Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

paşaammmm bugün ne de güzel temizlik yapmışsın cnm yaa...hem spor olmuşşş hem evin mis olmuş....benim mutfak ve yatak odası çok fena oluyorr yaaa...bugünlerde yayıntıları balkondan atasım ggeliyor...yarın dipköşe yapıcam ben de inşallah..

Maibeyaz basiniz sagolsun

pasam eltin kiskanmistir kesin seni he

o zaman anane bayrama 72olsun dimi ya olmazsam kizin bana bugun ayin 8i bayrama 10gun falan var

aman bi benmi pisim koskoca takimda kizlar harap etmeyin ya kendinizi yazik gunah belimize

ananeecim sen bu azimle görürsün şekerim 72 yii...

Kuzuş dışarı çıkmak istiyor,biz çıkıyoruz,sonra görüşürüz canlar
kuzularr ne zaman içeri girmek istiyor ki bıcırıklarrr
hımmm ben de isterimmm çayyy..bayılıyorummm çayaa....
Selam kızlar
misafirim vardı biliyorsunuz,ortalığı toparla,geçmişi oku derken bu saat oldu anca gelebilrdim

oyy saphiam maaşallah ne çok misafirin oluyorrr...seviliyorsun kaptanım...

ben bu gün lapa yapamdım kızlar hiç canım istemedi,
saat 11 gibi oğlumla kahvaltı yaptım
iftarda taze fasülye ve az bulgur pilavı 3,4kaşık bol salata yedim inşallah yarın oruç tutmaya başlıyacam inşallah.
nev nerdesin seni bekliyorum soracaklarım var.

inşallah görürsün canım benim hedef daha büyük inşallah görürüm.
bayarama yeni pardüsü almak istiyorum tabi bu kiloyla güel bir şey bulabilsem.

muconex cim ben sana hoşgeldin demişmiydimmm cnm..hoşgelllldiiinn..bu arada kaç kilosun...

Insallah canim ya ben genelde 73.7ydim hep onu bi gecsem... 72 oluyimde bayramlik aliym:):)

hımmm ben de bayram için bir bluz almıştımm oluyor ama göbikimmm çok çıkıyordu...en azından göbikin biraz inmesini temenni ediyorum..ne almayı düşünüyorsun cnm..sen uzunsun sana tulum çok yakışır

çok pardon kızlar ev aldık zannetmişsiniz sanırım 3 ortaklı bir tapumuz vardı hakkımızı ortaklardan birine sattık ama umarımtez saatte oda olur

Canim ben tek parca giyince basenler iyice ortaya cikiyo sevmiyorum oyle bi kot alcam kendme var aklimda bitane hatta ama kilo verirsem alcam:) bendede gobek sikintili ya bugun hafiften dar bi badi giydim orda be belim bi gobegm firladi sinir oluyorummm
çok pardon kızlar ev aldık zannetmişsiniz sanırım 3 ortaklı bir tapumuz vardı hakkımızı ortaklardan birine sattık ama umarımtez saatte oda olur

E tasincaz dedin ya tatlim tasinmiyomusunuz yanlismi anladim:)

Muconexcim canim lapayi esmer pirincten yapinca tadi daha cekilir oluyo tebrik ederim canim kilon icin:) nev gelir sanirsam birazdan

inşallah görürsün canım benim hedef daha büyük inşallah görürüm.
bayarama yeni pardüsü almak istiyorum tabi bu kiloyla güel bir şey bulabilsem.

Bulursun canim buyuk bedeninde guzeli oluyo rahat ol ama koyu alma ya renk olarak krem pudra falan guzel oluyo bence

ben kot ve ayakkabilarmi aştide valizin icinde kaybettim biliyomusun zink kaldim oyle valiz gitmis o mazeretle daha cok alisveris yaptiriyorum iste:) ah bi 72olsam simdi mesele 42beden kotun bacagi bol geliyo beli sıkıyo belimi duzeltsem 40alcam sigarim zar zor hedef kilomdada mis gibi olur:)

