Gecmis olsun canim ne dokunduki acaba
Aç kalmadinmi canim bi aymi yaptin detay pls:)
Işi ne canim kaslarinlla para kazansan sende cekerdin:d
Canim once nevin diyetni yapip ona atlayalim ozaman:) ben bayram bitince hepinizden sende ne kadar yapablirsen en azndan yuruyuse cikar kuzuyu falan senide oyle sayalim krese kadar?
Insallah birakirsin canim nede guzel olur
adet olacağım zaman bazen olabiliyor ama daha olmadı bi olsa rahatlıcam sanırım davul gibi şiştim kekik suyuda iyi gelebilir
Sevgili takım arkadaşlarım,canlarım
Ben bir diyet buldum,şu anda sağlıklı olup olmadığı üzerinde araştırma yapıyorum.Paşam'ın kilo vermesi çok yaşamsal Onun için hepimiz biliyoruz,Saphira'm yavaş yavaş sıkıldı hızlanmaya ihtiyacı var,Gerbera da bizim gibi 8'leri kırmak istiyor artık.Shopolic ve İpekyol'umuzun 6'ları görmelerine 2-3 kg kaldı ve hızlı birkaç kilo Onlara çok iyi gelecek,Anane'miz hızını azaltmayacak bir yöntem arıyor,Muconex azimle diyetine sarıldı ama Onun da hıza ihtiyacı var,Senarist'imiz bebek özleminde ve kilo veriş hızı istiyor,ben derseniz enkazımdan sıyrılmak için hızlı bir kilo verişe çok ihtiyacım var.Maviyeşil,yeşilerik,Mailbeyaz,Yağmurdamlası 6'lardalar ama düşünürlerse tabi Onlar için de güzel olur.
Gelelim sadede Yakın bir arkadaşımın kaynı çok kiloluymuş.Ankara'da yurtdışında diyet eğitimi almış bir profesörün tek seansına gitme şansı bulmuş.Şans diyorum çünkü tek seansı 480 liraymış bu uzmanın.Bu uzmanın verdiği liste ile 1 ayda tam 15 kilo vermiş ve 3 aydır almamış,tabi dikkat de etmiş.Liste sağlıklı mıdır tartışılır ama nihayetinde ben yalnızca 10 gün yapmak istiyorum ve 10 günde 5 kg'ı garanti ediyormuş bu uzman.Program şöyle:
Sabah:*Aç karnına 1 tane önceden açılıp gazı gitmiş soda
*1 elma
Öğle:*Yani akşama kadar acıktıkça elma
Akşam:Izgara ya da sebze yemeği
Bu gazı alınmış sodadan günde 3 kere içilecekmiş.Zaten tokluğu veren bu gazı gitmiş sodaymış,yapan hiç acıkmadığını söylemiş.
Sonuç:Haftada 3,2 haftada 5,ayda 10 kilo.
Evet çok da sağlıklı gözükmüyor ama ben 10 günlük süre ile deniycem bayramdan sonra,çünkü okul açılınca öğrencilerim için dinç olmak zorundayım kahvaltısız bir diyet yapamam.Bu yüzden bayramdan sonra 10 gün süreyle deniycem.Sizlerle de paylaşmak istedim
şu diyeti yapayım bari