kızlar eltimin babaannesi vefat etmiş onlar gelmişler kayınvalideme ben de gideyim görüşmeye...
gene 5 mesajım yok ama yarından itibaren hep burdayım açığımı kapatırım inşallah...
Allaha emanet olun...
bu gün 20 di canım yarın 21. gün.
Maibeyaz basiniz sagolsun
pasam eltin kiskanmistir kesin seni he
o zaman anane bayrama 72olsun dimi ya olmazsam kizin bana bugun ayin 8i bayrama 10gun falan var
aman bi benmi pisim koskoca takimda kizlar harap etmeyin ya kendinizi yazik gunah belimize
kuzularr ne zaman içeri girmek istiyor ki bıcırıklarrrKuzuş dışarı çıkmak istiyor,biz çıkıyoruz,sonra görüşürüz canlar
hımmm ben de isterimmm çayyy..bayılıyorummm çayaa....canım çorbayı salatayı ben yemeyi düşünüyorum gerisini eşim yicek eşim gelicekti işleri uzamış sen başının çaresine bak dedi bana tek kaldım gene iftarda çok agırıma gidiyor tek yemek yemek yiyesim bile gelmiyo tekken artık eşimde gelince yer tek istedigim çay bugün içicem demlicem sefa yapıcem çayıda özledim yavne olucek benim bu halim benim bir gün kendimi ödüllendiriyim diyorum sonra pişman oluyorum ben ya
Selam kızlar
misafirim vardı biliyorsunuz,ortalığı toparla,geçmişi oku derken bu saat oldu anca gelebilrdim
ananeecim sen bu azimle görürsün şekerim 72 yii...
o zaman anane bayrama 72olsun dimi ya olmazsam kizin bana bugun ayin 8i bayrama 10gun falan var
aman bi benmi pisim koskoca takimda kizlar harap etmeyin ya kendinizi yazik gunah belimize
ben bu gün lapa yapamdım kızlar hiç canım istemedi,
saat 11 gibi oğlumla kahvaltı yaptım
iftarda taze fasülye ve az bulgur pilavı 3,4kaşık bol salata yedim inşallah yarın oruç tutmaya başlıyacam inşallah.
nev nerdesin seni bekliyorum soracaklarım var.
Insallah canim ya ben genelde 73.7ydim hep onu bi gecsem... 72 oluyimde bayramlik aliym:):)
muconex cim ben sana hoşgeldin demişmiydimmm cnm..hoşgelllldiiinn..bu arada kaç kilosun...
Canim ben 2ay olmadgmi biliyorum bence ilac kullanma bak nev ondan almis kiloyu olur bazen oyle duzensizlikler patlicak gbi olmak disinda en azindan kilo alma sikintin olmuyo tavsiye etmiyorum..e halletmissiniz iste hayrlisiyla tasincan canim aclee yok:)
Ahh ahh
Canim kotu yememissin sahurda yap bak sonra gun isinde acikiyosun sahurda yememeni gerektren bi durum yok
Canim ben tek parca giyince basenler iyice ortaya cikiyo sevmiyorum oyle bi kot alcam kendme var aklimda bitane hatta ama kilo verirsem alcam:) bendede gobek sikintili ya bugun hafiften dar bi badi giydim orda be belim bi gobegm firladi sinir oluyorummmhımmm ben de bayram için bir bluz almıştımm oluyor ama göbikimmm çok çıkıyordu...en azından göbikin biraz inmesini temenni ediyorum..ne almayı düşünüyorsun cnm..sen uzunsun sana tulum çok yakışır
çok pardon kızlar ev aldık zannetmişsiniz sanırım 3 ortaklı bir tapumuz vardı hakkımızı ortaklardan birine sattıkama umarımtez saatte oda olur
inşallah görürsün canım benim hedef daha büyük inşallah görürüm.
bayarama yeni pardüsü almak istiyorum tabi bu kiloyla güel bir şey bulabilsem.
