Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hmm bak bunu ogrendigim cok iyi oldu o zaman ben 1200 yapmiyim cunku bu aralar zaten spor cok yapamiyorum.
1000-1100 olanlara bakiyim madem cok saol canim

cok saol canim dogum gunumu cok seviyorum, benim ailemde dogum gunleri hep kutlanir, yas kac olursa olsun :)
pasta yapip yemek ve ailece vakit gecirmek icin bi sebep...
esime de alistirdim.. her sene bana bi surpris hazirlicam diye ugrasiyor.. ama bu sene surpris yok sanirim

dogru diyosun 2.4 bakalim ins gider
ya da ins regl dendir, dusunsene bi iki gun dikkat etmeyince insan 2.4 kilo alirsa omur boyu diyet yapmamiz gerekir
sanirim benim hedef kiloma ulastiktan sonra da baya bi sure sabitleme programi yapmam lazim..
ins yani bi gun bakalim ne zaman...
cokokrem den uzak dur cokokreme hayir! cokokrem disari! cokokrem pis! bu da kedi ciger hikayesine dondu

tabi canim o kadar ev isi, spordan bile cok attirmistir sana.. masallah canim ya..
benim yengem de boyle tez canli, hizli hizli is yapar, hem de cok guzel tertemiz yapar...
benim elim de cok agirdir, her seyi duzgun duzenli yapicam diye yavas yavas,
esimle mutfaga gireriz ben tatli yapana kadar o 2 cesit yemek hazirlar mesela..
hizlanmayi ogrenmem lazim, herkes bebek olunca hizlanirsin diyor bakalim bilmiyorum
patatesli icli kofte eminim cok guzel olmustur.. her zaman evde kiyma olcak diye bi sey yok canim..
bizim simdi Alla a sukur Rabbim veriyor, ama benim gencligim cok yokluk icinde gecti..
Ankarada ogrenciyken dolmus parasi bulamadgm gunleri bilirim.. ama onemli olan sevgidir, mutluluktur, sagliktir.. gerisi bos

canım regl de benim de 2.5 kg filan farkettiği oluyor
bakalım yarın bir atraksiyon yapıciz artık cumaya hazırlık

ins oyledir canim, ben de oyle umuyorum :18:

ins Rabbim gonlunuze gore versin.. zaten bilirsiniz dogru kisi oldugunda Rabbim kalbinize hissettirir merak etmeyin
ayran detoxu bu demek hmm aklimizda bulunsun bakalim

hadi ya tuh ustuste gelmis hepsi basiniz saolsun, Rabbim kaldiramayacagimiz yukle bizi imtihan etmesin..
ins o cocuga da en kisa surede sifa verir Allahim..

vayy masallah ya hepiniz cok hareketli cok caliskan hatunlarsiniz vesselam!! :) tabi ki faydasi olur ins...

Bencede :) spor olmayinca guzel bi vucut cikmiyo iste spor sart sıkılasmakta cok onemli ben ic bacagma vuruyorum dalga dalga sallaniyo suya tas atmisim gbi igrenc spor olmaynca tobe gitmez o

kiz o ne bicim tasvir oyle Allah iyiligini versin :) ins vurunca sallanmayan bacaklara ulasana kadar zayiflamayi nasib etsin :)
biz boyle aklimiza esen her seyi yaziyoruz, sonra sozluklerde bizimle dalga geciyolar biz her seye ragmen guzeliz diyelim en iyisimi

Mutlu yıllar tatlım nice güzel seneler geçirmeni dilerim

tesekkur ederim ipekcim.. hep birlikte ins. Rabbim huzuru versin saglik versin..cumlemize..

Yağmurdamlası arkadaşım doğum günün kutlu olsun, nice güzel yaşlar yıllar dilerim sevdiklerinle beraber.

canimm cok tesekkur ederim, hepimize ins, ay cok sevindirik oldum, gercek hayatta oldugundan daha cok kisi dogum gunumu kutladi burda

sarmalarin princliyse ondan yeme canim ya, sena abla olsa cok kizardi, normal kahvalti yap bak yapabiliyosan ben cok severim kahvaltiyi

Kizlar bende yatiym yarin temizlik yapcam cok pis dalcam eve hadi iyi geceler:) yagmurdamlasi bende seni bekledim sabahtan beri yoksun gidiyorum benim icinde ye pastalardan Allah a emanet olun kizlar:)

geldim iste canim, az once komitemdeki hocalardan biri geldi yanima, bi seyler konustuk, bana biraz yardimci olmak istiyor fikirlerini filan soyledi.
artik beni adam yerine koyuyolar galiba, normalde hocamla gorusurler fikir alisverisinde bulunurlar.. :44:
biraz o hocanin dedigi seyleri arastirayim sonra ona soylemem gerek.

