şöyle olacak #dün# yazan kısmı sayacaksın yani dün 00:00 dan bugün 00 :00 a kadar
afiyet olsun canimmmcok guzel bi menu olmuss
hmm bunu hic fark etmedim, ama corbadan nolcak ki yaww :26: ben seviyorum yani varsa iciyorum mutlaka :26:
evet canim dun yazanlari saycaksin, ama mesela bi kisi coklu alinti yapmis 4 5 tane onlari da ayri ayri sayicaksin
neden benim adım yok,bende saya bilirim listede olmasamda aranızdayım,severek saya bilirim.
Ben aliyodum canim yagmurdamlasi listedekileri yazmistr sadece cokmu alingansinya kilo bildirimi yapmadn bende sana darildim o zaman:)
halledilir canim ne var onda
Cok para ya ben duymustum ama kuaforlerin pahali oldgnu ama cidden rofle cok zahmetli olay ya her dip ciktginda onu boyamak zulumdur dusunmek istemiyoruum:d
küstüm diye yapmadım evet çok alınganım şaka bi tarafa iftara doğru tartıldım pirinç lapası sayesinde hem adet şişginliğim gitti,hemde 500gr eksideyim 85.500 çıktım.
İyi geceler herkese, ben geldim siz gidiyorsunuz, herkesler iyidir inşallah bayrama az kaldı kızlar verebildiğimiz kadar verelim, herkesleri şoooook edelim, lütfeeeen
Siz gidiyorsanız bende bir boody of prof seyrediyim bari, çok seviyorum ben bu kadını ya megan huntAllahım onun kadar zayıf olabilcek miyim????
hmm seyret bakalim..herkes gider uyur buralar bana kalir bilmiyon mi ki sen
canım ellerine sağlık[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]mesaj sayim gunleri[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmurdamlasi[/TD]
[TD]10-13-14 Agustos 2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gerbera[/TD]
[TD]15-16-17 Agustos 2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maviyesil[/TD]
[TD]22-23-24 Agustos 2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ipek[/TD]
[TD]27-28-29 Agustos 2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yesilerik[/TD]
[TD]30-31 Agustos, 3 Eylul 2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ananee
[/TD]
[TD]4-5-6 Eylul 2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pasa[/TD]
[TD]7-10-11 Eylul 2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senarist[/TD]
[TD]12-13-14 Eylul 2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maibeyaz[/TD]
[TD]17-18-19 Eylul 2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]shopa[/TD]
[TD]20-21-24 Eylul 2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nev[/TD]
[TD]25-26-27 Eylul 2012
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
bayrami ve haftasonlarini cikardim,
yani kaptanimin dedigi gibi bu kabataslak bi sey.
musait olmayan baska biriyle yer degistirebilir,
bi sekilde hallederiz diye dusunuyorum
her tür çorba serbestKaratayda ekmek yok biliyorum ama çorba da yok sanırım
her tür çorba serbestKaratayda çorba yok mu
canım teşekkür ederim,ittire kaktıra bu kadar oldu :)Canım tebrik ederim Saphiram,çok güzel vermişsin bu hafta
canım çok güzel olur böyle bir şey,sana zahmet olmayacaksa hepimiz memnun oluruzCanlarım bu hafta 9. olmuşuz3 haftalık saltanattan sonra,duraklama dönemine geçtik amaaaaa,haftaya yükselişe geçiyoruz.Neden miiiiii,bayramda eş dost balık etli sultanların güzelliğini görsün değil mi Canlarım bu arada takım içi de aylık kilo verişlerimizi,ne durumda olduğumuzu,aylık kaç kilo verdiğimizi gösteren bir liste yapıcam artık,hem bu sayede kendimizi daha iyi izleme imkanımız olur canlarım,Saphira'm ben yapıyordum bu aylık listeleri sen daha gelmemişken,çok hoş bir kontrol oluyordu,bulursam kopyalayım da bir bak canım nasıl gelecek sana bu fikir
maşallah diyelim canımslm arkadaşlar nasılsınız diyetim çok iyi gidiyor
iftarda komşuyla mangal yakmıştık kanat yedim abartmadan,yoğurt küçük bir kase,
1 bardak ayran.
aslında size darğınım ama dayanamadım yazdım.
bravo canımküstüm diye yapmadım evet çok alınganım şaka bi tarafa iftara doğru tartıldım pirinç lapası sayesinde hem adet şişginliğim gitti,hemde 500gr eksideyim 85.500 çıktım.
