Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben bu hafta sadece hedef kilomu mu yazacağım yoksa hesaplama da yapacak mıyım kaptancığım?

Nesi sagliksizki ya anlamadm ben

kilonuda degstrmissin:)

ben pasta yapsaydimda yeseydin ay ne guzel oluyo ben ekşi sozlugu falan bi arastircaktm bak aklma geldi kk varmi oralarda

korse iste sagliksizmis, organlari skstrp birbirine karstryo ondan olabilir
ay miden bulanmazsa yaziyim, ben simdi fare deneyi yapiyorum ya,
hamile farenin karnini kesiyorum, embriyolar boyle 6-8 tane filan tesbih tanesi gibi onlari cekip cikariyorum,
sonra diger seyler o kadar karisik ki bagirsaklar, biraz yag, sonra rahim orda, arkada bobrekler filan.
zaten karisik kurusuk duruyolar, bi de korse olsa iyice boyle birbirlerine yapisirlar saniyorum :120:

Yeşil erik yeni üye hedef 60

Önceki hafta 66,8
Bu hafta 65,9
66,8/65,9/0,9/%1,34

umarım yapabilmişimdir

hmm ben az once 1 saat gunesin altinda yuruyus yapip geldigimi yazmis miydim?
sporcu genclik :122: ins bi faydasi olur tabi

Korse al sen gobegi kapasin esinde karismasn oyle herseye hoyt:d

Allah yaratmis karisik olcak tabi ama yaziktir ya onlara smdi alakasiz olcak belki ama bende cocukken kendmi torpulerszem vucudumu sekle sokarim diyodum ayni mantk:d

Bu akşam kendimlen gurur duymaya çok az kalmıştı son yediklerim olmasa süper olurdu ama perşembe bildirim yapma gününün verdiği rahatlık ve kendimi ödüllendir sayın lütfen, şöyleki:

Bol bol suuu
1 kepçe yayla çorba
2 kaşık etli sebzeli güveç
3-5 kaşık kabaklı yoğurtlu salata

Bunlar yediklerim

yemediklerim

Su böreği, pilav, kavun, karpuz, üzüm, pideler..

Ancak dönüş yolculuğunda benzin alırken eşim dondurma almış, malesef onu yedimm :26:

***7. TAKIM 269. ETAP***

SAPHIRA (84.8
nev81 (83.5/83/0.5/%0.60)
İpekyol (73.9
ananee (75.1
yagmurdamlasi26 (61.6 / 62.6 / -1 / -%1.62 )
pasam3405 (81 / 83 / -2 / %-2.47 )
shopaholic (79.7 /
maviyeşil (64.4 / 63 / 1.4 / %2.17 )
gerbera1987 (86.4 /
maibeyaz (60,5 / 60 / 0,5 / %0,83 )
senarist (112.3 / 266. etapta ayrılan üyenin yüzdesi 3'e bölündü
yesilerik (66.8 / 65.9 / 0.9 / %1.35) yeni üye hedef:60

7. Takım Ortalaması: %

canim bi de bu yarismaya ilk katildigindaki kilon mu?
gecen cumaki kilon mu? ilk basvuru formuna yazdgni yazcas buraya.

Son düzenleme:

Simdi su boregni yememissin koca bi alkis aldin :d dondurmada en en fazla 250kaloridir yarim kilo kac bin kalori bilmiyorum ama cok kalori yani verdgnin yaninda aldgn hcbsey:)

Tebrik ettim:) sen bi diyet uyguluyomusun peki?

Benim bir diyetim yok, enginsena ablanın topiğini izlemiştim bir aralar onun verdiği tiyolarda faydalandım, bir de benim kilo almama sebep olan şey abur cubur, cips, kola, ve çikolataydı. Ama bildiğiniz gibi değil, artık marketler yetişmiyordu toptancı marketlerden alışveriş yapıyordum, yani koliyle cips, kutuyla çikolata. Ve bunları bir haftada tüketiyordum.

Şimdi yemek yiyorum, bunları dondurma hariç tamamen çıkardım hayatımdan, hamurişlerinden azar azar, sebze yemeklerinden çok çok yemeye çalışıyorum, diyetten ziyade ben sağlıklı beslenmeye uğraşıyorum. Ramazan bu anlamda işimi kolaylaştırdı, beni kaçamaklardan koruyor. Birde her sabah 1 saat tempolu yürüyüş ve kaçamak yaptığım zamanlarda leslie 3 mil yapıyordum ramazandan önce, ramazanda hiç spor yapamadım sadece boğazımdan kısıyorum.

Ben 1 Ağustosta başvuru formu doldurmuştum ama oraya başlangıç kilosu olarak diyete başladığım 22 Mayıs tarihindeki kilomu yazdım yani 74, 1 Ağustos çarşamba gününkü kilom 66,8 di. 2 ağustos perşembe bildirim yapılmıştı ama ben yeni olduğum için yapmamıştım.

Simdi su boregni yememissin koca bi alkis aldin :d dondurmada en en fazla 250kaloridir yarim kilo kac bin kalori bilmiyorum ama cok kalori yani verdgnin yaninda aldgn hcbsey:)

Canım abur cuburdan bir dondurma kaldı, bu sıcak günlerde de ona dayanamıyorum malesef, geçen günler oğlum çikolatasının sonunu yiyememiş tabi çöp öğütücüsü anneye verdi, tadelle king size.. (Allahım bunu bulabilmek için kaç market dolaştığımı bilirim) yedim bir lokma ama sanki içine toz şeker basmışlar gibi kıyır kıyır geldi, hiç beğenmedim ve attım. Yiyemedim yani, inşallah bu geçici bir durum değildir.

akşam biraz bamya acı biber turşusu 1 kaşık pilav 2 kaşık yoğurt 1 dilim ekmek

Son düzenleme:

Bilmiyorum o cikolatayi:d insallah gormem bilmemde:) ben hic dayanamiyorum ama o duygu olmadi bende ya

gerbera olursun canim sakin bak bdaha diyim ilac falan bulasma hic onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…