kızlar paşadan haberi olan varmı,hiç girmedi bu gün.
Yagmur havuzun varlgni bilipte gtmemek noluyo ya olurmu oyle en guzel sporu yapmiyosun haşemadan dolayi demistin dogru hatrliyosam takma oyle seyleri ya kesi yuz olmaz oyleee
gule gule git yuz gel bakalim, ben de bi av alirsak havuzlu alalim, ya da havuzlu sitede olsun istiyorum..
gerci simdiki sitemizde havuz var ama hic gittin mi diye sor, gitmedim
belki tr den donunce bi siftah yapariz :)
yasasin bayram geliyor bizim de yola cikmamiza 4 gun kaldi1 valiz hazirladik, 1 valiz daha hazirladik mi tamamdir bu iss
supper olur canim, nev zaten liste yapicakti orda anlasilir kim 1. olmus.
hmm o zaman beklemem lazim ki hepsi uzasin.. neyse bakalim simdlik idare ediyoruz, sirke bi kac defa yaptim, parlatiyor guzel oluyor
ay canim ya su begen tusuna 10 kere filan basmak geldi icimden, hadi hayirli olsun huzurla oturun ins
hmm Rus komsunuza masallah valla, benim 2 tane rus arkadasim var ama ikisi de musluman, ins belki bi gun o da olur
ama komsuluk adina onlarin onemli gunlerinde bi sey yapmayi dusunmem cok ince bi davranisnoel paskalya sukran gunu bunlari degerlendirebilirsin
simdi recel yiyebiliyo muyus? gerci sen karatay yapmiyosun artik ama, :26: ben hic recellere dokunmuyorum, merak ettim
bazen biraz bal yiyorum gerci de :44:
canim kizina cok gecmis olsun, ins hic bi seycigi yoktur merak etmeAllah yardimciniz olsun canim..
ya sen birden nasil dustun 60.5 e, ben kac haftalardir debeleniyom :26: hala 62 filanim
actifry baya aklima yatmaya basladi, anneme de alayim diyorum. simdi anneme alinca kayinvalideye de almak lazim, o zaman kendime de alirsam baya bi masraf olcak,
turkiyeye gidince zaten bi suru masraf oluyor git gel filan, boyle ozel bi gun filan olursa oyle aliriz artikin.. bugun annemle konustum gazetede hep reklami cikiyormus baya meshurmus actifry. neyse simdilik acelesi yok.
hay massallahh... hele sunun yuzusunekaratay a gel canim sen de.
bak ben 2 gun filan oldu, tabi regl im bitince baslayabildim, ama gercekten acikip yemeklere saldirma olayim bitti.
omega 3 sanirim tok tutuyor
Ben karatayda kilo aldim ya:d koladandi heralde bilmiyorum kan grubu diyetni dusunuyorum aslinda soyle ekim basina kadar gitcek bi program lazim bayramdan sonra karttayin kahvaltisida super oluyo yav:)
canım ben de koladan vazgeçemiyorum ama zero içiyorum ben... hem tuvalete de faydası oluyor hem şekersiz olunca kiloya çok etki etmiyor...
tabi sağlığa zararlı o yönden diğerinden farkı yok...
Ben hic cheascake yemedm dogru yazdmmi ondan bile emn deglm:d 69olunca yiyim bende cok var dahaa ya ama genede sevindim ben oyle esinede alistir gunleri guzel gecrmek icin hep mazeret olmali ozel yanindan arti olarak:) cidden kirilmiyomu :)
yesilerik gder canim yuruyusle iki dilim neki ben neler neler yiyorum iki gundur aglama oyle :d
canım ben ilk hafta dukan atak yaptım öyle verdim 2 kilo... sonra bıraktım...
bayramdan sonra yeniden başlıcam inşallah... dukanla çok kolay veriyorum ben...
bi de yeni aldım ben kiloları yerleşmeden göndericem inşallah...