Pek sevgili takım arkadaşlarım hepiniziii saygı ile selamlarım
Bu hafta patoloji raporlarımı alır almaz İstanbula gittim çünkü sonuçlarım pek temiz geldi hızlı büyüyebilen iyi huylu bir kitle çeşidi çıktı hatta doktor bile şaşırdı çünkü genelde bu tür kitleler pek iyi huylu olmazmış.Banada kendini hazırla demişti bende ona kendimi asla buna hazırlayamam böle hazırlık mı olur dedim..Neyse ki ben haklıı çıktım ..İnsan asla kendini kötüye hazırlayamıyor olmuyor yani ben beceremedim zaten ameliyattan sonra doktora ilk ayılma odasında ölmeyeceğim cesedim bu kadar genç olmamalı demişim gülmüşler bayaHastalıktan bana kalan kortizol tedavisi 105 kiloyla eve çıktım şu an 102 kiloyum ama ödem fazla kızlar adette olamadım ilaç verip durdurdu doktorlar ameliyattan sonra olmayayım diye çünkü ilaçlar nedeniyle kanama fazla olabilirmiş...Yani sonuç olarak süperim
Gelelim İstanbulaSize bir şekilde gideceğimi sölemiştim tabiki evde kıyametler koptuu duyanların kalbine indi annem delirdi ama benn gittim tabii Bu benim için çok önemli bir adım kızlar ölüm bana hiç bu kadar yaklaşmamıştı Rabbim bana acıdı ve ölüm var kulum dedi bence O yüzden kaybedecek vakit yok hayatta ..Bunu 24 yaşımda anladığım için rabbime şükürler olsun ...Artık çok çalışmalıyım iyi bir kul olmalıyım her anımı değerlendirmeliyim yoksa bir gün bir kan tahlili yaptırıp hayatım değişebilir yaşadığım tam olarak buydu...Vee kızlarrr artık resmen Florance Nightangale Cerrahi Yoğun Bakım hemşiresiyim hayyatta en çok isteiğim şey oldu sanırım
Gelelim üüzücü kısma ben orada lojmanda kalacağım laptopu kardeşim götürecek bende işe yeni başladığım için laptop alamam herhalde uzun bir süre yani interneete giremeyeceğim..Takımda boş yere yer kaplayıp durdu aylarca şimdi çok pişmanım gerçekten altından önemli bir hastalık çıktı ama olsun benim yerime güzel kilo veren birinin şansı olabilirdi. Şimdi SAPHIRAMDAN canım kaptanımdan beni takımdan ayırmasını istiyorum ammaa hep ziyaretçinizz olacağım güzel takımım bu birkaç ay giremmem muhtemelen laptop alıncaa yanınıza uğrarımm
Hepiniziiii çokk sevennnn salişinizzzzzzzzz
her tür çorba serbest
her tür çorba serbest
Memnuniyetle tatlımtamam o zaman benimle degisebilirsin
bugun, pazartesi ve sali ellerinden oper ipek cimmm
Canım yaa seni çok iyi anlıyorum yaşadığın mutluluğu daNasıl minnettar hissettim kendimi anlatamam :)
Sorumluluğumu yerine getirememiş olmanın kaygısını aldı götürdü benden sağolsun :)
Pasta yediğine göre geciken sürpriz oldu galibasahurda neler yedimmm
1 cay bardagindan az ceviz
1.5 yumurta ile peynirli omlet
domates salatalik
2kk peynir
1.5 veya 2 siyah erik
bu kadarmiss...
