Canım Ayça'nın diyetini inceledim,bu diyet sporsuz haftada 0.5 kiloyu bile zor götürür,şimdilik ramazandan dolayı spor yapamadığım için bende pek faydası olmaz sanıyorum...hımm o zaman da aynı etkiyi alabilirmiyiz sence?
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/492056-diyetisyen-drayca-kaya-1-ayda-8-kilo-zayiflatan-liste.html
uzun zamandır aklımda bu liste,bir deneyeyim diyorum,sağlıklı bir diyet
Hangi diyet kuzum?Nev ve yesilerik simdi bu diyetn aksam menusunu izgarayi sadece et olarakmi algilicaz yoksa yanina pismis domates biber falan olurmu bari? Yada bi link falan atsanz ben kafa sisirmesem:d
Ben tavuk ve soda yapıcm canım,eminim daha hızlı götürecekbu sodalı elmalı diyetin elması benide çok acıktırıyor onun yerine başka bir mevsim meyvesi yiyerek yapayım diyorum mesela şeftali veya üzüm :44: ne desin nev olabilirmi acaba meyve yersem ekmeğe dayanabilirim gibime geliyor bide sindirime etkisi ne olur acaba
tesekkürler canım ben dukana karar verdim yabi karar veremiyorum ama nolcam böyle
Nev ve yesilerik simdi bu diyetn aksam menusunu izgarayi sadece et olarakmi algilicaz yoksa yanina pismis domates biber falan olurmu bari? Yada bi link falan atsanz ben kafa sisirmesem:d
kızlar suraya bı göz atın ya bu dyet nassıl Karbonhidrat Rejimi-1 - Diyetform.com T?rkiye'nin En G?ncel Diyet Sitesi
Bendde soda acym simdi aynen tavuk soda yapcam dukana basliyorum ben bayramdada devam ettrcem tatli yersem yerim okadar et zaten bayramda hep yenlcek bisey ya bozmadan devam ettirirm atak uzun surcek sadece:)Canım Ayça'nın diyetini inceledim,bu diyet sporsuz haftada 0.5 kiloyu bile zor götürür,şimdilik ramazandan dolayı spor yapamadığım için bende pek faydası olmaz sanıyorum...
Hangi diyet kuzum?
Ben tavuk ve soda yapıcm canım,eminim daha hızlı götürecek
E bende zeytin elma falan ekliym ben o kadar cerez ekmek bagmlisi deglm yani onuda hesaba katarak uygularm bende zeytinde bi sebze olur yagsiz falan oyle gdedr ben yesil zeyytini cok severim kahvaltida Tesekurler fikir icin:)canım ben geçen sene son kilolarımı karatayla dukanı karıştırarak verdim... hatta adını da karadukan koymuştum..
şöyle atak evresini aynen uyguladıktan sonra seyirde kahvaltılarımda 5 zeytin ve ilk ara öğünüme 1 yeşil elma, 2. ara öğünüme 1 çay bardağı ceviz veya fındık koymuştum...
en son yatmadan 1 saat önce de 1 su bardağı kadar yoğurt mutlaka yiyordum...sebze günlerimde salatama 1 kaşık zeytin yağı katıyordum...
bayramdan sonra yine başlıcam bakalım... inşallah tekrar veririm...
aslında fena gözükmüyor ama öncelikle dikkatimi çeken kepek ekmek biliyorsun bayanlarda kansızlığa sebep oluyor, onun yerine belki çavdar, tam tahıllı tercih edilebilir, kahve yada neskafe denmiş bunlar heralde şekersiz olanlardan olmalı, öğle simit ayran çalışanlar için süper fikir, bi de hiç meyve göremedim ben,
canım ben geçen sene son kilolarımı karatayla dukanı karıştırarak verdim... hatta adını da karadukan koymuştum..
şöyle atak evresini aynen uyguladıktan sonra seyirde kahvaltılarımda 5 zeytin ve ilk ara öğünüme 1 yeşil elma, 2. ara öğünüme 1 çay bardağı ceviz veya fındık koymuştum...
en son yatmadan 1 saat önce de 1 su bardağı kadar yoğurt mutlaka yiyordum...sebze günlerimde salatama 1 kaşık zeytin yağı katıyordum...
en iyisi mavibeyazın yaptığı galiba körükörüne bir diyet programın takip etmek yerine yapabileceğimiz bir şekle sokmak, karadukan fikrine bayıldım.
canım ben geçen sene son kilolarımı karatayla dukanı karıştırarak verdim... hatta adını da karadukan koymuştum..
