Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Herkese merhabalar,

Ben bu gün klasik türk hatunu misali ev işlerine daldım, keşke dalmasaydım saat kaç oldu ortalık toplanacağı yerde dağılıyor, neyse başladık bi kere bitiricez inşallah hem spor yerine geçer belki

Sonra da okula giderim biraz bakiyim benim bütünlemeye kalan kopiller ne yapmışlar diye, notları teslim ederim, oyyyoyyyy çok işim varmış benim ya akşama geç vakitte olsa gelirim yine, akşama iftarda anacığıma gidiyim özledim kendisini

Canım benim bende 6 rakamını görmeyeli 3 yıl olacak nerdeyse bi hevesleniyorum ki sorma
Canım ya bu ramazanda da yapılabilir mi acaba sanki ramazanda daha kolay yapabilirim.Başka ekstrası yok mu şu kadar hareket edeceksin gibi
50 tane mekik cektim ama cok yoruldum yaw.. kivanc tatlitug nasi gunde 3000 mekik cekiyomus ki olcak is degil bence :/
Vücut alışınca olur tatlım bize bağlı

Kaç kilo vermiştin o dönem

inşallah istediğin herşey gönlünce olur canım, ama olmuyorsa da çok fazla kafana takma mutlaka hayır vardır dee, ben ünv. hazırlanırken hukuk istiyordum, çok sevdiğim bir arkadaşımlar birlikte, aynı dersaneye gidiyorduk, neyse uzatmayayım dersanelerin yaptığı sınavlarda ya ben birinci yada arkadaşım birinci olurdu, böyle puanlarımız filan hep çok yakındı, kendisi hukuk kazandı, benim sınav bir felaket geçti son tercihlerimden tarihi kazandım, öyle bizim zamanımızda puan filan belli olmuyor rastgele 18 tercih yapıyorduk işte. Kazıkazan misali işte ben de böylece tarih bölümüne gittim, okulu bölüm birincisi, fakülte birincisi ve üniversite ikincisi olarak bitirdim, okulda yüksek lisansa başladım, aynı zamanda da asistan oldum filan, şimdi çok mutluyum,

Geçenlerde hukuk fak. bir teklif geldi ama beni bölümden göndermediler, kader diyorum artık şu hukuka da bir türlü geçemiyorum neyse lanetim

Dünkü iftar ve sahur menümü yazıyim unutmadan,

1 kepçe tarhana çorbası
2-3 kaşık et sote
3-4 kalem fırında patates
1 bardak ayran
Bol bool suuu

Sonra 1 yeşil elma yedim

Sahur
1 dilim ekmek
3-4 kaşık et sote
bolca suu

yemediklerim, makarna, pide, dürüm çiğköfte, karpuz, şeftali, dondurmaaaa

kahvaltı ve kuşluk yok

öğlen:

1 yumurta
1 dilim kepek
1 tatlı kaşığı labne
2 zeytin
domates
çay

ara:
3 kaşık light müsli+½ bardak süt

selam herkese...
kızı fiziğe götürdüm ordan koştur koştur eşime cüzdan aldım... ordan koştur koştur hastaneye kızın sonuçlarını almaya...sonuç aynı değişen veya gelişen bişi yok...
ama ağlamaları bu gün kesildi... derste falan hiç ağlamamış her söylediklerini yapmış... inşallah böyle devam eder...
hastaneden sonra koştur koştur zücaciyeye gittim kahve fincanım yoktu onu aldım...
oğlum da vardı bunları yaparken ordan da parka gittim çocuklar biraz oyalandı eve döndük... ben bittim tabi yorgunluktan...
çok da acıktım iftara kadar biraz uyuyacağım...
iftarda da tavuk sote yapmayı düşünüyorum...yanında eşime fırında patates yaparım...

biraz düzelmesine sevindim canım aman maşallah diyelim
dinlen tabi canın çıkmıştır bu sıcakta
kızlar paşa yok mu bi kaç gündür ben mi denk gelmiyorum...

daha önce yazdım ama tikatinden kaçmış olacak,pc si bozulmuş o yüzden giremiyormuş.bana da bir arkadaşı haber verdi.yalnız ne zaman gelecek onu yazmamış :44:

kızlarrr....nerlerdesiniz...toplaşalım hadi..akşam yemeği yemiycem bugün..sanırım sadece köy domatesinden salata yapıcam kendime

ya annem bu şok diyetleri yaptırmıyor bana en azından motive olur bana
amaaaa ........... bu diyete yapmanın yolunu buldum ameliyat yerim hafiften sızlamaya başladı ya yorgunluktan yada üşüttüm veyada bişey yedim o dokundu... dedim şimdi perhiz yapcam .. bişey yeyip içmicem yağlı falan dokunuyor en azından 1 hafta veya 10 gün kadar yapsam süper olacak..

