selam herkese...
bütün gece kızım ağladı hiç uyumadım sabah bi yattım yeni kalmışım...
sersem gibiyim resmen...
şimdi pazara gideceğim...
sahurda 1 dilim ekmek ve omlet yedim... ve 1 bardak kola içtim...
akşama tavuk yemeyi düşünüyorum bakalım...
Jayirli olsun gerbera bak ben unuttum sormayi dun pasta falan yedinmi:)
hayırdır ne pastası:44:
kız dogum günün olduyduya onu diyor bu aarada strı seyrediyorum bu bitsin oktaycıgıma bakaıcemfikir oluyo yemek için bu arada açıkıyosunda iftara 5 dakika kala tartılıcem ama sabah brişey farkettim köbegim çok şişmiş wc çıkamadım gene :18::18::18:
anam bugun tartılıoduk dımı..ne cbk persembe oldu yaaaa.
ay o zmn bugun dızımde var.işler güçler yasasınnnnnnnnnnnnnn
canım ne kadar komik o dizi yaakşam iftardan sonra tartılıcez işşallah söylerim benim karnım çok şiş gazımda var tartıya çıkmaktan korkuyorum adetim yakınya ya gene yüksek rakam çıkarsa
kız dogum günün olduyduya onu diyor bu aarada strı seyrediyorum bu bitsin oktaycıgıma bakaıcemfikir oluyo yemek için bu arada açıkıyosunda iftara 5 dakika kala tartılıcem ama sabah brişey farkettim köbegim çok şişmiş wc çıkamadım gene :18::18::18:
anam bugun tartılıoduk dımı..ne cbk persembe oldu yaaaa.
teşekkürler canım bende evde baget vardı,derilerini aldım baharatladım fırın poşetine koydum iftara yakın fırında pişircem yanınada yogurt,bi tanede soda içerim ve bol su..........canım benim,evet başladım,yarın 3. Günüm olacak ve tavuğu bırakıcam ama sonuçlar âlâ1 kilo eksideyim şu an,yarına artar diye tahmin ediyorum :124:
canım ben geçen yıl kalori sayımı diyeti ile 14 kilo verdim ve sırrını söyleyim işin.insan;kilosu*20 kalori alırsa kilosu sabit kalır.mesela senin kilon 60.yani 60*20=1200 senin kilonu sabit tutar eğer spor yapmazsan.azaltırsan verirsin,yok azaltmaz da kaloriyi spor yapmazsan yine verirsin.insan 7000 kalori eksiltir ya da sporla harcarsa 1 kg verir,7000 kalori alırsa 1 kg alır.yani sen 1000 kalorilik bir diyet ve sporla.haftada 1 kilo verebilirsin.ama 1200 alır spor yapsan da veririsin fakat haftalık yarım kilo kadar,doğru bir hesaplama hedefe ulaştırır
anladım canım,geneli sebebin doğum ve kalıtsal sanıyorum.ama hiç kaygı yapma,ben de 105 kg'dan düştüm geçen yıl 70'e hem de bir yılda,atıcaz beraber bu kiloları
allah senden de razı olsun prensesHarikasınnnn,ben de 1 kg eksideyim bu günden
kuzum hedefini 55 ya da 60'a çeksene,çok güzel bir yüzün var,hem ilerde kilo almaya kredin de olsun,harika olur benceeeeee
tavsiyem bu çayların direk değil,haftada tek gün diyete destek için kullanılmasıdır.hergün yeşil çay ya da kiraz sapı içilebilir ama bu tür çaylar sürekli kullanılırsa mide ve bağırsaklarda problem oluşturabiiyor
canım közlenmiş tavuğun yanında iftarda birkaç dilim karpuz da yedim,ayran filan da içtim vücut dengem bozulmasın diye.sahurlarda da tavukların yanında,haşlanmış yumurta ve süt içtim,1 kg da vermişim 3 günde,sporsuz.çünkü ben ramazanda spor yapamıyorum ne yazık ki...
çorbayla da geçirebilirsin günü canım benim
geldim canım,nerdeyse 20 sayfa okudum,ancak alıntılarımı cevapladım
pirinç lapasıyla o fazlalığı attım canım.canim 88i 87 yaptin sanmisim ya ondan tebrik dedimozel doneminizde tartidan uzak durun kizlar bence hep artidayiz daha istisna hatirlamiyorum
hayırlı olsun......canlarım,gerberam kabul ederse ve sizler için de uygunsa,gerberamın yardımcım olmasını istiyorum.zaten kendisi gönüllü olarak yapıyordu ama ben demokratik olsun diye,gönüllüler varsa,oylama yapalım diye düşünmüştüm.görüyorum ki gönüllü yok.o zaman gerberacığım yardımcım olur musun tatlışım
eline sağlık,paşam gine kaptın kupayı.ıpekyol 23
Maviyesil 9
saphira 25
Gerbera23
Yagmur 19
Pasam 45
Senarist 13
yesilerik 3
anane 40
Shopaholic 14
muconex 21
Maibeyaz 5
nev 13
bencede :) spor olmayinca guzel bi vucut cikmiyo iste spor sart sıkılasmakta cok onemli ben ic bacagma vuruyorum dalga dalga sallaniyo suya tas atmisim gbi igrencspor olmaynca tobe gitmez o
bugün hiç iyi değilim karnım davul gibi.. Hastalık dönemimde gibi sanki.. Normalde ben bu hafta hasta olacaktım ama erken oldu benim 2 hafta kadar ondan mı acaba bilmiyorum.. Bi de ishal olucam bugün.. Dün öğlen karataya uygun bi menü yedim
Sabah domate peynir iki dilim ekmek
öğlen kısır
akşam 1 parmak büyüklüğünde haşlanmış tavuk 3 kaşık pilav (bu uygun değel biliyorum) 1 parça haşlanmış karnabahar ve cacık
