- 24 Temmuz 2011
- 3.023
- 1.166
- 198
nev cim bu elma diyeti galiba, guzelmis yapabiliris ins ama ramazanda olmaz bayramda da olmaz ben anca turkiyeden geldikten sonra yapabilirim inss...(null)
İşin sırrı gazı alınmış sodadaymış,bayramdan sonra deneyim,işe yararsa bildiririmnev cim bu elma diyeti galiba, guzelmis yapabiliris ins ama ramazanda olmaz bayramda da olmaz ben anca turkiyeden geldikten sonra yapabilirim inss...
Kedidenmi korkuyosun canim ya:d
Sevgili takım arkadaşlarım,canlarım
Ben bir diyet buldum,şu anda sağlıklı olup olmadığı üzerinde araştırma yapıyorum.Paşam'ın kilo vermesi çok yaşamsal Onun için hepimiz biliyoruz,Saphira'm yavaş yavaş sıkıldı hızlanmaya ihtiyacı var,Gerbera da bizim gibi 8'leri kırmak istiyor artık.Shopolic ve İpekyol'umuzun 6'ları görmelerine 2-3 kg kaldı ve hızlı birkaç kilo Onlara çok iyi gelecek,Anane'miz hızını azaltmayacak bir yöntem arıyor,Muconex azimle diyetine sarıldı ama Onun da hıza ihtiyacı var,Senarist'imiz bebek özleminde ve kilo veriş hızı istiyor,ben derseniz enkazımdan sıyrılmak için hızlı bir kilo verişe çok ihtiyacım var.Maviyeşil,yeşilerik,Mailbeyaz,Yağmurdamlası 6'lardalar ama düşünürlerse tabi Onlar için de güzel olur.
Gelelim sadedeYakın bir arkadaşımın kaynı çok kiloluymuş.Ankara'da yurtdışında diyet eğitimi almış bir profesörün tek seansına gitme şansı bulmuş.Şans diyorum çünkü tek seansı 480 liraymış bu uzmanın.Bu uzmanın verdiği liste ile 1 ayda tam 15 kilo vermiş ve 3 aydır almamış,tabi dikkat de etmiş.Liste sağlıklı mıdır tartışılır ama nihayetinde ben yalnızca 10 gün yapmak istiyorum ve 10 günde 5 kg'ı garanti ediyormuş bu uzman.Program şöyle:
Sabah:*Aç karnına 1 tane önceden açılıp gazı gitmiş soda
*1 elma
Öğle:*Yani akşama kadar acıktıkça elma
Akşam:Izgara ya da sebze yemeği
Bu gazı alınmış sodadan günde 3 kere içilecekmiş.Zaten tokluğu veren bu gazı gitmiş sodaymış,yapan hiç acıkmadığını söylemiş.
Sonuç:Haftada 3,2 haftada 5,ayda 10 kilo.
Evet çok da sağlıklı gözükmüyor ama ben 10 günlük süre ile deniycem bayramdan sonra,çünkü okul açılınca öğrencilerim için dinç olmak zorundayım kahvaltısız bir diyet yapamam.Bu yüzden bayramdan sonra 10 gün süreyle deniycem.Sizlerle de paylaşmak istedim
iftara kadar 1 saat callanetics 1 saat leslie yapayim diyorum basarabilir miyim acaba?? valiz hazirlancak.. esim de uyuyo en iyisi spor yapiyim ben biraz :)
akıncılar nato
canım ellerine sağlık
her tür çorba serbest
her tür çorba serbest
canım teşekkür ederim,ittire kaktıra bu kadar oldu :)
canım çok güzel olur böyle bir şey,sana zahmet olmayacaksa hepimiz memnun oluruz
maşallah diyelim canım
afiyet olsun hatey güzel yemişsin
niye dargınsın haırdır yazacaktım ama sonrasını okudum
bravo canımpirinç gerçekten mucize bir nimet
canım öncelikle sağlık haberlerine çok sevindim,inşallah çok sağlıklı ve mutlu bir hayat sürmeye devam edeceksin.Yeni işinle ilgili tebrik etmiştim zaten ama tekrar söylüyorum ki sen bunu fazlasıyla hakettin
takımdan ayrılmaya gelince,zaten biz geri dönmek üzere ayırdık ya canım,takımdan ayrılmış oluyorsun zaten o şekilde ama istediğin zaman geri dönme hakkın baki oluyor.Sen de tüm şartlar oturduğunda dönmek istersen,başımızın üstünde yerin var.Sadece takım doluysa listeye giremezsin tabi,yer açıldığında tekrardan girersin
Memnuniyetle tatlım
Canım yaa seni çok iyi anlıyorum yaşadığın mutluluğu da
