Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

benim kız gene başladı... off ne derdi var anlasam bi...
çok fazla ağlıyor...

selam kızlar... pazara gittim geldim vallahi ramazan nedeniyle mi ne herşey ateş pahası...
çok da sıcaktı çok yoruldum vallahi... ama yürüyüş oldu en azından...
Aynen ya bende dün farkettim fark var baya..
kızlar akşam dısarda olucam bugün tekrar giremem sanırım...yarın görüşmek üzere az kalorili bir akşam olur inşaallah...ben pasta yemeyi düşünmüyorum bu akşam...
doğumgünün kutlu olsun canımmm ye be bi dilim pasta nolcek

ben cok yorgunum belim iflas işler bitmedi kas gevsetici işe yaramıyo ya bu nasıl iş:84:

Aynen ya bende dün farkettim fark var baya..

doğumgünün kutlu olsun canımmm ye be bi dilim pasta nolcek

ben cok yorgunum belim iflas işler bitmedi kas gevsetici işe yaramıyo ya bu nasıl iş:84:

senin belinde sorun mu vardı canım...
ayy kalsaydı ozaman yaa ben ne bilim... bak çok suçlu hissettim şimdi kendimi...

mavi yeşil kaç kilo geldin ebbemmerak ettim
sizlere şok olucagınız bir şey söylücem sabahtan beri kafama takıldı nasıl olur diye ben 83 kilo geliyorumdün 80 gördüm dedim nasıl 83 kilo gelirim ben ya 2 tartımada çıktım aynı neler oluyo bedenime adetim yakın ondanmı yoksa wc gdiemedim ondanmı ben buraya giripte 80 yazıcaktım sevinicektim hevesim kursagımda kaldı

kızlar hedef kilom 60 daha baya cekceksiniz beni ben yatıyorum geri gunaydın size:)

ins ulasiriz canim, ben boyle debelenirken sen beni gecebilirsin de

doğumgünün kutlu olsun canım sana en güzel hediye pasta olacak belki de afiyet olsun

hmm aslinda dogum gunume ozel hicbir sey yapmadik,
esim disardaydi gec geldi, o saatten sonra da pastaneye gidemedik
pasta olarak da evde onceden kalan bi muhalleili bi tatli vardi 1 dlm onu yedim

tuh ya, niye agliyor bu cocuklar bak kac kiside okudum uyuyamamis.
ben valla baya bildigin deliksiz uyudum..
esime sahur haizrladim yattim, nmz da kilmiyrm uyandgmda 7:45 filandi..
doktor randevumuz vardi 8:30 da, ondan erken kalktik degilse daha biraz daha bile uyurdum

Tebrik ederim tatlım 4 mil beni biraz zorluyor

evet beni de zorladi biraz ama olsun, biraz hareketlenmem lazim bugunlerde..

selammm kızlar...ben bugün doğumgünü çocuğuyum....akşam dışarı çıkıcaz eşimle....

canimm dogum gunun kutlu olsun, ins senin dogum gunun guzel gecer,
benim dun sabah stresli bi toplantim vardir, sonrasinda da hic bi sey yapmadik.
ne surpris ne hediye hic bi sey yok
belki bugun olur
bizim evde cocuk olmayinca evin cocugu da ben oluyorum

pasam ya ben de oyleyim
bugun reglimin 5. gunu ama hala siskinligim gitmedi.
hem gozle gorulur bir siskinlik var hem de tartida
ben de hatirlarsin belki bi ara 60.6 geliyodum,
bugun sabah 62.6 geldim, gecen hafta bildirimim de 61.6 ydi.
anlamiyorum niye boyle oluyor..
wc ye arada bi cikabiliyorum, ama bu sislik beni batirdi

gecen hafta birinci olmustuk bu hafta sonuncu olmayiz ins :18::18:

***7. TAKIM 269. ETAP***

SAPHIRA (84.8
nev81 (83.5
İpekyol (73.9
ananee (75.1
yagmurdamlasi26 (61.6 / 62.6 / -1 /-%1.62)

pasam3405 (81 / 83 / -2 / %-2.47)
shopaholic (79.7
maviyeşil (64.4
gerbera1987 (86.4
maibeyaz (60,5
senarist (
yesilerik (

7. Takım Ortalaması:

Son düzenleme:

ben çok bahsızım ya dün yeminolsunverdimdiye sevindim bugün üzüldüm ben beceremiyorum beceriyosan benimkinide koyarmsın bebem haftayada adet olucam benim vucudum kafayı yedi yeminle okadarda siz şahitsiniz yemiyorum neden böyle oldu biri birşey desin

selammm kızlar...ben bugün doğumgünü çocuğuyum....akşam dışarı çıkıcaz eşimle....
Mutlu yıllar dilerim tatlım eşinle bebğinle inş
benim eşim de işler güçler hastası.. 1 hafta çocuk gibi onu bekliyo...
Bende yeni yeni tutuluyorum

Olsun canım su tutmuşsundur sen 80 yaz kaptanım duymasın

bilemiyorum ki canim, benim bisuru kacamagim oldu o yuzden ben saplagi hakettim.
ama sen cok dikkat ediyorsun, muhtemelen regl siskinligidir bi de wc ye cikamayinca da 1 kilo oynar en az.
artik haftaya telafi edices, hem siskinlik oldugu icin ins hemen gider

doğum günün kutlu olsun canım.......
anam dayanamıcam gıdıp tarılcam..ıftaradan 5 dk oncede yazarım
hadi tartılın kızlar çok merak ediyorum.

bende 1.5 kio fazla geliyordum paşam renğliden dolayı normale döndüm.yapa bilirsen prinç lapası yap canım.

