Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

buraya maydonoz olabilirmiyim??
meyvadan sonra süt veya süt ürünü tüketmek mide kazınmasını engeller o yüzden diyet listelerinin yanında süt, yoğurt veya peynir öneriyorlaar.

canım sen bugün Dukan'a mı başladın :26:

bi de yaş kaç ki acaba senin lys falan :26:
20 yasindayim canim evet bugun basladm benm 3.girisim ya sinava
buraya maydonoz olabilirmiyim??
meyvadan sonra süt veya süt ürünü tüketmek mide kazınmasını engeller o yüzden diyet listelerinin yanında süt, yoğurt veya peynir öneriyorlaar.

Canim meyve asidini tolere ediyo yogurt falan midenin kazinmasini engelliyo

Odtunun cifte diploma veren bi bolumu canim kuresel ve uluslarasi iliskiler amerikaya yolluyo iki sene. Ben aslinda baska bi yerde okuyodum ama inan orasi universte degldi yani hocalar susun diye bagriyodu kimsenin okumak gbi bi derdi yoktu ben bin piisman eve dondüm ordan kilolarida o arada aldim iste

kızlar 15 gündür eşime hediye düşünüyorum bulamadım bi türlü...
I phone alacaktım ben 1 senedir gizli saklı parasını biriktirdim ama geçen ay eşimin alacağı vardı adam vermemiş çok sıkıştı borca vermek zorunda kaldım...
şimdi tabi bütçem kısıtlandı...
araba kiralıyım dedim ama arabayı evin önüne kim getirecek... ben bilmem kullanmayı...
geçen hafta Pierre carden cüzdan beğenmiştim onu mu alsam acaba çok klasik olacak ama cüzdanı baya eskimiş...
pasta yaptırıyorum her sene kendim yapardım bu sene çok üşendim...
sonra gül yapraklarından doğum günün kutlu olsun yazıp etrafa 3 -5 mum yakmayı düşünüyorum....
gerçi eşim mumu sevmez türbe mi burası der kesin ama ben seviyorum...
var mı değişik erkekleri çok mutlu edecek hediye fikirleriniz...

anladım canım inşallah olur... hep stres zaten kiloların sebebi...

bunu uygulamam gerek...evim altıncı kat..ve 1 haftadır asnasörümüzde arıza vardı...genelde günde 2 defa inem çıkma durumum oldu ve bu bile iyi geldi sanki...bundan sonra asansör bugün yapılıyor ama ben gene de günde 5 defa inip çıkmayı düşünüyorummm...

kızlar 3 gündür sıfır kaçamk devam ediyorum ...çooook mutluyumm..siyet pskoljisine geri döndüm..kilomda az bir düşüş var bunu dün regl oldum ona bağlıyorum regl bitiminde biraz olsun düşermi sizce???

arkadaşlar soda diyetine kimler başlıyorr....günde kaç tane içmemiz gerekiyor ve sodanın gazı nasıl geçicek beni kısaca bilgilendirimisiniz:)

cüzdan güzel fikir canım..benimde eşime cüzdan alma niyetim var bu ara...hımm bi düşüneyim başka ne süprizler yapabilirsin:)

Sıkma canini canim borc harcin bitmesi daha onemli:) bencede cuzdan iyi fikir ihtyaca gore hedye almak hep mantklidir zaten yanina cuzdanla uyumlu telefon kabi kemer kartlık falanda alablirsin bence:)
Tebrik ettm canimm:) odem vardir suanda sende biraz daha incektir kilon
arkadaşlar soda diyetine kimler başlıyorr....günde kaç tane içmemiz gerekiyor ve sodanın gazı nasıl geçicek beni kısaca bilgilendirimisiniz:)
Canim sodayi aksamdan aç ben oyle yaptim 3tane demisti sanrm nev bende üc tane actim:)

sağolun arkadaşlar... ben kızımı fiziğe götürüyorum gelince görüşürüz inşallah...

ANANECİMM cnm teşekkürler...hımm akşamdan açmam mı gerekiyormuşş...ben önceden akşamdan sodam kaldımı döküyordum bilmeden ne yanlışlar yapmışımmm:))
cnm bu arada umarım gönlünden geçen bölüme yerleşirsin ben inanıyorum olucak çünkü çok azimlsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…