Canım ben geçen yıl kalori sayımı diyeti ile 14 kilo verdim ve sırrını söyleyim işin.İnsan;kilosu*20 kalori alırsa kilosu sabit kalır.Mesela senin kilon 60.Yani 60*20=1200 senin kilonu sabit tutar eğer spor yapmazsan.Azaltırsan verirsin,yok azaltmaz da kaloriyi spor yapmazsan yine verirsin.İnsan 7000 kalori eksiltir ya da sporla harcarsa 1 kg verir,7000 kalori alırsa 1 kg alır.Yani sen 1000 kalorilik bir diyet ve sporla.haftada 1 kilo verebilirsin.Ama 1200 alır spor yapsan da veririsin fakat haftalık yarım kilo kadar,doğru bir hesaplama hedefe ulaştırır
cok saol canim dogum gunumu cok seviyorum, benim ailemde dogum gunleri hep kutlanir, yas kac olursa olsun :)7 mesaj yazdin ama konusamadk hic gene isin var kolay gelsin sana:)
iyiki dogmussun iyiki bu gruptayiz nice senelere bebisli torunlu senelere hemde bi dilimden fazlada yiyeblirsin bugun dogumgunun:)
kilo konusunda odemdir sanirim 3degl hem 2.4:d gecer o ozel halin geecnce:)
beyazda sana ne yakisir siyah kapatiyo senii :)
cokokremi bende alir kavanozdan yerdim kasiklan bitirdigim oluyodu bazen 300gramii..sen cok sanslisin ya temizligin yok bende amerikaya gtsem bayramda ailecek falan oyle bi derdim olmasa:d
Safran cayi nedir bilmiyorumda benim caydan al kesin:)
hadi kolay gelsin iyi bak kendine:)
canım dogur söylüyorsun bugün tartıldım sonra iş bitti üstümü çıkardım çok terledim hava sıcak malum eksiyi gördüm1 kilo hemde ya yeri kaymış dedim başka yerde tartıldım galiba dedim ana gene aynı kendimi seviyorum ya
canım ne yalan söylüyüm evde kıymam yoktu okadrda istedim youtubede geziiyodum sonra aklım birşey geldi et yoksa patatestemi yokhemen haşladım içine baharatları soganı koydum şkadarı diyorum yemin olsun tadından yenmiyo eşim beyenicekmi bakalım :18::18::18:
canım regl de benim de 2.5 kg filan farkettiği oluyor
bakalım yarın bir atraksiyon yapıciz artık cumaya hazırlık
İnşallah canım benim,Allah hepimizin karşısına kadir kıymet bilen,erdemli insanları çıkarsınGerçekten herkes melankolik bir yüzüm olduğunu söyler ve bu yüzden senin de dediğin gibi gülümsemeyi çok yakıştırılar,Allah hepimizi güldürsün inşallah
Tamam canım,boşaltıyorum şimdi.Bu arada ayran detoksu da yapabilirsin 2 günlük.Hem çok lezzetlidir,hem de bana 2 günde en az yarım kilo veridirirdi.Hani 6 yemek kaşığı mercimek,6 yemek kaşığı bulgur,6 yemek kaşığı nohut düdüklüde haşlanıp naneyle yoğurtla bir diş sarımsakla karıştırılıyordu ya,o detoks...
Son zamanlarda hep kötü haberler alıyorum ya hastalık ya ölüm( Daha geçen gün bir aile dostumuzun 8-9 yaşlarındaki oğluna araba çarpmıştı,hala yoğun bakımda,kendinde değil bir arkadaşımın babası aniden rahatsızlanmıştı 10 gün kadar önce,2 gün hastanede yğun bakımda kaldıktan sonra vefat etti Başka bir arkadaşımın da babası kolon kanseri olmuş,ameliyatı kötü geçmiş,durum baya kötü bir çırpıda aklıma gelenler bunlar biliyor musunu,daha var aslında yani ( tabi bir de şehit haberleri
ah kızlar bı ara geldım yazdıklarınızı okudum saat 11 gbıydı sanırsam..
ıftarı yaptım.evı toparla bulasık yıka,cocugu yedır uyut derken,tervıhe gıttım.dondum camasır astım..sonra leslie 3mıl yaptım.dondum slim ın 6 karın hareketlerı yaptım ..su anda ter ıcınde sıze yazıorum:)) ıns ıse yarar
Bencede :) spor olmayinca guzel bi vucut cikmiyo iste spor sart sıkılasmakta cok onemli ben ic bacagma vuruyorum dalga dalga sallaniyo suya tas atmisim gbi igrencspor olmaynca tobe gitmez o
Mutlu yıllar tatlım nice güzel seneler geçirmeni dilerim
Yağmurdamlası arkadaşım doğum günün kutlu olsun, nice güzel yaşlar yıllar dilerim sevdiklerinle beraber.
