Işi ne canim kaslarinlla para kazansan sende cekerdin:d
Bayanlar bana gun gun kac kalorilik spor yaptiniz mesaj atiyosunuz bende haftalik en cok ve en azi secym motivasyon olsun kizlar haftasonunuda sayalim hangi gun yaparsaniz artik bayram btnce baslayalim :)
eyvallah canim yazariz insss
haftasonu niye sayım yapılmıyor sürekli gezi tatil günleri bitti sayılır birde hafta sonu cozutma günü ilan ediyoruz sanki şu hafta sonu kaçamakları olmasa belkide istediğimiz kilolara daha çabuk ulaşacağız yada haftada 1 değil 1.5 kilo vereceğiz
hafta sonu mesaj sayısında 5 kuralı olmasada yine herkes uğrasın paylaşım olsun
cok dogru diyosun canim ya, haftasonu takimda sayim yok diye midir bilinmez diyet de yalan oluyor kendi adima
Cok fena bi yagmur var burda kizlar Allah durumu olmayanlara yardimci olsun ya
bu havalar bana hep ugursuz gelir dye onanmsmdr hep oyle olmustu yarin yada cumada tercih aciklancak agladm resmen snir bozukluguyla
hayirlisi olsun canim, insss istedgn yer olur :)
hatta adını da karadukan koymuştum..
karadukan ha cok sirin
bak bunu yapabilirim sanirim :44:
Ben diyet uzmanı değilim, belki buradaki en az bilgili kişilerden biriyim ama az çok kilomu takip etmeye başladığımdan beri farkına varıyorum, bana neyin kilo aldırdığını ve nasıl ne yaparak kilo verebildiğimi... Ben şimdilik günlük olarak kilomu not ediyorum bir kenara bu bana nerde kaçamak yaptığımı nerde kilo verdiğimi gösteriyor. Mesela cuma akşamı 64,6 gibi sayıları görmüşken haftasonu rehaveti ile önce 65 sonra da 65,9lu rakamlara çıktım yine. O yüzden bu akşam kaçamak yapma hakkım yok, kendime ceza olarak da 3 mil leslie veriyorum
Buna neyin sebep olduğunu da çok iyi biliyorum, beni kıymalı pideler yaktı
evet sanirim kendimizi kesfetmekle basliyor bu is, neyin kilo aldirdigini neyin yavslattgni fark edince ins iradelerimize de hakim olup basaricass inss
bayramda yemiyim ya biri bana durup durup sisko desin:s
hmm buzdolabinin ustune eski resimlerinden birni yapistirabilirsin, ya da sisko yazan bi kagit
Yagmurcum valizleri toplayamadın mı daha nerelerdesinnnn?
topladim topladim cok sukur, her seyimiz hazir
ins 2 gun kaldi geliyoruuuuuzzz
netten alıntıdır:
"Öncelikle bacakları çok iyi çalıştıran bir egzersiz olan merdiven çıkmanın, koşmaktan daha fazla performans gerektirdiğini söylemeliyiz. Hızlı biçimde merdiven çıkmak saate 1000 kalori gibi inanılmaz bir enerji harcatmaktadır....
Merdivenlereeeeee
hmm bak bu cok dogru, ben bazen kampuste yuruyus yapiyorum ya, 1 saat yuruyup geliyorum, sonra en son laba cikarken 3 kat merdiven cikiyorum, ama yuksek tavanlar, 5-6 kat kadar merdiven eder, o kadar cok yoruluyorum ki... yuruyunce oyle yorulmuyorum yani :26:
sahurda yemedım ama ıftarda da tatlıyı çok kaçırdım
hemde fıstıklı baklava
lutfen hepınız bana bagırın da bı daaa yapmıim
uff ben de yaa..
ben bi de sahurda da yiyorum yani dusun
kızlar 3 gündür sıfır kaçamk devam ediyorum ...çooook mutluyumm..siyet pskoljisine geri döndüm..kilomda az bir düşüş var bunu dün regl oldum ona bağlıyorum regl bitiminde biraz olsun düşermi sizce???
vay massallahhh
bize de bulastir canim bu iradenden inss... regl bitince sislik gidiyor ve biraz dusus oluyor inss.
