Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yagmur havuzun varlgni bilipte gtmemek noluyo ya olurmu oyle en guzel sporu yapmiyosun haşemadan dolayi demistin dogru hatrliyosam takma oyle seyleri ya kesi yuz olmaz oyleee

kızlar paşadan haberi olan varmı,hiç girmedi bu gün.

ya evet ben de onu dusunuyodum, ama haftasonu da ya ondandir, gelir bi ara

Yagmur havuzun varlgni bilipte gtmemek noluyo ya olurmu oyle en guzel sporu yapmiyosun haşemadan dolayi demistin dogru hatrliyosam takma oyle seyleri ya kesi yuz olmaz oyleee

tamam gideyim ama iste gece gitmem lazim ki kimse olmasin, ama cok da gece olmasin ki guvenli olsun.
bi de oyle buyuk degil ya havuzlar, yani heralde 3 kulac atsan biter bi de boyunu da gecmiyor, klasik site havuzu iste.

Son düzenleme:
Ben hic cheascake yemedm dogru yazdmmi ondan bile emn deglm:d 69olunca yiyim bende cok var dahaa ya ama genede sevindim ben oyle esinede alistir gunleri guzel gecrmek icin hep mazeret olmali ozel yanindan arti olarak:) cidden kirilmiyomu :)

yesilerik gder canim yuruyusle iki dilim neki ben neler neler yiyorum iki gundur aglama oyle :d

canım ben ilk hafta dukan atak yaptım öyle verdim 2 kilo... sonra bıraktım...
bayramdan sonra yeniden başlıcam inşallah... dukanla çok kolay veriyorum ben...
bi de yeni aldım ben kiloları yerleşmeden göndericem inşallah...

Ben karatayda kilo aldim ya:d koladandi heralde bilmiyorum kan grubu diyetni dusunuyorum aslinda soyle ekim basina kadar gitcek bi program lazim bayramdan sonra karttayin kahvaltisida super oluyo yav:)

canım ben de koladan vazgeçemiyorum ama zero içiyorum ben... hem tuvalete de faydası oluyor hem şekersiz olunca kiloya çok etki etmiyor...
tabi sağlığa zararlı o yönden diğerinden farkı yok...

Masallah cok guzel yer ya dogasi falan insan yasadgni hissediyodur:) o havuzda iki kisi carpisir ya :d bende site havuzuna gidiyorum ama 15metre mesela boyu aquaparklar falan yuzulmuyo oralarda

gece esinle gidersin canim spor salonuda var senn nasil gobegn olur cildirdim burda ya :d bi dunya imkanin var canim kullan iste bide gelip benmi yaptrym hareketleri bi bu eksgmz olrdu ablacim:) sen gtcen ama bundan sonra tamammiii

canım ben de koladan vazgeçemiyorum ama zero içiyorum ben... hem tuvalete de faydası oluyor hem şekersiz olunca kiloya çok etki etmiyor...
tabi sağlığa zararlı o yönden diğerinden farkı yok...

Ya ben burdaki ilk hafta kaptanimla yagmurdamlasiyla beraber ayni anda basladik nerdeyse bi hafta sonunda hepmz kabzdik falan ama onlar ya kilo vermisti yada sabitti ben kilo almistim sporda yapmistim tek farkim kolaydi zero iciyorum bende ama karatayin mantgi dogal yemek olmasindan cola olablir dye dusunuyorum iste

paste boya mi, bi tane plastik bi seyin icinde arkasinda donduruyosun cikiyor, ama cok cikartip elinle bukersen yine kirilir tabi :)

hmm simdi anladimmm.. ben bi turlu ogrenemedim su dukan neymis,
simdilik karatay dan memnunum,
ama turkiyeden gelince kesin kilo almis olurum, o zaman dukanlar baslarim tekrar :)

ya tamam ya kizma gidicem yapicam tamam.. buraya mayis in sonunda yeni tasindik.
onceki evimizde de spor salonuna gidiyordum, burda hic gitmedim cunku disarda yurumek daha cok hosuma gidiyor.
sincaplar var ordekler guvercinler filan onlara baka baka yuruyos :)

Canımmmmmmm,yolun ve bahtın açık olsun inşallah

tşk canım..

inşallah canım haftaya hepimizin yüzü gülerek bayrama gireriz.
İnşallah canım

Seve seve yaparım canım.Küçük bir not defteri tutuyorum,her hafta kaç kilo verdi not alıyorum herkesi,aylık olarak rapor çıkarıcam

Canım çok daha çabuk göreceksin,önemli olan 6'lara kadar gevşememek.Ben mart ayında 70.8 kilo ile bıraktım diyeti mesela,dişimi sıksam 0.9 kg verdiğim an görecektim 20 yıldır görmediğim 6'ları ama nasip olmadı,3 aya görücem ama inşallah

