Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Nice nice güzel yılların olsun canım

7 görsem inan 70 düştüm diye sevinicem ben halen inanamıyorum nasıl verdim okadar kiloyu:53
Canım 7'li basamaklara geçince var ya mucizevi bir şekilde yağ gibi akıp gidiyor kilolar,sanırım kilonun bir kırılma noktası var,sonrası geliyor,o da 7'li basamaklar emin ol

kızlar hedef kilom 60 daha baya cekceksiniz beni ben yatıyorum geri gunaydın size:)
Bu habere çok sevindimmmm

aslında kalıtsal değil nevcim ailede tek kilolu benim böyle herkeşler incecik
Anladım canım,sen de vereceksin inşallah sağlıklı ve kalıcı bir şekilde,benim kilo genim haladan geliyor ne yazık ki....

Biz de seni özledik canım benim,arada uğra,unutma biziiiii

teşekkürler canım bende evde baget vardı,derilerini aldım baharatladım fırın poşetine koydum iftara yakın fırında pişircem yanınada yogurt,bi tanede soda içerim ve bol su..........
Rica ederim canım,afiyet olsun.105 kilodan 70'e 1 yılda düşerken benim de en büyük mucizem koşu bandımdı,televizyonun karşısında yapabilirsen canım,nasıl geçtiğini de anlamazsın mümkünse eğer

selammm kızlar...ben bugün doğumgünü çocuğuyum....akşam dışarı çıkıcaz eşimle....
Nice mutlu yıllara canım benim

İşte kaptan böyle olur,iyi günde kötü günde

***7. TAKIM 269. ETAP***

SAPHIRA (84.8
nev81 (83.5/83/0.5/%0.60)
İpekyol (73.9
ananee (75.1
yagmurdamlasi26 (61.6 / 62.6 / -1 / -%1.62 )
pasam3405 (81 / 83 / -2 / %-2.47 )
shopaholic (79.7 /
maviyeşil (64.4 / 63 / 1.4 / %2.17 )
gerbera1987 (86.4 /
maibeyaz (60,5 / 60 / 0,5 / %0,83 )
senarist (112.3 / 266. etapta ayrılan üyenin yüzdesi 3'e bölündü
yesilerik ( yeni üye hedef:

7. Takım Ortalaması: %

Son düzenleme:

cnm tebrıklerrr..
bak dedım sıze yavas yavas toparlanıoruzz

Evet canlarım.3 günde 1 kilo attığımı dün görüp,şımarıp,koca bir tabak güllaç yememin bedeli bugün yarım kilo fazla çıkmak oldu.Muhtemelen şişlik ama ben yine de bugün gördüğüm rakamı yazdım doğal olarak,şımarıklığın bedeli
Canlarım bu arada kaptanımın dediği gibi kimse moralini bozmasın,her şartta beraberiz.Yalnız şunu söylemeden geçemiycem ki biz takımca bir konuda yanlış yapıyoruz.Şimdi tartılma gününün ertesi 2 gün yani cumartesi-pazar özlem duyulan yiyecekler yenilebilir dozunda,ödüllendirme yapılabilir.Pazartesi-salı-çarşamba diyetler kaçamaksız yapılır.Perşembe ise mutlaka ve mutlaka seçilen bir ödem çayı içilerek ödemlere karşı tedbir alınır.Bunu bu şekilde uygulasak gram gram değil,kilo kilo inceliriz.Mesela bugünkü artıların hepsinin ödem olduğuna eminim ben.Ödem moral bozuyor çünkü kilo aldık sanıyoruz,önümüzdeki hafta perşembe için hepimize bir çay tarifi yazıcam

hheheeh kaptana bak..bole olmaz kaptan fırca atmak lazım bunların hepucugune:)))
bu kılo neden alındı kı bı daha kı haftaya sınırle kılo versınlerpPpuahhaha
kız suz kaptana akıl verme seviyor o bizi biz onun civcivleriyiz oda biizm tavuk anamızgıtgıt gıdak yumurtan sıcak inanmazsan gelda bak ben kafayı yedim zaar sonra görüşrüz ben kaçtım
yedim canım hemde pişman oldum vallahi yalvardım ben diyetteyim eve karpuz kavun tatlı alma bendende hamur işi tatlı türü isteme dedim oda oldu dedi
canım işşallah 7 rakamları görsem varya çok mutlu olucem

haklısın bu haftakiler hep regl şişkinliği sanırım...
bir de bazı besinler vücutta su toplamasına sebep oluyor...
mesela ben kırmızı mercimek, bulgur ve soğan yediğim zaman acayip şişerim... yüzüklerim falan olmaz parmağıma..
bunun gibi ödem yapan yiyecekleri de bulmak lazım...

kızlar şu kan grubu diyetini deneyen var mı aranızda... yasakları çıkarırsak hayatımızdan neler değişir acaba ben bi denemek istiyorum bakalım biraz araştırayım...

