Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

netten alıntıdır:

"Öncelikle bacakları çok iyi çalıştıran bir egzersiz olan merdiven çıkmanın, koşmaktan daha fazla performans gerektirdiğini söylemeliyiz. Hızlı biçimde merdiven çıkmak saate 1000 kalori gibi inanılmaz bir enerji harcatmaktadır. Merdiven çıkmak kaç kalori diye merak ediyorsanız kalori cetvellerine bakabilirsiniz. Orta tempoda merdiven çıkmak 1 saatte yaklaşık olarak 600 kalorilik bir yağ yakıyor. Günde 10-15 dakika tempolu bir biçimde merdiven çıkmak bile sizlere 300 kalori yağ yaktıracaktır ki bu aşağı yukarı 1 saat yürümeye eşdeğerdir. Merdiven çıkmanın yararları bakımından birkaç şey söylemek gerekirse özellikle kalça, baldır ve basen, göbek bölgelerindeki yağları eritmek, kısacası bölgesel incelme sağlamak için merdiven çıkmanın eşsiz bir egzersiz hareketini söylemek yanlış olmaz."

Fatih Ünv. kalori tüketim cetveline göre de 1 saat tempolu yürüyüş kadınlar için 280-320 kalori merdiven çıkmak ise 300-400...

Merdivenlereeeeee

İşte bende karatayla ekmek yememeye alıştım diyorum :)
Şimd kahvaltılarda bir dilim yiyorum artık.

ben yarınbaşlıcam ama şeftali veya üzümle denicem bakalım ilk sonuçlar benden olsun referans olayım size

Ben yatym bacilarim hep erken yatmaya basladm bu aralar yarinda sonuclar aciklancak sanrm bana dua edin yaa:) heyecan ve umutsuzluk hislerimle uyumaya gidiyorum ben Allah a emanet olun kizlar :)

Ne sonuçları açıklanacak bilemedim ama iş diye tahmin ederek hayırlsını dilerim canım hakkında rabbim gönlüne göre versin inşallah

canım ben de sonradan yazdım aslında aralarda kalmış sanırım yeni başlayanlr için haftada 2 kg dan bahsediliyor.buna benzer bir de haftada 3.5 kg verdiren listesi var ama o da buna benziyor işte :26:
hımm bak tavuk soda dersen aklıma yatar işte,yoksa mümkün dayanamam ben elmayla,heleki 10 gün :18:
canım elma beni de çok feci acıktırıyor
hımm kızım öğleneri uyurken belki yapma şansım olabilir bunu
ben yarınbaşlıcam ama şeftali veya üzümle denicem bakalım ilk sonuçlar benden olsun referans olayım size

canım üzümle olur mu hiç,üzüm çok şekerli,tatlı yerine geçiyor,hiç bir diyette verilmez üzüm.elmedan daha kötü acıktırır

kızlar elmanın üzerine 1 çay bardağı süt içerseniz acıktırmaz..
ya da en azından ben acıkmıyorum...
zaten meyvelerden sonra mutlaka süt veya yoğurt yemek gerekiyormuş yoksa meyvenin diyete mi vücuda mı işte bi yerlere faydası olmuyodu...unuttum...

Son düzenleyen: Moderatör:

iyiymiş bu ben akşama kadar 50 kere ini çıkıyorum

Bende bugün başlasam mı diyorum ama sodam bitti dün,çıkıp almaya üşeniyorum

Bunu ilk defa duyuyorum, acaba elmanın üstüne süt içsek o sodalı diyete ters düşer mi :)

sağol canım ya süper

bana uyar uyar bana

kızlar geldım leslıe 5 mil yaptım..kaç kalorıye denk gelıo acaba?

400-500 civarı süper :128:

canım en sonunda sana neler olduğunu kafamda birleştirebildim.. çok geçmiş olsun canım o aralar siteye tam giremediğim için yarım yamalak bişeyler anlamıştım da.. çok şükür iyi huylu olduğuna sevindim.. istediğin yerde çalıştığına da.. insan işini sevmeli başka türlüsü olmuyo

Evett canım çok ii bi hastane bana sağladıklarııı olanaklara inanamazsınızz çok şanslı hissediyorum
özellikle istanbul gibi bi yerde lojman imkanı süper olmu canım :106:

tesekkürler canım ben dukana karar verdim ya bi karar veremiyorum ama nolcam böyle

ben de dukan'a kararlıyım ama bi Nev'inkini de deniyeyim diyorum bayram dönüşü en azından kendi evime yerleşene kadar hem kocam mutlu olur hiçbişey yemediğim için uyuz etti beni yine iki gündür

hımm bu arada nazar değmesin de 107,4

5784 sayfadan sonra da çok alıntı yaptıydım ama elektrikler gitti

Bu diyet verdirebilir belki Dukan'ın p+s gününün yumuşatılmışı gibi.. yine protein ağırlıklı doğal olarak kilo verdiren bi diyet her öğün protein karbonhidrattan az akşamki çorba fazla gibi :106:

Gu naydin kizlar bu sabah 75.7yle falan basliyorum dukana senaristcim ne guzel kilo veriyosun cok sevndm benm kalbm yernden cikcak simdi o dereceyim aciklasnlar su sonuclari ya

ben yumurta kiriyim kizlar guzel bi kahvalti yapym simdi daha ozel doneme girmedm ya size yazmstm en son ne zaman olmusum ona bi bakcam simdi

canım sen bugün Dukan'a mı başladın :26:

bi de yaş kaç ki acaba senin lys falan :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…