Canım benim bende 6 rakamını görmeyeli 3 yıl olacak nerdeyse bi hevesleniyorum ki sormaCanım çok daha çabuk göreceksin,önemli olan 6'lara kadar gevşememek.Ben mart ayında 70.8 kilo ile bıraktım diyeti mesela,dişimi sıksam 0.9 kg verdiğim an görecektim 20 yıldır görmediğim 6'ları ama nasip olmadı,3 aya görücem ama inşallah
Canım ya bu ramazanda da yapılabilir mi acaba sanki ramazanda daha kolay yapabilirim.Başka ekstrası yok mu şu kadar hareket edeceksin gibiSevgili takım arkadaşlarım,canlarım
Ben bir diyet buldum,şu anda sağlıklı olup olmadığı üzerinde araştırma yapıyorum.Paşam'ın kilo vermesi çok yaşamsal Onun için hepimiz biliyoruz,Saphira'm yavaş yavaş sıkıldı hızlanmaya ihtiyacı var,Gerbera da bizim gibi 8'leri kırmak istiyor artık.Shopolic ve İpekyol'umuzun 6'ları görmelerine 2-3 kg kaldı ve hızlı birkaç kilo Onlara çok iyi gelecek,Anane'miz hızını azaltmayacak bir yöntem arıyor,Muconex azimle diyetine sarıldı ama Onun da hıza ihtiyacı var,Senarist'imiz bebek özleminde ve kilo veriş hızı istiyor,ben derseniz enkazımdan sıyrılmak için hızlı bir kilo verişe çok ihtiyacım var.Maviyeşil,yeşilerik,Mailbeyaz,Yağmurdamlası 6'lardalar ama düşünürlerse tabi Onlar için de güzel olur.
Gelelim sadedeYakın bir arkadaşımın kaynı çok kiloluymuş.Ankara'da yurtdışında diyet eğitimi almış bir profesörün tek seansına gitme şansı bulmuş.Şans diyorum çünkü tek seansı 480 liraymış bu uzmanın.Bu uzmanın verdiği liste ile 1 ayda tam 15 kilo vermiş ve 3 aydır almamış,tabi dikkat de etmiş.Liste sağlıklı mıdır tartışılır ama nihayetinde ben yalnızca 10 gün yapmak istiyorum ve 10 günde 5 kg'ı garanti ediyormuş bu uzman.Program şöyle:
Sabah:*Aç karnına 1 tane önceden açılıp gazı gitmiş soda
*1 elma
Öğle:*Yani akşama kadar acıktıkça elma
Akşam:Izgara ya da sebze yemeği
Bu gazı alınmış sodadan günde 3 kere içilecekmiş.Zaten tokluğu veren bu gazı gitmiş sodaymış,yapan hiç acıkmadığını söylemiş.
Sonuç:Haftada 3,2 haftada 5,ayda 10 kilo.
Evet çok da sağlıklı gözükmüyor ama ben 10 günlük süre ile deniycem bayramdan sonra,çünkü okul açılınca öğrencilerim için dinç olmak zorundayım kahvaltısız bir diyet yapamam.Bu yüzden bayramdan sonra 10 gün süreyle deniycem.Sizlerle de paylaşmak istedim
Vücut alışınca olur tatlım bize bağlı50 tane mekik cektim ama cok yoruldum yaw.. kivanc tatlitug nasi gunde 3000 mekik cekiyomus ki olcak is degil bence :/
Canım ben bunu 2003 senesinde bilinçli olmayarak yapmıştım, yüksek lisansımı yazmaya çalışıyordum kahvaltı öğle yemeği yapmaya filan vaktim olmuyordu, sodayı çok severim böylece sürekli soda içer olmuştum, yalnız aç karnına sabah hiç denemedim bilmiyorum, etrafımdakiler mideni deleceksin diyorlardı ancak 58-59 ları görmüştüm o zaman. Bence yapılabilir
Odtunun cifte diploma veren bi bolumu canim kuresel ve uluslarasi iliskiler amerikaya yolluyo iki sene. Ben aslinda baska bi yerde okuyodum ama inan orasi universte degldi yani hocalar susun diye bagriyodu kimsenin okumak gbi bi derdi yoktu ben bin piisman eve dondüm ordan kilolarida o arada aldim iste
Kaç kilo vermiştin o dönem
biraz düzelmesine sevindim canım aman maşallah diyelimselam herkese...
kızı fiziğe götürdüm ordan koştur koştur eşime cüzdan aldım... ordan koştur koştur hastaneye kızın sonuçlarını almaya...sonuç aynı değişen veya gelişen bişi yok...
ama ağlamaları bu gün kesildi... derste falan hiç ağlamamış her söylediklerini yapmış... inşallah böyle devam eder...
hastaneden sonra koştur koştur zücaciyeye gittim kahve fincanım yoktu onu aldım...
oğlum da vardı bunları yaparken ordan da parka gittim çocuklar biraz oyalandı eve döndük... ben bittim tabi yorgunluktan...