hheheeh kaptana bak..bole olmaz kaptan fırca atmak lazım bunların hepucugune:)))
herkes de o hırs var zaten,bana ihtiyaçları yok
nevim tebrikler,maibeyazım tebrikler

tavuk ana mı gıt gıt gıdak mı oldu o zaman paşaya dokunmayın kızlar,dr. kendi haline bırakın dedi

ben d eüşenmeyip kalkıyorum ve 5 i 1 yerde çayı demliyorum hemen kızlar,3 fincan kadar içeyim de,yarın için bir faydası olur inşallah

Ben corbayla bi dilim bayat bi dilim taze pide goturduuum

nevcim odem konusunda tarfini beklicem ben zaten olana kadar catliyorum bir aydanda fazla surede dönumlerim oluyo tarih falanda tutamiyorum duzgun olmadgndan odem bende vardir kesin bu yuzden simdi gullac olsa bende yicem ama varya kendmi aç birakmamam lazim patlama oluyo sonra ve bence yine iyi vermissin bi kilo yazsaydinya oraya odemi cikar tartidaki rakamdan bence hem o sekilde bi dahaki haftaya daha zorlarsin kendini eksi icin:)

Canim bende baktim benim kan grubum 0 ve mantikli aslinda senden ayda 2 3kilo gder spor takvyesi istiyo en guzel yani halsizde birakmaz deneyeblirsin bence

afiyet olsun canim bence sen sahur yapmaya calis bak sonra iftarda bunlari yiyosun az tamam ama sonra eriticek vakit olmuyor,
sonra uyuyosun.. az da yesen depolaniyodur belkim, sahur yapsan belki gun icinde eritirsin sonra aksam da az yersin belkim :26:

yağmurum unutmadan yazayım nice mutlu yıllar tatlışımmm,sağlıkla bebişinize yeni yaşında kavuşun inşallah

tesekkur ederim kaptanimmm

gel canim sen de bizdensin gecmis olsun

hatum spirkere bagladı kızlarkaptanımız kafayı yedi

canım banada baksana nolur ban kaç çıkıyo:124::124::124::124:

komik olmus gercekten
tamam bakiyim ama bazi bilgiler lazim dur yaziyom simdi hangi bilgiler lazim diye.

ha ha ha seni fahri kaptan yapalim gel arada bi firca at hepicugumuze boyle :)

protein olayi yapicam evet ondan istiyom
yumurta tavuk peynir yogurt ayran bunlar iste de mi uhuhuuu .. zayiplamam lazim cok acil..
korse isi cok mantikli da esim aldirmiyor.. sagliksiz diyor
dogum gunumu de yarin filan kutlicakmisiz bekliyorum bakalim..

Nice nice güzel yılların olsun canım
tesekkur ederim nev cim, cay tarifini bekliyoruuum

kızlar ben gıdıom ısler gucler basladııııııııııııııııııııııııııı...........
gecen esim de izliyordu bunu, ama ben pek bi sey anlamadim, leyla ile mecnun a benziyor biraz galiba.. biraz da yalan dunyaya.
pek sevmedim ben belki ilerki bolumleri izlersem severim bilemiyorum :26:

kızlar şu kan grubu diyetini deneyen var mı aranızda... yasakları çıkarırsak hayatımızdan neler değişir acaba ben bi denemek istiyorum bakalım biraz araştırayım...

hic duymadim canim o da neymis? burclara gore diyet var da kan grubunu bilmiyodum, AB + im ben napicam simdi hi hi

tavuk ana mı gıt gıt gıdak mı oldu o zaman paşaya dokunmayın kızlar,dr. kendi haline bırakın dedi

ha yok onun dilinden ben anliyorum yumurtlama, dollenme filan bunlar bizim terminolojimiz bilinc alti ne de olsa

Nesi sagliksizki ya anlamadm ben

kilonuda degstrmissin:)

ben pasta yapsaydimda yeseydin ay ne guzel oluyo ben ekşi sozlugu falan bi arastircaktm bak aklma geldi kk varmi oralarda

pasa cim bana su bilgileri yazar misin

simdye kadar hayatinda en cok kac kilo oldun
18 yasindan sonra en dusuk kac kiloda oldun
sabit olarak kac kilo oldun
boyun kac
ailende herkes sisman mi
toplam kac hamilelik gecirdin
kilo vermek kolaymi zor mu
az yiyince halsiz kaliyo musun
sol bilegini sag elinle kavrayinca isaret parmagin ve bas parmagin degiyor mu degmiyor mu ustune mi cikiyor?

Abovv nolmus ya savas cikmis eksiyle kk arasnda benim canim bilgi kaynaklarim onlar ayip eksiye ya sig buldum kapadim acmamda bdaha o konuyu sinir oldummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…