Sorun var canim ben cocuklugumdan beri köpru hareketi yapmadan yatamiyorum bi sakatlgim oldu ondan beridir boyle ama zaten bayram temzlgi olcak bu yarinda misafir var iste bugunden basladim
Merakta biraktin kiz bizi ayiptir:d
Canim siskinliktir bide taylan kumeliden duymustum hava bile kilomuzu etkilermis ya hergun fark olmasi normaldir ondan..
Canim sende tartil sende takimdansin suttensin ama ortalamyi yarismada etkilemicen bi :)
Paşam son kez bi tartil ben koyarim onu listeye:)
canım ben vududumu bilemedim gitti 18 adet olmam lazım bir hafta kala şişiyorum sonra adet araya giriyor hayde oda giriyomu araya sonra wc çıkamıyorum bugün klozetle kardeş olduk okadar olur yaeşim dalga geçti yatak yorgan getiriyim diye suyuda çok içiyorum ban kızıyo vucudun suzu kalıyo oructan vudut depoluyo diyor vucudun mekanizması varmış demin eşimi aradım dedim baan sucuk al sucuklu yumurta yicek bir adet sıcak ekmek al dedim üstüne 1 kilo dondurma al dedim sinirimde yemiyorum alıyorum dedim yesem içim yanmıcak siz şahıtsınız sahur bile yapmıyorum ya eşim dediki paşa kafayımı yedin dedi dedim dedikleirmi al iş yaptıgı bir bayan vardı aradı kızım sen kafayı yeme normalde oluyo böle sonra birden kilo vericeksin dedi okadar ugraştın bak kilo verdin dedi bende abla dedim tartıldın sinirimden agladım oturdum dedim geçer dedi regli yakın olunca wc sorunu olunca birde oruç girdi dedi vucud susuz kaldı dedi vicut kendini kilitledi dedi sen bol su iç dedi kayısı ye dedi geceleri wc rahat çık dedi aldrımıyorum bu isteklerini dedi az kaldı kilo vermene dedi ben ne yapıyorum ya sinirim tepeme çıktı kaçamak yapsam yesem içim acımıcekkk:84::84::84::84:yedigim bir kaçamak var oda arada sırada dondurma ban sabret dedi adetin bitsin dedi bak nasıl vericen adetim bitene kadar tartılma dedi ama ben gruptayım karra verdim perşembelri tarılıcam eşime deyimde tartıları saklasın
esracım benim özel günlerle pek aram yoktur öyle hediyedir pastadır partidir yoktur bende ya nasıl denk gelirse bi kaçamak yaparım o gün hadi derim doğum günü sebebi olsun .. kendimi bildim bileli doğum günüm olmamıştır .. çocukken her sene olmuşta ben pek hoşlanmam işte yok evlilik yıldönümü , sevgililer günü , doğum günü falan hiç aramam .. kim olursa olsun o gün olsun olmasın arada bir hediye alınsıno yeter bana
Yagmurcum bak lesliyle bi gunde 400gramin gitmis poztif olmak lazim:)
insallah hepimiz hedef kilomuza ulascaz ya ben bir verip hedefi iki artiriyorum isim zor benimde be:d
dogumgununu saymazsak bide muhallebi onuda ozel doneme say sucluluk duymani gerektrcek pek bisey kalmadi ama bence sende protein yaapmalisin haftada iki kez beni bu hafta o kurtardi hep yapcam oyle artik haftada 2 duruma gore 3gun sende yap oyle atarsin gbime geliyo daha bi suru zaman var listeyi simdi koymasaydin keske sen iftarina dogru bi degstir istersen onu belli olmaz hic :)
canım destegin için sagol aynıyım bbem ya çok şiş midem afedersin gazım var wc çıkamadım göebgim şiş işşallah adeti olyum bitiyim muhteşem dönücek
canım elinin ucuyla bir tutam alıyousn kaynatıyosun bende hem kiraz hem vişne var işe yararmı acabacanim oyle oluyor insan sinirden daha cok yiyesi geliyor.baska bi topikte bi abla oyle derdi uzun zamandir yemedgnz bi seyden az bi sey yiyin o zaman kilo vermeniz hizlanir derdi,
oyle bi sey deneyebilirsin, hic bi sey yemeyince vucut kendini kilitliyor olabilir dedigin gibi :26: ben her gun tartiliyorum ya sabah aksam, tartilmadan duramam
benim cocuklugumdan beri dogum gunleri cok ozeldir, hediye alinmasi pasta yenmesi icin bahanedir, cuku her zaman pasta yenmez, hediye de ayda yilda bir.