Masallah cok guzel yer ya dogasi falan insan yasadgni hissediyodur:) o havuzda iki kisi carpisir ya :d bende site havuzuna gidiyorum ama 15metre mesela boyu aquaparklar falan yuzulmuyo oralarda
gece esinle gidersin canim spor salonuda var senn nasil gobegn olur cildirdim burda ya :d bi dunya imkanin var canim kullan iste bide gelip benmi yaptrym hareketleri bi bu eksgmz olrdu ablacim:) sen gtcen ama bundan sonra tamammiii
Canımmmmmmm,yolun ve bahtın açık olsun inşallahPek sevgili takım arkadaşlarım hepiniziii saygı ile selamlarım
Bu hafta patoloji raporlarımı alır almaz İstanbula gittim çünkü sonuçlarım pek temiz geldi hızlı büyüyebilen iyi huylu bir kitle çeşidi çıktı hatta doktor bile şaşırdı çünkü genelde bu tür kitleler pek iyi huylu olmazmış.Banada kendini hazırla demişti bende ona kendimi asla buna hazırlayamam böle hazırlık mı olur dedim..Neyse ki ben haklıı çıktım ..İnsan asla kendini kötüye hazırlayamıyor olmuyor yani ben beceremedim zaten ameliyattan sonra doktora ilk ayılma odasında ölmeyeceğim cesedim bu kadar genç olmamalı demişim gülmüşler bayaHastalıktan bana kalan kortizol tedavisi 105 kiloyla eve çıktım şu an 102 kiloyum ama ödem fazla kızlar adette olamadım ilaç verip durdurdu doktorlar ameliyattan sonra olmayayım diye çünkü ilaçlar nedeniyle kanama fazla olabilirmiş...Yani sonuç olarak süperim
Gelelim İstanbulaSize bir şekilde gideceğimi sölemiştim tabiki evde kıyametler koptuu duyanların kalbine indi annem delirdi ama benn gittim tabii Bu benim için çok önemli bir adım kızlar ölüm bana hiç bu kadar yaklaşmamıştı Rabbim bana acıdı ve ölüm var kulum dedi bence O yüzden kaybedecek vakit yok hayatta ..Bunu 24 yaşımda anladığım için rabbime şükürler olsun ...Artık çok çalışmalıyım iyi bir kul olmalıyım her anımı değerlendirmeliyim yoksa bir gün bir kan tahlili yaptırıp hayatım değişebilir yaşadığım tam olarak buydu...Vee kızlarrr artık resmen Florance Nightangale Cerrahi Yoğun Bakım hemşiresiyim hayyatta en çok isteiğim şey oldu sanırım
Gelelim üüzücü kısma ben orada lojmanda kalacağım laptopu kardeşim götürecek bende işe yeni başladığım için laptop alamam herhalde uzun bir süre yani interneete giremeyeceğim..Takımda boş yere yer kaplayıp durdu aylarca şimdi çok pişmanım gerçekten altından önemli bir hastalık çıktı ama olsun benim yerime güzel kilo veren birinin şansı olabilirdi. Şimdi SAPHIRAMDAN canım kaptanımdan beni takımdan ayırmasını istiyorum ammaa hep ziyaretçinizz olacağım güzel takımım bu birkaç ay giremmem muhtemelen laptop alıncaa yanınıza uğrarımm
Hepiniziiii çokk sevennnn salişinizzzzzzzzz
İnşallah canımtşk canım..
inşallah canım haftaya hepimizin yüzü gülerek bayrama gireriz.