Sevgili takım arkadaşlarım,canlarım
Ben bir diyet buldum,şu anda sağlıklı olup olmadığı üzerinde araştırma yapıyorum.Paşam'ın kilo vermesi çok yaşamsal Onun için hepimiz biliyoruz,Saphira'm yavaş yavaş sıkıldı hızlanmaya ihtiyacı var,Gerbera da bizim gibi 8'leri kırmak istiyor artık.Shopolic ve İpekyol'umuzun 6'ları görmelerine 2-3 kg kaldı ve hızlı birkaç kilo Onlara çok iyi gelecek,Anane'miz hızını azaltmayacak bir yöntem arıyor,Muconex azimle diyetine sarıldı ama Onun da hıza ihtiyacı var,Senarist'imiz bebek özleminde ve kilo veriş hızı istiyor,ben derseniz enkazımdan sıyrılmak için hızlı bir kilo verişe çok ihtiyacım var.Maviyeşil,yeşilerik,Mailbeyaz,Yağmurdamlası 6'lardalar ama düşünürlerse tabi Onlar için de güzel olur.
Gelelim sadede Yakın bir arkadaşımın kaynı çok kiloluymuş.Ankara'da yurtdışında diyet eğitimi almış bir profesörün tek seansına gitme şansı bulmuş.Şans diyorum çünkü tek seansı 480 liraymış bu uzmanın.Bu uzmanın verdiği liste ile 1 ayda tam 15 kilo vermiş ve 3 aydır almamış,tabi dikkat de etmiş.Liste sağlıklı mıdır tartışılır ama nihayetinde ben yalnızca 10 gün yapmak istiyorum ve 10 günde 5 kg'ı garanti ediyormuş bu uzman.Program şöyle:
Sabah:*Aç karnına 1 tane önceden açılıp gazı gitmiş soda
*1 elma
Öğle:*Yani akşama kadar acıktıkça elma
Akşam:Izgara ya da sebze yemeği
Bu gazı alınmış sodadan günde 3 kere içilecekmiş.Zaten tokluğu veren bu gazı gitmiş sodaymış,yapan hiç acıkmadığını söylemiş.
Sonuç:Haftada 3,2 haftada 5,ayda 10 kilo.
Evet çok da sağlıklı gözükmüyor ama ben 10 günlük süre ile deniycem bayramdan sonra,çünkü okul açılınca öğrencilerim için dinç olmak zorundayım kahvaltısız bir diyet yapamam.Bu yüzden bayramdan sonra 10 gün süreyle deniycem.Sizlerle de paylaşmak istedim

Son düzenleme:
Hep beraber gorcez 6lari 5leri 7leri zaman disiplin spor azim :) spor listesni ben aliym ya. Magdem oyle bana klori ve sure atarsiniz bende liste cikaririm haftalik hatta direkt kaloriden gidelim kaptanim duy beni bayramdan sonra yapalim oyle yani

Bende yaparim o zaman on gun :) ama bunu yapan bayan bir ay yapmismi nasil. Dayanmis bu şok dyet klasmaninda deglmi nasil kilo almamski geri

Bende yaparim o zaman on gun :) ama bunu yapan bayan bir ay yapmismi nasil. Dayanmis bu şok dyet klasmaninda deglmi nasil kilo almamski geri
Bana da şok diyet gibi geldi.Ama uzmanın iddiasına göre,vücutta donmuş ve yerleşmiş yağları parçaladığı içinmiş kilo veriş hızı.Hazır tatildeyken mutlaka deniycem,çünkü okullar açılınca yapamam,30 bebe canıma okur valla

Nev romeocuk kendini taratiyomu ben hic tarayamiyorum ev tüy oluyo ya kac gndur sorcam bnu:d
Yok bitanem taratmıyor,tırnaklarını da kestirmiyor,bir de acayip güçlü,aşıda bile 3 veteriner zor zaptediyor.Mevsimden dediler tüy döküşü,günde 2 kez ev süpürüyoruz bazen ama aşılı oldukları için tüylerinin pek riski olmuyormuş.Kızın çok tatlı yaaaaa,anneme de gösterdim O da bayıldı.Hatta biz bakarken Romeo da bakıyordu gözünü ayırmadan

:) biz cocuk dusunmuyoruz ya hepsi cok tatli o patiler nasil oyle olur ya bende anneme romeoyu gosterdim:) biz iki kisi tarayamiyoruz tirnagi icinde kuvete kapatiyorum yarim saate bi tirnak kesiyorum iste veterinerde bi uslu anlatamamam tiras oldu kili kipirdamadi normalde narkozla tiras edilirmis yani bizimki kendi mekaninda otuyo tanstiririz bi gun olamdi:)

yag gitsin gelmesinde artik napalim denicem bunuda bi liste buldum bilgisayara gecersem onuda yazarim bakarsiniz haftda 3 4 diyo ama daha azida bi haftada makbul yani:)

çok güzel bir diyet sonuçlarını merak ediyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…