çok da acıktım iftara kadar biraz uyuyacağım...
iftarda da tavuk sote yapmayı düşünüyorum...yanında eşime fırında patates yaparım...
kızlar paşa yok mu bi kaç gündür ben mi denk gelmiyorum...
İşte nasip değilmiş mi desek.Bende başka bölüm istiyordum ama kısmet değilmiş.inşallah istediğin herşey gönlünce olur canım, ama olmuyorsa da çok fazla kafana takma mutlaka hayır vardır dee, ben ünv. hazırlanırken hukuk istiyordum, çok sevdiğim bir arkadaşımlar birlikte, aynı dersaneye gidiyorduk, neyse uzatmayayım dersanelerin yaptığı sınavlarda ya ben birinci yada arkadaşım birinci olurdu, böyle puanlarımız filan hep çok yakındı, kendisi hukuk kazandı, benim sınav bir felaket geçti son tercihlerimden tarihi kazandım, öyle bizim zamanımızda puan filan belli olmuyor rastgele 18 tercih yapıyorduk işte. Kazıkazan misaliişte ben de böylece tarih bölümüne gittim, okulu bölüm birincisi, fakülte birincisi ve üniversite ikincisi olarak bitirdim, okulda yüksek lisansa başladım, aynı zamanda da asistan oldum filan, şimdi çok mutluyum,
Geçenlerde hukuk fak. bir teklif geldi ama beni bölümden göndermediler, kader diyorum artık şu hukuka da bir türlü geçemiyorum neyse lanetim
Canım ya bu kadar şeyi yaptıktan sonra bayılabilirdim herhaldeselam herkese...
kızı fiziğe götürdüm ordan koştur koştur eşime cüzdan aldım... ordan koştur koştur hastaneye kızın sonuçlarını almaya...sonuç aynı değişen veya gelişen bişi yok...
ama ağlamaları bu gün kesildi... derste falan hiç ağlamamış her söylediklerini yapmış... inşallah böyle devam eder...
hastaneden sonra koştur koştur zücaciyeye gittim kahve fincanım yoktu onu aldım...
oğlum da vardı bunları yaparken ordan da parka gittim çocuklar biraz oyalandı eve döndük... ben bittim tabi yorgunluktan...
iftarda da tavuk sote yapmayı düşünüyorum...yanında eşime fırında patates yaparım...
afiyet olsunkızlarrr....nerlerdesiniz...toplaşalım hadi..akşam yemeği yemiycem bugün..sanırım sadece köy domatesinden salata yapıcam kendime
ya annem bu şok diyetleri yaptırmıyor bana en azından motive olur bana
amaaaa ........... bu diyete yapmanın yolunu buldumameliyat yerim hafiften sızlamaya başladı ya yorgunluktan yada üşüttüm veyada bişey yedim o dokundu... dedim şimdi perhiz yapcam .. bişey yeyip içmicem yağlı falan dokunuyor en azından 1 hafta veya 10 gün kadar yapsam süper olacak..
kahvaltı ve kuşluk yok
öğlen:
1 yumurta
1 dilim kepek
1 tatlı kaşığı labne
2 zeytin
domates
çay
ara:
3 kaşık light müsli+½ bardak süt
Işi ne canim kaslarinlla para kazansan sende cekerdin:d
Bayanlar bana gun gun kac kalorilik spor yaptiniz mesaj atiyosunuz bende haftalik en cok ve en azi secym motivasyon olsun kizlar haftasonunuda sayalim hangi gun yaparsaniz artik bayram btnce baslayalim :)
haftasonu niye sayım yapılmıyor sürekli gezi tatil günleri bitti sayılır birde hafta sonu cozutma günü ilan ediyoruz sanki şu hafta sonu kaçamakları olmasa belkide istediğimiz kilolara daha çabuk ulaşacağız yada haftada 1 değil 1.5 kilo vereceğizhafta sonu mesaj sayısında 5 kuralı olmasada yine herkes uğrasın paylaşım olsun
Cok fena bi yagmur var burda kizlar Allah durumu olmayanlara yardimci olsun yabu havalar bana hep ugursuz gelir dye onanmsmdr hep oyle olmustu yarin yada cumada tercih aciklancak agladm resmen snir bozukluguyla
hatta adını da karadukan koymuştum..
