Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Abovv nolmus ya savas cikmis eksiyle kk arasnda benim canim bilgi kaynaklarim onlar ayip eksiye ya sig buldum kapadim acmamda bdaha o konuyu sinir oldummm
aa neymiş o benim haberm yok
Ben bu hafta sadece hedef kilomu mu yazacağım yoksa hesaplama da yapacak mıyım kaptancığım?
yarınki listede olmak istiyorsan bildirimini listeye ekliyorsun canım
Yeşil erik yeni üye hedef 60

Önceki hafta 66,8
Bu hafta 65,9
66,8/65,9/0,9/%1,34

umarım yapabilmişimdir
tebrik ederim çok güzel vermişsin 3. rakam 5 ve üzeri ise,yuvarlama yapıyoruz canım,yani oranın 1.35 oluyor

kendinle gurur duyabilirsin canım gayet güzel bir menü dondurmanın 100 gr. mı 170 kalori çok can sıkılacak bir durum yok yani

ha ha masallah ya bak ne guzel yemeye yemeye tadini unutmussun,
yok bende oyle bi durum olmuyor hala cok seviyorum cikolatayi

aşk olsun yani beni niye eklemiyorsunuz listeye ben kazanamı düştüm

kiz ordasin ya gormuyon mu?

haa bildirimini mi yazcas onu mu diyon? simdi yani son olarak 88.9 musun bu mudur yani? son kararin mi :) :)
tamam canim sen de ben eklerim, :)

Son düzenleme:
***7. TAKIM 269. ETAP***

SAPHIRA (84.8
nev81 (83.5/83/0.5/%0.60)
İpekyol (73.9
ananee (75.1
yagmurdamlasi26 (61.6 / 62.6 / -1 / -%1.62 )
pasam3405 (81 / 83 / -2 / %-2.47 )
shopaholic (79.7 /
maviyeşil (64.4 / 63 / 1.4 / %2.17 )
gerbera1987 (86.4 / 88.9 / -2.5 / -%2.89)
maibeyaz (60,5 / 60 / 0,5 / %0,83 )
senarist (112.3 / 266. etapta ayrılan üyenin yüzdesi 3'e bölündü
yesilerik (66.8 / 65.9 / 0.9 / %1.35) yeni üye hedef:60

7. Takım Ortalaması: %

ben de tickerına bakarak 1.9 kg artıdasın sanıp,ben regl döneminde 2.5 kg artıda çıkıyorum yazmıştım.eğer aynıymışız
boşver yavrum hiç üzülme diyetisyen nevbir çözüm bulur sen merak etme

3 koca fincan melisalı limonlu 5 i 1 yerdeyi içtim,içim bayıldı habire wc ye gidiyom,inşallah sabaha etkili olur.bir de ben çok acıktım ya

Son düzenleme:
canım kandırmış oluurm harama girer yapamam yemin olsun dün 1 kilo eksiktim ya sabah kalktımkarnış şişmiş
İşin espirisiydi tatlım o ama 1 günde 3 kilo farketmesi ilginç

canım benim yaa benim içinde çok önemlidir özel günler anlıyorum seni ama inş eşin telafi eder
canım çok az olmuş yediklerin,halizlik yapmıyor mu? ben de pirinç yaptım bugü,inşallah yarın faydasını görürüz
Pirinç yediğim gün daha dinç oluyorum aksine çünkü acayip tok tutuyor
Bi tanecik kaptanım
yuppiiiiiiiiiiiiiii kızlar kılo vermısım yarım kılo versem ıyıydı derken 1,5 kılo vermısım.bu benım ıcın muhtesem bı rakam

ya bu hesaplamayı nasıl ypıoduk

Maşallah tebrik ederim

ewet son kararımbu arada kendimden şüphe etmeye başladım

delidir ne yapsa yeridirdoktor kendi haline bırakın dediesra kilo alırsın dediği için ilaçta içmiorum civanperçemi falanmı alsam acaba

