Gunaydin kizlar:) havuza gtcem bugun bi suru yuzcem icim pir pir oluyo ben balik falan olmaliymsm:d
pasam gaztede bi haber okudum dut kanin pihtilasmasina yardimci oluyomus mevsimde uygun dut al kendnee:)
bide bu pihtilasma icin k vitaminli besinler tavsye ediliyo bilgine:)
gule gule git yuz gel bakalim, ben de bi av alirsak havuzlu alalim, ya da havuzlu sitede olsun istiyorum..
gerci simdiki sitemizde havuz var ama hic gittin mi diye sor, gitmedim
belki tr den donunce bi siftah yapariz :)
günaydınnn kızlar...bu hafta az kaloirli bol hareketli geçsin bayram geldiii bayrammm
yasasin bayram geliyor bizim de yola cikmamiza 4 gun kaldi
1 valiz hazirladik, 1 valiz daha hazirladik mi tamamdir bu iss
arkadaşlar bundan sonra ayın birincisini seçelli mi teşvik edici olur diye düşündüm...fikirlerinizi alalım:))
supper olur canim, nev zaten liste yapicakti orda anlasilir kim 1. olmus.
Başta sertleşiyor canım denemişliğim vardır ancak son durulama suyuna biraz sirke koyunca saçlar yumuşuyor ama röfleli saçta zor tabi
olabilir tabi güzel fikir
hmm o zaman beklemem lazim ki hepsi uzasin.. neyse bakalim simdlik idare ediyoruz, sirke bi kac defa yaptim, parlatiyor guzel oluyor
ay canim ya su begen tusuna 10 kere filan basmak geldi icimden, hadi hayirli olsun huzurla oturun ins
Selam fıstıklar
Çok geç kalktık ve çok geç kahvaltı yaptık bugün.Aslında erken kalkmayı severim son zamanlarda pek uygulayamıyorum.Kahvaltıyla öğlen yemeği birleşmiş oluyor
Akşama da rus bir komşumuz var,eşi Türk tabi,bizden
Rus gelin hristiyan olmasına rağmen iftara davet etti bizi,valla bravo dedim,adetlerimizi geleneklerimizi vs. öğrenmiş.Biz onun hiç bir özel gününü kutlamıyoruz hatta farkında bile olmuyoruz açıkçası.Dinine de çok düşkün,ben biraz bize kaydırabilir miyim diye yokladım da
ı ıh,pek olası yok gibi.içten gelerek böyle şeyler zaten :) Ben de dikkat edeyim onların özel günlerine de,ben de bişiler yapayım on sevinir diyorum,insan kendisine değer verilmesinden çok mutlu olur
hmm Rus komsunuza masallah valla, benim 2 tane rus arkadasim var ama ikisi de musluman, ins belki bi gun o da olur
ama komsuluk adina onlarin onemli gunlerinde bi sey yapmayi dusunmem cok ince bi davranis
noel paskalya sukran gunu bunlari degerlendirebilirsin
kahvaltım:
1 yumurta
1 dilim peynir
3 dilim kepek ekmeği
5 zeytin
domates
1 dolu tatlı kaşığı vişne reçeli
çay
kahvaltı+kuşluk+öğlen oldu bu.Akşama kadar 1 ara öğün yaparım meyveyle muhtemelen,sonra akşam yemeği.acaba neler yapacak,inşallah çok diyet dışı şeyler olmaz.ben ne yapayım dedim,sen tatlı yap dedi,yani menü de br tatlı olacak orası kesin
simdi recel yiyebiliyo muyus? gerci sen karatay yapmiyosun artik ama, :26: ben hic recellere dokunmuyorum, merak ettim
bazen biraz bal yiyorum gerci de :44:
hepinize teşekkür ederim arkadaşlar...
sabah kızı uyuttum yanına uzandım baya uyumuşuz dinlendim çok şükür...
İpekyol kızım 3 yaşında canım...
akşama karnıyarık yapıcam ama kızartmıcam fırında közlicem bakalım nasıl olucak...
garbera eviniz hayırlı olsun canım.. rabbim huzurunuzu eksik etmesin inşallah...
ipek yol ne güzel hep beraber olacaksınız... benim ailem bodrumda ben konyadayım...
bayramdan sonra ben de gideceğim inşallah... o zamana şu sağdan soldan çıkan çıkıntılarımı atmam lazım inşallah...
canim kizina cok gecmis olsun, ins hic bi seycigi yoktur merak etme
Allah yardimciniz olsun canim..
ya sen birden nasil dustun 60.5 e, ben kac haftalardir debeleniyom :26: hala 62 filanim
kızlar bana göre kızartmanın yerini hiç bir şey tutmaz.pirzolaya değişmem patlıcan kızartmasını
3 öğün yerim
amaaaa 5.9.11 tarihinden beri bitti benim için bol yağda kızartma.Zaten bu çok kızartma sevgim yüzünden acti fry almıştım,çok işimi görüyor benim ama karnı yarık yaparken bütün kullandığımız içn patlıcanları olmuyor tabi,musakka yaparken acti fryda kızartırım mesela.Yalnız bu fırında kızartma işi de hem çok pratik hem çok sağlıklı hem de diyete uygun oluyor.deneyiniz efenim,yorumlarınızı beklicim afiyetler olsun
actifry baya aklima yatmaya basladi, anneme de alayim diyorum. simdi anneme alinca kayinvalideye de almak lazim, o zaman kendime de alirsam baya bi masraf olcak,
turkiyeye gidince zaten bi suru masraf oluyor git gel filan, boyle ozel bi gun filan olursa oyle aliriz artikin.. bugun annemle konustum gazetede hep reklami cikiyormus baya meshurmus actifry. neyse simdilik acelesi yok.
Kizlar bi saat yuzdum 600 700 kalori uctu gitti:) bana diyet programi lazim kizlar baska turlu resmen ne yedgmi bilmeden goturuyorum ya imdaat
hay massallahh... hele sunun yuzusune
karatay a gel canim sen de.
bak ben 2 gun filan oldu, tabi regl im bitince baslayabildim, ama gercekten acikip yemeklere saldirma olayim bitti.
omega 3 sanirim tok tutuyor