Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım Ayça'nın diyetini inceledim,bu diyet sporsuz haftada 0.5 kiloyu bile zor götürür,şimdilik ramazandan dolayı spor yapamadığım için bende pek faydası olmaz sanıyorum...

Nev ve yesilerik simdi bu diyetn aksam menusunu izgarayi sadece et olarakmi algilicaz yoksa yanina pismis domates biber falan olurmu bari? Yada bi link falan atsanz ben kafa sisirmesem:d
Hangi diyet kuzum?

Ben tavuk ve soda yapıcm canım,eminim daha hızlı götürecek

tesekkürler canım ben dukana karar verdim ya bi karar veremiyorum ama nolcam böyle

canım ben geçen sene son kilolarımı karatayla dukanı karıştırarak verdim... hatta adını da karadukan koymuştum..
şöyle atak evresini aynen uyguladıktan sonra seyirde kahvaltılarımda 5 zeytin ve ilk ara öğünüme 1 yeşil elma, 2. ara öğünüme 1 çay bardağı ceviz veya fındık koymuştum...
en son yatmadan 1 saat önce de 1 su bardağı kadar yoğurt mutlaka yiyordum...sebze günlerimde salatama 1 kaşık zeytin yağı katıyordum...
bayramdan sonra yine başlıcam bakalım... inşallah tekrar veririm...

Nev ve yesilerik simdi bu diyetn aksam menusunu izgarayi sadece et olarakmi algilicaz yoksa yanina pismis domates biber falan olurmu bari? Yada bi link falan atsanz ben kafa sisirmesem:d

Canım ben bunu bir diyet programı olarak yapmadım, sadece açıktığımda canım bişeyler yemek istediğinde bu isteği bastırmak için soda içiyordum, iş ortamında bilirsin birinin yanına gittiğinde ya da biri geldiğinde hemen çay söylenir, ben kantin çaylarını içemediğim için soda istiyordum, bu şekilde birşey yapmıştım ben ama dediğim gibi diyet olarak sabah akşam menüsünü filan programlamadan gün içinde sıksık soda içmiştim canım, bilmiyorum nev bize daha detaylı anlatacaktır belki

aslında fena gözükmüyor ama öncelikle dikkatimi çeken kepek ekmek biliyorsun bayanlarda kansızlığa sebep oluyor, onun yerine belki çavdar, tam tahıllı tercih edilebilir, kahve yada neskafe denmiş bunlar heralde şekersiz olanlardan olmalı, öğle simit ayran çalışanlar için süper fikir, bi de hiç meyve göremedim ben,

Bendde soda acym simdi aynen tavuk soda yapcam dukana basliyorum ben bayramdada devam ettrcem tatli yersem yerim okadar et zaten bayramda hep yenlcek bisey ya bozmadan devam ettirirm atak uzun surcek sadece:)
E bende zeytin elma falan ekliym ben o kadar cerez ekmek bagmlisi deglm yani onuda hesaba katarak uygularm bende zeytinde bi sebze olur yagsiz falan oyle gdedr ben yesil zeyytini cok severim kahvaltida Tesekurler fikir icin:)

yesilerik senin alintin gitmis:d soda ac karna mahveder ama gazi alininca iyi olur sabahlari falan bende soda destekli gdym o zaman:)

Ben zaten protein diyeti diye aratmistim onlarda meyve cıslara giriyo canim kepek ekmegni dedgn gbi alternatf yapablirsin bencede guzel diyet ay onumu yapsam :d yok ben dukan yapym ya

en iyisi mavibeyazın yaptığı galiba körükörüne bir diyet programın takip etmek yerine yapabileceğimiz bir şekle sokmak, karadukan fikrine bayıldım.

en iyisi mavibeyazın yaptığı galiba körükörüne bir diyet programın takip etmek yerine yapabileceğimiz bir şekle sokmak, karadukan fikrine bayıldım.

