Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ıyı yarım tabak pılavı cıkarttım:))

ıyı yarım tabak pılavı cıkarttım:))

500kalori bi dilim yaspasta canim nasi bi tabaktan bahsettin yav :d bi tabaktan fazlasi gitmistir o pilavin bide dogru hatirliyosam yanlisim olablir yani gunluk yedgmizin yuzde kırki vucutta kaliyo e sen fazladan 500kaloriyle yuzde kirktan yakarsin bu durumda:)

Cok para ya ben duymustum ama kuaforlerin pahali oldgnu ama cidden rofle cok zahmetli olay ya her dip ciktginda onu boyamak zulumdur dusunmek istemiyoruum:d

Ben aliyodum canim yagmurdamlasi listedekileri yazmistr sadece cokmu alingansinya kilo bildirimi yapmadn bende sana darildim o zaman:)

halledilir canim ne var onda

küstüm diye yapmadım evet çok alınganım şaka bi tarafa iftara doğru tartıldım pirinç lapası sayesinde hem adet şişginliğim gitti,hemde 500gr eksideyim 85.500 çıktım.

Son düzenleme:
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
gerbera1987, ananee, muconex, saliss

salisim gelmiş bebişim gelmiş nasılsın kuzuuu .. istanbul yolcusu

Pek sevgili takım arkadaşlarım hepiniziii saygı ile selamlarım

Bu hafta patoloji raporlarımı alır almaz İstanbula gittim çünkü sonuçlarım pek temiz geldi hızlı büyüyebilen iyi huylu bir kitle çeşidi çıktı hatta doktor bile şaşırdı çünkü genelde bu tür kitleler pek iyi huylu olmazmış.Banada kendini hazırla demişti bende ona kendimi asla buna hazırlayamam böle hazırlık mı olur dedim..Neyse ki ben haklıı çıktım ..İnsan asla kendini kötüye hazırlayamıyor olmuyor yani ben beceremedim zaten ameliyattan sonra doktora ilk ayılma odasında ölmeyeceğim cesedim bu kadar genç olmamalı demişim gülmüşler baya Hastalıktan bana kalan kortizol tedavisi 105 kiloyla eve çıktım şu an 102 kiloyum ama ödem fazla kızlar adette olamadım ilaç verip durdurdu doktorlar ameliyattan sonra olmayayım diye çünkü ilaçlar nedeniyle kanama fazla olabilirmiş...Yani sonuç olarak süperim

Gelelim İstanbulaSize bir şekilde gideceğimi sölemiştim tabiki evde kıyametler koptuu duyanların kalbine indi annem delirdi ama benn gittim tabiiBu benim için çok önemli bir adım kızlar ölüm bana hiç bu kadar yaklaşmamıştı Rabbim bana acıdı ve ölüm var kulum dedi benceO yüzden kaybedecek vakit yok hayatta ..Bunu 24 yaşımda anladığım için rabbime şükürler olsun ...Artık çok çalışmalıyım iyi bir kul olmalıyım her anımı değerlendirmeliyim yoksa bir gün bir kan tahlili yaptırıp hayatım değişebilir yaşadığım tam olarak buydu...Vee kızlarrr artık resmen Florance Nightangale Cerrahi Yoğun Bakım hemşiresiyim hayyatta en çok isteiğim şey oldu sanırım

Gelelim üüzücü kısma ben orada lojmanda kalacağım laptopu kardeşim götürecek bende işe yeni başladığım için laptop alamam herhalde uzun bir süre yani interneete giremeyeceğim..Takımda boş yere yer kaplayıp durdu aylarca şimdi çok pişmanım gerçekten altından önemli bir hastalık çıktı ama olsun benim yerime güzel kilo veren birinin şansı olabilirdi. Şimdi SAPHIRAMDAN canım kaptanımdan beni takımdan ayırmasını istiyorum ammaa hep ziyaretçinizz olacağım güzel takımım bu birkaç ay giremmem muhtemelen laptop alıncaa yanınıza uğrarımm

Hepiniziiii çokk sevennnn salişinizzzzzzzzz

Tebrik ederim canim ozel donemde buyuk basari ilk haftanda motive eder hem:)
tşk canım..

inşallah canım haftaya hepimizin yüzü gülerek bayrama gireriz.

Canim cok sevindimm ya 400e falan notbook alsan bari bende seni tanima firsati bulabilseydim bslarim kardesine sen yaban ellerdesin msn webcam lazim olur sanaa

sonucuna cidden cok sevindim ozellikle aldgin kararlara insan haytini yasamali cidden hayalini gerceklestirmek..en guzel duygudur.. Acil serviste hareket fazla olur kanimca kilo verirsin sende gunde en azindan beş bildirimle devam edemezmisinki ya bence bekle bi sure derim ayrilmaaaa

neyse her durumda herseyin senin icin en hayirlisi ve en guzeli olmasini diliyorum istanbuldaki yeni yasaminda yeni sayfanda basarilar sana:)

çok geçmiş olsun canım ALLAH bir daha göstermesin,işin hayırlı olsun.

salis çoksevindim sonuçların iyi olmasına ama iyi annenleride ikna etmeyi başarmışsın çok iyi bir referans olacak sana o hastane

Ben yatym kizlar iyi geceler Allah a emanet olun :)

iyi geceler kızlar......

İyi geceler herkese, ben geldim siz gidiyorsunuz, herkesler iyidir inşallah bayrama az kaldı kızlar verebildiğimiz kadar verelim, herkesleri şoooook edelim, lütfeeeen

Siz gidiyorsanız bende bir boody of prof seyrediyim bari, çok seviyorum ben bu kadını ya megan hunt Allahım onun kadar zayıf olabilcek miyim????

Son düzenleme:

Çok saol canım benimmm amaaa kardeşceğizim de uzaklarda sınıf öğretmenliği okuo onaa da derslerde lasımBirde benn hiç veremedim bu hastalıktan dengemi bulmam ne kadar sürer ilaçlarla hiç bilmiom sizlere engel olmak istemem canım

çok geçmiş olsun canım ALLAH bir daha göstermesin,işin hayırlı olsun.

Çok teşekkürrrr ederimm kuzucumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…