aa neymiş o benim haberm yokAbovv nolmus ya savas cikmis eksiyle kk arasnda benim canim bilgi kaynaklarim onlar ayip eksiye ya sig buldum kapadim acmamda bdaha o konuyu sinir oldummm
yarınki listede olmak istiyorsan bildirimini listeye ekliyorsun canımBen bu hafta sadece hedef kilomu mu yazacağım yoksa hesaplama da yapacak mıyım kaptancığım?
tebrik ederim çok güzel vermişsinYeşil erik yeni üye hedef 60
Önceki hafta 66,8
Bu hafta 65,9
66,8/65,9/0,9/%1,34
umarım yapabilmişimdir
Bu akşam kendimlen gurur duymaya çok az kalmıştı son yediklerim olmasa süper olurdu ama perşembe bildirim yapma gününün verdiği rahatlık ve kendimi ödüllendir sayın lütfen, şöyleki:
Bol bol suuu
1 kepçe yayla çorba
2 kaşık etli sebzeli güveç
3-5 kaşık kabaklı yoğurtlu salata
Bunlar yediklerim
yemediklerim
Su böreği, pilav, kavun, karpuz, üzüm, pideler..
Ancak dönüş yolculuğunda benzin alırken eşim dondurma almış, malesef onu yedimm :26:
Canım abur cuburdan bir dondurma kaldı, bu sıcak günlerde de ona dayanamıyorum malesef, geçen günler oğlum çikolatasının sonunu yiyememiş tabi çöp öğütücüsü anneye verdi, tadelle king size.. (Allahım bunu bulabilmek için kaç market dolaştığımı bilirim) yedim bir lokma ama sanki içine toz şeker basmışlar gibi kıyır kıyır geldi, hiç beğenmedim ve attım. Yiyemedim yani, inşallah bu geçici bir durum değildir.
aşk olsun yani beni niye eklemiyorsunuz listeye ben kazanamı düştüm
İşin espirisiydi tatlım o ama 1 günde 3 kilo farketmesi ilginçcanım kandırmış oluurm harama girer yapamamyemin olsun dün 1 kilo eksiktim ya sabah kalktımkarnış şişmiş
canım benim yaa benim içinde çok önemlidir özel günler anlıyorum seni ama inş eşin telafi ederbenim cocuklugumdan beri dogum gunleri cok ozeldir, hediye alinmasi pasta yenmesi icin bahanedir, cuku her zaman pasta yenmez, hediye de ayda yilda bir.
esimin dogum gunu icin, eve isten erken gidip cok guzel yemek hazirlamistim, masayi suslemistim, kalpli taslarla E kalp G yazmistimsonra cicek koydum kucuk mumlari yaktim filan.
ama dun bana hicbir sey yapmadik, hadi pastaneye gidemedik tamam ama ne bileyim hicbir sey olmadi cok uzuldum, esim gec gelmisti ben leslie yapiyordum, o arada o uyumus, sonra ben de sahur hazirladim yattim, hic guzel bi dogum gunu olmadi
Pirinç yediğim gün daha dinç oluyorum aksine çünkü acayip tok tutuyorcanım çok az olmuş yediklerin,halizlik yapmıyor mu? ben de pirinç yaptım bugü,inşallah yarın faydasını görürüz
Bi tanecik kaptanımiyi akşamlar canlarım
yarınki sonuçlar içinde bu kadar üzülmeyin,özürde dilemeyin lütfen,rica ederimsürekli kilo vermeye programlanmış robotlar değilizki biz.Ben amacıma ulaştım,takım çok kötü bir durumdayken bu hale geldi hepimizin gayretleriyle,biliyorum ki aynı azim ve istekle devam edicez.hepinizi çok seviyorum esen kalın,yapımda ve yayında emeği geçen herkes adına hayırlı ramazanlar
yuppiiiiiiiiiiiiiii kızlar kılo vermısım yarım kılo versem ıyıydı derken 1,5 kılo vermısım.bu benım ıcın muhtesem bı rakam
ya bu hesaplamayı nasıl ypıoduk
ha ha masallah ya bak ne guzel yemeye yemeye tadini unutmussun,
yok bende oyle bi durum olmuyor hala cok seviyorum cikolatayi
kiz ordasin ya gormuyon mu?
