Aynen ya bende dün farkettim fark var baya..selam kızlar... pazara gittim geldim vallahi ramazan nedeniyle mi ne herşey ateş pahası...
çok da sıcaktı çok yoruldum vallahi... ama yürüyüş oldu en azından...
doğumgünün kutlu olsun canımmm ye be bi dilim pasta nolcekkızlar akşam dısarda olucam bugün tekrar giremem sanırım...yarın görüşmek üzere az kalorili bir akşam olur inşaallah...ben pasta yemeyi düşünmüyorum bu akşam...
Aynen ya bende dün farkettim fark var baya..
doğumgünün kutlu olsun canımmm ye be bi dilim pasta nolcek
ben cok yorgunum belim iflas işler bitmedi kas gevsetici işe yaramıyo ya bu nasıl iş:84:
selammm kızlar...ben bugün doğumgünü çocuğuyum....akşam dışarı çıkıcaz eşimle....
kızlar hedef kilom 60 daha baya cekceksiniz beni ben yatıyorum geri gunaydın size:)
doğumgünün kutlu olsun canım sana en güzel hediye pasta olacak belki deafiyet olsun
selam herkese...
bütün gece kızım ağladı hiç uyumadım sabah bi yattım yeni kalmışım...
sersem gibiyim resmen...
şimdi pazara gideceğim...
sahurda 1 dilim ekmek ve omlet yedim... ve 1 bardak kola içtim...
akşama tavuk yemeyi düşünüyorum bakalım...
Tebrik ederim tatlım 4 mil beni biraz zorluyor
selammm kızlar...ben bugün doğumgünü çocuğuyum....akşam dışarı çıkıcaz eşimle....
mavi yeşil kaç kilo geldin ebbemmerak ettim
sizlere şok olucagınız bir şey söylücem sabahtan beri kafama takıldı nasıl olur diye ben 83 kilo geliyorumdün 80 gördüm dedim nasıl 83 kilo gelirim ben ya 2 tartımada çıktım aynı neler oluyo bedenime adetim yakın ondanmı yoksa wc gdiemedim ondanmı ben buraya giripte 80 yazıcaktım sevinicektim hevesim kursagımda kaldı
pasam ya ben de oyleyim
bugun reglimin 5. gunu ama hala siskinligim gitmedi.
hem gozle gorulur bir siskinlik var hem de tartida
ben de hatirlarsin belki bi ara 60.6 geliyodum,
bugun sabah 62.6 geldim, gecen hafta bildirimim de 61.6 ydi.
anlamiyorum niye boyle oluyor..
wc ye arada bi cikabiliyorum, ama bu sislik beni batirdi
gecen hafta birinci olmustuk bu hafta sonuncu olmayiz ins :18::18:
Mutlu yıllar dilerim tatlım eşinle bebğinle inşselammm kızlar...ben bugün doğumgünü çocuğuyum....akşam dışarı çıkıcaz eşimle....
Bende yeni yeni tutuluyorumbenim eşim de işler güçler hastası.. 1 hafta çocuk gibi onu bekliyo...
sizlere şok olucagınız bir şey söylücem sabahtan beri kafama takıldı nasıl olur diye ben 83 kilo geliyorumdün 80 gördüm dedim nasıl 83 kilo gelirim ben ya 2 tartımada çıktım aynı neler oluyo bedenime adetim yakın ondanmı yoksa wc gdiemedim ondanmı ben buraya giripte 80 yazıcaktım sevinicektim hevesim kursagımda kaldı
ben çok bahsızım ya dün yeminolsunverdimdiye sevindim bugün üzüldüm ben beceremiyorum beceriyosan benimkinide koyarmsın bebemhaftayada adet olucam benim vucudum kafayı yedi yeminle okadarda siz şahitsiniz yemiyorum neden böyle oldu biri birşey desin
doğum günün kutlu olsun canım.......selammm kızlar...ben bugün doğumgünü çocuğuyum....akşam dışarı çıkıcaz eşimle....
hadi tartılın kızlar çok merak ediyorum.anam dayanamıcam gıdıp tarılcam..ıftaradan 5 dk oncede yazarım
canım kandırmış oluurm harama girer yapamamMutlu yıllar dilerim tatlım eşinle bebğinle inş
Bende yeni yeni tutuluyorum
Olsun canım su tutmuşsundur sen 80 yazkaptanım duymasın
doğum günün kutlu olsun canım.......
hadi tartılın kızlar çok merak ediyorum.
bende 1.5 kio fazla geliyordum paşam renğliden dolayı normale döndüm.yapa bilirsen prinç lapası yap canım.
Sorun var canim ben cocuklugumdan beri köpru hareketi yapmadan yatamiyorum bi sakatlgim oldu ondan beridir boyle ama zaten bayram temzlgi olcak bu yarinda misafir var iste bugunden basladimsenin belinde sorun mu vardı canım...
ayy kalsaydı ozaman yaa ben ne bilim... bak çok suçlu hissettim şimdi kendimi...
Merakta biraktin kiz bizi ayiptir:danam dayanamıcam gıdıp tarılcam..ıftaradan 5 dk oncede yazarım
Canim siskinliktir bide taylan kumeliden duymustum hava bile kilomuzu etkilermis ya hergun fark olmasi normaldir ondan..ben çok bahsızım ya dün yeminolsunverdimdiye sevindim bugün üzüldüm ben beceremiyorum beceriyosan benimkinide koyarmsın bebemhaftayada adet olucam benim vucudum kafayı yedi yeminle okadarda siz şahitsiniz yemiyorum neden böyle oldu biri birşey desin
doğum günün kutlu olsun canım.......
hadi tartılın kızlar çok merak ediyorum.
bende 1.5 kio fazla geliyordum paşam renğliden dolayı normale döndüm.yapa bilirsen prinç lapası yap canım.
esracım benim özel günlerle pek aram yoktur öyle hediyedir pastadır partidir yoktur bende ya nasıl denk gelirse bi kaçamak yaparım o gün hadi derim doğum günü sebebi olsun .. kendimi bildim bileli doğum günüm olmamıştır .. çocukken her sene olmuşta ben pek hoşlanmam işte yok evlilik yıldönümü , sevgililer günü , doğum günü falan hiç aramam .. kim olursa olsun o gün olsun olmasın arada bir hediye alınsıno yeter bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?