Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kilomu takip ettgm bi uygulama var gidisatima gore diyo ki 16 aralik ta 58 kilo olabilirsin ( ama cok var ya 16 araliga. ben carsamba ya 60 olmak istiyodum uhu uhu ((

iftara kadar 1 saat callanetics 1 saat leslie yapayim diyorum basarabilir miyim acaba?? valiz hazirlancak.. esim de uyuyo en iyisi spor yapiyim ben biraz :)

50 tane mekik cektim ama cok yoruldum yaw.. kivanc tatlitug nasi gunde 3000 mekik cekiyomus ki olcak is degil bence :/

Son düzenleme:
çok midem bulanıyo ya dün sabah ezanla bir bi çıkardım yine aynısı olmasın diye kekik suyu yaptı annem

Son düzenleme:

Canım ben bunu 2003 senesinde bilinçli olmayarak yapmıştım, yüksek lisansımı yazmaya çalışıyordum kahvaltı öğle yemeği yapmaya filan vaktim olmuyordu, sodayı çok severim böylece sürekli soda içer olmuştum, yalnız aç karnına sabah hiç denemedim bilmiyorum, etrafımdakiler mideni deleceksin diyorlardı ancak 58-59 ları görmüştüm o zaman. Bence yapılabilir

iftara kadar 1 saat callanetics 1 saat leslie yapayim diyorum basarabilir miyim acaba?? valiz hazirlancak.. esim de uyuyo en iyisi spor yapiyim ben biraz :)

Valizler hazırlanmaya başlamış, ne güzel canım yaaa. Yolculukların en çok bu kavuşma kısımlarını seviyorum, valiz hazırlamak gün saymak bile keyifli oluyor, rabbim hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin sevdiklerine

akıncılar nato

Kızzz dibimizeee taşınmışsınızzzzzzzz biz orayaa 3 dakika uzaklıktayızzzzzz

taamam kaptanım ben yanlış anlamışım demekki yer kaplıom sandım da ondan dediydimm Çok teşşekkür ederim kaptanım saol

Çok saol canımm

Teşşekkür ederim

karataycılar mesela tutmaç çorbası kremalı mantar çorbası serbestmidir yayla çorbasıbir başlayım bakalım nasıl idare etcem ekmeksiz
tüm çorbaları içebilirsiniz diyor hoca ama böyle bir izin var diye habire çorba için demiyor,hatta boş yere şişkinlik diyor çorba için.Ben pirinçli çorbalar hiç içmedim.Şehriyeli çorbaları tercih ettim,un konuyorsa az koydum,tarhana yapıyorsam çok koyu kıvamlı yapmadım.buğdayı ve bulguruda tercih edebilirsin
Kizlar bi saat yuzdum 600 700 kalori uctu gitti:) bana diyet programi lazim kizlar baska turlu resmen ne yedgmi bilmeden goturuyorum ya imdaat
ben diyetisyen Ayçanın ayda 8 kg verdirdiği iddia edilen diyetini yapmayı düşünüyorum bu hafta canım,istersen birlikte deneyelim
yılbaşında hediye alıyoruz birbirimize zaten ve doğum günlerimizde,yılbaşında bayramın kutlu olsun da diyorum :) paskalyada süslü yumurta ve kuru meyveli ekmek gibi bir kek getirmişti bizim de bir şey yapmamız gerekir miydi biemiyorum.şükran günlerini de bilmiyorum.Bir de ortodoks sanıyorum,İzmirde klisesi bile yok,onun için zor bir durum olduğunu söylüyor.Ortodoksların inanışlarına göre olan özel günlere bakim ben bir netten :)

yok tatlım reçel hiç bir diyette yok :) çok canım isterse şekersiz diyabetik reçellerden yerdim azıcık.öylesini bulamadık,çok canım istemişti ne zamandan beri,h.sonu kahvaltısı kaçamağı oldu anlayacağın
kızlar paşadan haberi olan varmı,hiç girmedi bu gün.
Paşanın pc bozulmuş,o yüzden giremiyormuş.İnşallah en kısa zamanda aramıza döner
canım ben sana daha önce de didim :) sporan kasların şişti,vücut su kaybediyorum deyip su topladı didim :) sonracıma zero kola evet kaorisiz ama tatlandırıcı olduğpu için içinde,zamanla karaciğerde yağlanma yapıyor ve kilo aldırıyor/kilo vermeyi engelliyor
canım hepimizi ne de güzel takip edip özetleyivermişsin
ben de denemek isterim ama elma beni müthiş acıktıran bir meyve o yüzden ben uzak dururum elmadan,resmen midemi kazındırıyor,o yüzden yapamam herhalde bu diyeti:26:ama sonuçlarını da çok merak ettim şimdiden.sonradan iştah patlaması yapmasın da :44:
Hep beraber gorcez 6lari 5leri 7leri zaman disiplin spor azim :) spor listesni ben aliym ya. Magdem oyle bana klori ve sure atarsiniz bende liste cikaririm haftalik hatta direkt kaloriden gidelim kaptanim duy beni bayramdan sonra yapalim oyle yani
yap hayatım,ne zamandır yazılıyor spor listesi yapalım diye ama yapan yok anacım
çok midem bulanıyo ya dün sabah ezanla bir bi çıkardım yine aynısı olmasın diye kekik suyu yaptı annem

