Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

şöyle olacak #dün# yazan kısmı sayacaksın yani dün 00:00 dan bugün 00 :00 a kadar

Sağolasın kızlar, inşallah yapabilirim mesaj sayımını sorun olmadan,

Ben de çorbayı çok seviyorum, hem hafif hem çok faydalı diye düşünüyorum, o yüzden de ben ekliyorum listeme

neden benim adım yok,bende saya bilirim listede olmasamda aranızdayım,severek saya bilirim.

tamam canim seni de ekleyelim

Ben aliyodum canim yagmurdamlasi listedekileri yazmistr sadece cokmu alingansinya kilo bildirimi yapmadn bende sana darildim o zaman:)

halledilir canim ne var onda

bilemedim ben onu tamam mucckks u da sayariz

Cok para ya ben duymustum ama kuaforlerin pahali oldgnu ama cidden rofle cok zahmetli olay ya her dip ciktginda onu boyamak zulumdur dusunmek istemiyoruum:d

sanirim dip boyasi gelince bastan hepsini yaparlar, tek tek eski telleri ayiklamak cok uzun surer

küstüm diye yapmadım evet çok alınganım şaka bi tarafa iftara doğru tartıldım pirinç lapası sayesinde hem adet şişginliğim gitti,hemde 500gr eksideyim 85.500 çıktım.

masllah canim ya ne mutlu sana, ben regl donemimi +400 kapattim

hmm seyret bakalim.. herkes gider uyur buralar bana kalir bilmiyon mi ki sen

Salisss cimmmmm canim ya cok sevindim patoloji sonuclarinaa...elhamdulillahh yaaa... yeni isin de hayirli ugurlu olsun canim...
ins cok guzel bi tecrube olacak senin icin...ben de bi hastanede calismak isterdim, lab cok skc
belki hasta orneklerini inceleyen bi ise gecebilirim sonradan
neyse inss cok cok guzel olacak bundan sonra canim,
en kisa zamanda alirsin bi laptop, olmadi telden girersin.. ayrilma bence takimdan
degilse de senin kararin tabi ki canim cok optumm

canım ellerine sağlık
Karatayda ekmek yok biliyorum ama çorba da yok sanırım
her tür çorba serbest
Karatayda çorba yok mu
her tür çorba serbest
Canım tebrik ederim Saphiram,çok güzel vermişsin bu hafta
canım teşekkür ederim,ittire kaktıra bu kadar oldu :)
canım çok güzel olur böyle bir şey,sana zahmet olmayacaksa hepimiz memnun oluruz
maşallah diyelim canım
afiyet olsun hatey güzel yemişsin
niye dargınsın haırdır yazacaktım ama sonrasını okudum
küstüm diye yapmadım evet çok alınganım şaka bi tarafa iftara doğru tartıldım pirinç lapası sayesinde hem adet şişginliğim gitti,hemde 500gr eksideyim 85.500 çıktım.
bravo canım pirinç gerçekten mucize bir nimet

canım öncelikle sağlık haberlerine çok sevindim,inşallah çok sağlıklı ve mutlu bir hayat sürmeye devam edeceksin.Yeni işinle ilgili tebrik etmiştim zaten ama tekrar söylüyorum ki sen bunu fazlasıyla hakettin
takımdan ayrılmaya gelince,zaten biz geri dönmek üzere ayırdık ya canım,takımdan ayrılmış oluyorsun zaten o şekilde ama istediğin zaman geri dönme hakkın baki oluyor.Sen de tüm şartlar oturduğunda dönmek istersen,başımızın üstünde yerin var.Sadece takım doluysa listeye giremezsin tabi,yer açıldığında tekrardan girersin

tamam o zaman benimle degisebilirsin
bugun, pazartesi ve sali ellerinden oper ipek cimmm
Memnuniyetle tatlım
Nasıl minnettar hissettim kendimi anlatamam :)
Sorumluluğumu yerine getirememiş olmanın kaygısını aldı götürdü benden sağolsun :)
Canım yaa seni çok iyi anlıyorum yaşadığın mutluluğu da
sahurda neler yedimmm

1 cay bardagindan az ceviz
1.5 yumurta ile peynirli omlet
domates salatalik
2kk peynir
1.5 veya 2 siyah erik

bu kadarmiss...

sanirim karatay a geri dondum
ama aksamki pastayi saymiycas tabi
Pasta yediğine göre geciken sürpriz oldu galiba
Canım harikasın,2-3 ay değil,eğer gevşemezsen 3 hafta içinde 6'ları görürüz eminimmmmmm

Eline sağlık canım benim,3 günlük sayım fikrin de harika olmuş,eline sağlık
Ağzından bal damlıyor mu denir ne dnir buna bilmem.Gülüm benim kilo vermem çok yavaşladı gibi şu an gördüğüm rakamlar benim için tam bir mucize çünkü aylardır hatta neredeyse yıl olacak 76-74 arası gittim geldimçBide malum pco meselesi var.3 hafta değil 6-7-8 haftaya da razıyım şu 65 rakamını görmek için
Süppperr bir fikir ya iyi olur hatta bayramdan sonra spor listesine de başlansa iyi olur zannımca
kızlar geldım leslıe 5 mil yaptım..kaç kalorıye denk gelıo acaba?
maşallah sana 5 mil
nolduki y-tatlım listeyse derdin hiç dert etme sen yeterki iste
Cok para ya ben duymustum ama kuaforlerin pahali oldgnu ama cidden rofle cok zahmetli olay ya her dip ciktginda onu boyamak zulumdur dusunmek istemiyoruum:d
ayy bende röfleliydim ama sadece uçlarında kaldı şimdi tekrar yaptırıp yaptırmamakta kararsızım çünkü orda dipleri için tekrar yaptıramam öyle kullanmak zorundayım 1 yıl
maşallah canımregl dönemi için çok güzel bir sonuç
canıııımmmmm ne kadar çok sevindim bilemezsin sonuçlarnın temiz çıkmasına
Evett canım çok ii bi hastane bana sağladıklarııı olanaklara inanamazsınızz çok şanslı hissediyorum
Çok güzel canım benim önemli olan senin mutlu ve huzurlu olmam
Canım bilemedim göremedim ki seni ben, sıcaktan uyunmuyor buralarda da merak etme oturuyoruz sahurlara kadar, sen bizi biz seni yalnız bırakmayız.

