Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Paşam son kez bi tartil ben koyarim onu listeye:)

canım destegin için sagol aynıyım bbem ya çok şiş midem afedersin gazım var wc çıkamadım göebgim şiş işşallah adeti olyum bitiyim muhteşem dönücek

canim oyle oluyor insan sinirden daha cok yiyesi geliyor. baska bi topikte bi abla oyle derdi uzun zamandir yemedgnz bi seyden az bi sey yiyin o zaman kilo vermeniz hizlanir derdi,
oyle bi sey deneyebilirsin, hic bi sey yemeyince vucut kendini kilitliyor olabilir dedigin gibi :26: ben her gun tartiliyorum ya sabah aksam, tartilmadan duramam

benim cocuklugumdan beri dogum gunleri cok ozeldir, hediye alinmasi pasta yenmesi icin bahanedir, cuku her zaman pasta yenmez, hediye de ayda yilda bir.
esimin dogum gunu icin, eve isten erken gidip cok guzel yemek hazirlamistim, masayi suslemistim, kalpli taslarla E kalp G yazmistim sonra cicek koydum kucuk mumlari yaktim filan.
ama dun bana hicbir sey yapmadik, hadi pastaneye gidemedik tamam ama ne bileyim hicbir sey olmadi cok uzuldum, esim gec gelmisti ben leslie yapiyordum, o arada o uyumus, sonra ben de sahur hazirladim yattim, hic guzel bi dogum gunu olmadi

hmmm bak hic boyle dusunmemistim bugun de yapsam bugun de gider mi acaba 400gram daha
ay o zaman ben her gun yaparim leslie yi gerci esim kadina uyuz oldu galiba, sesini biraz kis filan dedi
olmadi sessiz yaparim hareketleri bakip takip ederim :44:

protein benim de yapmam lazim, yarin sanirim oruca baslicam bi bakayim ins zaten oruc olunca istesem de yiyemem
ins haftaya carsambaya kadar 60 olabilir miyim yaa 60 olmam lazim ama benim artik turkiyeye gitme zamanim geldi

canım destegin için sagol aynıyım bbem ya çok şiş midem afedersin gazım var wc çıkamadım göebgim şiş işşallah adeti olyum bitiyim muhteşem dönücek

evde biriktirdgm kiraz coplerim vardi, o nasil yapiliyodu ya bilen var mi? sislik icin iyi geliyodu sanki? :44:

1 dilim limon,1 elma (4 e bölünmüş),1 çubuk tarçın,1 demet maydanoz,yanılmıyorsam 1 lt su içinde 10 dk kaynatılıyordu.Sonra blendırdan geçiriliyor.Sürahide buzdolabında bekletiyorsun.3-4 sabah yetiyor.sabah aç karnına 1 bardak içiyorsun.Bu aslında metabolzma hızlandırıcı,wc ye de çıkartır ama eminim ödem de atıyordur,çünkü maydanoz va

bunu kaydetmisim bi yere, bu var bi tarif elimde ama bunda kiraz copu yok :44: ben kiraz coplerini niye biriktirdim o zaman

canım elinin ucuyla bir tutam alıyousn kaynatıyosun bende hem kiraz hem vişne var işe yararmı acabayesen içinm yanmıcam şimdi kaptanımız gelicek ben kaptana ne dicem

bişey olmaz bebem sende içine at gitsin çayı demliyim yemek saatine ha geldi ha gelicek

Kiraz sapı çayı

Kiraz sapının ödem söktürme konusunda oldukça faydalı olduğu biliniyor. İşte bu sebeple uzmanlar her gün iki üç bardak kiraz sapı çayı içmenizi öneriyor. Bir bardak Kaynar suyun içine bir tutam kiraz sapı ekleyin. 10 dakika kadar demlenmesini bekleyin ve afiyetle için.

aa buymus ya cok kolaymis ben de tarif ariyorum

hmm bi de bunu buldum

ÖDEM ATTIRICI ÇAY

Vücuttaki şişlikleri indirir ödem attırır, idrar ve bağırsak gazlarını söktürür.