Pasta yediğine göre geciken sürpriz oldu galiba
Ağzından bal damlıyor mu denir ne dnir buna bilmem.Gülüm benim kilo vermem çok yavaşladı gibi şu an gördüğüm rakamlar benim için tam bir mucize çünkü aylardır hatta neredeyse yıl olacak 76-74 arası gittim geldimçBide malum pco meselesi var.3 hafta değil 6-7-8 haftaya da razıyım şu 65 rakamını görmek için
Süppperr bir fikir ya iyi olur hatta bayramdan sonra spor listesine de başlansa iyi olur zannımca
maşallah sana 5 mil
nolduki y-tatlım listeyse derdin hiç dert etme sen yeterki iste
ayy bende röfleliydim ama sadece uçlarında kaldı şimdi tekrar yaptırıp yaptırmamakta kararsızım çünkü orda dipleri için tekrar yaptıramam öyle kullanmak zorundayım 1 yıl
maşallah canımregl dönemi için çok güzel bir sonuç
canıııımmmmm ne kadar çok sevindim bilemezsin sonuçlarnın temiz çıkmasına
Çok güzel canım benim önemli olan senin mutlu ve huzurlu olmam
bende sahura kadar oturuyorum hazırlılayıp yiyip yatıyorum 4 gibi
Canımmmmmmm,yolun ve bahtın açık olsun inşallah
İnşallah canım
Seve seve yaparım canım.Küçük bir not defteri tutuyorum,her hafta kaç kilo verdi not alıyorum herkesi,aylık olarak rapor çıkarıcam
Canım çok daha çabuk göreceksin,önemli olan 6'lara kadar gevşememek.Ben mart ayında 70.8 kilo ile bıraktım diyeti mesela,dişimi sıksam 0.9 kg verdiğim an görecektim 20 yıldır görmediğim 6'ları ama nasip olmadı,3 aya görücem ama inşallah
tüm çorbaları içebilirsiniz diyor hoca ama böyle bir izin var diye habire çorba için demiyor,hatta boş yere şişkinlik diyor çorba için.Ben pirinçli çorbalar hiç içmedim.Şehriyeli çorbaları tercih ettim,un konuyorsa az koydum,tarhana yapıyorsam çok koyu kıvamlı yapmadım.buğdayı ve bulguruda tercih edebilirsinkarataycılar mesela tutmaç çorbası kremalı mantar çorbası serbestmidiryayla çorbası bir başlayım bakalım nasıl idare etcem ekmeksiz
ben diyetisyen Ayçanın ayda 8 kg verdirdiği iddia edilen diyetini yapmayı düşünüyorum bu hafta canım,istersen birlikte deneyelimKizlar bi saat yuzdum 600 700 kalori uctu gitti:) bana diyet programi lazim kizlar baska turlu resmen ne yedgmi bilmeden goturuyorum ya imdaat
yılbaşında hediye alıyoruz birbirimize zaten ve doğum günlerimizde,yılbaşında bayramın kutlu olsun da diyorum :) paskalyada süslü yumurta ve kuru meyveli ekmek gibi bir kek getirmişti bizim de bir şey yapmamız gerekir miydi biemiyorum.şükran günlerini de bilmiyorum.Bir de ortodoks sanıyorum,İzmirde klisesi bile yok,onun için zor bir durum olduğunu söylüyor.Ortodoksların inanışlarına göre olan özel günlere bakim ben bir netten :)hmm Rus komsunuza masallah valla, benim 2 tane rus arkadasim var ama ikisi de musluman, ins belki bi gun o da olur
ama komsuluk adina onlarin onemli gunlerinde bi sey yapmayi dusunmem cok ince bi davranisnoel paskalya sukran gunu bunlari degerlendirebilirsin
simdi recel yiyebiliyo muyus? gerci sen karatay yapmiyosun artik ama, :26: ben hic recellere dokunmuyorum, merak ettim
bazen biraz bal yiyorum gerci de :44:
actifry baya aklima yatmaya basladi, anneme de alayim diyorum. simdi anneme alinca kayinvalideye de almak lazim, o zaman kendime de alirsam baya bi masraf olcak,
turkiyeye gidince zaten bi suru masraf oluyor git gel filan, boyle ozel bi gun filan olursa oyle aliriz artikin.. bugun annemle konustum gazetede hep reklami cikiyormus baya meshurmus actifry. neyse simdilik acelesi yok.
