Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canlarım bu hafta 9. olmuşuz 3 haftalık saltanattan sonra,duraklama dönemine geçtik amaaaaa,haftaya yükselişe geçiyoruz.Neden miiiiii,bayramda eş dost balık etli sultanların güzelliğini görsün değil mi Canlarım bu arada takım içi de aylık kilo verişlerimizi,ne durumda olduğumuzu,aylık kaç kilo verdiğimizi gösteren bir liste yapıcam artık,hem bu sayede kendimizi daha iyi izleme imkanımız olur canlarım,Saphira'm ben yapıyordum bu aylık listeleri sen daha gelmemişken,çok hoş bir kontrol oluyordu,bulursam kopyalayım da bir bak canım nasıl gelecek sana bu fikir

ay ne ıyı olur vallahı..

kızlar bugun pek ugrayamadım malum mısafır gelecek ısler gucler:)

ıftar menum
galıba ben bı ayıyımneden mi?
sız bulun yazdıklarımdan

12 bardak su
8 bardak ayran
yarım tabak tavuklu pılav
az salata
3 tane karpuz

resmen her sey mıdemden fırlıcak gıbı:)))
ayran 3 lıtre sudan sayılırsa ben 3 lıtreyı sofrada ıcıorum her gun:)))
bıde tv ızlerken elımde hep kucuk su sısesı oluooo
ben galıba su ıle ıyı kılo verıomm
tıkıo ya benı kılo verebılıom...sole dusunun ben bı gunde yedıgım ssey yarım tabak pılav salata az bısı ve de karpuzzz

afiyet olsun canimmm cok guzel bi menu olmuss

Karatayda ekmek yok biliyorum ama çorba da yok sanırım

hmm bunu hic fark etmedim, ama corbadan nolcak ki yaww :26: ben seviyorum yani varsa iciyorum mutlaka :26:

Çok güzel bir tablo olmuş bir de benim gibi yeniler için mesaj sayımı nasıl olacak açıklayabilir misiniz? Mesela 10 ağustos 2012 Cuma 00,00 den başlayarak 24,00'e kadar mı olacak?
:26:

evet canim dun yazanlari saycaksin, ama mesela bi kisi coklu alinti yapmis 4 5 tane onlari da ayri ayri sayicaksin

supper olur nev cim harika bi fikir

cnm bide zamanında yetişip doğru olarak koyabilseydim listeyi:44:

canin saolsun kuzucum, sen o kadar ugrasmissin.. canim benimm

Son düzenleme:
bu arada yuruyurek eczaneye gittim geldim, ilaclarimi aldimmm.
toplam 35 dakika filan yurumusumdur

Son düzenleme:

Tesekkur ederim canim vermeye calisiyorum oldugunca evet zero iciyorum bi etkisi olmuyo kilo vermeme korkma yani:)

aman bosver herseyi cik evden kuafore git canim ya bi dahami gelcen dunyaya roflede zor zanaat zaten ben bi kere annemn zoruyla yapmistim onada korkunc bisey cikmisti evde olmuyo o:d

Kizlar pilaki icli kofte biraz patlican irmik helvasi ve cevizli corek yedim ayi gbi yedim ben yarin hava guzel olursa yuzmeye gitcem en az otuz git gel yapcam soz size:) belimede iyi gelir ben cok yorgunum ya

Kizlar pilaki icli kofte biraz patlican irmik helvasi ve cevizli corek yedim ayi gbi yedim ben yarin hava guzel olursa yuzmeye gitcem en az otuz git gel yapcam soz size:) belimede iyi gelir ben cok yorgunum ya

o ırmık helvasında ne kdr kalorı var sen bılıonmu bacım..bılıom cok guzel ama cok sakıncalı...ben onu ole guzel yapıomkı sormayın gıtsın:)

o ırmık helvasında ne kdr kalorı var sen bılıonmu bacım..bılıom cok guzel ama cok sakıncalı...ben onu ole guzel yapıomkı sormayın gıtsın:)

Ben hazirini alip vanilya basinca evde yapilan hcbi helva o kadar guzel olamaz yani bende cok severim ve bayada bi duruyo evde nasi dayancam Allah kerim:s

slm arkadaşlar nasılsınız diyetim çok iyi gidiyor
iftarda komşuyla mangal yakmıştık kanat yedim abartmadan,yoğurt küçük bir kase,
1 bardak ayran.
aslında size darğınım ama dayanamadım yazdım.

Son düzenleme:
Bide muthis bi tuyo veriym kizlar hani dondurmayi boyle yuvarlak bi kasikla alip sekilli koymak isterseniz o dondurma yirmi dk falan acikta beklesinki kolay sekil alsin:)

kızlar geldım leslıe 5 mil yaptım..kaç kalorıye denk gelıo acaba?

500 canim masallah

benim de roflelerim vaaar gerci sacim uzadi yarisinda var yarisinda yok simdi
ama guze olmustu kufaorde yaptirdim incecik incecik 40 dakka ugrasti kadin ama guzel yapmisti ya ellerine saglik..
sonra tabi 180 dolar bayildim guzel memleketim ya her seyin iyisi ucuzu orda valla
geliyorum az kaldi bekle beniii persembeye ordayim insss

mesaj sayimi
saphira 36
anane 34
gerbera 10
maviyesil 24
ipek 21
yesilerik 18
yagmur 52 oha
pasam 35
senarist 7
maibeyaz 10
shopa 5
nev 11

neden benim adım yok,bende saya bilirim listede olmasamda aranızdayım,severek saya bilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…