bi 10 gündür yemediğim şeyler olduğu için dokunmuş olabilir bugün yine düzenime döndüm sahurda haşlanmış tavuk 1/2 kk peynir 1 kk ekmekYedim akşama da yoğurt yicem sadece midem çok bozuk çünkü
Tebrik ederim tatlım 4 mil beni biraz zorluyorleslie sansone ie 4 mil yurudum yaklasik 1 saat suruyor, baya da terledim
jillian ile shred de daha cok terliyordum ama onu bitiremiyordum,
bunu en azindan sonuna kadar yapabildim
4 mil de 400 kalori yakiliyormusiyi bari yedgm tatli yi yakar ins
Ne güzel olur tatlım inş görürsün 105 i bakalım bende 2 kilo vermiş oldum 1 ayda yaaaaallah sizi top etmesin amma yazışmışsınız ya
ben de bayramda annemlerin yanına gidicem 10 günde ne veririm bilmiyorum ama en son 113-115 aralığında gördüler beni 105 olsam bile 10 kilo eksik olur baya şaşırırlar güzel olur :106:
Geçmiş olsun canımbugün hiç iyi değilim karnım davul gibi.. hastalık dönemimde gibi sanki.. normalde ben bu hafta hasta olacaktım ama erken oldu benim 2 hafta kadar ondan mı acaba bilmiyorum.. bi de ishal olucam bugün.. dün öğlen karataya uygun bi menü yedim
sabah domate peynir iki dilim ekmek
öğlen kısır
akşam 1 parmak büyüklüğünde haşlanmış tavuk 3 kaşık pilav (bu uygun değel biliyorum) 1 parça haşlanmış karnabahar ve cacık
bi 10 gündür yemediğim şeyler olduğu için dokunmuş olabilir bugün yine düzenime döndüm sahurda haşlanmış tavuk 1/2 kk peynir 1 kk ekmekyedim akşama da yoğurt yicem sadece midem çok bozuk çünkü
Sen de mi bende sahurdan sonra yattım ve kızım sabah 7.30 uyandı uyukusuz kalınca migrenim başlıyor soldan soldan geliyor valla bi yat bi kalk deli oldumBu akşam ben de hiç uyumadım ya, zaten sahur yapıp yatacaktım saat 3 te tam kafamı yastığa koydum benim velet başladı mızmızlanmaya en son saat 5'i hatırlıyorum, sonra dalmışım biraz. Kalk yat kalk yat sersem gibi oldum, en sonunda onun odasında halının üstünde uyumuşum. Benimki rüya görüyo uyanıyor bugünlerdeSenin oğlanın nesi vardı ki?
benımkıde oyle bısı sanırsam.bı aglamayla uyanıyor ne yapacagımızı sasırıyoruz susmuyorda..bı suru doktora goturdum yok bısı dıyorlar..sıcakta var ,dıste cıkarıo olabılır.ruyada goruo olabılır
Sen de mi bürütüs valla bugün bu çocuklara bişeyler olmuşselam herkese...
sersem gibiyim resmen...
Ayy sen de mi izliyorsun ama bu gün iftara davetliyim büyük ihtimalle izleyememanam bugun tartılıoduk dımı..ne cbk persembe oldu yaaaa.
Herkese hayirli gunlerr....ben geldimm...hepinizi cokkk ozledimmmmmmmmmm..
neler yapiyorsunuz diye bir bakim dedim..
beni sorarsaniz hala calisiyorum..stop
ayin 18de Ankaraya gidecegim..stop
anamlar haftalardir tr'de..ev isi yemek vs. bana kaldi canim cikiyor..stop
anladim ev kadini olmak bana gore degil...stop
hhahaha ayni eskilerdeki mektuplar gibi oldu..yazdiklarimi okuyunca aklima geldi stoplari sonradan ekledim...
eski takim yine bir araya gelmis masallahhh..insallah herkes bu yil mezun olur artik...dualarim sizlerle kizlar......
hepinizi cokkkkk seviyorummmm
benim kızımda dün çok defa ağlayarak uyandı bizim sorunumuz diş..selam herkese...
sersem gibiyim resmen...
Herkese hayirli gunlerr....ben geldimm...hepinizi cokkk ozledimmmmmmmmmm..
neler yapiyorsunuz diye bir bakim dedim..
beni sorarsaniz hala calisiyorum..stop
ayin 18de Ankaraya gidecegim..stop
anamlar haftalardir tr'de..ev isi yemek vs. bana kaldi canim cikiyor..stop
anladim ev kadini olmak bana gore degil...stop
hhahaha ayni eskilerdeki mektuplar gibi oldu..yazdiklarimi okuyunca aklima geldi stoplari sonradan ekledim...
eski takim yine bir araya gelmis masallahhh..insallah herkes bu yil mezun olur artik...dualarim sizlerle kizlar......
hepinizi cokkkkk seviyorummmm
Sen de mi bürütüs valla bugün bu çocuklara bişeyler olmuş
Ayy sen de mi izliyorsun ama bu gün iftara davetliyim büyük ihtimalle izleyemem
Kimler gelmiş kimler özledik seni kaptancık biz dönme hazırlığında iken sen tr ya geleceksin.Nasıl gidiyor koruma dönemi
dogum gunun kutlu olsun bebemmmm.selammm kızlar...ben bugün doğumgünü çocuğuyum....akşam dışarı çıkıcaz eşimle....
ızlenmezmi be ahmetim:)))oturup dızı ızlemeyı sevmem bı bunu ızlerım
dogum gunun kutlu olsun bebemmmm.
selammm kızlar...ben bugün doğumgünü çocuğuyum....akşam dışarı çıkıcaz eşimle....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?