esimin dogum gunu icin, eve isten erken gidip cok guzel yemek hazirlamistim, masayi suslemistim, kalpli taslarla E kalp G yazmistimsonra cicek koydum kucuk mumlari yaktim filan.
ama dun bana hicbir sey yapmadik, hadi pastaneye gidemedik tamam ama ne bileyim hicbir sey olmadi cok uzuldum, esim gec gelmisti ben leslie yapiyordum, o arada o uyumus, sonra ben de sahur hazirladim yattim, hic guzel bi dogum gunu olmadi
hmmm bak hic boyle dusunmemistimbugun de yapsam bugun de gider mi acaba 400gram daha
ay o zaman ben her gun yaparim leslie yigerci esim kadina uyuz oldu galiba, sesini biraz kis filan dedi
olmadi sessiz yaparim hareketleri bakip takip ederim :44:
protein benim de yapmam lazim, yarin sanirim oruca baslicam bi bakayim ins zaten oruc olunca istesem de yiyemem
ins haftaya carsambaya kadar 60 olabilir miyim yaa60 olmam lazim ama benim artik turkiyeye gitme zamanim geldi
evde biriktirdgm kiraz coplerim vardi, o nasil yapiliyodu ya bilen var mi? sislik icin iyi geliyodu sanki? :44:
1 dilim limon,1 elma (4 e bölünmüş),1 çubuk tarçın,1 demet maydanoz,yanılmıyorsam 1 lt su içinde 10 dk kaynatılıyordu.Sonra blendırdan geçiriliyor.Sürahide buzdolabında bekletiyorsun.3-4 sabah yetiyor.sabah aç karnına 1 bardak içiyorsun.Bu aslında metabolzma hızlandırıcı,wc ye de çıkartır ama eminim ödem de atıyordur,çünkü maydanoz va
bunu kaydetmisim bi yere, bu var bi tarif elimde ama bunda kiraz copu yok :44: ben kiraz coplerini niye biriktirdim o zaman
yavri su nekadar koyuyoz:44::44:hmm bi de bunu buldum
ÖDEM ATTIRICI ÇAY
Vücuttaki şişlikleri indirir ödem attırır, idrar ve bağırsak gazlarını söktürür.
MALZEMELER
15 adet kiraz sapı
1 dal taze biberiye
1/2 limon
10 adet kuşburnu
10 dal maydanoz
YAPILIŞI
Tüm malzemeleri sıcak su ile 5 dk demleyip süzdükten sonra günde 2 bardak için.
ama bende biberiye yokkusburnu da yok puff..
canım elinin ucuyla bir tutam alıyousn kaynatıyosun bende hem kiraz hem vişne var işe yararmı acabayesen içinm yanmıcam şimdi kaptanımız gelicek ben kaptana ne dicem
yavri su nekadar koyuyoz:44::44:
canım çok az olmuş yediklerin,halizlik yapmıyor mu? ben de pirinç yaptım bugü,inşallah yarın faydasını görürüz2012-08-08 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Kivi (76gr) 1 adet 46
[2] Hurma 2 ADET 30
[3] Çoban Salatası 1 PORSİYON 90
[4] Prinç Lapası 100 GRAM 100
[5] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[6] Domates 1 ADET 14
[7] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[8] Ekmek 1 DİLİM 65
[9] Sucuklu Yumurta 1 PORSİYON 340
Toplam : 771 kal.
