hımm o zaman da aynı etkiyi alabilirmiyiz sence?
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/492056-diyetisyen-drayca-kaya-1-ayda-8-kilo-zayiflatan-liste.html
uzun zamandır aklımda bu liste,bir deneyeyim diyorum,sağlıklı bir diyet
hay Allah yahumananın iyi geceler çayı gibi çaylar denedin mi hiç canım.mesela ılık rahatlatıcı bir banyo yaptırsan,sonra bebek yağıyla ona biraz masaj yapsan,üstüne de çayını içirsen,iyice rahatlayıp uykuya geçer belki,belki denemişsindir tabi bilmiyorum :26:
menün gayet güzel afiyet olsun canım.
şiddetle ice tea light ı denemeni öneriyorum,kolanın yerini alacak
Bayanlar bana gun gun kac kalorilik spor yaptiniz mesaj atiyosunuz bende haftalik en cok ve en azi secym motivasyon olsun kizlar haftasonunuda sayalim hangi gun yaparsaniz artik bayram btnce baslayalim :)
Gecmis olsun canim ne dokunduki acaba
Aç kalmadinmi canim bi aymi yaptin detay pls:)
Işi ne canim kaslarinlla para kazansan sende cekerdin:d
Canim once nevin diyetni yapip ona atlayalim ozaman:) ben bayram bitince hepinizden sende ne kadar yapablirsen en azndan yuruyuse cikar kuzuyu falan senide oyle sayalim krese kadar?
Insallah birakirsin canim nede guzel olur
canım ben de önce dom. sal. yok sandım :) sonra videoyu izledim.videoda dom. salatalık da diyor.yeşillik sevmiyorsan yemen şart değil.aslında klasik kahvaltıBende baktım canım listeye.kahvaltıda domates-salatalık gibi şeyler özellikle mi yok acaba. Birde yeşillik olayı var tabi,ben hiç sevmem. Onların belli bir etkisi varda o yüzden mi istiyor acaba:26:
tamam canım şansımızı denerizCanim once nevin diyetni yapip ona atlayalim ozaman:) ben bayram bitince hepinizden sende ne kadar yapablirsen en azndan yuruyuse cikar kuzuyu falan senide oyle sayalim krese kadar?
canım kolada bir sürü zararlı madde var,diğeri neticede çay,çayda kafein var doğru ama hiç bir diyetisyen yasaklamıyor çayı :26:bence yine de koladan iyidir,sonrasında ice tea yi bırakırsın belkiSaphira bende bu aralar light icetea iciyorum ama ondada kafein varmis koladan bi farki kalmiyoki hem bagmlilik hem selilut hem tatlandirici oda ama icetea yazn vazgecemcegm bisey benim
anlam canım,zorönceden çok içirdim canım ama artık içmiyor beğenmiyor tadını... büyüdükçe zorlaşıyor çocuklar...
banyo her gün yaptırırım zaten... masaj da zaten fizyoterapistimizin gösterdiği masajları her gün yapıyoruz...
yarın sonuçları alacağız bakalım... dr ne dicek...
ıce tea bi kere liptonun içtim hoşuma gitmedi canım yaa..
kızlar suraya bı göz atın ya bu dyet nassıl Karbonhidrat Rejimi-1 - Diyetform.com T?rkiye'nin En G?ncel Diyet Sitesi
ben ekmeği yumurtayla degstrym diyorumben aç kalırım bununla,kahvaltı sadece peynir ekmek
senin verdiğin linke tıkladım işte canımnerden baktın saphira? diyete yani
ben ekmeği yumurtayla degstrym diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?