Bencede ya uzun sureli bi diyet zaten cekilir hale getrmek lazim en az 7ay falan yapcam ben bunu burdaki topikten bisuru tarif almistim ben evreler icin notlar almistim kitap ozeti gibi onlar ise yarar en azndan:)

Canim bide merak ettim ne surede kac kilodan kaca dustun bu sekilde

Ben diyet uzmanı değilim, belki buradaki en az bilgili kişilerden biriyim ama az çok kilomu takip etmeye başladığımdan beri farkına varıyorum, bana neyin kilo aldırdığını ve nasıl ne yaparak kilo verebildiğimi... Ben şimdilik günlük olarak kilomu not ediyorum bir kenara bu bana nerde kaçamak yaptığımı nerde kilo verdiğimi gösteriyor. Mesela cuma akşamı 64,6 gibi sayıları görmüşken haftasonu rehaveti ile önce 65 sonra da 65,9lu rakamlara çıktım yine. O yüzden bu akşam kaçamak yapma hakkım yok, kendime ceza olarak da 3 mil leslie veriyorum

Buna neyin sebep olduğunu da çok iyi biliyorum, beni kıymalı pideler yaktı

Son düzenleme:

Ben tartidan korkuyorum valla canim ya nasi cevizli corek irmik helvasi patates kizartmalar falan gotturdum dukana baslicam diye ama zaten onemli olan kendini bilip diyet yapablmek ben protein dyetlerini etkili buluyorum kendmde bunlarda onemli bide az yesem form cayi hazrladm sabah aç ve bos bagrsaklarla baslicam dukana bakalim artik ne kadar kilo almisim bayramda yemiyim ya biri bana durup durup sisko desin:s

Aslında ben de biraz abarttım tartı benden korkuyor artık

Gerçekten hiç sağlıklı görünmüyor ama en azından akşamları yemek var. Birde akşama kadar elma acıktırmaz mı? Beni hiç tok tutmuyor,şişiriyor ama aç bırakıyor :)
Şu okul başlamadan doğru düzgü zayıflasaydım bi Denesem mi bunu acaba :)
Akşam yemekte ekmek var mı acaba?Yanında yoğurt-salata gibi şeyler?

Zaten geriside klasik diyet listesi gibi,nasıl o kadar kilo verdiyor anlamadım:26:

:) tartyla aramzda korku nefret falan olmasin ya yeter artik ben utaniyorum annem falan bakmak istyo bazen istedgm kiloya gelnce diyorum hep e oda olsun artik gururla cikalm tartiya valla kimligime kilomu yazdircam:d

Süpersin valla, inşallah kilomuzu utanmadan sıkılmadan söyleyeceğimiz günler gelir, ben ne kadar çok kilo aldığımı bu şekilde farkettim zaten hep 70li sayılarda dolaşıyordum sorduklarında 70 deyiveriyordum, anam bir gün aşırı yemekten sonra tartıldım 74 küsur dedim kendimi yıllarca hep böyle kandırmışım meğer 70 ininceye kadar göbeğim çatladı meğer öyle 74 ken ben 70 kiloyum demekle olmuyor 4 kilo öyle kolay gitmiyor

Canim bence bir ay falan yapcaksan aralarda nev gibi tavuk yada yogurt yiyeblirsin yada aksam bir dilim tahilli ekmek eklersin

Aynen canim 4 kilo azmi yani kendini kandirinca artip gidiyo ben 86falandim heralde evde elektronk tarti vardi net olmasada 75lerde gosteriyodu bende siskinlik falan diyip zar zor griyodum kotlara rejime basladm tarti aldm bi gordumki 84kusurum :d

Canim bence bir ay falan yapcaksan aralarda nev gibi tavuk yada yogurt yiyeblirsin yada aksam bir dilim tahilli ekmek eklersin

Aslında ben ekmeği çok aramıyorum,bi ara karataya uymak istemiştim o zaman alıştım galiba. Ama elmayla akşama kadar harbi acıkırım:)
10gün denesem ve hiç evden çıkmasam iyi olur,tansiyonum falan düşerde:)
Elmadan sonra resmen acıkıyorum sanki,özellikle ekşi yeşil elmalardan sonra:) Diyettede o elma yenir diyorlar,ne kadar zor şey varsa hepsini önümüze koyuyorlar maşallah.
Ama aklıma çok yattı sanki,denerim gibi

Meyve asidinden dolayi aciktiriyo sanirsam aynen ya hep bi zorluk var normal bi program olsun yavas veriym derdindeyim artik bu diyet biraz şok diyet gbi gorundu bana cunku elma yerine tavuk ye bence sen nev napiyosa onu yap canim:) zaten fazla bi kilon yok uzun surede verirsen kalici olcagna inaniyorum bide nasi bi karatay yaptin ekmek yokki onda:)

Ben yatym bacilarim hep erken yatmaya basladm bu aralar yarinda sonuclar aciklancak sanrm bana dua edin yaa:) heyecan ve umutsuzluk hislerimle uyumaya gidiyorum ben Allah a emanet olun kizlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…