haa bildirimini mi yazcas onu mu diyon? simdi yani son olarak 88.9 musun bu mudur yani? son kararin mi :) :)
tamam canim sen de ben eklerim, :)
***7. TAKIM 269. ETAP***
SAPHIRA (84.8
nev81 (83.5/83/0.5/%0.60)
İpekyol (73.9
ananee (75.1
yagmurdamlasi26 (61.6 / 62.6 / -1 / -%1.62 )
pasam3405 (81 / 83 / -2 / %-2.47 )
shopaholic (79.7 /
maviyeşil (64.4 / 63 / 1.4 / %2.17 )
gerbera1987 (86.4 / 88.9 / -2.5 / -%2.89)
maibeyaz (60,5 / 60 / 0,5 / %0,83 )
senarist (112.3 / 266. etapta ayrılan üyenin yüzdesi 3'e bölündü
yesilerik (66.8 / 65.9 / 0.9 / %1.35) yeni üye hedef:60
7. Takım Ortalaması: %
Canım Allah şifa versin yardımcınız olsun inşoff kaptan bilmiyorum ki yaa ne oluyor hala ağlıyor iftarı falan nasıl yaptım hiç bilmiyorum...
bi kere de böyle çok ağlamıştı da eeg çekilmişti beyin normal çalışmadığı için çocuğu çok rahatsız ediyor demişti...
ara ara böyle nöbetler geçirecek demişti...
sanırım yine beyninde nöbet geçiriyor kuzum...yarına kadar geçmezse tekrar doktora götüreceğiz eeg çekilecek yine bakalım...
benim kızımın beyninin yarısından fazlası felçli... şimdi felçli olan kısımların görevini sağlam kısımlara öğretmeye çalışıyoruz tabi çocuk çok zorlanıyor...
kilom bu arada 60 kaptanım... 500 gr gitmiş sevinemedim bile...
Kesinlikle katılıyorum tatlım çok doğruEvet canlarım.3 günde 1 kilo attığımı dün görüp,şımarıp,koca bir tabak güllaç yememin bedeli bugün yarım kilo fazla çıkmak oldu.Muhtemelen şişlik ama ben yine de bugün gördüğüm rakamı yazdım doğal olarak,şımarıklığın bedeli
Canlarım bu arada kaptanımın dediği gibi kimse moralini bozmasın,her şartta beraberiz.Yalnız şunu söylemeden geçemiycem ki biz takımca bir konuda yanlış yapıyoruz.Şimdi tartılma gününün ertesi 2 gün yani cumartesi-pazar özlem duyulan yiyecekler yenilebilir dozunda,ödüllendirme yapılabilir.Pazartesi-salı-çarşamba diyetler kaçamaksız yapılır.Perşembe ise mutlaka ve mutlaka seçilen bir ödem çayı içilerek ödemlere karşı tedbir alınır.Bunu bu şekilde uygulasak gram gram değil,kilo kilo inceliriz.Mesela bugünkü artıların hepsinin ödem olduğuna eminim ben.Ödem moral bozuyor çünkü kilo aldık sanıyoruz,önümüzdeki hafta perşembe için hepimize bir çay tarifi yazıcam
Hadi bakalım birazdan bende yapacamben d eüşenmeyip kalkıyorum ve 5 i 1 yerde çayı demliyorum hemen kızlar,3 fincan kadar içeyim de,yarın için bir faydası olur inşallah
Amanın benim ilgimi çeker böyle şeyler ama bu biraz fazla bi doz oldukorse iste sagliksizmis, organlari skstrp birbirine karstryo ondan olabilir
ay miden bulanmazsa yaziyim, ben simdi fare deneyi yapiyorum ya,
hamile farenin karnini kesiyorum, embriyolar boyle 6-8 tane filan tesbih tanesi gibi onlari cekip cikariyorum,
sonra diger seyler o kadar karisik ki bagirsaklar, biraz yag, sonra rahim orda, arkada bobrekler filan.
