Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

teşekkürler cnm .. amin inşallah

çok teşekkürler

akıncılar nato
aaa çok güzel bana yakın,g.emirdeyim :13: çok yakın bir arkadaşımda orada oturuyor
bıraz once cnm sıkıldı bı tartılıyım dedım normalde hıc bole bısı yapmam.haftada bı tartılırım..
ve 63.6 gordum.bu ne yaaaaaaaaaaaaa
acaba cok su ıctım omu?
tobe bı daha oglen tartılmam

ama hep söylüyorum,dilim de tüy bitti,şey barnaklarımda sabah aç karnına,ilk wc den sonra ve çıplak! tartılacaksınız yoksa bööölee kafanız karışır işte

kızlar bana göre kızartmanın yerini hiç bir şey tutmaz.pirzolaya değişmem patlıcan kızartmasını 3 öğün yerim amaaaa 5.9.11 tarihinden beri bitti benim için bol yağda kızartma.Zaten bu çok kızartma sevgim yüzünden acti fry almıştım,çok işimi görüyor benim ama karnı yarık yaparken bütün kullandığımız içn patlıcanları olmuyor tabi,musakka yaparken acti fryda kızartırım mesela.Yalnız bu fırında kızartma işi de hem çok pratik hem çok sağlıklı hem de diyete uygun oluyor.deneyiniz efenim,yorumlarınızı beklicim afiyetler olsun

2. üye benim sanırım... evet ben hayalet olarak geziyorum forumda... görünmezim...

Canım benim geçmiş olsun, umarım kızının mühim bir şeyi yoktur, allah şifa versin,

OOOhhh ne güzel canım, ramazanın en sevdiğim yanı budur, ama bence işin kalabalıkta daha kolay, tabaklarını kendin hazırla, menü içinden diyetine uygun olanları ve diğerlerindenden tadımlık alıverirsin olur, önemli olan senin nefsini frenlemen burda, kalabalıkta anlaşılmaz.

Asıl daha az misafir olduğunda iş zorlaşıyor, ay şunu ye bunu da tat, bugünlük diyet olmaz şeklindeki tahriklere kapılıveriyor insan.

karataycılar mesela tutmaç çorbası kremalı mantar çorbası serbestmidir yayla çorbasıbir başlayım bakalım nasıl idare etcem ekmeksiz

Kizlar bi saat yuzdum 600 700 kalori uctu gitti:) bana diyet programi lazim kizlar baska turlu resmen ne yedgmi bilmeden goturuyorum ya imdaat

Gerbera cok hayirli olsun cok sevindim bende tasinmak istiyorum ya hala bebeklikten sonraki oda takimini kullaniyorum yazik bana:d hayirli ugurlu olsun gule gule oturun :)

Altta bisuru uyemiz oldugunu gorupte mesaj yazmaynca kimsecikler icimden hepiniz bana diyet ariyosunuz diye gecti haha napiyosunuz fistiklar

ev..... a-l-d-ı-k
hayırlı olsun,ALLAH huzurla içinde oturmayı nasip etsin.darısı benim ve tüm kiracıların başına (amin)
Kizlar bi saat yuzdum 600 700 kalori uctu gitti:) bana diyet programi lazim kizlar baska turlu resmen ne yedgmi bilmeden goturuyorum ya imdaat

sende benim gibi pretein diyeti yap,bayrama kadar sadece proteinle beslenelim bakalım sonuç ne olacak,nedersin

gule gule git yuz gel bakalim, ben de bi av alirsak havuzlu alalim, ya da havuzlu sitede olsun istiyorum..
gerci simdiki sitemizde havuz var ama hic gittin mi diye sor, gitmedim
belki tr den donunce bi siftah yapariz :)

günaydınnn kızlar...bu hafta az kaloirli bol hareketli geçsin bayram geldiii bayrammm

yasasin bayram geliyor bizim de yola cikmamiza 4 gun kaldi 1 valiz hazirladik, 1 valiz daha hazirladik mi tamamdir bu iss

arkadaşlar bundan sonra ayın birincisini seçelli mi teşvik edici olur diye düşündüm...fikirlerinizi alalım:))

supper olur canim, nev zaten liste yapicakti orda anlasilir kim 1. olmus.