Paşanın pc bozulmuş,o yüzden giremiyormuş.İnşallah en kısa zamanda aramıza dönerkızlar paşadan haberi olan varmı,hiç girmedi bu gün.
canım ben sana daha önce de didim :) sporan kasların şişti,vücut su kaybediyorum deyip su topladı didim :) sonracıma zero kola evet kaorisiz ama tatlandırıcı olduğpu için içinde,zamanla karaciğerde yağlanma yapıyor ve kilo aldırıyor/kilo vermeyi engelliyorYa ben burdaki ilk hafta kaptanimla yagmurdamlasiyla beraber ayni anda basladik nerdeyse bi hafta sonunda hepmz kabzdik falan ama onlar ya kilo vermisti yada sabitti ben kilo almistim sporda yapmistim tek farkim kolaydi zero iciyorum bende ama karatayin mantgi dogal yemek olmasindan cola olablir dye dusunuyorum iste
canım hepimizi ne de güzel takip edip özetleyivermişsinSevgili takım arkadaşlarım,canlarım
Ben bir diyet buldum,şu anda sağlıklı olup olmadığı üzerinde araştırma yapıyorum.Paşam'ın kilo vermesi çok yaşamsal Onun için hepimiz biliyoruz,Saphira'm yavaş yavaş sıkıldı hızlanmaya ihtiyacı var,Gerbera da bizim gibi 8'leri kırmak istiyor artık.Shopolic ve İpekyol'umuzun 6'ları görmelerine 2-3 kg kaldı ve hızlı birkaç kilo Onlara çok iyi gelecek,Anane'miz hızını azaltmayacak bir yöntem arıyor,Muconex azimle diyetine sarıldı ama Onun da hıza ihtiyacı var,Senarist'imiz bebek özleminde ve kilo veriş hızı istiyor,ben derseniz enkazımdan sıyrılmak için hızlı bir kilo verişe çok ihtiyacım var.Maviyeşil,yeşilerik,Mailbeyaz,Yağmurdamlası 6'lardalar ama düşünürlerse tabi Onlar için de güzel olur.
Gelelim sadedeYakın bir arkadaşımın kaynı çok kiloluymuş.Ankara'da yurtdışında diyet eğitimi almış bir profesörün tek seansına gitme şansı bulmuş.Şans diyorum çünkü tek seansı 480 liraymış bu uzmanın.Bu uzmanın verdiği liste ile 1 ayda tam 15 kilo vermiş ve 3 aydır almamış,tabi dikkat de etmiş.Liste sağlıklı mıdır tartışılır ama nihayetinde ben yalnızca 10 gün yapmak istiyorum ve 10 günde 5 kg'ı garanti ediyormuş bu uzman.Program şöyle:
Sabah:*Aç karnına 1 tane önceden açılıp gazı gitmiş soda
*1 elma
Öğle:*Yani akşama kadar acıktıkça elma
Akşam:Izgara ya da sebze yemeği
Bu gazı alınmış sodadan günde 3 kere içilecekmiş.Zaten tokluğu veren bu gazı gitmiş sodaymış,yapan hiç acıkmadığını söylemiş.
Sonuç:Haftada 3,2 haftada 5,ayda 10 kilo.
