500 canim masallah
benim de roflelerim vaaargerci sacim uzadi yarisinda var yarisinda yok simdi
ama guze olmustu kufaorde yaptirdim incecik incecik 40 dakka ugrasti kadin ama guzel yapmisti ya ellerine saglik..
sonra tabi 180 dolar bayildimguzel memleketim ya her seyin iyisi ucuzu orda valla
geliyorum az kaldi bekle beniiipersembeye ordayim insss
neden benim adım yok,bende saya bilirim listede olmasamda aranızdayım,severek saya bilirim.
ıyı yarım tabak pılavı cıkarttım:))
500 canim masallah
benim de roflelerim vaaargerci sacim uzadi yarisinda var yarisinda yok simdi
ama guze olmustu kufaorde yaptirdim incecik incecik 40 dakka ugrasti kadin ama guzel yapmisti ya ellerine saglik..
sonra tabi 180 dolar bayildimguzel memleketim ya her seyin iyisi ucuzu orda valla
geliyorum az kaldi bekle beniiipersembeye ordayim insss
ben yatıom ıyı geceler
Ben aliyodum canim yagmurdamlasi listedekileri yazmistr sadece cokmu alingansinya kilo bildirimi yapmadn bende sana darildim o zaman:)
halledilir canim ne var onda
tşk canım..Tebrik ederim canim ozel donemde buyuk basari ilk haftanda motive eder hem:)
Canlarım bu hafta 9. olmuşuz3 haftalık saltanattan sonra,duraklama dönemine geçtik amaaaaa,haftaya yükselişe geçiyoruz.Neden miiiiii,bayramda eş dost balık etli sultanların güzelliğini görsün değil mi Canlarım bu arada takım içi de aylık kilo verişlerimizi,ne durumda olduğumuzu,aylık kaç kilo verdiğimizi gösteren bir liste yapıcam artık,hem bu sayede kendimizi daha iyi izleme imkanımız olur canlarım,Saphira'm ben yapıyordum bu aylık listeleri sen daha gelmemişken,çok hoş bir kontrol oluyordu,bulursam kopyalayım da bir bak canım nasıl gelecek sana bu fikir
Canim cok sevindimm ya 400e falan notbook alsan bari bende seni tanima firsati bulabilseydim bslarim kardesine sen yaban ellerdesin msn webcam lazim olur sanaaPek sevgili takım arkadaşlarım hepiniziii saygı ile selamlarım
Bu hafta patoloji raporlarımı alır almaz İstanbula gittim çünkü sonuçlarım pek temiz geldi hızlı büyüyebilen iyi huylu bir kitle çeşidi çıktı hatta doktor bile şaşırdı çünkü genelde bu tür kitleler pek iyi huylu olmazmış.Banada kendini hazırla demişti bende ona kendimi asla buna hazırlayamam böle hazırlık mı olur dedim..Neyse ki ben haklıı çıktım ..İnsan asla kendini kötüye hazırlayamıyor olmuyor yani ben beceremedim zaten ameliyattan sonra doktora ilk ayılma odasında ölmeyeceğim cesedim bu kadar genç olmamalı demişim gülmüşler bayaHastalıktan bana kalan kortizol tedavisi 105 kiloyla eve çıktım şu an 102 kiloyum ama ödem fazla kızlar adette olamadım ilaç verip durdurdu doktorlar ameliyattan sonra olmayayım diye çünkü ilaçlar nedeniyle kanama fazla olabilirmiş...Yani sonuç olarak süperim
Gelelim İstanbulaSize bir şekilde gideceğimi sölemiştim tabiki evde kıyametler koptuu duyanların kalbine indi annem delirdi ama benn gittim tabii Bu benim için çok önemli bir adım kızlar ölüm bana hiç bu kadar yaklaşmamıştı Rabbim bana acıdı ve ölüm var kulum dedi bence O yüzden kaybedecek vakit yok hayatta ..Bunu 24 yaşımda anladığım için rabbime şükürler olsun ...Artık çok çalışmalıyım iyi bir kul olmalıyım her anımı değerlendirmeliyim yoksa bir gün bir kan tahlili yaptırıp hayatım değişebilir yaşadığım tam olarak buydu...Vee kızlarrr artık resmen Florance Nightangale Cerrahi Yoğun Bakım hemşiresiyim hayyatta en çok isteiğim şey oldu sanırım
