomuşbende yedim dah afazla o beni kandırıyo allahım affetsin günahını alıyosam yarın 11 gidicek sonuçları alıcekmiş bakalım o kilo aldı oglanda 20 kilo almış kızda 12 yiyorum doymuyoru mdiyor ben ne yerdim halimi görsen şaşardım orta boy borcamlar varya 2 boy onlar en büyük boyuna iskender yapmışlar eşiyle oda kilolu resimlerini koymuş faceye görünce dedim bittimi o oo birdaha olsaydı dediler yemin olsun ban a10 milyar versinler desinler ye yiyemem ben ya
tamam canım bundan sonra ttalıları perşembe akşam yerim
Canım benimmmmm,afedersin.Genelde bebek konuları vardı ya anlamadığım konularda çok sağlıklı yorum yapamazsam diye alıntılamadım,küsme banaaaabeni gene alıntı almamış küçükte birşey degilimki görmesin :101::101::101::101::101:
İnşallah canım benim,Allah hepimizin karşısına kadir kıymet bilen,erdemli insanları çıkarsınNede sevinirdim ya degerim bilinmiyo zaten varya:d bizi almayan utansin ama tam dusundugumu anlattin yuzunun hikayesi var guzel bi melankolin var sanki sakin yanlis anlama kotu degl bu o yuzden gulmek daha bi yakisiyo sana:) hep gulersin umarim seni mutlu eden biri olur insallah karsinda hep:)
Tamam canım,boşaltıyorum şimdi.Bu arada ayran detoksu da yapabilirsin 2 günlük.Hem çok lezzetlidir,hem de bana 2 günde en az yarım kilo veridirirdi.Hani 6 yemek kaşığı mercimek,6 yemek kaşığı bulgur,6 yemek kaşığı nohut düdüklüde haşlanıp naneyle yoğurtla bir diş sarımsakla karıştırılıyordu ya,o detoks...ooh ohh maşallah canım benim
evet canım ben de çorba,ayran filan içeyim diye düşündüm,sonra dedim sırf yoğurt mu yesem,bir de tabi pirincimiz var ama bay geldi pirinçten galiba.başka önerin var mı?
bir de özel mesaj kutun dolmuş canım,boşaltır mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?