Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ne oluo bu cocuklara ya(
yavrum ya su kolayı ıcmeyınn çok zararlıı

hayırdır ne pastası:44:

kız dogum günün olduyduya onu diyor bu aarada strı seyrediyorum bu bitsin oktaycıgıma bakaıcem fikir oluyo yemek için bu arada açıkıyosunda iftara 5 dakika kala tartılıcem ama sabah brişey farkettim köbegim çok şişmiş wc çıkamadım gene :18::18::18:

anam bugun tartılıoduk dımı..ne cbk persembe oldu yaaaa.
ay o zmn bugun dızımde var.işler güçler yasasınnnnnnnnnnnnnn

canım ne kadar komik o dizi yaakşam iftardan sonra tartılıcez işşallah söylerim benim karnım çok şiş gazımda var tartıya çıkmaktan korkuyorum adetim yakınya ya gene yüksek rakam çıkarsa

canım ne kadar komik o dizi yaakşam iftardan sonra tartılıcez işşallah söylerim benim karnım çok şiş gazımda var tartıya çıkmaktan korkuyorum adetim yakınya ya gene yüksek rakam çıkarsa

kız ıftardan once tartıl senpppP
bende hıc tartılmadım bı haftadır ama sankı vermıs gıbı hıssedıorum kendımı bakalım ne olcazzz
yarım kıloya bıle razıyım

Herkese hayirli gunlerr....ben geldimm...hepinizi cokkk ozledimmmmmmmmmm..
neler yapiyorsunuz diye bir bakim dedim..
beni sorarsaniz hala calisiyorum..stop
ayin 18de Ankaraya gidecegim..stop
anamlar haftalardir tr'de..ev isi yemek vs. bana kaldi canim cikiyor..stop
anladim ev kadini olmak bana gore degil...stop

hhahaha ayni eskilerdeki mektuplar gibi oldu..yazdiklarimi okuyunca aklima geldi stoplari sonradan ekledim...

eski takim yine bir araya gelmis masallahhh..insallah herkes bu yil mezun olur artik...dualarim sizlerle kizlar......
hepinizi cokkkkk seviyorummmm

yağmurdamlasının doğumgünüydü sankim :44:

hayatın olmuş işler güçler

teşekkürler canım bende evde baget vardı,derilerini aldım baharatladım fırın poşetine koydum iftara yakın fırında pişircem yanınada yogurt,bi tanede soda içerim ve bol su..........
canim 88i 87 yaptin sanmisim ya ondan tebrik dedim ozel doneminizde tartidan uzak durun kizlar bence hep artidayiz daha istisna hatirlamiyorum
pirinç lapasıyla o fazlalığı attım canım.
hayırlı olsun......
ıpekyol 23
Maviyesil 9
saphira 25
Gerbera23
Yagmur 19
Pasam 45
Senarist 13
yesilerik 3
anane 40
Shopaholic 14
muconex 21
Maibeyaz 5
nev 13
eline sağlık,paşam gine kaptın kupayı.
bencede :) spor olmayinca guzel bi vucut cikmiyo iste spor sart sıkılasmakta cok onemli ben ic bacagma vuruyorum dalga dalga sallaniyo suya tas atmisim gbi igrenc spor olmaynca tobe gitmez o

bende bu gün spora başlıyacam iftardan sonra koşu bandında 1 saat yürücem inşallah.

geçmiş olsun canım

Tebrik ederim tatlım 4 mil beni biraz zorluyor
Ne güzel olur tatlım inş görürsün 105 i bakalım bende 2 kilo vermiş oldum 1 ayda yaaaa
Geçmiş olsun canım
Sen de mi bende sahurdan sonra yattım ve kızım sabah 7.30 uyandı uyukusuz kalınca migrenim başlıyor soldan soldan geliyor valla bi yat bi kalk deli oldum

Canım dişten olabilir bir dönem bebikler bunu yaşıyorlar

Sen de mi bürütüs valla bugün bu çocuklara bişeyler olmuş
Ayy sen de mi izliyorsun ama bu gün iftara davetliyim büyük ihtimalle izleyemem

Kimler gelmiş kimler özledik seni kaptancık biz dönme hazırlığında iken sen tr ya geleceksin.Nasıl gidiyor koruma dönemi

benim kızımda dün çok defa ağlayarak uyandı bizim sorunumuz diş..

canımmm hoşgeldiiiiin...bizi çok ihmal ettin yaaa...özledik seni...

kızlar akşam dısarda olucam bugün tekrar giremem sanırım...yarın görüşmek üzere az kalorili bir akşam olur inşaallah...ben pasta yemeyi düşünmüyorum bu akşam...

ızlenmezmi be ahmetim:)))oturup dızı ızlemeyı sevmem bı bunu ızlerım

selammm kızlar...ben bugün doğumgünü çocuğuyum....akşam dışarı çıkıcaz eşimle....
dogum gunun kutlu olsun bebemmmm.

selam kızlar... pazara gittim geldim vallahi ramazan nedeniyle mi ne herşey ateş pahası...
çok da sıcaktı çok yoruldum vallahi... ama yürüyüş oldu en azından...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…