Ben diyet uzmanı değilim, belki buradaki en az bilgili kişilerden biriyim ama az çok kilomu takip etmeye başladığımdan beri farkına varıyorum, bana neyin kilo aldırdığını ve nasıl ne yaparak kilo verebildiğimi... Ben şimdilik günlük olarak kilomu not ediyorum bir kenara bu bana nerde kaçamak yaptığımı nerde kilo verdiğimi gösteriyor. Mesela cuma akşamı 64,6 gibi sayıları görmüşken haftasonu rehaveti ile önce 65 sonra da 65,9lu rakamlara çıktım yine. O yüzden bu akşam kaçamak yapma hakkım yok, kendime ceza olarak da 3 mil leslie veriyorum
Buna neyin sebep olduğunu da çok iyi biliyorum, beni kıymalı pideler yaktı
Ben tartidan korkuyorum valla canim ya nasi cevizli corek irmik helvasi patates kizartmalar falan gotturdum dukana baslicam diye ama zaten onemli olan kendini bilip diyet yapablmek ben protein dyetlerini etkili buluyorum kendmde bunlarda onemli bide az yesem form cayi hazrladm sabah aç ve bos bagrsaklarla baslicam dukana bakalim artik ne kadar kilo almisimbayramda yemiyim ya biri bana durup durup sisko desin:s
Aslında ben de biraz abarttım tartı benden korkuyor artık
Gerçekten hiç sağlıklı görünmüyor ama en azından akşamları yemek var. Birde akşama kadar elma acıktırmaz mı? Beni hiç tok tutmuyor,şişiriyor ama aç bırakıyor :)adet olacağım zaman bazen olabiliyor ama daha olmadı bi olsa rahatlıcam sanırım davul gibi şiştim kekik suyuda iyi gelebilir
Sevgili takım arkadaşlarım,canlarım
Ben bir diyet buldum,şu anda sağlıklı olup olmadığı üzerinde araştırma yapıyorum.Paşam'ın kilo vermesi çok yaşamsal Onun için hepimiz biliyoruz,Saphira'm yavaş yavaş sıkıldı hızlanmaya ihtiyacı var,Gerbera da bizim gibi 8'leri kırmak istiyor artık.Shopolic ve İpekyol'umuzun 6'ları görmelerine 2-3 kg kaldı ve hızlı birkaç kilo Onlara çok iyi gelecek,Anane'miz hızını azaltmayacak bir yöntem arıyor,Muconex azimle diyetine sarıldı ama Onun da hıza ihtiyacı var,Senarist'imiz bebek özleminde ve kilo veriş hızı istiyor,ben derseniz enkazımdan sıyrılmak için hızlı bir kilo verişe çok ihtiyacım var.Maviyeşil,yeşilerik,Mailbeyaz,Yağmurdamlası 6'lardalar ama düşünürlerse tabi Onlar için de güzel olur.
Gelelim sadede Yakın bir arkadaşımın kaynı çok kiloluymuş.Ankara'da yurtdışında diyet eğitimi almış bir profesörün tek seansına gitme şansı bulmuş.Şans diyorum çünkü tek seansı 480 liraymış bu uzmanın.Bu uzmanın verdiği liste ile 1 ayda tam 15 kilo vermiş ve 3 aydır almamış,tabi dikkat de etmiş.Liste sağlıklı mıdır tartışılır ama nihayetinde ben yalnızca 10 gün yapmak istiyorum ve 10 günde 5 kg'ı garanti ediyormuş bu uzman.Program şöyle:
Sabah:*Aç karnına 1 tane önceden açılıp gazı gitmiş soda
*1 elma
Öğle:*Yani akşama kadar acıktıkça elma
Akşam:Izgara ya da sebze yemeği
Bu gazı alınmış sodadan günde 3 kere içilecekmiş.Zaten tokluğu veren bu gazı gitmiş sodaymış,yapan hiç acıkmadığını söylemiş.
Sonuç:Haftada 3,2 haftada 5,ayda 10 kilo.
Evet çok da sağlıklı gözükmüyor ama ben 10 günlük süre ile deniycem bayramdan sonra,çünkü okul açılınca öğrencilerim için dinç olmak zorundayım kahvaltısız bir diyet yapamam.Bu yüzden bayramdan sonra 10 gün süreyle deniycem.Sizlerle de paylaşmak istedim
şu diyeti yapayım bari
canım ben de önce dom. sal. yok sandım :) sonra videoyu izledim.videoda dom. salatalık da diyor.yeşillik sevmiyorsan yemen şart değil.aslında klasik kahvaltı
tamam canım şansımızı deneriz
canım kolada bir sürü zararlı madde var,diğeri neticede çay,çayda kafein var doğru ama hiç bir diyetisyen yasaklamıyor çayı :26:bence yine de koladan iyidir,sonrasında ice tea yi bırakırsın belki
anlam canım,zorsonuların iyi çıkar inşallah canım
şeftalilisi benim favorim
:) tartyla aramzda korku nefret falan olmasin ya yeter artik ben utaniyorum annem falan bakmak istyo bazen istedgm kiloya gelnce diyorum hep e oda olsun artik gururla cikalm tartiya valla kimligime kilomu yazdircam:d
Gerçekten hiç sağlıklı görünmüyor ama en azından akşamları yemek var. Birde akşama kadar elma acıktırmaz mı? Beni hiç tok tutmuyor,şişiriyor ama aç bırakıyor :)
Şu okul başlamadan doğru düzgü zayıflasaydım biDenesem mi bunu acaba :)
Akşam yemekte ekmek var mı acaba?Yanında yoğurt-salata gibi şeyler?
Süpersin valla, inşallah kilomuzu utanmadan sıkılmadan söyleyeceğimiz günler gelir, ben ne kadar çok kilo aldığımı bu şekilde farkettim zaten hep 70li sayılarda dolaşıyordum sorduklarında 70 deyiveriyordum, anam bir gün aşırı yemekten sonra tartıldım 74 küsur dedim kendimi yıllarca hep böyle kandırmışım meğer 70 ininceye kadar göbeğim çatladı meğer öyle 74 ken ben 70 kiloyum demekle olmuyor 4 kilo öyle kolay gitmiyor
Canim bence bir ay falan yapcaksan aralarda nev gibi tavuk yada yogurt yiyeblirsin yada aksam bir dilim tahilli ekmek eklersin
Aslında ben ekmeği çok aramıyorum,bi ara karataya uymak istemiştim o zaman alıştım galiba. Ama elmayla akşama kadar harbi acıkırım:)
10gün denesem ve hiç evden çıkmasam iyi olur,tansiyonum falan düşerde:)
Elmadan sonra resmen acıkıyorum sanki,özellikle ekşi yeşil elmalardan sonra:) Diyettede o elma yenir diyorlar,ne kadar zor şey varsa hepsini önümüze koyuyorlar maşallah.
Ama aklıma çok yattı sanki,denerim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?