Ben diyet uzmanı değilim, belki buradaki en az bilgili kişilerden biriyim ama az çok kilomu takip etmeye başladığımdan beri farkına varıyorum, bana neyin kilo aldırdığını ve nasıl ne yaparak kilo verebildiğimi... Ben şimdilik günlük olarak kilomu not ediyorum bir kenara bu bana nerde kaçamak yaptığımı nerde kilo verdiğimi gösteriyor. Mesela cuma akşamı 64,6 gibi sayıları görmüşken haftasonu rehaveti ile önce 65 sonra da 65,9lu rakamlara çıktım yine. O yüzden bu akşam kaçamak yapma hakkım yok, kendime ceza olarak da 3 mil leslie veriyorum
Buna neyin sebep olduğunu da çok iyi biliyorum, beni kıymalı pideler yaktı
bayramda yemiyim ya biri bana durup durup sisko desin:s
Yagmurcum valizleri toplayamadın mı daha nerelerdesinnnn?
netten alıntıdır:
"Öncelikle bacakları çok iyi çalıştıran bir egzersiz olan merdiven çıkmanın, koşmaktan daha fazla performans gerektirdiğini söylemeliyiz. Hızlı biçimde merdiven çıkmak saate 1000 kalori gibi inanılmaz bir enerji harcatmaktadır....
Merdivenlereeeeee
sahurda yemedım ama ıftarda da tatlıyı çok kaçırdımhemde fıstıklı baklava
lutfen hepınız bana bagırın da bı daaa yapmıim
vay massallahhhkızlar 3 gündür sıfır kaçamk devam ediyorum ...çooook mutluyumm..siyet pskoljisine geri döndüm..kilomda az bir düşüş var bunu dün regl oldum ona bağlıyorum regl bitiminde biraz olsun düşermi sizce???
Dukan Krebi
1,5 kaşık (veya bir tepeleme kaşık) Yulaf Kepeğini 1 çay bardağını iki parmak kadar dolduracak şekilde su veya süt ile ıslıyorum.. 1 dk kadar bekledikten sonra 1 yumurta ile çırpılıyor.. azıcık peçete ile sıvazladığın teflon tavayı ısıtıyorsun sonra karışımı yaydırıyorsun altını üstünü pişiriyorsun..
yalnız ben yarım çay kaşığı karbonat katıyorum kabarıyor çok güzel
bi de karbonatlı olanın sadece altını pişirdikten sonra içine ıspanak ve peynir koyup ikiye katlıyorum börek gibi oluyo süper :) semiz otu ilede çok güzel oluyo
Haklısın ama bizde de öyle yemekler yapılır ki gelde yeme yani.Birde bir daha uzun zaman yiyemeceğini bilince insan daha bi iştahı kabarıyor
inşallah istediğin herşey gönlünce olur canım, ama olmuyorsa da çok fazla kafana takma mutlaka hayır vardır dee, ben ünv. hazırlanırken hukuk istiyordum, çok sevdiğim bir arkadaşımlar birlikte, aynı dersaneye gidiyorduk, neyse uzatmayayım dersanelerin yaptığı sınavlarda ya ben birinci yada arkadaşım birinci olurdu, böyle puanlarımız filan hep çok yakındı, kendisi hukuk kazandı, benim sınav bir felaket geçti son tercihlerimden tarihi kazandım, öyle bizim zamanımızda puan filan belli olmuyor rastgele 18 tercih yapıyorduk işte. Kazıkazan misaliişte ben de böylece tarih bölümüne gittim, okulu bölüm birincisi, fakülte birincisi ve üniversite ikincisi olarak bitirdim, okulda yüksek lisansa başladım, aynı zamanda da asistan oldum filan, şimdi çok mutluyum,
Geçenlerde hukuk fak. bir teklif geldi ama beni bölümden göndermediler, kader diyorum artık şu hukuka da bir türlü geçemiyorum neyse lanetim
selam herkese...
çok acıkmıştım kızlar,yemeğe resmen saldırdımreglim yaklaştı ondan mı acaba içime kurt kaçmış gibi acıkmalarım acıkırsam 1 ad. şeftali yemeği düşünüyorum
Bu haftasonuna bi cozum bulmamz lazm kizlar ustteki mesaji gorunce tamam arrtik dedim ya napsak haftasonunu kacamaksiz hale getrmek icin
ceza sistemi olabilir.
haftasonu kacamak yapan 300 mekik ceksin/1 saat kossun/1 saat yuzsun/1 hafta boyunca kacamak yapma hakki olmasin ne bileyim boyle bisiler olabilir
ama bizim emrhametli kaptanimiz ne der bilemiyorum, simdi onumuz de bayram, ama yine de benim yaptgmi kesinlikle yapmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?