Dukan Krebi
1,5 kaşık (veya bir tepeleme kaşık) Yulaf Kepeğini 1 çay bardağını iki parmak kadar dolduracak şekilde su veya süt ile ıslıyorum.. 1 dk kadar bekledikten sonra 1 yumurta ile çırpılıyor.. azıcık peçete ile sıvazladığın teflon tavayı ısıtıyorsun sonra karışımı yaydırıyorsun altını üstünü pişiriyorsun..
yalnız ben yarım çay kaşığı karbonat katıyorum kabarıyor çok güzel
bi de karbonatlı olanın sadece altını pişirdikten sonra içine ıspanak ve peynir koyup ikiye katlıyorum börek gibi oluyo süper :) semiz otu ilede çok güzel oluyo
hmm simdi dukan yapmak icin yulaf kepegi mi alicam, :26: keten tohumu aldim, kaya tuzu alicam dedgmde artik esim sinirlenmeye baslamisti.
bi bakayim nerde satiliyomus :44:
Haklısın ama bizde de öyle yemekler yapılır ki gelde yeme yani.Birde bir daha uzun zaman yiyemeceğini bilince insan daha bi iştahı kabarıyor
evet canim bu psikolojiyi cok iyi biliyorum, gecen sen tr ye gittigimizde, restorana gittik, normal yemek tavuk et bi seyler aldik, ben bi de lahmacun istedim dedim onu bi da yiyemem,
oyle oyle kilo aliyor insan malesef
inşallah istediğin herşey gönlünce olur canım, ama olmuyorsa da çok fazla kafana takma mutlaka hayır vardır dee, ben ünv. hazırlanırken hukuk istiyordum, çok sevdiğim bir arkadaşımlar birlikte, aynı dersaneye gidiyorduk, neyse uzatmayayım dersanelerin yaptığı sınavlarda ya ben birinci yada arkadaşım birinci olurdu, böyle puanlarımız filan hep çok yakındı, kendisi hukuk kazandı, benim sınav bir felaket geçti son tercihlerimden tarihi kazandım, öyle bizim zamanımızda puan filan belli olmuyor rastgele 18 tercih yapıyorduk işte. Kazıkazan misali
işte ben de böylece tarih bölümüne gittim, okulu bölüm birincisi, fakülte birincisi ve üniversite ikincisi olarak bitirdim, okulda yüksek lisansa başladım, aynı zamanda da asistan oldum filan, şimdi çok mutluyum,
Geçenlerde hukuk fak. bir teklif geldi ama beni bölümden göndermediler, kader diyorum artık şu hukuka da bir türlü geçemiyorum neyse lanetim
masallah canim, demek ki tarihci olman gerekiyomus :26: nasib olmayinca olmuyor iste.. ama mutlu olduktan sonra gerisi hic onemli degil
selam herkese...
kızı fiziğe götürdüm ordan koştur koştur eşime cüzdan aldım... ordan koştur koştur hastaneye kızın sonuçlarını almaya...sonuç aynı değişen veya gelişen bişi yok...
ama ağlamaları bu gün kesildi... derste falan hiç ağlamamış her söylediklerini yapmış... inşallah böyle devam eder...
hastaneden sonra koştur koştur zücaciyeye gittim kahve fincanım yoktu onu aldım...
oğlum da vardı bunları yaparken ordan da parka gittim çocuklar biraz oyalandı eve döndük... ben bittim tabi yorgunluktan...
çok da acıktım iftara kadar biraz uyuyacağım...
iftarda da tavuk sote yapmayı düşünüyorum...yanında eşime fırında patates yaparım...
cok yorulmussun canim yaa... dinlen bakalim, ins kizin da cok cok iyi olucak
çok acıkmıştım kızlar,yemeğe resmen saldırdım
reglim yaklaştı ondan mı acaba içime kurt kaçmış gibi acıkmalarım
acıkırsam 1 ad. şeftali yemeği düşünüyorum
esim de aynen boyle diyor, icine bi canavar girmis gibi oluyorsun diyor..
ins cok az hasarla atlatirsin regl donemini canimm