Evet çok da sağlıklı gözükmüyor ama ben 10 günlük süre ile deniycem bayramdan sonra,çünkü okul açılınca öğrencilerim için dinç olmak zorundayım kahvaltısız bir diyet yapamam.Bu yüzden bayramdan sonra 10 gün süreyle deniycem.Sizlerle de paylaşmak istedim
yap hayatım,ne zamandır yazılıyor spor listesi yapalım diye ama yapan yok anacımHep beraber gorcez 6lari 5leri 7leri zaman disiplin spor azim :) spor listesni ben aliym ya. Magdem oyle bana klori ve sure atarsiniz bende liste cikaririm haftalik hatta direkt kaloriden gidelim kaptanim duy beni bayramdan sonra yapalim oyle yani
çok midem bulanıyo yadün sabah ezanla bir bi çıkardım yine aynısı olmasın diye kekik suyu yaptı annem
Gazı gittikten sonra içildiği için mide için sakıncası olmaz sanıyorum canımCanım ben bunu 2003 senesinde bilinçli olmayarak yapmıştım, yüksek lisansımı yazmaya çalışıyordum kahvaltı öğle yemeği yapmaya filan vaktim olmuyordu, sodayı çok severim böylece sürekli soda içer olmuştum, yalnız aç karnına sabah hiç denemedim bilmiyorum, etrafımdakiler mideni deleceksin diyorlardı ancak 58-59 ları görmüştüm o zaman. Bence yapılabilir
Elma gerçekten beni de çok acıktırır,elma yerine sodanın yanında acıktıkça çorba içerek ya da tavukla denerim diye düşünüyorum canım,bu arada Ayça'nın diyetini hiç duymamıştım,nasıl?tüm çorbaları içebilirsiniz diyor hoca ama böyle bir izin var diye habire çorba için demiyor,hatta boş yere şişkinlik diyor çorba için.Ben pirinçli çorbalar hiç içmedim.Şehriyeli çorbaları tercih ettim,un konuyorsa az koydum,tarhana yapıyorsam çok koyu kıvamlı yapmadım.buğdayı ve bulguruda tercih edebilirsin
ben diyetisyen Ayçanın ayda 8 kg verdirdiği iddia edilen diyetini yapmayı düşünüyorum bu hafta canım,istersen birlikte deneyelim
yılbaşında hediye alıyoruz birbirimize zaten ve doğum günlerimizde,yılbaşında bayramın kutlu olsun da diyorum :) paskalyada süslü yumurta ve kuru meyveli ekmek gibi bir kek getirmişti bizim de bir şey yapmamız gerekir miydi biemiyorum.şükran günlerini de bilmiyorum.Bir de ortodoks sanıyorum,İzmirde klisesi bile yok,onun için zor bir durum olduğunu söylüyor.Ortodoksların inanışlarına göre olan özel günlere bakim ben bir netten :)
yok tatlım reçel hiç bir diyette yok :) çok canım isterse şekersiz diyabetik reçellerden yerdim azıcık.öylesini bulamadık,çok canım istemişti ne zamandan beri,h.sonu kahvaltısı kaçamağı oldu anlayacağın
Paşanın pc bozulmuş,o yüzden giremiyormuş.İnşallah en kısa zamanda aramıza döner
canım ben sana daha önce de didim :) sporan kasların şişti,vücut su kaybediyorum deyip su topladı didim :) sonracıma zero kola evet kaorisiz ama tatlandırıcı olduğpu için içinde,zamanla karaciğerde yağlanma yapıyor ve kilo aldırıyor/kilo vermeyi engelliyor
canım hepimizi ne de güzel takip edip özetleyivermişsin
ben de denemek isterim ama elma beni müthiş acıktıran bir meyve o yüzden ben uzak dururum elmadan,resmen midemi kazındırıyor,o yüzden yapamam herhalde bu diyeti:26:ama sonuçlarını da çok merak ettim şimdiden.sonradan iştah patlaması yapmasın da :44:
yap hayatım,ne zamandır yazılıyor spor listesi yapalım diye ama yapan yok anacım
Allah Allah niyeki?Geçmiş olsun.bana nane-limon iyi geliyor böyle durumlarda
hımm o zaman da aynı etkiyi alabilirmiyiz sence?Gazı gittikten sonra içildiği için mide için sakıncası olmaz sanıyorum canım
Elma gerçekten beni de çok acıktırır,elma yerine sodanın yanında acıktıkça çorba içerek ya da tavukla denerim diye düşünüyorum canım,bu arada Ayça'nın diyetini hiç duymamıştım,nasıl?
selam arkadaşlar nasılsınız...
biz yine sabahladık... yeni uyudu kuzum ben de şimdi yatıcam bakalım..
dün iftarda 1 karnıyarık, 2 kaşık pilav, 10 tane üzüm yedim...2 bardakta ayran içtim...
sahurda 1 kaşık yağa 2 yumurta kırdım eşimle beraber yedik yanında 1 dilim ekmek 1 bardak kolayla...ramazandan sonra kolayı bırakmayı düşünüyorum inşallah...