bende sahura kadar oturuyorum hazırlılayıp yiyip yatıyorum 4 gibi

2012-08-10 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Çiğ Köfte 1 ADET 50
[2] Hurma 5 ADET 75
[3] Üzüm 200 gr 146
[4] Ekmek 1 DİLİM 65
[5] Çoban Salatası 1 PORSİYON 90
[6] Etli Taze Fasulye 0.5 PORSİYON 125
[7] Bulgur Pilavı 1 PORSİYON 291
[8] Kivi (76gr) 1 adet 46
[9] Sütaş Light Süt (%0,1 yağ) 0.1 LİTRE 34.1
[10] Kellogs Special Tam Tahıllı 1 PORSİYON 153
Toplam : 1075.1 kal.

Canım bilemedim göremedim ki seni ben, sıcaktan uyunmuyor buralarda da merak etme oturuyoruz sahurlara kadar, sen bizi biz seni yalnız bırakmayız.

piki o zaman hadi hep beraber oturalim
ben burdayim ama burda gece diil kii, daha saat 6 ya geliyor, 2.30 saat sonra inss iftarimizi yapicasss.
sonra da 12 gibi filan uyuyoruz, sahura tekrar kalkiyoruz...
klimasiz olsa burda da uyunmaz

yok daha yemedim bekliyorum aksam iftardan sonra yemem gerek
belki bi de surpris hediye almistir ama cok hayal kurmiyim ben iyisi pastaya cok sevineyim.

turkiyeye gidince ins yaptircam ben bi da.. nasi olsa kapaliyim, kotu olsa da bi esim goruyor

iyi geceler kızlar
yeğenimin doğum günü çok güzel geçti bütün kurtları döktük özellikle fazla fazla hareket ettim ki yediğim 1 dilim ince pastayı yakabileyim diye

1 kase şehriyeli,domatesli tavuk çorbası
2 köfte+1 şiş+1 parça göğüs ( hepsi mangaldan)
mangalda ızgara yapılmış 1 dilim domates+1 dilim soğan+1 ad biber
koca bir kapama pilav vardıtabağımda yemedim,çatalın ucuyla tadına baktım sadece
3-4 kaşık salata
ekmek yemedim,beyaz ekmek vardı
2 ince dilm peynir
1-2 hurma
1 bardak kola (maalesef zero yokmuş)
1 ince dilim pasta

10 AĞUSTOS MESAJ SAYIMI
saphira 23
anane 20
gerbera 21
maviyesil 13
ipek 26
yesilerik 9
yagmur 45
pasam 9
senarist 9
maibeyaz 0 izinlimiydi bilemedim
shopa 7
nev 6
muconex 4

Bende tesettürlüyüm tatlım eşim beğeniyor o nedenle yaptırmak istiyorum ama 1 yıl da uzun bir süre yaa.Röfleninde bakımı zor .Ben birde şampuanı bırakıp zeytinyağlı sabuna geçme planları yapıyorum ama röfle yaparsam bu olamayacak

Son düzenleme:

zyetinyagli sabun mu? nasil olcak ama cok sert olmaz mi??? ben de severim boyle dogal seyleri ama? dogrusunu yapmak lazim :26:

Ben sahurumu yaptım, yatmaya gidiyorum kimsecikler kalmamış zaten kapatıyorum tükkanı da

3-5 kaşık kabak salatası
1 avuç kadar fındık
Su

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
yesil_erik

Ana 2. üye kim, neden adı gözükmüyor, hayaletler mi bastı ki buraları

Ben ufaktan kaçar

selam kızlar nasılsınız..
dün öğle saatlerinde gelmiştim ama sitede bakım varmış o yüzden giremedim takıma...
sonra da kızımı hastaneye götürdük bakalım sonuçları pazartesi alacağız...durmadan duraklamadan ağlamalarımız devam ediyor...
daha yeni yorgunluktan uyudu ama çok sürmez biraz sonra yine kalkar... inşallah bişeyi çıkmaz kuzumun...

takıma da giremiyorum ama bana kızmıyosunuzdur inşallah..
aslında ben çok yazarım da işte nedense herşey üstüste geldi...
şimdi sahur hazırlayayım... sabah gelirim inşallah...

Evet kizlar gldim.gecmisinizi okudum))sahurda az bibpide yedim.ilk defa sahur yaptim anlicaginiz.bugun misafirlerim var.birde kayinvalidem sinoptan geldi.yuklerini toplicaz.neye yetisces bilmioml.pek gelemm be bu ara haberiniz ola

selam herkese...
ben de dün ne iftarda ne sahurda doğru dürüst bişey yiyemedim şimdi çok acıktım...
bu gün akşam olmaz artık...dün iftarda kayınvalidemdeydik... ben yemeklerimi tuzsuz yiyorum o da basmış tuzu hiç yiyemedim... yarım kase kadar ayranlı çorba içebildim sadece...
sahurda da 1 yumurta yiyebildim sadece kız yedirmedi hiç bişey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…