Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hah bırde ıftar menumu yazayım kızlar

6bardak su
2 bardak ayran
yarım porsıyon patates kavurma
3-4 karpuz
3-4 kasık salata

suyu 3 lıtreye tamamladım bıle kızlar

tbi işe yarar,yaramaz mı hiç hatta yarasınn
Ne işe yararki o ?
Kaptanim ben bu sayimi 20 dakkada yaptim masallah bize ama aklima bi cozum geldi benim herkes profilinden o gunku mesajlarini pat pat saysa bana mesaj atsa bende onu yazsam nasil olurki?

hem zayıflamaya yardımcı hem de sindirime.içinde 5 i 1 yerde çayının içindekiler var ve bir şeyler daha var.şekersiz.burda topiğide vardı ama nerdeydi

canım herkes profilinden sayarsa alıntıları sayılmaz o zaman.eğer tek başıma sayarım diyen varsa başka gönüllü saysın,yoksa yine eskisi gibi mesaj sayım listesi yapalım,sırası gelen sayar

Bencede :) spor olmayinca guzel bi vucut cikmiyo iste spor sart sıkılasmakta cok onemli ben ic bacagma vuruyorum dalga dalga sallaniyo suya tas atmisim gbi igrenc spor olmaynca tobe gitmez o

her zmn spor yapamam cocuktan fırsat buldukca yapcam ıste cnm benım annanem:))

saphıracım katılıorum sana cnm herkese dagıt bı kısıye yuk olmasın..cok cogu 10gunde bı gelcek herkese

Neden sende ise yaramiyoki ? Oyle yapalim o zaman simdi 13kisi olunca ne yalan diyim bana zor geliyodu

neden işe yaramadığını bilmiyorum canım
haklısın canım çok iyi anlıyorum,bir dönem ben tek başıma sayıyordum ve 3 ay filan dayandım sanırım.Mesah sayım listesi yaparız şimdi,ona göre ayarlarız

Forumu buldum okudum valla etkileri ayni cayla macunun zaten bitkilerde ayni nerdeyse ama bence 2haftacik dene ya genede belki bu ise yarar?

oyle yapalim ozaman k.bakmayin cok vakit aliyodu telfndanda biraz yorucu iste..

oruç tutuyorsun iç canım çayını burada olsaydın yakardım semaveri bahçede içerdik çayımızı.
bende gelsem olur mu ki
paşam ben çok uzaklardayım,doğudayım canım tam olarak yer vermesem olur mu canım..
bende diyarbakırdayım yakınmıyız ki acaba
10 günde 5 kilo zor canım ama 7li rakamlar mümkün yani
menümüzde benziyor taze fasulye pilav salata
:
aglayan kek yiyip aglayan saphira ben de cok severim ya annem yapardi biz gelince filan.
bi de soylemesi ayip bugun dogum gunum, esim aksam pastaneye goturcek, artik aglayan aglamayan bi dilim pasta ben de yicem inss
Mutlu yıllar tatlım nice güzel seneler geçirmeni dilerim

harika bir fikir tebrikler
Ipekyol 23
maviyesil 9
saphira 25
gerbera23
yagmur 19
pasam 45
senarist 13
yesilerik 3
anane 40
shopaholic 14
muconex 21
maibeyaz 5
nev 13
Maşallah sana paşam yine formundasın
Rabbim şifa versin inş düzelir
tamam o zaman canım Kızlar yeni kaptan yardımcımız gerbera1987

hayırlı uğurlu olsun

2012-08-08 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Kivi (76gr) 1 adet 46
[2] Hurma 2 ADET 30
[3] Çoban Salatası 1 PORSİYON 90
[4] Prinç Lapası 100 GRAM 100
[5] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[6] Domates 1 ADET 14
[7] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[8] Ekmek 1 DİLİM 65
[9] Sucuklu Yumurta 1 PORSİYON 340
Toplam : 771 kal.

Görüldüğü gibi iftar itibariyle lapaya başlamış bulunuyorum.bugünkü sporumuda parkta yürüyüş yaparak tamamladım 4 tur

Geçmişleri okudum geldim, aman ne de çokmuş aferin sizlere. Ben bu akşam yine dışarlardaydım anca gelebildim eve, bölümden arkadaşlarla iftar yaptık, yediklerim yemediklerim şöyle

Bol suuuuuuu
İftariyeliklerden yedim 2 badem 2 fındık yarım ince dilim pastırma 1 incir
Az tavuk çorbası bence 1 kepçe bile yoktu
Biftek ızgara
Salata
Türk kahvesi içtim yanında küçük bir çikolatayla

Yemediklerim
Pilav, patates kızartması, pideler,

Sahurda

4-5 adet zeytinyağlı yaprak sarma
1 bardak ayran
Su içerim bu kadar

Kizlar bende yatiym yarin temizlik yapcam cok pis dalcam eve hadi iyi geceler:) yagmurdamlasi bende seni bekledim sabahtan beri yoksun gidiyorum benim icinde ye pastalardan Allah a emanet olun kizlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…