Bide bayanlar bu sabah itibariyle 74küsurlere ulastim cuma alnimin akiyla cikcam nev Allah senden razi olsun:)
Ya kizlar bi kucuk sozu dinleyin yalvardim resmen size su ictigim caydan gidin aktardan 2haftalik kulancagnz kadar alin baride bi farki goorun ya valla isinize yaricak oyle boyle degl ben bak 8gundur tavuk yemekle beraber 0kabizlik sorunu yasadim ve cay tokta tutuyo bi deneyin valla pisman olmazsiniz kotulugnzemi konuscam saphira kabizlik finito oyle diyim ben sana
Maviyesil 23
saphira 38
pasam 30
nev 8
yesilerik 10
gerbera 4
yagmur 7
ipekyol 21
anane 24
muconex 7
shopaholic 1
senarist 6
Bir zamanlar bir reklam vardı çikolata türü bir reklamdı sanırım kadınlara yönelik kilolu olarak kadın bisiklete biniyor iki üç çeviriyor hop zayıflamış olarak iniyordu, otobüste saçlar yapılıyordu filan... O geldi sen böyle yazınca aklıma :44:
evet ya kumes gibi olmus, gidaklarsan filan sasirmayis heraldeBen tavuklu yumurta yaptim icine light kasar ve beyaz peynirde koydum dukani baska turlu anlatamam heralde bi yogurt eksik:d
Canim oglun konusunda rahat ol ya bagisiklik kazanir oyle benim abime cook dikkat etmisler beni rahat birakmislar ben hasta olmam oyle kolay daha hayatimde ne ameliyatim oldu nede fenaligim falan bagisikligim cok iyidir abim tam tersi:d ev isi yapmayncada bitmiyo perdende eminim kirli degldir o kadar takma ya yagmur yagar bide trabzondasin yani camlarda normal yorma kendni pis ol benim gibi:d bak ben boyleyim bide cenem var babam dayanamadi gundelikci gelcek bayramdan sonra artik rahatim:) he bayram temizlgnide parayla yapcam benim yontem iyi bence:)
öğlen:
2 kare parça patatesli kek börek
1 dilim ağlayan pasta
2 y.k. salata
çay
akşam:
1 bardak misket limonlu schweppes ( 88 kalori)
1 dilim patatesli kek börek
½ dilim pasta
öğlen yediklerim acıktırdı tabi,glisemik indeksleri yüksek olduğundan.akşam için tekrar yedim.yarın biraz sıkmam gerekicek.patatesli kek börek çok yoğun hamur iş olan bir yiyecek değil.toplam 6 kaşık un,1 çay bardağı yağ var içinde zararlı olarak ve 1 tepside 16 kare parça vardı.normal börekten iyidir herhalde yani umarım.Pastada 1 bardak un var ve yağ hiç yok ama şanti ve çikolata sosu var.yarın sırf yoğurt mu yapsam yoksa sırf sıvı mı tüketsem diye düşünüyorum
Listemde zaten normalde günde 1 ekmek olduğu için karbonhidrat kısmıla ilgili çok aşırı bir fark olmamıştır diyorum,yağ kısmı da azıcık bir şey düşüyor,o kadar yağ hatta fazlası var listemde.tek sıkıntı şu şanti ve sos,onu da napiim artık,bu kadar yapabiliyorum ben,kusura bakmayın kızlarinşallah cumaya ekside olurum ama bu sabah moralim bozuldu,400 gr fazla çıktı gerçi uykusuzluktan sanırım,su oranım yükselmişti
şimdi gelelim ban evi dip köşe temizledim nevresimleri degiştirdim pijamalara kadar ütü yaptım tuvaletleri yıka sil süpür toz al yemekleri yap dolabı temizledim pazardan aldıklarımı temizledim 3 saatimi o aldı anam ne karıymışım 75 mk evim var daha büyügünü düşünemiyorum yeminle buevi yemek içine girsin 5 saate bitiremiyorum büyük evde kim bilir ne olurmenüm zengin teker teker sayıyımda dinleyin aslında banada spor oldu ama çok susandım yapaşanın kafesini temizledim
akşama iftara menü
1- yeşil mercimekli soguk yogurt çorbası
2- patatesli reyhanlı içli köfte
3- yumurtalı taze fasülye kavurması
4-sütlaç
5-havuç kabak yogurtlu salatası
6- üzümm hoşafı eşim beyaz kırmızı üüzm almıştı onu hoşaf yaprım
7-karpuz dilimledim
Insallah canim ya ben genelde 73.7ydim hep onu bi gecsem... 72 oluyimde bayramlik aliym:):)
Ben yagmurdamlasini ozlediim:)
hımmm ben de bayram için bir bluz almıştımm oluyor ama göbikimmm çok çıkıyordu...en azından göbikin biraz inmesini temenni ediyorum..ne almayı düşünüyorsun cnm..sen uzunsun sana tulum çok yakışır
çok pardon kızlar ev aldık zannetmişsiniz sanırım 3 ortaklı bir tapumuz vardı hakkımızı ortaklardan birine sattıkama umarımtez saatte oda olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?