Son düzenleme:
bugün annemle doktora gittik ben önce girdim annem evdeydi ben numara almaya gitmiştim dedim ben adet olmadım 25inde olcaktım yine gelmezdim ama dedim ev taşıcaz o zamana kalmasın dedim tarlusal tablet verdi umarım işe yarar.. bide dediki bana tamam ilaç zararlı ne kadar olsa ama böyle beklemekte ilaç içmemekten daha zararlı dedi hani bekleme böyle dedi.. bende bidaha tarihine 5 gün falan kala civanperçemi içcem

İşte nasip değilmiş mi desek.Bende başka bölüm istiyordum ama kısmet değilmiş.
Canım ya bu kadar şeyi yaptıktan sonra bayılabilirdim herhalde
kızlarrr....nerlerdesiniz...toplaşalım hadi..akşam yemeği yemiycem bugün..sanırım sadece köy domatesinden salata yapıcam kendime
afiyet olsun

iyi bakalım ben nasıl başlayacam

kahvaltı ve kuşluk yok

öğlen:

1 yumurta
1 dilim kepek
1 tatlı kaşığı labne
2 zeytin
domates
çay

ara:
3 kaşık light müsli+½ bardak süt

akşam: 18.15 civarı

1 çay kaşığı tereyağıyla sahanda 1 yumurta
1 z.yağlı biber dolma+2 ad. dolmanın sadece biberi,kızım içini yiyip biberini bırakıyor da
1.5 dilim kepek ekmeği
1 kase yoğurt

çok acıkmıştım kızlar,yemeğe resmen saldırdım reglim yaklaştı ondan mı acaba içime kurt kaçmış gibi acıkmalarım acıkırsam 1 ad. şeftali yemeği düşünüyorum

suyum 1.5 lt oldu

Işi ne canim kaslarinlla para kazansan sende cekerdin:d

Bayanlar bana gun gun kac kalorilik spor yaptiniz mesaj atiyosunuz bende haftalik en cok ve en azi secym motivasyon olsun kizlar haftasonunuda sayalim hangi gun yaparsaniz artik bayram btnce baslayalim :)

eyvallah canim yazariz insss

cok dogru diyosun canim ya, haftasonu takimda sayim yok diye midir bilinmez diyet de yalan oluyor kendi adima

Cok fena bi yagmur var burda kizlar Allah durumu olmayanlara yardimci olsun ya bu havalar bana hep ugursuz gelir dye onanmsmdr hep oyle olmustu yarin yada cumada tercih aciklancak agladm resmen snir bozukluguyla

hayirlisi olsun canim, insss istedgn yer olur :)

hatta adını da karadukan koymuştum..

karadukan ha cok sirin bak bunu yapabilirim sanirim :44:

evet sanirim kendimizi kesfetmekle basliyor bu is, neyin kilo aldirdigini neyin yavslattgni fark edince ins iradelerimize de hakim olup basaricass inss

bayramda yemiyim ya biri bana durup durup sisko desin:s

hmm buzdolabinin ustune eski resimlerinden birni yapistirabilirsin, ya da sisko yazan bi kagit

Yagmurcum valizleri toplayamadın mı daha nerelerdesinnnn?

topladim topladim cok sukur, her seyimiz hazir ins 2 gun kaldi geliyoruuuuuzzz

hmm bak bu cok dogru, ben bazen kampuste yuruyus yapiyorum ya, 1 saat yuruyup geliyorum, sonra en son laba cikarken 3 kat merdiven cikiyorum, ama yuksek tavanlar, 5-6 kat kadar merdiven eder, o kadar cok yoruluyorum ki... yuruyunce oyle yorulmuyorum yani :26:

sahurda yemedım ama ıftarda da tatlıyı çok kaçırdım hemde fıstıklı baklava
lutfen hepınız bana bagırın da bı daaa yapmıim

uff ben de yaa.. ben bi de sahurda da yiyorum yani dusun

vay massallahhh bize de bulastir canim bu iradenden inss... regl bitince sislik gidiyor ve biraz dusus oluyor inss.

hmm simdi dukan yapmak icin yulaf kepegi mi alicam, :26: keten tohumu aldim, kaya tuzu alicam dedgmde artik esim sinirlenmeye baslamisti.
bi bakayim nerde satiliyomus :44:

Haklısın ama bizde de öyle yemekler yapılır ki gelde yeme yani.Birde bir daha uzun zaman yiyemeceğini bilince insan daha bi iştahı kabarıyor

evet canim bu psikolojiyi cok iyi biliyorum, gecen sen tr ye gittigimizde, restorana gittik, normal yemek tavuk et bi seyler aldik, ben bi de lahmacun istedim dedim onu bi da yiyemem,
oyle oyle kilo aliyor insan malesef

masallah canim, demek ki tarihci olman gerekiyomus :26: nasib olmayinca olmuyor iste.. ama mutlu olduktan sonra gerisi hic onemli degil

cok yorulmussun canim yaa... dinlen bakalim, ins kizin da cok cok iyi olucak

çok acıkmıştım kızlar,yemeğe resmen saldırdım reglim yaklaştı ondan mı acaba içime kurt kaçmış gibi acıkmalarım acıkırsam 1 ad. şeftali yemeği düşünüyorum

esim de aynen boyle diyor, icine bi canavar girmis gibi oluyorsun diyor.. ins cok az hasarla atlatirsin regl donemini canimm

Son düzenleme:
evet kizlar cumartesi pazar menulerimi yaziyorum, gozleriniz birazdan boyle olucak..
ben de guard imi alayim, domates filan atarsaniz diye :83:

cumartesi

sahur
1 cay bard ceviz
1 kk peynir
domates salatalik
sucuklu yumurta
cay ve soda

iftar (iftardan once 62 geldim)
1 tabak tavuk sote
1 salatalik, peynir
2 dolu kask yogurt
3 cb ceviz
2.5 sise soda

pazar sahur
1 soda
patatesli yumurta
peynir
domates salatalik
cay su

pazar iftar (iftardan once 61.5 geldim)
1 kase sehriye corbasi
2 parca kuzu kaburga eti
2 kasik tavuk sote
yogurt, salatalik, domates,
2 dlm patatesli kasarli borek
1 muhallebili kurabiye
1 kucuk kase muhallebi
2 kasik ceviz
1.5 sise soda, su, cay.

masadan kalktgmda karnim o kadar cok agriyordu ki
cok cok cok fazla yedim midem isyan etti resmen,
wc ye cikinca biraz rahatladim ama cok feciydi ya bi da asla bu kadar cok yememeliyim.

pazartesi sahur
1 avuc badem/ceviz
1.5 yumurta ile omlet
salatalik peynir

esim sahurda dedi ki cok yeme dun zaten cok yedin..
ben birazcik uzuldum ama adam hakli.. neyse 1 dlm borek koymustu esim onume onu yemedim.

boyle sacmasapan bi haftasonu oldu..
cumartesi ogleden snra 5 ten 8:30 a iftara kadar temizlik yaptim, baya bi yoruldum..
pazar da yattgm yerde callanetics karin egzersizlerini yaptim, biraz da leslie hareketleri. toplam 10 dakika filandir
bakalim bugun iftardan once kac gelicem

haa sunu da yazayim unutmadan, bi suru soda ictim fark etmissinizdir,
bendeki ilk etkisi bol bol lavaboya gitmem oldu gece bile 2 defa uykumdan uyandim ki normalde hiiic kalkmam,
sanirim su kaybi yaptiriyor soda..

Son düzenleme:
Bu haftasonuna bi cozum bulmamz lazm kizlar ustteki mesaji gorunce tamam arrtik dedim ya napsak haftasonunu kacamaksiz hale getrmek icin

Bizim kizlar nerdee:) ben sabah ve oglen yumurta yedim light kasarli yaptim oglenkine yulaf kepegi koydum pek bi guzel oldu:d aksamda cok az yagli sote yaptim tavuk onu yeedim kola bitmis pek bi kuruydu ya ama guzeldi genede 72olana kadar atak yapcam canlarim

Bu haftasonuna bi cozum bulmamz lazm kizlar ustteki mesaji gorunce tamam arrtik dedim ya napsak haftasonunu kacamaksiz hale getrmek icin

ceza sistemi olabilir.
haftasonu kacamak yapan 300 mekik ceksin/1 saat kossun/1 saat yuzsun/1 hafta boyunca kacamak yapma hakki olmasin ne bileyim boyle bisiler olabilir
ama bizim merhametli kaptanimiz ne der bilemiyorum, simdi onumuz de bayram, herkese uymayabilir, ama yine de benim yaptgmi kesinlikle yapmayin

Son düzenleme:

Ben yazmadm dovmeyin beni diye ama irmik helvasi yedim yarim tencere iki cikolata yedim cevzli corektende 20tane yemsmdir git gel mahvettim anlicagn dukanla bi bayramda kacamak yaparim sanrm ama evet ceza olsun ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…