off kaptan bilmiyorum ki yaa ne oluyor hala ağlıyor iftarı falan nasıl yaptım hiç bilmiyorum...
bi kere de böyle çok ağlamıştı da eeg çekilmişti beyin normal çalışmadığı için çocuğu çok rahatsız ediyor demişti...
ara ara böyle nöbetler geçirecek demişti...
sanırım yine beyninde nöbet geçiriyor kuzum...yarına kadar geçmezse tekrar doktora götüreceğiz eeg çekilecek yine bakalım...
benim kızımın beyninin yarısından fazlası felçli... şimdi felçli olan kısımların görevini sağlam kısımlara öğretmeye çalışıyoruz tabi çocuk çok zorlanıyor...
kilom bu arada 60 kaptanım... 500 gr gitmiş sevinemedim bile...
iftarda yediklerim şunlar
1- 1 kepçe yok yeşil mercimek çorbası soguk yogurtlu
2-kabak havuç salatası yogurtlu küçük bir tabal yedim
3- 3 adet 1.5 yumurta şekli yok bulgurlu patatesli içli köfte
4-küçük tabak yıumurtalı taze fasülye kavurması
5- 6 adet sivri biber
6-küçük kupa çay bir şekerli
7-1 çay kaşıgının ucuyla sütlaç
kızlar eşim fıstıklı kadayıf almış minnacık bir dilim ye birşey olmaz diyorum bende yemem dedim ban kızdı ne yapayım :44::44:birde benim en sevdigim tatlıdır kendisi sen seviyosun diye aldım dedisuyuda 2 bardak içtim ilaçlarımıda aldım sizler neler yaptınız
hatum spirkere bagladı kızlariyi akşamlar canlarım
yarınki sonuçlar içinde bu kadar üzülmeyin,özürde dilemeyin lütfen,rica ederimsürekli kilo vermeye programlanmış robotlar değilizki biz.Ben amacıma ulaştım,takım çok kötü bir durumdayken bu hale geldi hepimizin gayretleriyle,biliyorum ki aynı azim ve istekle devam edicez.hepinizi çok seviyorum esen kalın,yapımda ve yayında emeği geçen herkes adına hayırlı ramazanlar
canım banada baksana nolur ban kaç çıkıyo:124::124::124::124:piki tamam
ben diyorum biraz dukan yapiyim.. :44: ay ne kararsiz bi kisiyim ben ya, karar veremedgm icin mi diyet yapamiyorum acaba:26:
boyle bi plan cikariyor bana.. bakiyim bi deniyim insss yapabilirim.
Eki Görüntüle 485055
30 agustos ta 60 kilo olcakmisim. :44:
yuppiiiiiiiiiiiiiii kızlar kılo vermısım yarım kılo versem ıyıydı derken 1,5 kılo vermısım.bu benım ıcın muhtesem bı rakam
ya bu hesaplamayı nasıl ypıoduk
off kaptan bilmiyorum ki yaa ne oluyor hala ağlıyor iftarı falan nasıl yaptım hiç bilmiyorum...
bi kere de böyle çok ağlamıştı da eeg çekilmişti beyin normal çalışmadığı için çocuğu çok rahatsız ediyor demişti...
ara ara böyle nöbetler geçirecek demişti...
sanırım yine beyninde nöbet geçiriyor kuzum...yarına kadar geçmezse tekrar doktora götüreceğiz eeg çekilecek yine bakalım...
benim kızımın beyninin yarısından fazlası felçli... şimdi felçli olan kısımların görevini sağlam kısımlara öğretmeye çalışıyoruz tabi çocuk çok zorlanıyor...
kilom bu arada 60 kaptanım... 500 gr gitmiş sevinemedim bile...
2.17 canım doğrusu ve tebrik ederim muhteşem kilo vermişsin**7. TAKIM 269. ETAP***
SAPHIRA (84.8
nev81 (83.5
İpekyol (73.9
ananee (75.1
yagmurdamlasi26 (61.6 / 62.6 / -1 /-%1.62)
pasam3405 (81 / 83 / -2 / %-2.47)
shopaholic (79.7
maviyeşil (64.4/63/1.4/%2.17)
gerbera1987 (86.4
maibeyaz (60,5/60/0,5/%0,83)
senarist (
yesilerik (
7. Takım Ortalaması:
dogrumu yapmısım kızlar ya
2.17 canım doğrusu ve tebrik ederim muhteşem kilo vermişsin
akşam yemeğinde glisemik indeksi yüksek şeyler yemişsin hep.patates,havuç.diğerleri güzel afiyet olsun
kadayıfa gelince,eve almış artık eşin,onu yememek hem kendine hem eşine eziyet olur,ye bacım afiyet olsun
fark*100/önceki etaptaki kilo
1.9 kg artıda mısın ,olsun canım regl dönemi böyle yapıyor,en iyi ben bilirim
seviyorum len kaptanım gel kız yanıma hakkettin bunu gelde öpüşek
seviyorum len kaptanım gel kız yanıma hakkettin bunu gelde öpüşek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?