tam bir vasatım

Canım Allah şifa versin yardımcınız olsun inş
Kesinlikle katılıyorum tatlım çok doğru
ben d eüşenmeyip kalkıyorum ve 5 i 1 yerde çayı demliyorum hemen kızlar,3 fincan kadar içeyim de,yarın için bir faydası olur inşallah
Hadi bakalım birazdan bende yapacam
Amanın benim ilgimi çeker böyle şeyler ama bu biraz fazla bi doz oldu
Korse al sen gobegi kapasin esinde karismasn oyle herseye hoyt:d

Allah yaratmis karisik olcak tabi ama yaziktir ya onlara smdi alakasiz olcak belki ama bende cocukken kendmi torpulerszem vucudumu sekle sokarim diyodum ayni mantk:d
Bu da ilginç bi mantıkmış sizin beyniniz nasıl çalışıyor ya huuuuuu
Ne güzel sen en azından abur cuburu keserek veriyorsun benim kesecek abur cuburum bile yok
aşk olsun yani beni niye eklemiyorsunuz listeye ben kazanamı düştüm

Arada uçan kaçan oluyor ne edek çoştuk gidiyoruz kalabalık kalabalık

bu karatay diyeti nedir diyeti bırakınca geri kilo alıyormusun:44:

bence en sağlıklı beslenme şekli ve karatay diyetini bırakmak diye bir şey yok,hayat boyu o şekilde besleniyorsun ama ideal kilona geldikten sonra bazı töleransları var tabi.Doyana kadar yemek yenen,kalori sayımı yapılmayan,yağsız yemek yenmeyen bir diyet.unlu ve şekerli gıdalar yasak.akşam 20.00 den sonra yemek yasak.onun dışında yiyin gari

***7. TAKIM 269. ETAP*** [/B]

SAPHIRA (84.8
nev81 (83.5/83/0.5/%0.60)
İpekyol (73.9/72.8/1.1/% 1.49)
ananee (75.1
yagmurdamlasi26 (61.6 / 62.6 / -1 / -%1.62 )
pasam3405 (81 / 83 / -2 / %-2.47 )
shopaholic (79.7 /
maviyeşil (64.4 / 63 / 1.4 / %2.17 )
gerbera1987 (86.4 / 88.9 / -2.5 / -%2.89)
maibeyaz (60,5 / 60 / 0,5 / %0,83 )
senarist (112.3 / 266. etapta ayrılan üyenin yüzdesi 3'e bölündü
yesilerik (66.8 / 65.9 / 0.9 / %1.35) yeni üye hedef:60

7. Takım Ortalaması: %

Az gittim uz gittim dere tepe düz gittim ama sonunda 72 rakamını gördüm.İnş haftaya 71 i görürüm

Kızlar malum ramazanın son 10 günündeyiz bu gece kadir geceside olabilir lütfen uyumadan önce dualarınızı edin öyle uyuyun

Valla yemeseydim çok süper olacaktı ama yedim işte, 80 gr filandı.

bu arada bir acil yaptık geldik, benim oğlanı gaz sancıları tuttu gene, yolda geçti ama biz gitmiştik, röntgen filan çektiler, lağman verdiler. Aslında lağmanı benim kullanmam lazım en son pazartesi çıktım wcye yaaa Neyse ki arabada uyudu rahatladık şimdi.

huuuuuu canım tebrik ederim bence de dere tepe düz gittin azmettin başardın,başarakcaksın

ahh kıyamam geçmiş olsun canım

Ben de karatayı kendime çok yakın buluyorum, lakin bir de ekmeğe izin verseydi, her gün badem fındık cevizle gün geçer mi? Hem o kadar zengin bir toplummuyuz biz. Ben onun yerine tam tahıllı bir dilim ekmeği tercih ediyorum.

Bunun dışında karatay bence süper.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…