Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gunaydin kizlar:) havuza gtcem bugun bi suru yuzcem icim pir pir oluyo ben balik falan olmaliymsm:d

pasam gaztede bi haber okudum dut kanin pihtilasmasina yardimci oluyomus mevsimde uygun dut al kendnee:)

bide bu pihtilasma icin k vitaminli besinler tavsye ediliyo bilgine:)

sabah kahvaltımm yarım domates..yarım dilim ekmek...az peynir..az yogurt ve çay..
yarın kendime çiğ fıdık ve çiğ badem alıcam...onların verdiği tokluk hissini özledim...çok obur bir insanım ben...

arkadaşlar bundan sonra ayın birincisini seçelli mi teşvik edici olur diye düşündüm...fikirlerinizi alalım:))
güzel fikir kendi aramızda da bir yarış our.
Evet kizlar gldim.gecmisinizi okudum))sahurda az bibpide yedim.ilk defa sahur yaptim anlicaginiz.bugun misafirlerim var.birde kayinvalidem sinoptan geldi.yuklerini toplicaz.neye yetisces bilmioml.pek gelemm be bu ara haberiniz ola
kolay gelsin canım

inşallah güzel haberler alısın canım.çok geçmiş olsun.

zyetinyagli sabun mu? nasil olcak ama cok sert olmaz mi??? ben de severim boyle dogal seyleri ama? dogrusunu yapmak lazim :26:
Başta sertleşiyor canım denemişliğim vardır ancak son durulama suyuna biraz sirke koyunca saçlar yumuşuyor ama röfleli saçta zor tabi
Canım benim Allah şifa versin inş
Canım inş sıkıntılı bir durumu çıkmaz kaç aylıktı senin kız
arkadaşlar bundan sonra ayın birincisini seçelli mi teşvik edici olur diye düşündüm...fikirlerinizi alalım:))

olabilir tabi güzel fikir

Bu akşam büyük ablama davetliyiz tüm kardeşler topalanıyor kalabalık olacağız bayağı.Menüde zengin.Şimdiden beni ne yiyecem sıkıntısı tuttu.Elim olmaz görünce yemekleri bakalım bugünü kaç kaloriyle geçirecez

ne güzel ya her şeyin kolorisini bilerek yiyorsun için rahat oluyordur fazla yedim falan diye düşünmüyorsun.

ne güzel ya bütün aile hep birlikte olacaksınız,kalabalığı bende çok severim iftar daha güzel geçiyor.

eline sağlık canım
canım inşallah sonuçları iyi çıkar ve ağlamalarına çare bulursunuz bu şekilde hem yavrucuk hem siz helak oldunuz
Evet kizlar gldim.gecmisinizi okudum))sahurda az bibpide yedim.ilk defa sahur yaptim anlicaginiz.bugun misafirlerim var.birde kayinvalidem sinoptan geldi.yuklerini toplicaz.neye yetisces bilmioml.pek gelemm be bu ara haberiniz ola
canım bak bir yerde düşüp bayılırsın,dikkat et kendine,çok az yiyorsun.bir de iş yapıcam diyorsun.kolay gelsin
ooh harikaaa benim de canım gitmek istiyor ya ama bu hafta olmaz artık,zaten bu akşam için komşum iftara davet etti oraya gidicez.sana iyi eğlenceler tatlışkom
kuzucum nev81 aylık bir bülten hazırlayacakmış bize,daha yeni yazıştık bununla ilgili,o zaman 1. lerde belli olur her ay
ev..... a-l-d-ı-k
Allah ağız tadıyla sağlıkla oturmayı nasip etsin canım,hayırlı uğurlu olsun.nerden aldınız?bana yakın olsaydınız bacım gelir giderdik

Selam fıstıklar
Çok geç kalktık ve çok geç kahvaltı yaptık bugün.Aslında erken kalkmayı severim son zamanlarda pek uygulayamıyorum.Kahvaltıyla öğlen yemeği birleşmiş oluyor Akşama da rus bir komşumuz var,eşi Türk tabi,bizden Rus gelin hristiyan olmasına rağmen iftara davet etti bizi,valla bravo dedim,adetlerimizi geleneklerimizi vs. öğrenmiş.Biz onun hiç bir özel gününü kutlamıyoruz hatta farkında bile olmuyoruz açıkçası.Dinine de çok düşkün,ben biraz bize kaydırabilir miyim diye yokladım da ı ıh,pek olası yok gibi.içten gelerek böyle şeyler zaten :) Ben de dikkat edeyim onların özel günlerine de,ben de bişiler yapayım on sevinir diyorum,insan kendisine değer verilmesinden çok mutlu olur

kahvaltım:

1 yumurta
1 dilim peynir
3 dilim kepek ekmeği
5 zeytin
domates
1 dolu tatlı kaşığı vişne reçeli
çay

kahvaltı+kuşluk+öğlen oldu bu.Akşama kadar 1 ara öğün yaparım meyveyle muhtemelen,sonra akşam yemeği.acaba neler yapacak,inşallah çok diyet dışı şeyler olmaz.ben ne yapayım dedim,sen tatlı yap dedi,yani menü de br tatlı olacak orası kesin

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar...
sabah kızı uyuttum yanına uzandım baya uyumuşuz dinlendim çok şükür...
İpekyol kızım 3 yaşında canım...
akşama karnıyarık yapıcam ama kızartmıcam fırında közlicem bakalım nasıl olucak...
garbera eviniz hayırlı olsun canım.. rabbim huzurunuzu eksik etmesin inşallah...

ipek yol ne güzel hep beraber olacaksınız... benim ailem bodrumda ben konyadayım...
bayramdan sonra ben de gideceğim inşallah... o zamana şu sağdan soldan çıkan çıkıntılarımı atmam lazım inşallah...

Son düzenleyen: Moderatör:

ben de karnı yarıkı öyle yapıyorum çok güzel oluyor.patlıcanları yıkayıp,yarıyorum.sonra tepsiye dizip,zeytinyağ gezdiriyorum üstlerine.onlar fırında pişerken içini hazırlıyorum.içini dolduruyorum.üstlerine biber veya kaşar dilimleri koyup tekrar fırınlıyorum.he bir de az bir şey salçalı su döküyorum.süper oluyor.afiyet olsun
ocakta közleyerekde yaptım birkaç kez,öyle güzel oluyor ama fırında daha güzel oluyor

teşekkür ederim canım deniyim bakalım akşam sonucu bildiririm...
hep kızartarak yapardım ben ama ağır geliyor artık kızartma... hem de diyette cısss...

bıraz once cnm sıkıldı bı tartılıyım dedım normalde hıc bole bısı yapmam.haftada bı tartılırım..
ve 63.6 gordum.bu ne yaaaaaaaaaaaaa
acaba cok su ıctım omu?
tobe bı daha oglen tartılmam

bende artık böyle yapayım,daha hafif oluyordur,tşk tarif için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…