Mutlu yıllar dilerim tatlım eşinle bebğinle inş

Bende yeni yeni tutuluyorum

Olsun canım su tutmuşsundur sen 80 yaz kaptanım duymasın
canım kandırmış oluurm harama girer yapamam yemin olsun dün 1 kilo eksiktim ya sabah kalktımkarnış şişmiş

bende 1.5 kio fazla geliyordum paşam renğliden dolayı normale döndüm.yapa bilirsen prinç lapası yap canım.

canım ben vududumu bilemedim gitti 18 adet olmam lazım bir hafta kala şişiyorum sonra adet araya giriyor hayde oda giriyomu araya sonra wc çıkamıyorum bugün klozetle kardeş olduk okadar olur yaeşim dalga geçti yatak yorgan getiriyim diye suyuda çok içiyorum ban kızıyo vucudun suzu kalıyo oructan vudut depoluyo diyor vucudun mekanizması varmış demin eşimi aradım dedim baan sucuk al sucuklu yumurta yicek bir adet sıcak ekmek al dedim üstüne 1 kilo dondurma al dedim sinirimde yemiyorum alıyorum dedim yesem içim yanmıcak siz şahıtsınız sahur bile yapmıyorum ya eşim dediki paşa kafayımı yedin dedi dedim dedikleirmi al iş yaptıgı bir bayan vardı aradı kızım sen kafayı yeme normalde oluyo böle sonra birden kilo vericeksin dedi okadar ugraştın bak kilo verdin dedi bende abla dedim tartıldın sinirimden agladım oturdum dedim geçer dedi regli yakın olunca wc sorunu olunca birde oruç girdi dedi vucud susuz kaldı dedi vicut kendini kilitledi dedi sen bol su iç dedi kayısı ye dedi geceleri wc rahat çık dedi aldrımıyorum bu isteklerini dedi az kaldı kilo vermene dedi ben ne yapıyorum ya sinirim tepeme çıktı kaçamak yapsam yesem içim acımıcekkk:84::84::84::84:yedigim bir kaçamak var oda arada sırada dondurmaban sabret dedi adetin bitsin dedi bak nasıl vericen adetim bitene kadar tartılma dedi ama ben gruptayım karra verdim perşembelri tarılıcam eşime deyimde tartıları saklasın

esracım benim özel günlerle pek aram yoktur öyle hediyedir pastadır partidir yoktur bende ya nasıl denk gelirse bi kaçamak yaparım o gün hadi derim doğum günü sebebi olsun .. kendimi bildim bileli doğum günüm olmamıştır .. çocukken her sene olmuşta ben pek hoşlanmam işte yok evlilik yıldönümü , sevgililer günü , doğum günü falan hiç aramam .. kim olursa olsun o gün olsun olmasın arada bir hediye alınsıno yeter bana

senin belinde sorun mu vardı canım...
ayy kalsaydı ozaman yaa ben ne bilim... bak çok suçlu hissettim şimdi kendimi...
Sorun var canim ben cocuklugumdan beri köpru hareketi yapmadan yatamiyorum bi sakatlgim oldu ondan beridir boyle ama zaten bayram temzlgi olcak bu yarinda misafir var iste bugunden basladim
anam dayanamıcam gıdıp tarılcam..ıftaradan 5 dk oncede yazarım
Merakta biraktin kiz bizi ayiptir:d

Canim siskinliktir bide taylan kumeliden duymustum hava bile kilomuzu etkilermis ya hergun fark olmasi normaldir ondan..

Canim sende tartil sende takimdansin suttensin ama ortalamyi yarismada etkilemicen bi :)

[SUP][/SUP]
Hadi ya seni alan yasadi bak:) bende birine boyle gunlerde hazirlik yapmayi cok severim banada mazeret olur yerim iste :d

Yagmurcum bak lesliyle bi gunde 400gramin gitmis poztif olmak lazim:)

insallah hepimiz hedef kilomuza ulascaz ya ben bir verip hedefi iki artiriyorum isim zor benimde be:d

dogumgununu saymazsak bide muhallebi onuda ozel doneme say sucluluk duymani gerektrcek pek bisey kalmadi ama bence sende protein yaapmalisin haftada iki kez beni bu hafta o kurtardi hep yapcam oyle artik haftada 2 duruma gore 3gun sende yap oyle atarsin gbime geliyo daha bi suru zaman var listeyi simdi koymasaydin keske sen iftarina dogru bi degstir istersen onu belli olmaz hic :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…