kızlar elmanın üzerine 1 çay bardağı süt içerseniz acıktırmaz..
ya da en azından ben acıkmıyorum...
zaten meyvelerden sonra mutlaka süt veya yoğurt yemek gerekiyormuş yoksa meyvenin diyete mi vücuda mı işte bi yerlere faydası olmuyodu...unuttum...
20 yasindayim canim evet bugun basladm benm 3.girisim ya sinavacanım sen bugün Dukan'a mı başladın :26:
bi de yaş kaç ki acaba seninlys falan :26:
buraya maydonoz olabilirmiyim??
meyvadan sonra süt veya süt ürünü tüketmek mide kazınmasını engeller o yüzden diyet listelerinin yanında süt, yoğurt veya peynir öneriyorlaar.
20 yasindayim canim evet bugun basladm benm 3.girisim ya sinava
Canim meyve asidini tolere ediyo yogurt falan midenin kazinmasini engelliyo
rabbim gönlüne göre versin canım... sen baya heyecanlısın belli..
Odtunun cifte diploma veren bi bolumu canim kuresel ve uluslarasi iliskiler amerikaya yolluyo iki sene. Ben aslinda baska bi yerde okuyodum ama inan orasi universte degldi yani hocalar susun diye bagriyodu kimsenin okumak gbi bi derdi yoktu ben bin piisman eve dondüm ordan kilolarida o arada aldim iste
Senarist bu dulan krebini krep formunda yapabliyomusun? Oyleyse tarif alcam:)
20 yasindayim canim evet bugun basladm benm 3.girisim ya sinava
Canim meyve asidini tolere ediyo yogurt falan midenin kazinmasini engelliyo
netten alıntıdır:
"Öncelikle bacakları çok iyi çalıştıran bir egzersiz olan merdiven çıkmanın, koşmaktan daha fazla performans gerektirdiğini söylemeliyiz. Hızlı biçimde merdiven çıkmak saate 1000 kalori gibi inanılmaz bir enerji harcatmaktadır. Merdiven çıkmak kaç kalori diye merak ediyorsanız kalori cetvellerine bakabilirsiniz. Orta tempoda merdiven çıkmak 1 saatte yaklaşık olarak 600 kalorilik bir yağ yakıyor. Günde 10-15 dakika tempolu bir biçimde merdiven çıkmak bile sizlere 300 kalori yağ yaktıracaktır ki bu aşağı yukarı 1 saat yürümeye eşdeğerdir. Merdiven çıkmanın yararları bakımından birkaç şey söylemek gerekirse özellikle kalça, baldır ve basen, göbek bölgelerindeki yağları eritmek, kısacası bölgesel incelme sağlamak için merdiven çıkmanın eşsiz bir egzersiz hareketini söylemek yanlış olmaz."
Fatih Ünv. kalori tüketim cetveline göre de 1 saat tempolu yürüyüş kadınlar için 280-320 kalori merdiven çıkmak ise 300-400...
Merdivenlereeeeee
kızlar 15 gündür eşime hediye düşünüyorum bulamadım bi türlü...
I phone alacaktım ben 1 senedir gizli saklı parasını biriktirdim ama geçen ay eşimin alacağı vardı adam vermemiş çok sıkıştı borca vermek zorunda kaldım...
şimdi tabi bütçem kısıtlandı...
araba kiralıyım dedim ama arabayı evin önüne kim getirecek...ben bilmem kullanmayı...
geçen hafta Pierre carden cüzdan beğenmiştim onu mu alsam acaba çok klasik olacak ama cüzdanı baya eskimiş...
pasta yaptırıyorum her sene kendim yapardım bu sene çok üşendim...
sonra gül yapraklarından doğum günün kutlu olsun yazıp etrafa 3 -5 mum yakmayı düşünüyorum....
gerçi eşim mumu sevmez türbe mi burası der kesin ama ben seviyorum...
var mı değişik erkekleri çok mutlu edecek hediye fikirleriniz...
Sıkma canini canim borc harcin bitmesi daha onemli:) bencede cuzdan iyi fikir ihtyaca gore hedye almak hep mantklidir zaten yanina cuzdanla uyumlu telefon kabi kemer kartlık falanda alablirsin bence:)kızlar 15 gündür eşime hediye düşünüyorum bulamadım bi türlü...
I phone alacaktım ben 1 senedir gizli saklı parasını biriktirdim ama geçen ay eşimin alacağı vardı adam vermemiş çok sıkıştı borca vermek zorunda kaldım...
şimdi tabi bütçem kısıtlandı...
araba kiralıyım dedim ama arabayı evin önüne kim getirecek...ben bilmem kullanmayı...
geçen hafta Pierre carden cüzdan beğenmiştim onu mu alsam acaba çok klasik olacak ama cüzdanı baya eskimiş...
pasta yaptırıyorum her sene kendim yapardım bu sene çok üşendim...
sonra gül yapraklarından doğum günün kutlu olsun yazıp etrafa 3 -5 mum yakmayı düşünüyorum....
gerçi eşim mumu sevmez türbe mi burası der kesin ama ben seviyorum...
var mı değişik erkekleri çok mutlu edecek hediye fikirleriniz...
Tebrik ettm canimm:) odem vardir suanda sende biraz daha incektir kilonkızlar 3 gündür sıfır kaçamk devam ediyorum ...çooook mutluyumm..siyet pskoljisine geri döndüm..kilomda az bir düşüş var bunu dün regl oldum ona bağlıyorum regl bitiminde biraz olsun düşermi sizce???
Canim sodayi aksamdan aç ben oyle yaptim 3tane demisti sanrm nev bende üc tane actim:)arkadaşlar soda diyetine kimler başlıyorr....günde kaç tane içmemiz gerekiyor ve sodanın gazı nasıl geçicek beni kısaca bilgilendirimisiniz:)
tabikisi krep formunda yapabiyoretarifi birazdan yazarım
ben de 4 kez girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?