Gelelim üüzücü kısma ben orada lojmanda kalacağım laptopu kardeşim götürecek bende işe yeni başladığım için laptop alamam herhalde uzun bir süre yani interneete giremeyeceğim..Takımda boş yere yer kaplayıp durdu aylarca şimdi çok pişmanım gerçekten altından önemli bir hastalık çıktı ama olsun benim yerime güzel kilo veren birinin şansı olabilirdi. Şimdi SAPHIRAMDAN canım kaptanımdan beni takımdan ayırmasını istiyorum ammaa hep ziyaretçinizz olacağım güzel takımım bu birkaç ay giremmem muhtemelen laptop alıncaa yanınıza uğrarımm
Hepiniziiii çokk sevennnn salişinizzzzzzzzz
Pek sevgili takım arkadaşlarım hepiniziii saygı ile selamlarım
Bu hafta patoloji raporlarımı alır almaz İstanbula gittim çünkü sonuçlarım pek temiz geldi hızlı büyüyebilen iyi huylu bir kitle çeşidi çıktı hatta doktor bile şaşırdı çünkü genelde bu tür kitleler pek iyi huylu olmazmış.Banada kendini hazırla demişti bende ona kendimi asla buna hazırlayamam böle hazırlık mı olur dedim..Neyse ki ben haklıı çıktım ..İnsan asla kendini kötüye hazırlayamıyor olmuyor yani ben beceremedim zaten ameliyattan sonra doktora ilk ayılma odasında ölmeyeceğim cesedim bu kadar genç olmamalı demişim gülmüşler bayaHastalıktan bana kalan kortizol tedavisi 105 kiloyla eve çıktım şu an 102 kiloyum ama ödem fazla kızlar adette olamadım ilaç verip durdurdu doktorlar ameliyattan sonra olmayayım diye çünkü ilaçlar nedeniyle kanama fazla olabilirmiş...Yani sonuç olarak süperim
Gelelim İstanbulaSize bir şekilde gideceğimi sölemiştim tabiki evde kıyametler koptuu duyanların kalbine indi annem delirdi ama benn gittim tabii Bu benim için çok önemli bir adım kızlar ölüm bana hiç bu kadar yaklaşmamıştı Rabbim bana acıdı ve ölüm var kulum dedi bence O yüzden kaybedecek vakit yok hayatta ..Bunu 24 yaşımda anladığım için rabbime şükürler olsun ...Artık çok çalışmalıyım iyi bir kul olmalıyım her anımı değerlendirmeliyim yoksa bir gün bir kan tahlili yaptırıp hayatım değişebilir yaşadığım tam olarak buydu...Vee kızlarrr artık resmen Florance Nightangale Cerrahi Yoğun Bakım hemşiresiyim hayyatta en çok isteiğim şey oldu sanırım
Gelelim üüzücü kısma ben orada lojmanda kalacağım laptopu kardeşim götürecek bende işe yeni başladığım için laptop alamam herhalde uzun bir süre yani interneete giremeyeceğim..Takımda boş yere yer kaplayıp durdu aylarca şimdi çok pişmanım gerçekten altından önemli bir hastalık çıktı ama olsun benim yerime güzel kilo veren birinin şansı olabilirdi. Şimdi SAPHIRAMDAN canım kaptanımdan beni takımdan ayırmasını istiyorum ammaa hep ziyaretçinizz olacağım güzel takımım bu birkaç ay giremmem muhtemelen laptop alıncaa yanınıza uğrarımm
Hepiniziiii çokk sevennnn salişinizzzzzzzzz[SIZE]
salis çoksevindim sonuçların iyi olmasına ama iyi annenleride ikna etmeyi başarmışsın çok iyi bir referans olacak sana o hastane
Ben yatym kizlar iyi geceler Allah a emanet olun :)
iyi geceler kızlar......
Canim cok sevindimm ya 400e falan notbook alsan bari bende seni tanima firsati bulabilseydim bslarim kardesine sen yaban ellerdesin msn webcam lazim olur sanaa
sonucuna cidden cok sevindim ozellikle aldgin kararlara insan haytini yasamali cidden hayalini gerceklestirmek..en guzel duygudur.. Acil serviste hareket fazla olur kanimca kilo verirsin sende gunde en azindan beş bildirimle devam edemezmisinki ya bence bekle bi sure derim ayrilmaaaa
neyse her durumda herseyin senin icin en hayirlisi ve en guzeli olmasini diliyorum istanbuldaki yeni yasaminda yeni sayfanda basarilar sana:)
çok geçmiş olsun canım ALLAH bir daha göstermesin,işin hayırlı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?