Geçmişleri okudum geldim, aman ne de çokmuş aferin sizlere. Ben bu akşam yine dışarlardaydım anca gelebildim eve, bölümden arkadaşlarla iftar yaptık, yediklerim yemediklerim şöyle
Bol suuuuuuu
İftariyeliklerden yedim 2 badem 2 fındık yarım ince dilim pastırma 1 incir
Az tavuk çorbası bence 1 kepçe bile yoktu
Biftek ızgara
Salata
Türk kahvesi içtim yanında küçük bir çikolatayla
Yemediklerim
Pilav, patates kızartması, pideler,
Sahurda
4-5 adet zeytinyağlı yaprak sarma
1 bardak ayran
Su içerim bu kadar
Kizlar bende yatiym yarin temizlik yapcam cok pis dalcam eve hadi iyi geceler:) yagmurdamlasi bende seni bekledim sabahtan beri yoksun gidiyorum benim icinde ye pastalardan Allah a emanet olun kizlar:)
iyi yolculuklar canim dikkatli gidin gelin insKızlar ben yarın şehir dışında olacağım o yüzden gene yazamazsam kızmayın bana olur mu?
canimm
sarmalarin princliyse ondan yeme canim ya, sena abla olsa cok kizardi, normal kahvalti yap bak yapabiliyosanben cok severim kahvaltiyi
canım benim artık tatlıya karşın çakralarım kapalı galibaOlcak canim benim merak etme daha sen bu kiloya incegni dusunurmuydun onceden oda oyle olcak insallah ve canin nasil pasta cekmez bana ogret bunuuu:)
evet bence de mantılı hem tok tutar da işte sindirimde sıkıntı yapmasa sorun değil
sağol canım
beceriksizlik değilir de,ilgi alanı meselesi tatlım
Ipekyol 23
maviyesil 9
saphira 25
gerbera23
yagmur 19
pasam 45
senarist 13
yesilerik 3
anane 40
shopaholic 14
muconex 21
maibeyaz 5
nev 13
7 görsem inan 70 düştüm diye sevinicem ben halen inanamıyorum nasıl verdim okadar kiloyubende gelsem olur mu ki
bende diyarbakırdayım yakınmıyız ki acaba
10 günde 5 kilo zor canım ama 7li rakamlar mümkün yani
menümüzde benziyor taze fasulye pilav salata
Mutlu yıllar tatlım nice güzel seneler geçirmeni dilerim
harika bir fikir tebrikler
Maşallah sana paşam yine formundasın
Rabbim şifa versin inş düzelir
hayırlı uğurlu olsun
canım benimde elim agırdır ama az öz yaparım öle yalap şap yapanlarada gıcık oluurm ben nevresimelrden tutta pijamalara kadar sirkelerim yeri gelince yada hiç yapmam o günkü ruk halime baglı ama bugün ne susandım bu arada eşim içli köfteye bayıldıhmm bak bunu ogrendigim cok iyi olduo zaman ben 1200 yapmiyim cunku bu aralar zaten spor cok yapamiyorum.
1000-1100 olanlara bakiyim mademcok saol canim
cok saol canim dogum gunumu cok seviyorum, benim ailemde dogum gunleri hep kutlanir, yas kac olursa olsun :)
pasta yapip yemek ve ailece vakit gecirmek icin bi sebep...
esime de alistirdim.. her sene bana bi surpris hazirlicam diye ugrasiyor.. ama bu sene surpris yok sanirim
dogru diyosun 2.4 bakalim ins gider
ya da ins regl dendir, dusunsene bi iki gun dikkat etmeyince insan 2.4 kilo alirsa omur boyu diyet yapmamiz gerekir
sanirim benim hedef kiloma ulastiktan sonra da baya bi sure sabitleme programi yapmam lazim..
ins yani bi gunbakalim ne zaman...
cokokrem den uzak durcokokreme hayir! cokokrem disari! cokokrem pis! bu da kedi ciger hikayesine dondu
tabi canim o kadar ev isi, spordan bile cok attirmistir sana.. masallah canim ya..
benim yengem de boyle tez canli, hizli hizli is yapar, hem de cok guzel tertemiz yapar...
benim elim de cok agirdir, her seyi duzgun duzenli yapicam diye yavas yavas,
esimle mutfaga gireriz ben tatli yapana kadar o 2 cesit yemek hazirlar mesela..
hizlanmayi ogrenmem lazim, herkes bebek olunca hizlanirsin diyor bakalim bilmiyorum
patatesli icli kofte eminim cok guzel olmustur.. her zaman evde kiyma olcak diye bi sey yok canim..
bizim simdi Alla a sukur Rabbim veriyor, ama benim gencligim cok yokluk icinde gecti..
Ankarada ogrenciyken dolmus parasi bulamadgm gunleri bilirim..ama onemli olan sevgidir, mutluluktur, sagliktir.. gerisi bos
ins oyledir canim, ben de oyle umuyorum :18:
ins Rabbim gonlunuze gore versin.. zaten bilirsiniz dogru kisi oldugunda Rabbim kalbinize hissettirir merak etmeyin
ayran detoxu bu demek hmm aklimizda bulunsun bakalim
hadi ya tuh ustuste gelmis hepsibasiniz saolsun, Rabbim kaldiramayacagimiz yukle bizi imtihan etmesin..
ins o cocuga da en kisa surede sifa verir Allahim..
vayy masallah ya hepiniz cok hareketli cok caliskan hatunlarsiniz vesselam!! :) tabi ki faydasi olur ins...
kiz o ne bicim tasvir oyleAllah iyiligini versin :) ins vurunca sallanmayan bacaklara ulasana kadar zayiflamayi nasib etsin :)
biz boyle aklimiza esen her seyi yaziyoruz, sonra sozluklerde bizimle dalga geciyolarbiz her seye ragmen guzeliz diyelim en iyisimi
tesekkur ederim ipekcim.. hep birlikte ins. Rabbim huzuru versin saglik versin..cumlemize..