Tabi bu Dr. Ayçanın listesi yeni başlayanlara haftada 2 kg verdiriyor olabilir,biz de aynı etkiyi yapar mı pek emin değilim
Gecmis olsun canim ne dokunduki acabaçok midem bulanıyo yadün sabah ezanla bir bi çıkardım yine aynısı olmasın diye kekik suyu yaptı annem
Aç kalmadinmi canim bi aymi yaptin detay pls:)Canım ben bunu 2003 senesinde bilinçli olmayarak yapmıştım, yüksek lisansımı yazmaya çalışıyordum kahvaltı öğle yemeği yapmaya filan vaktim olmuyordu, sodayı çok severim böylece sürekli soda içer olmuştum, yalnız aç karnına sabah hiç denemedim bilmiyorum, etrafımdakiler mideni deleceksin diyorlardı ancak 58-59 ları görmüştüm o zaman. Bence yapılabilir
Işi ne canim kaslarinlla para kazansan sende cekerdin:d50 tane mekik cektim ama cok yoruldum yaw.. kivanc tatlitug nasi gunde 3000 mekik cekiyomus ki olcak is degil bence :/
Canim once nevin diyetni yapip ona atlayalim ozaman:) ben bayram bitince hepinizden sende ne kadar yapablirsen en azndan yuruyuse cikar kuzuyu falan senide oyle sayalim krese kadar?tüm çorbaları içebilirsiniz diyor hoca ama böyle bir izin var diye habire çorba için demiyor,hatta boş yere şişkinlik diyor çorba için.Ben pirinçli çorbalar hiç içmedim.Şehriyeli çorbaları tercih ettim,un konuyorsa az koydum,tarhana yapıyorsam çok koyu kıvamlı yapmadım.buğdayı ve bulguruda tercih edebilirsin
ben diyetisyen Ayçanın ayda 8 kg verdirdiği iddia edilen diyetini yapmayı düşünüyorum bu hafta canım,istersen birlikte deneyelim
yılbaşında hediye alıyoruz birbirimize zaten ve doğum günlerimizde,yılbaşında bayramın kutlu olsun da diyorum :) paskalyada süslü yumurta ve kuru meyveli ekmek gibi bir kek getirmişti bizim de bir şey yapmamız gerekir miydi biemiyorum.şükran günlerini de bilmiyorum.Bir de ortodoks sanıyorum,İzmirde klisesi bile yok,onun için zor bir durum olduğunu söylüyor.Ortodoksların inanışlarına göre olan özel günlere bakim ben bir netten :)
yok tatlım reçel hiç bir diyette yok :) çok canım isterse şekersiz diyabetik reçellerden yerdim azıcık.öylesini bulamadık,çok canım istemişti ne zamandan beri,h.sonu kahvaltısı kaçamağı oldu anlayacağın
Paşanın pc bozulmuş,o yüzden giremiyormuş.İnşallah en kısa zamanda aramıza döner
canım ben sana daha önce de didim :) sporan kasların şişti,vücut su kaybediyorum deyip su topladı didim :) sonracıma zero kola evet kaorisiz ama tatlandırıcı olduğpu için içinde,zamanla karaciğerde yağlanma yapıyor ve kilo aldırıyor/kilo vermeyi engelliyor
canım hepimizi ne de güzel takip edip özetleyivermişsin
ben de denemek isterim ama elma beni müthiş acıktıran bir meyve o yüzden ben uzak dururum elmadan,resmen midemi kazındırıyor,o yüzden yapamam herhalde bu diyeti:26:ama sonuçlarını da çok merak ettim şimdiden.sonradan iştah patlaması yapmasın da :44:
yap hayatım,ne zamandır yazılıyor spor listesi yapalım diye ama yapan yok anacım
Allah Allah niyeki?Geçmiş olsun.bana nane-limon iyi geliyor böyle durumlarda
Insallah birakirsin canim nede guzel olurselam arkadaşlar nasılsınız...
biz yine sabahladık... yeni uyudu kuzum ben de şimdi yatıcam bakalım..
dün iftarda 1 karnıyarık, 2 kaşık pilav, 10 tane üzüm yedim...2 bardakta ayran içtim...
sahurda 1 kaşık yağa 2 yumurta kırdım eşimle beraber yedik yanında 1 dilim ekmek 1 bardak kolayla...ramazandan sonra kolayı bırakmayı düşünüyorum inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?