Kızlar ben yarın şehir dışında olacağım o yüzden gene yazamazsam kızmayın bana olur mu?
iyi yolculuklar canim dikkatli gidin gelin ins

Olcak canim benim merak etme daha sen bu kiloya incegni dusunurmuydun onceden oda oyle olcak insallah ve canin nasil pasta cekmez bana ogret bunuuu:)
canım benim artık tatlıya karşın çakralarım kapalı galibamesela sütlacı yedim allah aallah tad alamadım :44::44::44:dedimki de get seni yemicemsende öle yap kolaymı ttalı yemeyeli asır oldu anca magnum maks yerim ben oda ısmarlarsa benim sponsor yoksa almam sende öle yaap canım istemiyo bunu yersem bu bana kilo olrak geri döner dee mesela künefe ve güllacın tadını bilmeme olsada yesem dedim eşimden okadar istedim dün gezmeye yürüyüşe çıkardı beni pastaneye soktu hadi alalım dedim yok ya vazgeçtim bi rdilim 300 kalori dedim ama canım kaç zamandır istiyodun dedi yok canım vazgeçtim dedim kapıya gedlim yengemler kapıda otuuryo patatesli çarşaf böregi yapmışlar eşim yedi banada ikram ettiler yok dedim yemem nedense hamur işleri artı ttalıların defterini kapadım kaldı 5 sütlaç onda artık eşim yer
evet bence de mantılı hem tok tutar da işte sindirimde sıkıntı yapmasa sorun değil

sağol canım
beceriksizlik değilir de,ilgi alanı meselesi tatlım
bende ev işi yemek dantel beceriyom onlarıu yaparım bende
Ipekyol 23
maviyesil 9
saphira 25
gerbera23
yagmur 19
pasam 45
senarist 13
yesilerik 3
anane 40
shopaholic 14
muconex 21
maibeyaz 5
nev 13
işte bu eski paşa geri döndü korkun benden aglamak istiyorum sayın seyirciler beni tutmayın şuan ne mesudum bilemezsiniz dahada laf yetiştirirdimde eşim el koydu pc
7 görsem inan 70 düştüm diye sevinicem ben halen inanamıyorum nasıl verdim okadar kiloyu
canım benimde elim agırdır ama az öz yaparım öle yalap şap yapanlarada gıcık oluurm ben nevresimelrden tutta pijamalara kadar sirkelerim yeri gelince yada hiç yapmam o günkü ruk halime baglı ama bugün ne susandım bu arada eşim içli köfteye bayıldı

kızlar sahuru es geçtim bir şeftali bir erik yedim bırazdan ilacımı içicem sonra niyetlenip yatıcamda kilo bildimini kaçta yapıcez gelmişken söylülüm dedimde

yeşil erigim yagmur damlan nasılsını zkızlar ben kalmak çok siterdimde eşim çaagııryo sonra görüşrüz
tuza bana bana yicem seni birgün bekle beni kavuşmamıza az kaldı

yeşil erigim yagmur damlan nasılsını zkızlar ben kalmak çok siterdimde eşim çaagııryo sonra görüşrüz

Ne demek tabiki de yiyebilirsin,

Paşam azcık sana sürtüneyim de mesaj sayım artsın bana da bulaşsın şampiyonluklar

Son düzenleme:

canim tebrik ederim mesaj birinciligin icin ben de kilo bildiriminde cuvalliycam bari cok mesaj yazayim da cok kizmayin

bildirimi iste yarin iftara 5 dakika kala tartilirsin yazarsin olur mu? cunkum cuma 16:30 a hazir etmemiz gerek

herkes gitti uyudu ben yalniz kaldim hadi sahura kalkin bari

Paşam azcık sana sürtüneyim de mesaj sayım artsın bana da bulaşsın şampiyonluklar

canim bak mesaj sayini artirmanin yolu bol bol alinti yapmak, her alinti bir mesaj sayiliyor sen sanirim okuyup begen tusuna basiyorsun, sonra yazmissin gibi geliyor :)
bazen arkadaslarim email atiyolar, okuyorum, begen tusuna basmak istiyorum ama yok ki
oyle iste bol bol alintiyap canim

leslie sansone ie 4 mil yurudum yaklasik 1 saat suruyor, baya da terledim
jillian ile shred de daha cok terliyordum ama onu bitiremiyordum,
bunu en azindan sonuna kadar yapabildim