Başta sertleşiyor canım denemişliğim vardır ancak son durulama suyuna biraz sirke koyunca saçlar yumuşuyor ama röfleli saçta zor tabi
olabilir tabi güzel fikir

hmm o zaman beklemem lazim ki hepsi uzasin.. neyse bakalim simdlik idare ediyoruz, sirke bi kac defa yaptim, parlatiyor guzel oluyor

ev..... a-l-d-ı-k

ay canim ya su begen tusuna 10 kere filan basmak geldi icimden, hadi hayirli olsun huzurla oturun ins

hmm Rus komsunuza masallah valla, benim 2 tane rus arkadasim var ama ikisi de musluman, ins belki bi gun o da olur
ama komsuluk adina onlarin onemli gunlerinde bi sey yapmayi dusunmem cok ince bi davranis noel paskalya sukran gunu bunlari degerlendirebilirsin

simdi recel yiyebiliyo muyus? gerci sen karatay yapmiyosun artik ama, :26: ben hic recellere dokunmuyorum, merak ettim
bazen biraz bal yiyorum gerci de :44:

canim kizina cok gecmis olsun, ins hic bi seycigi yoktur merak etme Allah yardimciniz olsun canim..
ya sen birden nasil dustun 60.5 e, ben kac haftalardir debeleniyom :26: hala 62 filanim

actifry baya aklima yatmaya basladi, anneme de alayim diyorum. simdi anneme alinca kayinvalideye de almak lazim, o zaman kendime de alirsam baya bi masraf olcak,
turkiyeye gidince zaten bi suru masraf oluyor git gel filan, boyle ozel bi gun filan olursa oyle aliriz artikin.. bugun annemle konustum gazetede hep reklami cikiyormus baya meshurmus actifry. neyse simdilik acelesi yok.

hay massallahh... hele sunun yuzusune karatay a gel canim sen de.
bak ben 2 gun filan oldu, tabi regl im bitince baslayabildim, ama gercekten acikip yemeklere saldirma olayim bitti.
omega 3 sanirim tok tutuyor

Kiz bayrama bi hafta var hergun proteinmi yicen bi hafta olmaz oyle bence sende benm gbi arefe dahil son 3gun yap canim bide ben uzun sureli bisey ariyorum ya diyetisyenemi gittsem napsam ki

Kiz bayrama bi hafta var hergun proteinmi yicen bi hafta olmaz oyle bence sende benm gbi arefe dahil son 3gun yap canim bide ben uzun sureli bisey ariyorum ya diyetisyenemi gittsem napsam ki

diyetisyene gitme şansın varsa git,keşke benim de öyle bir şansım olsaydı bulunduğum yerde diyetisyen yok.

Ben karatayda kilo aldim ya:d koladandi heralde bilmiyorum kan grubu diyetni dusunuyorum aslinda soyle ekim basina kadar gitcek bi program lazim bayramdan sonra karttayin kahvaltisida super oluyo yav:)

diyetisyene gitme şansın varsa git,keşke benim de öyle bir şansım olsaydı bulunduğum yerde diyetisyen yok.

Valla hic gitmedim cevredende tanimiyorum oyle giden ama nasi oluyo o is merak etmiyo deglim bakalim ya isin herturlu ozu belli protein agrlikli az yicen cislardan uzak durcan olay bu ama ben yapamiyorum gel gorki

Herkese iyi akşamlar,

İftarda yediklerimi yazıvereyim, benim oğlan durmuyor park diye tutturdu mecbur onu eğlemem gerekiyor, babamızdan hayır yok

1 kepçe şehriye çorba
1 küçük parça tavuk
1 bardak ayran
2 dilim kıymalı pide
Bol suu

artık parkta iki tur yürüyebilirsem telafisi olurmu ki

dun aksam iftara gec kaldim, okulda islerimi bitiremedim
esim kiyma kavurmasi yapmis.

iftar menum
1 cay bardagi kadar ceviz badem
1 tabak kiyma kavurmasi domatesli biberli
peynir

sonra nihayet benim dgum gunum icin pastaneye gittik
1 dlm cheese kek. (ama yanlis siparis ettim tahmin ettigimden baska bi sey geldi, cok sevmeyerek yedim)
oyle iste gecti gitti yani :)

sonracima markete gittik, bi kac hediye filan aldik.
yegenime kirilmayan pastel boya alayim dedim, ama onlardan zaten turkiyede de varmis bugun ogrendim.
neyse iste elimiz bos gitmeyelim maksat..

bugun sahur menum
1 cay bard ceviz
1 kk peynir
domates salatalik
sucuklu yumurta
cay ve soda.

simdi de okuldayim hatta esim de geldi benimle saolsun beni yalniz birakmadi,
ama benim deneyim tamamen berbat oldu sanirim. bosa gitti yani.
birazdan eve gidices hocamin devam et diyip dememesine bagli olarak

`