sanirim karatay a geri dondum
ama aksamki pastayi saymiycas tabi
Ağzından bal damlıyor mu denir ne dnir buna bilmem.Gülüm benim kilo vermem çok yavaşladı gibi şu an gördüğüm rakamlar benim için tam bir mucize çünkü aylardır hatta neredeyse yıl olacak 76-74 arası gittim geldimçBide malum pco meselesi var.3 hafta değil 6-7-8 haftaya da razıyım şu 65 rakamını görmek içinCanım harikasın,2-3 ay değil,eğer gevşemezsen 3 hafta içinde 6'ları görürüz eminimmmmmm
Eline sağlık canım benim,3 günlük sayım fikrin de harika olmuş,eline sağlık
Süppperr bir fikir ya iyi olur hatta bayramdan sonra spor listesine de başlansa iyi olur zannımcaCanlarım bu hafta 9. olmuşuz3 haftalık saltanattan sonra,duraklama dönemine geçtik amaaaaa,haftaya yükselişe geçiyoruz.Neden miiiiii,bayramda eş dost balık etli sultanların güzelliğini görsün değil mi Canlarım bu arada takım içi de aylık kilo verişlerimizi,ne durumda olduğumuzu,aylık kaç kilo verdiğimizi gösteren bir liste yapıcam artık,hem bu sayede kendimizi daha iyi izleme imkanımız olur canlarım,Saphira'm ben yapıyordum bu aylık listeleri sen daha gelmemişken,çok hoş bir kontrol oluyordu,bulursam kopyalayım da bir bak canım nasıl gelecek sana bu fikir
maşallah sana 5 milkızlar geldım leslıe 5 mil yaptım..kaç kalorıye denk gelıo acaba?
nolduki y-tatlım listeyse derdin hiç dert etme sen yeterki isteslm arkadaşlar nasılsınız diyetim çok iyi gidiyor
iftarda komşuyla mangal yakmıştık kanat yedim abartmadan,yoğurt küçük bir kase,
1 bardak ayran.
aslında size darğınım ama dayanamadım yazdım.
ayy bende röfleliydim ama sadece uçlarında kaldı şimdi tekrar yaptırıp yaptırmamakta kararsızım çünkü orda dipleri için tekrar yaptıramam öyle kullanmak zorundayım 1 yılCok para ya ben duymustum ama kuaforlerin pahali oldgnu ama cidden rofle cok zahmetli olay ya her dip ciktginda onu boyamak zulumdur dusunmek istemiyoruum:d
maşallah canımregl dönemi için çok güzel bir sonuçküstüm diye yapmadım evet çok alınganım şaka bi tarafa iftara doğru tartıldım pirinç lapası sayesinde hem adet şişginliğim gitti,hemde 500gr eksideyim 85.500 çıktım.
canıııımmmmm ne kadar çok sevindim bilemezsin sonuçlarnın temiz çıkmasınaPek sevgili takım arkadaşlarım hepiniziii saygı ile selamlarım
Bu hafta patoloji raporlarımı alır almaz İstanbula gittim çünkü sonuçlarım pek temiz geldi hızlı büyüyebilen iyi huylu bir kitle çeşidi çıktı hatta doktor bile şaşırdı çünkü genelde bu tür kitleler pek iyi huylu olmazmış.Banada kendini hazırla demişti bende ona kendimi asla buna hazırlayamam böle hazırlık mı olur dedim..Neyse ki ben haklıı çıktım ..İnsan asla kendini kötüye hazırlayamıyor olmuyor yani ben beceremedim zaten ameliyattan sonra doktora ilk ayılma odasında ölmeyeceğim cesedim bu kadar genç olmamalı demişim gülmüşler bayaHastalıktan bana kalan kortizol tedavisi 105 kiloyla eve çıktım şu an 102 kiloyum ama ödem fazla kızlar adette olamadım ilaç verip durdurdu doktorlar ameliyattan sonra olmayayım diye çünkü ilaçlar nedeniyle kanama fazla olabilirmiş...Yani sonuç olarak süperim