Görüldüğü gibi iftar itibariyle lapaya başlamış bulunuyorum.bugünkü sporumuda parkta yürüyüş yaparak tamamladım 4 tur
bizler saymıyoruz bile kaç mesaj yazdığımızı canım,çok paylaşım yapınca gerek kalmıyor zatenGördüm kaptanım gördüm de ben niye tutturamıyorum bu sayıyı ona şaşırıyorum, sankim yazıyor muşun gibi geliyor çok çok ama yazmıyor okuyorum heralde. :26:
tamam erikçim izinli sayalım seniKızlar ben yarın şehir dışında olacağım o yüzden gene yazamazsam kızmayın bana olur mu?
amin canım çok sağolhadi ya tuh ustuste gelmis hepsibasiniz saolsun, Rabbim kaldiramayacagimiz yukle bizi imtihan etmesin..
ins o cocuga da en kisa surede sifa verir Allahim..
ekmekteyok karataydabugün hiç iyi değilim karnım davul gibi.. hastalık dönemimde gibi sanki.. normalde ben bu hafta hasta olacaktım ama erken oldu benim 2 hafta kadar ondan mı acaba bilmiyorum.. bi de ishal olucam bugün.. dün öğlen karataya uygun bi menü yedim
sabah domate peynir iki dilim ekmek
öğlen kısır
akşam 1 parmak büyüklüğünde haşlanmış tavuk 3 kaşık pilav (bu uygun değel biliyorum) 1 parça haşlanmış karnabahar ve cacık
bi 10 gündür yemediğim şeyler olduğu için dokunmuş olabilir bugün yine düzenime döndüm sahurda haşlanmış tavuk 1/2 kk peynir 1 kk ekmekyedim akşama da yoğurt yicem sadece midem çok bozuk çünkü
hayırdır canım nesi var kızının?yavrularım nasılsınızzzzzzzz.gece yattıktan sonra sabaha kdr tugrab ın bagırtılarıyla ugrastık.zor bı geceydı.
bugun hava bı karamsar,camlarımı sılsemmi?
seninki de mi?ne oldu nesi var canım?selam herkese...
bütün gece kızım ağladı hiç uyumadım sabah bi yattım yeni kalmışım...
sersem gibiyim resmen...
şimdi pazara gideceğim...
sahurda 1 dilim ekmek ve omlet yedim... ve 1 bardak kola içtim...
akşama tavuk yemeyi düşünüyorum bakalım...
vaaayy hoşgeldin kaptanım biz de seni çok özledikkk çıtırrrrrııım benimHerkese hayirli gunlerr....ben geldimm...hepinizi cokkk ozledimmmmmmmmmm..
neler yapiyorsunuz diye bir bakim dedim..
beni sorarsaniz hala calisiyorum..stop
ayin 18de Ankaraya gidecegim..stop
anamlar haftalardir tr'de..ev isi yemek vs. bana kaldi canim cikiyor..stop
anladim ev kadini olmak bana gore degil...stop
hhahaha ayni eskilerdeki mektuplar gibi oldu..yazdiklarimi okuyunca aklima geldi stoplari sonradan ekledim...
eski takim yine bir araya gelmis masallahhh..insallah herkes bu yil mezun olur artik...dualarim sizlerle kizlar......
hepinizi cokkkkk seviyorummmm
Nice mutlu yıllar tatlımmm,sana ve aile sağlıklı güzel günler diliyorumselammm kızlar...ben bugün doğumgünü çocuğuyum....akşam dışarı çıkıcaz eşimle....
bu sıcakta pazar valla iyi başına güneş geçmedi canımselam kızlar... pazara gittim geldim vallahi ramazan nedeniyle mi ne herşey ateş pahası...
çok da sıcaktı çok yoruldum vallahi... ama yürüyüş oldu en azından...
Allah Allah nesi var bu çocuğun ya :44:benim kız gene başladı... off ne derdi var anlasam bi...