MALZEMELER

15 adet kiraz sapı
1 dal taze biberiye
1/2 limon
10 adet kuşburnu
10 dal maydanoz

YAPILIŞI

Tüm malzemeleri sıcak su ile 5 dk demleyip süzdükten sonra günde 2 bardak için.

ama bende biberiye yok kusburnu da yok puff..

yavri su nekadar koyuyoz:44::44:

canım elinin ucuyla bir tutam alıyousn kaynatıyosun bende hem kiraz hem vişne var işe yararmı acabayesen içinm yanmıcam şimdi kaptanımız gelicek ben kaptana ne dicem

o gelmeden kacariz biz deee
ama eninde sonunda kizcak bize :88::117::95::83::83:
ozur dileriz kaptan ozur dileriz
ben yine eve gidince bi da tartilirim belki daha az gelirim :78: o zaman onu yazariz

canım çok az olmuş yediklerin,halizlik yapmıyor mu? ben de pirinç yaptım bugü,inşallah yarın faydasını görürüz
Gördüm kaptanım gördüm de ben niye tutturamıyorum bu sayıyı ona şaşırıyorum, sankim yazıyor muşun gibi geliyor çok çok ama yazmıyor okuyorum heralde. :26:
bizler saymıyoruz bile kaç mesaj yazdığımızı canım,çok paylaşım yapınca gerek kalmıyor zaten
Kızlar ben yarın şehir dışında olacağım o yüzden gene yazamazsam kızmayın bana olur mu?
tamam erikçim izinli sayalım seni
hadi ya tuh ustuste gelmis hepsi basiniz saolsun, Rabbim kaldiramayacagimiz yukle bizi imtihan etmesin..
ins o cocuga da en kisa surede sifa verir Allahim..
amin canım çok sağol
ekmekteyok karatayda
yavrularım nasılsınızzzzzzzz.gece yattıktan sonra sabaha kdr tugrab ın bagırtılarıyla ugrastık.zor bı geceydı.

bugun hava bı karamsar,camlarımı sılsemmi?
hayırdır canım nesi var kızının?
seninki de mi?ne oldu nesi var canım?
afiyet olsun kola zerodur herhalde
vaaayy hoşgeldin kaptanım biz de seni çok özledikkk çıtırrrrrııım benim
inşallah canım..senin nasıl gidiyor
selammm kızlar...ben bugün doğumgünü çocuğuyum....akşam dışarı çıkıcaz eşimle....
Nice mutlu yıllar tatlımmm,sana ve aile sağlıklı güzel günler diliyorum
selam kızlar... pazara gittim geldim vallahi ramazan nedeniyle mi ne herşey ateş pahası...
çok da sıcaktı çok yoruldum vallahi... ama yürüyüş oldu en azından...
bu sıcakta pazar valla iyi başına güneş geçmedi canım
ramazan fırsatçılarıdır canım
benim kız gene başladı... off ne derdi var anlasam bi...
çok fazla ağlıyor...
Allah Allah nesi var bu çocuğun ya :44:
canım regln yakında diye öyle olmuştur,sıkma canını
ovv tablomuz eksilere mi geçti nazara geldik kesin
neyse sıkmayın canınızı kızlar,biz de bu azim olduktan sonra yine derecelere devam ederiz

ovv tablomuz eksilere mi geçti nazara geldik kesin
neyse sıkmayın canınızı kızlar,biz de bu azim olduktan sonra yine derecelere devam ederiz

oyle oldu kaptan ozur dileriz
ama ben simdi yuruyuse gidiyorum 1 saat dolancam okulun icinde,
sonra eve gidince de leslie yaparim filan,
bi de az once wc ile gorustum
aksam bi da bi tartilayim bakayim daha az gelirsem onu yazariz olur mu :26:
olmadi esimle sahura kalkarim bi da tartilirim. :18:
ne yapicagimi sasirdim galiba :18:

o gelmeden kacariz biz deee
ama eninde sonunda kizcak bize :88::117::95::83::83:
ozur dileriz kaptan ozur dileriz
ben yine eve gidince bi da tartilirim belki daha az gelirim :78: o zaman onu yazariz
canım çok geç kaldık kaptan yakaladı bizi
bilmiyorum sende bu malzemlerin hepsi var mi?
heralde 2 bardak filan mi acaba? nev olsa o bilirdi sanirim :26:
du biraz daha arastirayim :44:
sen bu konuyu araştır canım bende olanlar mevcym salisim yapıyodu bebem ya kür onun kaybettim ben

affet kaptanım sana çok mahçubumsen biliyousn neler çektigimi bebem agdet oluyum işallah bitiyim sen ozaman beni gör

iyi akşamlar canlarım
yarınki sonuçlar içinde bu kadar üzülmeyin,özürde dilemeyin lütfen,rica ederim sürekli kilo vermeye programlanmış robotlar değilizki biz.Ben amacıma ulaştım,takım çok kötü bir durumdayken bu hale geldi hepimizin gayretleriyle,biliyorum ki aynı azim ve istekle devam edicez.hepinizi çok seviyorum esen kalın,yapımda ve yayında emeği geçen herkes adına hayırlı ramazanlar

***7. TAKIM 269. ETAP***

SAPHIRA (84.8
nev81 (83.5
İpekyol (73.9
ananee (75.1
yagmurdamlasi26 (61.6 / 62.6 / -1 /-%1.62)

pasam3405 (81 / 83 / -2 / %-2.47)
shopaholic (79.7
maviyeşil (64.4
gerbera1987 (86.4
maibeyaz (60,5/60/0,5/%0,83)
senarist (
yesilerik (

7. Takım Ortalaması:

piki tamam
ben diyorum biraz dukan yapiyim.. :44: ay ne kararsiz bi kisiyim ben ya, karar veremedgm icin mi diyet yapamiyorum acaba :26:
boyle bi plan cikariyor bana.. bakiyim bi deniyim insss yapabilirim.

30 agustos ta 60 kilo olcakmisim. :44:

yuppiiiiiiiiiiiiiii kızlar kılo vermısım yarım kılo versem ıyıydı derken 1,5 kılo vermısım.bu benım ıcın muhtesem bı rakam

ya bu hesaplamayı nasıl ypıoduk

off kaptan bilmiyorum ki yaa ne oluyor hala ağlıyor iftarı falan nasıl yaptım hiç bilmiyorum...
bi kere de böyle çok ağlamıştı da eeg çekilmişti beyin normal çalışmadığı için çocuğu çok rahatsız ediyor demişti...
ara ara böyle nöbetler geçirecek demişti...
sanırım yine beyninde nöbet geçiriyor kuzum...yarına kadar geçmezse tekrar doktora götüreceğiz eeg çekilecek yine bakalım...
benim kızımın beyninin yarısından fazlası felçli... şimdi felçli olan kısımların görevini sağlam kısımlara öğretmeye çalışıyoruz tabi çocuk çok zorlanıyor...
kilom bu arada 60 kaptanım... 500 gr gitmiş sevinemedim bile...

menü:

aç karnına 500 ml su

1. öğün
1 çay bardağı pirinçten lapa
2 kaşık yoğurt
çay

2. öğün:
1 çay bardağı pirinçten lapa
2 dolu kaşık yoğurt

ara: az şekerli kahve ( komşum geldi,bişiler anlatıyordu,daldım şeker attım içine)

3. öğün:
1 ad. şeftali

ara:
1 bardak tuzsuz ayran

kahvaltıdan sonra çıktık avm ye gittik.baya bir dolandık,biraz alışverişim vardı.3 saat kadar hiç oturmadım,eve geldim biraz yorulmuşum.Evde biraz işlendim. belki biraz kalori de yaktırmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…