Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Nev ve yesilerik simdi bu diyetn aksam menusunu izgarayi sadece et olarakmi algilicaz yoksa yanina pismis domates biber falan olurmu bari? Yada bi link falan atsanz ben kafa sisirmesem:d

önceden çok içirdim canım ama artık içmiyor beğenmiyor tadını... büyüdükçe zorlaşıyor çocuklar...
banyo her gün yaptırırım zaten... masaj da zaten fizyoterapistimizin gösterdiği masajları her gün yapıyoruz...
yarın sonuçları alacağız bakalım... dr ne dicek...
ıce tea bi kere liptonun içtim hoşuma gitmedi canım yaa..

Bayanlar bana gun gun kac kalorilik spor yaptiniz mesaj atiyosunuz bende haftalik en cok ve en azi secym motivasyon olsun kizlar haftasonunuda sayalim hangi gun yaparsaniz artik bayram btnce baslayalim :)

ben spor yapamıyorum canım yaa... çok yoruluyorum gün içinde zaten spora halim kalmıyor...

bu sodalı elmalı diyetin elması benide çok acıktırıyor onun yerine başka bir mevsim meyvesi yiyerek yapayım diyorum mesela şeftali veya üzüm :44: ne desin nev olabilirmi acaba meyve yersem ekmeğe dayanabilirim gibime geliyor bide sindirime etkisi ne olur acaba

haftasonu niye sayım yapılmıyor sürekli gezi tatil günleri bitti sayılır birde hafta sonu cozutma günü ilan ediyoruz sanki şu hafta sonu kaçamakları olmasa belkide istediğimiz kilolara daha çabuk ulaşacağız yada haftada 1 değil 1.5 kilo vereceğizhafta sonu mesaj sayısında 5 kuralı olmasada yine herkes uğrasın paylaşım olsun

adet olacağım zaman bazen olabiliyor ama daha olmadı bi olsa rahatlıcam sanırım davul gibi şiştim kekik suyuda iyi gelebilir

Sevgili takım arkadaşlarım,canlarım
Ben bir diyet buldum,şu anda sağlıklı olup olmadığı üzerinde araştırma yapıyorum.Paşam'ın kilo vermesi çok yaşamsal Onun için hepimiz biliyoruz,Saphira'm yavaş yavaş sıkıldı hızlanmaya ihtiyacı var,Gerbera da bizim gibi 8'leri kırmak istiyor artık.Shopolic ve İpekyol'umuzun 6'ları görmelerine 2-3 kg kaldı ve hızlı birkaç kilo Onlara çok iyi gelecek,Anane'miz hızını azaltmayacak bir yöntem arıyor,Muconex azimle diyetine sarıldı ama Onun da hıza ihtiyacı var,Senarist'imiz bebek özleminde ve kilo veriş hızı istiyor,ben derseniz enkazımdan sıyrılmak için hızlı bir kilo verişe çok ihtiyacım var.Maviyeşil,yeşilerik,Mailbeyaz,Yağmurdamlası 6'lardalar ama düşünürlerse tabi Onlar için de güzel olur.
Gelelim sadede Yakın bir arkadaşımın kaynı çok kiloluymuş.Ankara'da yurtdışında diyet eğitimi almış bir profesörün tek seansına gitme şansı bulmuş.Şans diyorum çünkü tek seansı 480 liraymış bu uzmanın.Bu uzmanın verdiği liste ile 1 ayda tam 15 kilo vermiş ve 3 aydır almamış,tabi dikkat de etmiş.Liste sağlıklı mıdır tartışılır ama nihayetinde ben yalnızca 10 gün yapmak istiyorum ve 10 günde 5 kg'ı garanti ediyormuş bu uzman.Program şöyle:
Sabah:*Aç karnına 1 tane önceden açılıp gazı gitmiş soda
*1 elma
Öğle:*Yani akşama kadar acıktıkça elma
Akşam:Izgara ya da sebze yemeği
Bu gazı alınmış sodadan günde 3 kere içilecekmiş.Zaten tokluğu veren bu gazı gitmiş sodaymış,yapan hiç acıkmadığını söylemiş.
Sonuç:Haftada 3,2 haftada 5,ayda 10 kilo.
Evet çok da sağlıklı gözükmüyor ama ben 10 günlük süre ile deniycem bayramdan sonra,çünkü okul açılınca öğrencilerim için dinç olmak zorundayım kahvaltısız bir diyet yapamam.Bu yüzden bayramdan sonra 10 gün süreyle deniycem.Sizlerle de paylaşmak istedim

