Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım çok zor ya Allah yardımcınız olsun,Allah şifa versin

iftarda yediklerim şunlar
1- 1 kepçe yok yeşil mercimek çorbası soguk yogurtlu
2-kabak havuç salatası yogurtlu küçük bir tabal yedim
3- 3 adet 1.5 yumurta şekli yok bulgurlu patatesli içli köfte
4-küçük tabak yıumurtalı taze fasülye kavurması
5- 6 adet sivri biber
6-küçük kupa çay bir şekerli
7-1 çay kaşıgının ucuyla sütlaç
kızlar eşim fıstıklı kadayıf almış minnacık bir dilim ye birşey olmaz diyorum bende yemem dedim ban kızdı ne yapayım :44::44:birde benim en sevdigim tatlıdır kendisi sen seviyosun diye aldım dedisuyuda 2 bardak içtim ilaçlarımıda aldım sizler neler yaptınız

**7. TAKIM 269. ETAP***

SAPHIRA (84.8
nev81 (83.5
İpekyol (73.9
ananee (75.1
yagmurdamlasi26 (61.6 / 62.6 / -1 /-%1.62)
pasam3405 (81 / 83 / -2 / %-2.47)
shopaholic (79.7
maviyeşil (64.4/63/1.4/%2.2)
gerbera1987 (86.4
maibeyaz (60,5/60/0,5/%0,83)
senarist (
yesilerik (

7. Takım Ortalaması:

dogrumu yapmısım kızlar ya

akşam yemeğinde glisemik indeksi yüksek şeyler yemişsin hep.patates,havuç.diğerleri güzel afiyet olsun
kadayıfa gelince,eve almış artık eşin,onu yememek hem kendine hem eşine eziyet olur,ye bacım afiyet olsun

yağmurum unutmadan yazayım nice mutlu yıllar tatlışımmm,sağlıkla bebişinize yeni yaşında kavuşun inşallah

hatum spirkere bagladı kızlarkaptanımız kafayı yedi
canım banada baksana nolur ban kaç çıkıyo:124::124::124::124:
yuppiiiiiiiiiiiiiii kızlar kılo vermısım yarım kılo versem ıyıydı derken 1,5 kılo vermısım.bu benım ıcın muhtesem bı rakam

ya bu hesaplamayı nasıl ypıoduk

kurban oluurm ben ona nede zordru kim bilir rabbim yavrum aşifa versin annaesi bu mubarek günlerde yavruma sabır şifa versin acısını göstermesin işşallah üüzlme allah büyük işşallah eski halin egelir oynar koşar sende seyredersin sevincinden aglarsın bu sefer insanın elinden birşey gelmeyince çok zor degilmi kardeşim ya benimde yavrularıma yetemedigim gibi

bu aksam yemege cıktık kızlar.esim iftara goturdu bızı..
corba yemedım,iftarıyelık tabaktan agzıma surmedım
doner yedım bı porsıyon
pılavı kucuck yedım

tatlı olarakta bı dılım fıstıklı baklava yedım
kvıırcık salata bı kaç kasık

1 lıtre su
1 bardak ayran

2.17 canım doğrusu ve tebrik ederim muhteşem kilo vermişsin

***7. TAKIM 269. ETAP***

SAPHIRA (84.8
nev81 (83.5
İpekyol (73.9
ananee (75.1
yagmurdamlasi26 (61.6 / 62.6 / -1 / -%1.62 )
pasam3405 (81 / 83 / -2 / %-2.47 )
shopaholic (79.7 /
maviyeşil (64.4 / 63 / 1.4 / %2.17 )
gerbera1987 (86.4 /
maibeyaz (60,5 / 60 / 0,5 / %0,83 )
senarist (112.3 / 266. etapta ayrılan üyenin yüzdesi 3'e bölündü
yesilerik ( yeni üye hedef:

7. Takım Ortalaması: %

canım benim yedim vallahi zaten almışım 3 kilobu arada içli köfte dediysemde şöyle bebem ince bulguru yogurdum içine 1 yemek kaşıgı yok iç koydum patates bebem 3 adet yedimya köfte hemsini toplasan içligi 1 yemek kaşıgı gelmez

Kimse sıkmasin caniniii kaptanim dogru diyo her hafta kilo verseydik zaten simdi burda olmazdk kizlar:d

yagmur simdi bu protein olayi zaten dukanin atagi gbi bisey bence hep yapma dukani sen karbonhidratta iyiydin bende yapcam onu o hedef kilonuda degstr bakyim 57ye sen zaten guzel duruyosun akrabalar catliyodur merak etme yok gobegn olmadi cok rahatsizsan bi korse takarsin çaremi yok ben bu boyla 60olcam ya nasi olcaksam:d sen 58
7yi yaz bakym kizdirma beni cok yorgun ve açimm bak en tehlikeli halim:d

maviyesil maibeyaz ikinizide tebrik ederim masallah size maibeyaz 500grama nasil sevinmezsin alirken on kilo birden bi anda gelmedi ayni sekil yavas gitcek soyle dusun 2haftada 2bucuk kilon gitti

açim ben sebzemde bitti hazir corba var onu pisiriym diyorum midem delincek ve halim yok beniim

yagmur dogumgunune uzuldum ya iste esinde o aliskanlik olmadgndandir sanrm takma kafana ya Allah buyuk seneye bebisinle kutlarsin insallah unutursun bu dogumgununu:)

Pasam bencede ye kadayifi bu kadar sikarsan daha zorlasir kilo vermen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…