çok fazla ağlıyor...
canım regln yakında diye öyle olmuştur,sıkma canınımavi yeşil kaç kilo geldin ebbemmerak ettim
sizlere şok olucagınız bir şey söylücem sabahtan beri kafama takıldı nasıl olur diye ben 83 kilo geliyorumdün 80 gördüm dedim nasıl 83 kilo gelirim ben ya 2 tartımada çıktım aynı neler oluyo bedenime adetim yakın ondanmı yoksa wc gdiemedim ondanmı ben buraya giripte 80 yazıcaktım sevinicektim hevesim kursagımda kaldı
ovv tablomuz eksilere mi geçti nazara geldik kesin***7. TAKIM 269. ETAP***
SAPHIRA (84.8
nev81 (83.5
İpekyol (73.9
ananee (75.1
yagmurdamlasi26 (61.6 / 62.6 / -1 /-%1.62)
pasam3405 (81 / 83 / -2 / %-2.47)
shopaholic (79.7
maviyeşil (64.4
gerbera1987 (86.4
maibeyaz (60,5
senarist (
yesilerik (
7. Takım Ortalaması:
ovv tablomuz eksilere mi geçti nazara geldik kesin
neyse sıkmayın canınızı kızlar,biz de bu azim olduktan sonra yine derecelere devam ederiz
canım çok geç kaldık kaptan yakaladı bizio gelmeden kacariz biz deee
ama eninde sonunda kizcak bize:88::117::95::83::83:
ozur dileriz kaptan ozur dileriz
ben yine eve gidince bi da tartilirim belki daha az gelirim:78: o zaman onu yazariz
sen bu konuyu araştır canım bende olanlar mevcym salisim yapıyodu bebem ya kür onun kaybettim benbilmiyorum sende bu malzemlerin hepsi var mi?
heralde 2 bardak filan mi acaba? nev olsa o bilirdi sanirim :26:
du biraz daha arastirayim :44:
canım çok az olmuş yediklerin,halizlik yapmıyor mu? ben de pirinç yaptım bugü,inşallah yarın faydasını görürüz
bizler saymıyoruz bile kaç mesaj yazdığımızı canım,çok paylaşım yapınca gerek kalmıyor zaten
tamam erikçim izinli sayalım seni
amin canım çok sağol
ekmekteyok karatayda
hayırdır canım nesi var kızının?
seninki de mi?ne oldu nesi var canım?
afiyet olsun kola zerodur herhalde
vaaayy hoşgeldin kaptanım biz de seni çok özledikkk çıtırrrrrııım benim
inşallah canım..senin nasıl gidiyor
Nice mutlu yıllar tatlımmm,sana ve aile sağlıklı güzel günler diliyorum
bu sıcakta pazar valla iyi başına güneş geçmedi canım
ramazan fırsatçılarıdır canım
Allah Allah nesi var bu çocuğun ya :44:
canım regln yakında diye öyle olmuştur,sıkma canını
neyse sıkmayın canınızı kızlar,biz de bu azim olduktan sonra yine derecelere devam ederiz
iyi akşamlar canlarım
yarınki sonuçlar içinde bu kadar üzülmeyin,özürde dilemeyin lütfen,rica ederimsürekli kilo vermeye programlanmış robotlar değilizki biz.Ben amacıma ulaştım,takım çok kötü bir durumdayken bu hale geldi hepimizin gayretleriyle,biliyorum ki aynı azim ve istekle devam edicez.hepinizi çok seviyorum esen kalın,yapımda ve yayında emeği geçen herkes adına hayırlı ramazanlar
canım çok az olmuş yediklerin,halizlik yapmıyor mu? ben de pirinç yaptım bugü,inşallah yarın faydasını görürüz
bizler saymıyoruz bile kaç mesaj yazdığımızı canım,çok paylaşım yapınca gerek kalmıyor zaten
tamam erikçim izinli sayalım seni
amin canım çok sağol
ekmekteyok karatayda
hayırdır canım nesi var kızının?
seninki de mi?ne oldu nesi var canım?
afiyet olsun kola zerodur herhalde
vaaayy hoşgeldin kaptanım biz de seni çok özledikkk çıtırrrrrııım benim
inşallah canım..senin nasıl gidiyor
Nice mutlu yıllar tatlımmm,sana ve aile sağlıklı güzel günler diliyorum
bu sıcakta pazar valla iyi başına güneş geçmedi canım
ramazan fırsatçılarıdır canım
Allah Allah nesi var bu çocuğun ya :44:
canım regln yakında diye öyle olmuştur,sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?