kafaya koydum gıtcek su yapısan kılolarr...kahrolsun yaglar..............
tbi işe yarar,yaramaz mı hiçah kızlar bı ara geldım yazdıklarınızı okudum saat 11 gbıydı sanırsam..
ıftarı yaptım.evı toparla bulasık yıka,cocugu yedır uyut derken,tervıhe gıttım.dondum camasır astım..sonra leslie 3mıl yaptım.dondum slim ın 6 karın hareketlerı yaptım ..su anda ter ıcınde sıze yazıorum:)) ıns ıse yarar
Ne işe yararki o ?
Kaptanim ben bu sayimi 20 dakkada yaptim masallah bize ama aklima bi cozum geldi benim herkes profilinden o gunku mesajlarini pat pat saysa bana mesaj atsa bende onu yazsam nasil olurki?
Bencede :) spor olmayinca guzel bi vucut cikmiyo iste spor sart sıkılasmakta cok onemli ben ic bacagma vuruyorum dalga dalga sallaniyo suya tas atmisim gbi igrencspor olmaynca tobe gitmez o
tbi işe yarar,yaramaz mı hiçhatta yarasınn
hem zayıflamaya yardımcı hem de sindirime.içinde 5 i 1 yerde çayının içindekiler var ve bir şeyler daha var.şekersiz.burda topiğide vardı ama nerdeydi
canım herkes profilinden sayarsa alıntıları sayılmaz o zaman.eğer tek başıma sayarım diyen varsa başka gönüllü saysın,yoksa yine eskisi gibi mesaj sayım listesi yapalım,sırası gelen sayar
Neden sende ise yaramiyoki ? Oyle yapalim o zaman simdi 13kisi olunca ne yalan diyim bana zor geliyodu
kızlar yatıorum ben ıyı geceler dılıorum opuldunuzzzzzzzzzz
bende gelsem olur mu kioruç tutuyorsun iç canım çayını burada olsaydın yakardım semaveri bahçede içerdik çayımızı.
bende diyarbakırdayım yakınmıyız ki acabapaşam ben çok uzaklardayım,doğudayım canım tam olarak yer vermesem olur mu canım..
10 günde 5 kilo zor canım ama 7li rakamlar mümkün yanicanım orucun bitmesine kaç gün kaldı:44::44::44:bugün ayın kaçı
canım alıştımya yiyemiyorum eşimi kandırısam kahvaltı yapayım diyorum yada şeftalı yiyeyim bol su temem bu iiş bayrama kadar 75 olmam lazım lasın olucekse:18::18::18:eltimde diyete girmiş eksik kalmış o bizden
menümüzde benziyor taze fasulye pilav salataben bu gün lapa yapamdım kızlar hiç canım istemedi,
saat 11 gibi oğlumla kahvaltı yaptım
iftarda taze fasülye ve az bulgur pilavı 3,4kaşık bol salata yedim inşallah yarın oruç tutmaya başlıyacam inşallah.
nev nerdesin seni bekliyorum soracaklarım var.
Mutlu yıllar tatlım nice güzel seneler geçirmeni dilerim:
aglayan kek yiyip aglayan saphiraben de cok severim ya annem yapardi biz gelince filan.
bi de soylemesi ayip bugun dogum gunum, esim aksam pastaneye goturcek, artik aglayan aglamayan bi dilim pasta ben de yicem inss
harika bir fikir tebriklerCanlarım,gerberam kabul ederse ve sizler için de uygunsa,gerberamın yardımcım olmasını istiyorum.Zaten kendisi gönüllü olarak yapıyordu ama ben demokratik olsun diye,gönüllüler varsa,oylama yapalım diye düşünmüştüm.Görüyorum ki gönüllü yok.O zaman gerberacığım yardımcım olur musun tatlışım
Maşallah sana paşam yine formundasınIpekyol 23
maviyesil 9
saphira 25
gerbera23
yagmur 19
pasam 45
senarist 13
yesilerik 3
anane 40
shopaholic 14
muconex 21
maibeyaz 5
nev 13
Rabbim şifa versin inş düzelirkafa tasında çatlak ve kanama vardı.Kanama durdurulmuştur herhalde bu kada rgünde.Çok ayrıntı alamıyoruz telefonda çünkü anne-baba konuşacak dermanı bulamıyorlartek gelişme yanına girip konuştuklarında,annesinin veya babasının elini sıkıyormuş.Şu ana kadar aldıkları tek tepki bu.Ödem varmış başında,dr. 1 ayda dağılır ödem demiş tabi inşallah kötü bir gelişme olmazsa bu arada Dün ateşi çıkmış mesela 40 derece olmuş korkmuşlar tabi çok.sonra dışarıdan medikal bir alet getirtilmiş,onunla ateşi düşürülmüş.bugün ateşi olmamış çok şükür
tamam o zaman canımKızlar yeni kaptan yardımcımız gerbera1987
kızlar ben de yatıyorum çok uykum geldi iyi geceler
yeşilerikçim dün de paylaşımın eksikti ve yazdım sana,sanırım görmedin ???
tamam o zaman canımKızlar yeni kaptan yardımcımız gerbera1987
Gördüm kaptanım gördüm de ben niye tutturamıyorum bu sayıyı ona şaşırıyorum, sankim yazıyor muşun gibi geliyor çok çok ama yazmıyor okuyorum heralde. :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?