Gelelim İstanbulaSize bir şekilde gideceğimi sölemiştim tabiki evde kıyametler koptuu duyanların kalbine indi annem delirdi ama benn gittim tabii Bu benim için çok önemli bir adım kızlar ölüm bana hiç bu kadar yaklaşmamıştı Rabbim bana acıdı ve ölüm var kulum dedi bence O yüzden kaybedecek vakit yok hayatta ..Bunu 24 yaşımda anladığım için rabbime şükürler olsun ...Artık çok çalışmalıyım iyi bir kul olmalıyım her anımı değerlendirmeliyim yoksa bir gün bir kan tahlili yaptırıp hayatım değişebilir yaşadığım tam olarak buydu...Vee kızlarrr artık resmen Florance Nightangale Cerrahi Yoğun Bakım hemşiresiyim hayyatta en çok isteiğim şey oldu sanırım
Gelelim üüzücü kısma ben orada lojmanda kalacağım laptopu kardeşim götürecek bende işe yeni başladığım için laptop alamam herhalde uzun bir süre yani interneete giremeyeceğim..Takımda boş yere yer kaplayıp durdu aylarca şimdi çok pişmanım gerçekten altından önemli bir hastalık çıktı ama olsun benim yerime güzel kilo veren birinin şansı olabilirdi. Şimdi SAPHIRAMDAN canım kaptanımdan beni takımdan ayırmasını istiyorum ammaa hep ziyaretçinizz olacağım güzel takımım bu birkaç ay giremmem muhtemelen laptop alıncaa yanınıza uğrarımm
Hepiniziiii çokk sevennnn salişinizzzzzzzzz
Çok güzel canım benim önemli olan senin mutlu ve huzurlu olmamEvett canım çok ii bi hastane bana sağladıklarııı olanaklara inanamazsınızz çok şanslı hissediyorum
Canım bilemedim göremedim ki seni ben, sıcaktan uyunmuyor buralarda da merak etme oturuyoruz sahurlara kadar, sen bizi biz seni yalnız bırakmayız.
Canım bilemedim göremedim ki seni ben, sıcaktan uyunmuyor buralarda da merak etme oturuyoruz sahurlara kadar, sen bizi biz seni yalnız bırakmayız.
Pasta yediğine göre geciken sürpriz oldu galiba
ayy bende röfleliydim ama sadece uçlarında kaldı şimdi tekrar yaptırıp yaptırmamakta kararsızım çünkü orda dipleri için tekrar yaptıramam öyle kullanmak zorundayım 1 yıl
piki o zaman hadi hep beraber oturalim
ben burdayim ama burda gece diil kii, daha saat 6 ya geliyor, 2.30 saat sonra inss iftarimizi yapicasss.
sonra da 12 gibi filan uyuyoruz, sahura tekrar kalkiyoruz...
klimasiz olsa burda da uyunmaz
yok daha yemedimbekliyorum aksam iftardan sonra yemem gerek
belki bi de surpris hediye almistirama cok hayal kurmiyim ben iyisi pastaya cok sevineyim.
turkiyeye gidince ins yaptircam ben bi da.. nasi olsa kapaliyim, kotu olsa da bi esim goruyor
bütün kurtları döktük
1 kase şehriyeli,domatesli tavuk çorbası
2 köfte+1 şiş+1 parça göğüs ( hepsi mangaldan)
mangalda ızgara yapılmış 1 dilim domates+1 dilim soğan+1 ad biber
koca bir kapama pilav vardıtabağımda yemedim,çatalın ucuyla tadına baktım sadece
3-4 kaşık salata
ekmek yemedim,beyaz ekmek vardı
2 ince dilm peynir
1-2 hurma
1 bardak kola (maalesef zero yokmuş)
1 ince dilim pasta
Bende tesettürlüyüm tatlım eşim beğeniyor o nedenle yaptırmak istiyorum ama 1 yıl da uzun bir süre yaa.Röfleninde bakımı zor .Ben birde şampuanı bırakıp zeytinyağlı sabuna geçme planları yapıyorum ama röfle yaparsam bu olamayacak
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
yesil_erik
Ana 2. üye kim, neden adı gözükmüyor, hayaletler mi bastı ki buraları
Ben ufaktan kaçar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?