Ben de kahvaltıyı çok severim ama sanki değişiklik olsun ddediydim.
tamam canim sen bilirsin o zamanbizde de buzlukta sarmalar vardi ama ne haldelere acaba bak canim cekti simdik
ben cikiyorum canim, sonra yine konusurus
yeşil erigimyagmur damlan nasılsını zkızlar ben kalmak çok siterdimde eşim çaagııryo sonra görüşrüz
tuza bana bana yicem seni birgün bekle beni kavuşmamıza az kaldı
işte bu eski paşa geri döndü korkun benden aglamak istiyorum sayın seyirciler beni tutmayın şuan ne mesudum bilemezsiniz dahada laf yetiştirirdimde eşim el koydu pc
canım benimde elim agırdır ama az öz yaparım öle yalap şap yapanlarada gıcık oluurm ben nevresimelrden tutta pijamalara kadar sirkelerim yeri gelince yada hiç yapmam o günkü ruk halime baglı ama bugün ne susandım bu arada eşim içli köfteye bayıldı
kızlar sahuru es geçtim bir şeftali bir erik yedim bırazdan ilacımı içicem sonra niyetlenip yatıcamda kilo bildimini kaçta yapıcez gelmişken söylülüm dedimde
yeşil erigimyagmur damlan nasılsını zkızlar ben kalmak çok siterdimde eşim çaagııryo sonra görüşrüz
tuza bana bana yicem seni birgün bekle beni kavuşmamıza az kaldı
Ne demek tabiki de yiyebilirsin,
Paşam azcık sana sürtüneyim de mesaj sayım artsın bana da bulaşsın şampiyonluklar
kızlar bayrama az kaldı hepimiz bir hedef koyalım hiç kaçamak yapmadan şu 9 günü atlatalım.
bi de soylemesi ayip bugun dogum gunum, esim aksam pastaneye goturcek, artik aglayan aglamayan bi dilim pasta ben de yicem inss
Anladım canım,geneli sebebin doğum ve kalıtsal sanıyorum.Ama hiç kaygı yapma,ben de 105 kg'dan düştüm geçen yıl 70'e hem de bir yılda,atıcaz beraber bu kiloları
Canlarım,gerberam kabul ederse ve sizler için de uygunsa,gerberamın yardımcım olmasını istiyorum.Zaten kendisi gönüllü olarak yapıyordu ama ben demokratik olsun diye,gönüllüler varsa,oylama yapalım diye düşünmüştüm.Görüyorum ki gönüllü yok.O zaman gerberacığım yardımcım olur musun tatlışım
yavrularım nasılsınızzzzzzzz.gece yattıktan sonra sabaha kdr tugrab ın bagırtılarıyla ugrastık.zor bı geceydı.
bugun hava bı karamsar,camlarımı sılsemmi?
Bu akşam ben de hiç uyumadım ya, zaten sahur yapıp yatacaktım saat 3 te tam kafamı yastığa koydum benim velet başladı mızmızlanmaya en son saat 5'i hatırlıyorum, sonra dalmışım biraz. Kalk yat kalk yat sersem gibi oldum, en sonunda onun odasında halının üstünde uyumuşum. Benimki rüya görüyo uyanıyor bugünlerdeSenin oğlanın nesi vardı ki?
Ne demek tabiki de yiyebilirsin,
Paşam azcık sana sürtüneyim de mesaj sayım artsın bana da bulaşsın şampiyonluklar
canım aslında 5 mesaj zorunlu olmasına ama zornluyum diyede yazası gelmez insanın içinden gelerekten istereyerket yazıxaksın zaman geçsin bak burasız yapamıcaksıncanim tebrik ederim mesaj birinciligin icinben de kilo bildiriminde cuvalliycam bari cok mesaj yazayim da cok kizmayin
bildirimi iste yarin iftara 5 dakika kala tartilirsin yazarsin olur mu? cunkum cuma 16:30 a hazir etmemiz gerek
herkes gitti uyudu ben yalniz kaldimhadi sahura kalkin bari
canim bak mesaj sayini artirmanin yolu bol bol alinti yapmak, her alinti bir mesaj sayiliyorsen sanirim okuyup begen tusuna basiyorsun, sonra yazmissin gibi geliyor :)
bazen arkadaslarim email atiyolar, okuyorum, begen tusuna basmak istiyorum ama yok ki
oyle iste bol bol alintiyap canim
ha unutmadan sahurda bısı yemedım kızlar..
kalkayım bıraz daha ıs yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?