zaten karisik kurusuk duruyolar, bi de korse olsa iyice boyle birbirlerine yapisirlar saniyorum:120:
Bu da ilginç bi mantıkmış sizin beyniniz nasıl çalışıyor ya huuuuuuKorse al sen gobegi kapasin esinde karismasn oyle herseye hoyt:d
Allah yaratmis karisik olcak tabi ama yaziktir ya onlara smdi alakasiz olcak belki ama bende cocukken kendmi torpulerszem vucudumu sekle sokarim diyodum ayni mantk:d
Ne güzel sen en azından abur cuburu keserek veriyorsun benim kesecek abur cuburum bile yokBenim bir diyetim yok, enginsena ablanın topiğini izlemiştim bir aralar onun verdiği tiyolarda faydalandım, bir de benim kilo almama sebep olan şey abur cubur, cips, kola, ve çikolataydı. Ama bildiğiniz gibi değil, artık marketler yetişmiyordu toptancı marketlerden alışveriş yapıyordum, yani koliyle cips, kutuyla çikolata. Ve bunları bir haftada tüketiyordum.
Şimdi yemek yiyorum, bunları dondurma hariç tamamen çıkardım hayatımdan, hamurişlerinden azar azar, sebze yemeklerinden çok çok yemeye çalışıyorum, diyetten ziyade ben sağlıklı beslenmeye uğraşıyorum. Ramazan bu anlamda işimi kolaylaştırdı, beni kaçamaklardan koruyor. Birde her sabah 1 saat tempolu yürüyüş ve kaçamak yaptığım zamanlarda leslie 3 mil yapıyordum ramazandan önce, ramazanda hiç spor yapamadım sadece boğazımdan kısıyorum.
aşk olsun yani beni niye eklemiyorsunuz listeye ben kazanamı düştüm
bu karatay diyeti nedir diyeti bırakınca geri kilo alıyormusun:44:
yarınki listede olmak istiyorsan bildirimini listeye ekliyorsun canım
tebrik ederim çok güzel vermişsin3. rakam 5 ve üzeri ise,yuvarlama yapıyoruz canım,yani oranın 1.35 oluyor
kendinle gurur duyabilirsin canım gayet güzel bir menüdondurmanın 100 gr. mı 170 kalori çok can sıkılacak bir durum yok yani
huuuuuu***7. TAKIM 269. ETAP*** [/B]
SAPHIRA (84.8
nev81 (83.5/83/0.5/%0.60)
İpekyol (73.9/72.8/1.1/% 1.49)
ananee (75.1
yagmurdamlasi26 (61.6 / 62.6 / -1 / -%1.62 )
pasam3405 (81 / 83 / -2 / %-2.47 )
shopaholic (79.7 /
maviyeşil (64.4 / 63 / 1.4 / %2.17 )
gerbera1987 (86.4 / 88.9 / -2.5 / -%2.89)
maibeyaz (60,5 / 60 / 0,5 / %0,83 )
senarist (112.3 / 266. etapta ayrılan üyenin yüzdesi 3'e bölündü
yesilerik (66.8 / 65.9 / 0.9 / %1.35) yeni üye hedef:60
7. Takım Ortalaması: %
Az gittim uz gittim dere tepe düz gittim ama sonunda 72 rakamını gördüm.İnş haftaya 71 i görürüm
Valla yemeseydim çok süper olacaktı ama yedim işte, 80 gr filandı.
bu arada bir acil yaptık geldik, benim oğlanı gaz sancıları tuttu gene, yolda geçti ama biz gitmiştik, röntgen filan çektiler, lağman verdiler. Aslında lağmanı benim kullanmam lazım en son pazartesi çıktım wcye yaaaNeyse ki arabada uyudu rahatladık şimdi.
bence en sağlıklı beslenme şekli ve karatay diyetini bırakmak diye bir şey yok,hayat boyu o şekilde besleniyorsun ama ideal kilona geldikten sonra bazı töleransları var tabi.Doyana kadar yemek yenen,kalori sayımı yapılmayan,yağsız yemek yenmeyen bir diyet.unlu ve şekerli gıdalar yasak.akşam 20.00 den sonra yemek yasak.onun dışında yiyin gari
ahh kıyamam geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?