Seve seve yaparım canım.Küçük bir not defteri tutuyorum,her hafta kaç kilo verdi not alıyorum herkesi,aylık olarak rapor çıkarıcamcanım ellerine sağlık
her tür çorba serbest
her tür çorba serbest
canım teşekkür ederim,ittire kaktıra bu kadar oldu :)
canım çok güzel olur böyle bir şey,sana zahmet olmayacaksa hepimiz memnun oluruz
Canım çok daha çabuk göreceksin,önemli olan 6'lara kadar gevşememek.Ben mart ayında 70.8 kilo ile bıraktım diyeti mesela,dişimi sıksam 0.9 kg verdiğim an görecektim 20 yıldır görmediğim 6'ları ama nasip olmadı,3 aya görücem ama inşallahAğzından bal damlıyor mu denir ne dnir buna bilmem.Gülüm benim kilo vermem çok yavaşladı gibi şu an gördüğüm rakamlar benim için tam bir mucize çünkü aylardır hatta neredeyse yıl olacak 76-74 arası gittim geldimçBide malum pco meselesi var.3 hafta değil 6-7-8 haftaya da razıyım şu 65 rakamını görmek için
Süppperr bir fikir ya iyi olur hatta bayramdan sonra spor listesine de başlansa iyi olur zannımca
Bana da şok diyet gibi geldi.Ama uzmanın iddiasına göre,vücutta donmuş ve yerleşmiş yağları parçaladığı içinmiş kilo veriş hızı.Hazır tatildeyken mutlaka deniycem,çünkü okullar açılınca yapamam,30 bebe canıma okur vallaBende yaparim o zaman on gun :) ama bunu yapan bayan bir ay yapmismi nasil. Dayanmis bu şok dyet klasmaninda deglmi nasil kilo almamski geri
Yok bitanem taratmıyor,tırnaklarını da kestirmiyor,bir de acayip güçlü,aşıda bile 3 veteriner zor zaptediyor.Mevsimden dediler tüy döküşü,günde 2 kez ev süpürüyoruz bazen ama aşılı oldukları için tüylerinin pek riski olmuyormuş.Kızın çok tatlı yaaaaa,anneme de gösterdim O da bayıldı.Hatta biz bakarken Romeo da bakıyordu gözünü ayırmadanNev romeocuk kendini taratiyomu ben hic tarayamiyorum ev tüy oluyo ya kac gndur sorcam bnu:d
Yok bitanem taratmıyor,tırnaklarını da kestirmiyor,bir de acayip güçlü,aşıda bile 3 veteriner zor zaptediyor.Mevsimden dediler tüy döküşü,günde 2 kez ev süpürüyoruz bazen ama aşılı oldukları için tüylerinin pek riski olmuyormuş.Kızın çok tatlı yaaaaa,anneme de gösterdim O da bayıldı.Hatta biz bakarken Romeo da bakıyordu gözünü ayırmadan
Sevgili takım arkadaşlarım,canlarım
Ben bir diyet buldum,şu anda sağlıklı olup olmadığı üzerinde araştırma yapıyorum.Paşam'ın kilo vermesi çok yaşamsal Onun için hepimiz biliyoruz,Saphira'm yavaş yavaş sıkıldı hızlanmaya ihtiyacı var,Gerbera da bizim gibi 8'leri kırmak istiyor artık.Shopolic ve İpekyol'umuzun 6'ları görmelerine 2-3 kg kaldı ve hızlı birkaç kilo Onlara çok iyi gelecek,Anane'miz hızını azaltmayacak bir yöntem arıyor,Muconex azimle diyetine sarıldı ama Onun da hıza ihtiyacı var,Senarist'imiz bebek özleminde ve kilo veriş hızı istiyor,ben derseniz enkazımdan sıyrılmak için hızlı bir kilo verişe çok ihtiyacım var.Maviyeşil,yeşilerik,Mailbeyaz,Yağmurdamlası 6'lardalar ama düşünürlerse tabi Onlar için de güzel olur.
Gelelim sadedeYakın bir arkadaşımın kaynı çok kiloluymuş.Ankara'da yurtdışında diyet eğitimi almış bir profesörün tek seansına gitme şansı bulmuş.Şans diyorum çünkü tek seansı 480 liraymış bu uzmanın.Bu uzmanın verdiği liste ile 1 ayda tam 15 kilo vermiş ve 3 aydır almamış,tabi dikkat de etmiş.Liste sağlıklı mıdır tartışılır ama nihayetinde ben yalnızca 10 gün yapmak istiyorum ve 10 günde 5 kg'ı garanti ediyormuş bu uzman.Program şöyle:
Sabah:*Aç karnına 1 tane önceden açılıp gazı gitmiş soda
*1 elma
Öğle:*Yani akşama kadar acıktıkça elma
Akşam:Izgara ya da sebze yemeği
Bu gazı alınmış sodadan günde 3 kere içilecekmiş.Zaten tokluğu veren bu gazı gitmiş sodaymış,yapan hiç acıkmadığını söylemiş.
Sonuç:Haftada 3,2 haftada 5,ayda 10 kilo.
Evet çok da sağlıklı gözükmüyor ama ben 10 günlük süre ile deniycem bayramdan sonra,çünkü okul açılınca öğrencilerim için dinç olmak zorundayım kahvaltısız bir diyet yapamam.Bu yüzden bayramdan sonra 10 gün süreyle deniycem.Sizlerle de paylaşmak istedim
Bayramdan sonraki hafta denemeyi düşünüyorum :124:çok güzel bir diyet sonuçlarını merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?