Allah Allah niyeki?Geçmiş olsun.bana nane-limon iyi geliyor böyle durumlarda

İftar davetinde yediklerim

1 kase körili sarı mercimek çorbası (nam nam çok güzeldi )
1 tabak z.yağlı börülce yemeği
3-4 kaşık kıymalı sebze yemeği (fırında)
bolca salata+patlıcan biber közlemesi
1 parça pide (küçük)
Osmanlı şırası içtim,şekerli tabi onlar

orta Türk kahvesi

hafif bir tatlı yapıp götürdüm,dondurmamsı bişi,ondan bir dilim ve bir bardak kola,maalesef bu da zero değildi

2 minik parça kavun

yarın sabahtan itibaren dr.Ayçanın diyetini denemek istiyorum.Haftada 2 kg verdirtiyormuş.Bayrama kadar 2 kilo daha verebilirsem güzel olur :124:

Gazı gittikten sonra içildiği için mide için sakıncası olmaz sanıyorum canım

Elma gerçekten beni de çok acıktırır,elma yerine sodanın yanında acıktıkça çorba içerek ya da tavukla denerim diye düşünüyorum canım,bu arada Ayça'nın diyetini hiç duymamıştım,nasıl?

Son düzenleme:
selam arkadaşlar nasılsınız...
biz yine sabahladık... yeni uyudu kuzum ben de şimdi yatıcam bakalım..
dün iftarda 1 karnıyarık, 2 kaşık pilav, 10 tane üzüm yedim...2 bardakta ayran içtim...

sahurda 1 kaşık yağa 2 yumurta kırdım eşimle beraber yedik yanında 1 dilim ekmek 1 bardak kolayla...ramazandan sonra kolayı bırakmayı düşünüyorum inşallah...

hımm o zaman da aynı etkiyi alabilirmiyiz sence?

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/492056-diyetisyen-drayca-kaya-1-ayda-8-kilo-zayiflatan-liste.html
uzun zamandır aklımda bu liste,bir deneyeyim diyorum,sağlıklı bir diyet

hay Allah ya humananın iyi geceler çayı gibi çaylar denedin mi hiç canım.mesela ılık rahatlatıcı bir banyo yaptırsan,sonra bebek yağıyla ona biraz masaj yapsan,üstüne de çayını içirsen,iyice rahatlayıp uykuya geçer belki,belki denemişsindir tabi bilmiyorum :26:
menün gayet güzel afiyet olsun canım.
şiddetle ice tea light ı denemeni öneriyorum,kolanın yerini alacak

Tabi bu Dr. Ayçanın listesi yeni başlayanlara haftada 2 kg verdiriyor olabilir,biz de aynı etkiyi yapar mı pek emin değilim

Tabi bu Dr. Ayçanın listesi yeni başlayanlara haftada 2 kg verdiriyor olabilir,biz de aynı etkiyi yapar mı pek emin değilim

Bende baktım canım listeye.kahvaltıda domates-salatalık gibi şeyler özellikle mi yok acaba. Birde yeşillik olayı var tabi,ben hiç sevmem. Onların belli bir etkisi varda o yüzden mi istiyor acaba:26:

Gecmis olsun canim ne dokunduki acaba
Aç kalmadinmi canim bi aymi yaptin detay pls:)
50 tane mekik cektim ama cok yoruldum yaw.. kivanc tatlitug nasi gunde 3000 mekik cekiyomus ki olcak is degil bence :/
Işi ne canim kaslarinlla para kazansan sende cekerdin:d
Canim once nevin diyetni yapip ona atlayalim ozaman:) ben bayram bitince hepinizden sende ne kadar yapablirsen en azndan yuruyuse cikar kuzuyu falan senide oyle sayalim krese kadar?
Insallah birakirsin canim nede guzel olur

Saphira bende bu aralar light icetea iciyorum ama ondada kafein varmis koladan bi farki kalmiyoki hem bagmlilik hem selilut hem tatlandirici oda ama icetea yazn vazgecemcegm bisey benim

Bayanlar bana gun gun kac kalorilik spor yaptiniz mesaj atiyosunuz bende haftalik en cok ve en azi secym motivasyon olsun kizlar haftasonunuda sayalim hangi gun yaparsaniz artik bayram btnce baslayalim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…