Bide bayanlar bu sabah itibariyle 74küsurlere ulastim cuma alnimin akiyla cikcam nev Allah senden razi olsun:)

ay masallah ya ne guzel.. ben de o kadar kotu bi durumdayim ki, sormayin yani, simdi iste pazardan beri oruc tutamiyorum regl oldum, sabah tartilsam cok cikiyorum, iftardan once tartilsam cok cikiyorum, yani baya bi cok hani bi ara 60.6 gormustum, utanmadan cizelgemi de oyle yaptim ama bu aralar 63 filan geliyorum reglden sanirim aa bu kadar fark edebilir mi ya 3 kilo?? pazartesi iftarda tatli filan cok yedim... ay uff bilmiyorum, olmadi kaptanim beni yazmazsin bu hafta obur haftaya cok calisip telafi edip gelirim bilemiyorum napicam

tamam canim 1 hafta kaldi tr ye geliyoruz, gelince alicam ins bi de safran cayi diye bi cay almistim ben annemgilde duruyo hala, annem de diyo bak onu da gotur geldignde...
seftali sanirim ben de ise yaradi wc konusunda seftaliyi seviyoruuum

Maviyesil 23
saphira 38
pasam 30
nev 8
yesilerik 10
gerbera 4
yagmur 7
ipekyol 21
anane 24
muconex 7
shopaholic 1
senarist 6

hmm 1 mesaj yazdm sadece saniyodum, geceden kalanlarla 7 olmus galiba, bosuna izin almisim

hatirlamiyorum bu reklami :44: ama olsa iyi olurmus valla, bi de cikolata yiyince oluyosa bunlar tabi bu daha iyi
cok seviyorum cikolatayi da yaaa... cokokrem filan bildigin kasik kasik yerdim ama artik hiic almiyoruz eve, biliyorum cunku alsak yine yiycem

Ben tavuklu yumurta yaptim icine light kasar ve beyaz peynirde koydum dukani baska turlu anlatamam heralde bi yogurt eksik:d
evet ya kumes gibi olmus, gidaklarsan filan sasirmayis heralde

hmm gundelikci iyi fikir.. burda da temizlige gelen 2 bayan varmis, turk ama simdi ben de utanirim onlardan istemeye..
bi bakayim haftasonu filan yaparim ins.. zaten bayramda burda olmicas bayram temizligine gerek yok sanirim

aglayan kek yiyip aglayan saphira ben de cok severim ya annem yapardi biz gelince filan.
bi de soylemesi ayip bugun dogum gunum, esim aksam pastaneye goturcek, artik aglayan aglamayan bi dilim pasta ben de yicem inss

canim 400 gramdan nolcak bak yukarda yazdim ben cok cok kotu fenalardayim :18:

hamarat pasa yine dokturmus bakiyorum
patatesli icli kofte hic duymamistim :26: guzel olmustur hepsi eminim, afiyet seker olsun canim...

ben de bayrama 58 olayim diyodum, hadi olmadi 60 olayim diyodum.. ama simdi 63 sem ben nasil olacagim 60 bayrama
ah fatooo fatooo....

Insallah canim ya ben genelde 73.7ydim hep onu bi gecsem... 72 oluyimde bayramlik aliym:):)

hmm ben de bi elbise almistim, yenimoda com dan, annemgile yolladim, bakalim gidince ilk defa deniycem, inss olur bana 42 beden beyaz bi elbise

Ben yagmurdamlasini ozlediim:)

ablasinin guluu... canim benim yettim gari.. sabah sunumum vardi iste ondan gelemedim.. ama cok sukur iyi gecti, komitem begendi simdi iste bundan sonra 6 ay sonra bi dahaki toplanti olcak

bnm gobikim de cikiyor ya ne giysem cikiyor... hic sevmiyorum gobikimi ama gobik diyince de bi sirin bi sey gibi oldu

anladm canim, hayirlisi bakalim zamanlar olur ins, biz de antalyadan bi yer almak istiyoruz seneye ins alabiliriz bakalim

Son düzenleme:
bugun neler yedim

kahvalti
az peynir ve 2 dlm tam tahilli ekmekle tost

oglen
3 tavuk koftesi
1 domates
1 salatalik
1 kase yogurt
yarim elma

aksam bilmiyorum :26:
bi yere davetliyiz ama deneylerimi bitiremezsem yetisemicem...
simdi ben kacmak zorundayim deneylerime basliyim, hucrelerim beni bekliyor buzun ustune koydum ooylece bana bakiyolar
hadi kactim gorusurus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…