4 mil de 400 kalori yakiliyormus iyi bari yedgm tatli yi yakar ins

allah sizi top etmesin amma yazışmışsınız ya

kızlar bayrama az kaldı hepimiz bir hedef koyalım hiç kaçamak yapmadan şu 9 günü atlatalım.

ben de bayramda annemlerin yanına gidicem 10 günde ne veririm bilmiyorum ama en son 113-115 aralığında gördüler beni 105 olsam bile 10 kilo eksik olur baya şaşırırlar güzel olur :106:

bi de soylemesi ayip bugun dogum gunum, esim aksam pastaneye goturcek, artik aglayan aglamayan bi dilim pasta ben de yicem inss

doğumgünün kutlu olsun canım sana en güzel hediye pasta olacak belki de afiyet olsun

Anladım canım,geneli sebebin doğum ve kalıtsal sanıyorum.Ama hiç kaygı yapma,ben de 105 kg'dan düştüm geçen yıl 70'e hem de bir yılda,atıcaz beraber bu kiloları

aslında kalıtsal değil nevcim ailede tek kilolu benim böyle herkeşler incecik

kabul

Son düzenleyen: Moderatör:
bugün hiç iyi değilim karnım davul gibi.. hastalık dönemimde gibi sanki.. normalde ben bu hafta hasta olacaktım ama erken oldu benim 2 hafta kadar ondan mı acaba bilmiyorum.. bi de ishal olucam bugün.. dün öğlen karataya uygun bi menü yedim
sabah domate peynir iki dilim ekmek
öğlen kısır
akşam 1 parmak büyüklüğünde haşlanmış tavuk 3 kaşık pilav (bu uygun değel biliyorum) 1 parça haşlanmış karnabahar ve cacık

bi 10 gündür yemediğim şeyler olduğu için dokunmuş olabilir bugün yine düzenime döndüm sahurda haşlanmış tavuk 1/2 kk peynir 1 kk ekmek yedim akşama da yoğurt yicem sadece midem çok bozuk çünkü

yavrularım nasılsınızzzzzzzz.gece yattıktan sonra sabaha kdr tugrab ın bagırtılarıyla ugrastık.zor bı geceydı.

bugun hava bı karamsar,camlarımı sılsemmi?

yavrularım nasılsınızzzzzzzz.gece yattıktan sonra sabaha kdr tugrab ın bagırtılarıyla ugrastık.zor bı geceydı.

bugun hava bı karamsar,camlarımı sılsemmi?

Bu akşam ben de hiç uyumadım ya, zaten sahur yapıp yatacaktım saat 3 te tam kafamı yastığa koydum benim velet başladı mızmızlanmaya en son saat 5'i hatırlıyorum, sonra dalmışım biraz. Kalk yat kalk yat sersem gibi oldum, en sonunda onun odasında halının üstünde uyumuşum. Benimki rüya görüyo uyanıyor bugünlerde Senin oğlanın nesi vardı ki?

benımkıde oyle bısı sanırsam.bı aglamayla uyanıyor ne yapacagımızı sasırıyoruz susmuyorda..bı suru doktora goturdum yok bısı dıyorlar..sıcakta var ,dıste cıkarıo olabılır.ruyada goruo olabılır

sürtün bebem istedigin kadar sende ban şurdan bir yanak verde tuzluyumda yiyeyim erigimi
canım aslında 5 mesaj zorunlu olmasına ama zornluyum diyede yazası gelmez insanın içinden gelerekten istereyerket yazıxaksın zaman geçsin bak burasız yapamıcaksınçünkü bu bir takım çalışması
ha unutmadan sahurda bısı yemedım kızlar..
kalkayım bıraz daha ıs yapayım

kolay geldin bebem
günaydın bebeler ne var ne yok

selam herkese...
bütün gece kızım ağladı hiç uyumadım sabah bi yattım yeni kalmışım...
sersem gibiyim resmen...
şimdi pazara gideceğim...
sahurda 1 dilim ekmek ve omlet yedim... ve 1 bardak kola içtim...
akşama tavuk yemeyi düşünüyorum bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…