şu diyeti yapayım bari

Bende olamadm canim ya ama havuza gidiyorum o iyi :)

sana cok katiliyorum gerbera haftasonlari cozutma gunlerimiz oluyor resmen ben costum yani spor yapcaktim karbonhidrat yuklemesnden halimde kalmadi nasi olcak bilmiyorum uzun sureli rejimlermz olmali bence haftasonu uycagmz programlar tutar dye dusunuyorum bende irmik helvasi var nasi yemym anam kimsede yemiyoki esraya kalmasin:d of ben kilo aldim 74 72falan hayal gibi ben yarin baslicam canim o diyete bayramdan sonrada devam etcem belki bir ay gder artk ne kadar surdurursem ama spor yapilamaz o diyetle insan hlsiz kalir iste

Cok fena bi yagmur var burda kizlar Allah durumu olmayanlara yardimci olsun ya bu havalar bana hep ugursuz gelir dye onanmsmdr hep oyle olmustu yarin yada cumada tercih aciklancak agladm resmen snir bozukluguyla

Bende baktım canım listeye.kahvaltıda domates-salatalık gibi şeyler özellikle mi yok acaba. Birde yeşillik olayı var tabi,ben hiç sevmem. Onların belli bir etkisi varda o yüzden mi istiyor acaba:26:
canım ben de önce dom. sal. yok sandım :) sonra videoyu izledim.videoda dom. salatalık da diyor.yeşillik sevmiyorsan yemen şart değil.aslında klasik kahvaltı
Canim once nevin diyetni yapip ona atlayalim ozaman:) ben bayram bitince hepinizden sende ne kadar yapablirsen en azndan yuruyuse cikar kuzuyu falan senide oyle sayalim krese kadar?
tamam canım şansımızı deneriz
Saphira bende bu aralar light icetea iciyorum ama ondada kafein varmis koladan bi farki kalmiyoki hem bagmlilik hem selilut hem tatlandirici oda ama icetea yazn vazgecemcegm bisey benim
canım kolada bir sürü zararlı madde var,diğeri neticede çay,çayda kafein var doğru ama hiç bir diyetisyen yasaklamıyor çayı :26:bence yine de koladan iyidir,sonrasında ice tea yi bırakırsın belki
anlam canım,zor sonuların iyi çıkar inşallah canım
şeftalilisi benim favorim

Bugün:

500 ml su aç karnına

2-3 dilim kepek ekmeği
ekmeklerime azıcık azıcık tereyağ,labne ve vişne reçeli sürerek yedim
1 dilim beyaz peynir yedim
2-3 ad. zeytin
çay
kahvaltıyı 13.00 civarı yedik kahvaltı ve kuşluk öğünü geçmiş oldu.öğlen yemeği oldu kahvaltı

ikindi ara öğün: 1 ad armut
8 ad. çiğ badem yedim

akşam için de fırında sebzeli tavuk pişiriyorum.patates,soğan,domates,biber ve kalçalı but.Hiç yağsız ve azıcık tuzlu olarak pişiriyorum
yalnız çok acıkıyorum ben

nerden baktın saphira? diyete yani
senin verdiğin linke tıkladım işte canım
ben ekmeği yumurtayla degstrym diyorum

ekmek yumurta değiştirmek yerine kuru yemişler değiştirmek daha mantıklı deği mi,yumurtayı peynirler değiştiriyorlar hep listelerde..ya da belki kuru yemiş yerine yulaf unlu krep veya yulaf kepekli krep filan yiyebilirsin sanki..gerçi bu seferde ya karatay ya dukan oluyor bu diyet

kuzusununzuzusu kullanıcısından alıntı

Bende baktım canım listeye.kahvaltıda domates-salatalık gibi şeyler özellikle mi yok acaba. Birde yeşillik olayı var tabi,ben hiç sevmem. Onların belli bir etkisi varda o yüzden mi istiyor acaba:26:

canım ben de önce dom. sal. yok sandım :) sonra videoyu izledim.videoda dom. salatalık da diyor.yeşillik sevmiyorsan yemen şart değil.aslında klasik kahvaltı

bunu dıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…