- 24 Temmuz 2011
- 3.023
- 1.166
- 198
Bizim kizlar nerdee:) ben sabah ve oglen yumurta yedim light kasarli yaptim oglenkine yulaf kepegi koydum pek bi guzel oldu:d aksamda cok az yagli sote yaptim tavuk onu yeedim kola bitmis pek bi kuruydu ya ama guzeldi genede 72olana kadar atak yapcam canlarim
Ben yazmadm dovmeyin beni diye ama irmik helvasi yedim yarim tencere iki cikolata yedim cevzli corektende 20tane yemsmdir git gel mahvettim anlicagndukanla bi bayramda kacamak yaparim sanrm ama evet ceza olsun ya
ya bana da ogret su dukan atagi madem, dur ben bi okuyayim su dukan topigini, hep onunden geciyorum ama hic girmeye cesaret edemiyorum..
ovv seninki de benimki gibiymissceza isteyenlere cezali olsun madem, simdi herkese zorunlu dersek kacar belki insanlar
canım niye bu kadar üzüldünkü haftada 1 ödül vermiş kabul et kendini.pazar sahurda patatesli yumurtan var o da herhalde 1 kg patates değildir,ne kadar düşmüştür ki tabağına,o yüzden onu saymıyorum.İftarın tam iftar olmuş yalnız hee Allah ne verdiyse yemişsinevet kizlar cumartesi pazar menulerimi yaziyorum, gozleriniz birazdanboyle olucak..
ben de guard imi alayim, domates filan atarsaniz diye :83:
cumartesi
sahur
1 cay bard ceviz
1 kk peynir
domates salatalik
sucuklu yumurta
cay ve soda
iftar (iftardan once 62 geldim)
1 tabak tavuk sote
1 salatalik, peynir
2 dolu kask yogurt
3 cb ceviz
2.5 sise soda
pazar sahur
1 soda
patatesli yumurta
peynir
domates salatalik
cay su
pazar iftar (iftardan once 61.5 geldim)
1 kase sehriye corbasi
2 parca kuzu kaburga eti
2 kasik tavuk sote
yogurt, salatalik, domates,
2 dlm patatesli kasarli borek
1 muhallebili kurabiye
1 kucuk kase muhallebi
2 kasik ceviz
1.5 sise soda, su, cay.
masadan kalktgmda karnim o kadar cok agriyordu ki
cok cok cok fazla yedim midem isyan etti resmen,
wc ye cikinca biraz rahatladim ama cok feciydi ya bi da asla bu kadar cok yememeliyim.
pazartesi sahur
1 avuc badem/ceviz
1.5 yumurta ile omlet
salatalik peynir
esim sahurda dedi ki cok yeme dun zaten cok yedin..
ben birazcik uzuldum ama adam hakli.. neyse 1 dlm borek koymustu esim onume onu yemedim.
boyle sacmasapan bi haftasonu oldu..
cumartesi ogleden snra 5 ten 8:30 a iftara kadar temizlik yaptim, baya bi yoruldum..
pazar da yattgm yerde callanetics karin egzersizlerini yaptim, biraz da leslie hareketleri. toplam 10 dakika filandir
bakalim bugun iftardan once kac gelicem
haa sunu da yazayim unutmadan, bi suru soda ictim fark etmissinizdir,
bendeki ilk etkisi bol bol lavaboya gitmem oldu gece bile 2 defa uykumdan uyandim ki normalde hiiic kalkmam,
sanirim su kaybi yaptiriyor soda..
aslında bazı takımlarda öyle kurallar var.net olarak incelemedim ama şöyle göz ucuyla gördüğüm kadarıyla kaçamaklarda ceza alıyorlar,kilo aldıklarında ceza alıyorlar..tabi bu ne kadar doğru orası tartışılırceza sistemi olabilir.
haftasonu kacamak yapan 300 mekik ceksin/1 saat kossun/1 saat yuzsun/1 hafta boyunca kacamak yapma hakki olmasin ne bileyim boyle bisiler olabilir
ama bizim merhametli kaptanimiz ne der bilemiyorum, simdi onumuz de bayram, herkese uymayabilir, ama yine de benim yaptgmi kesinlikle yapmayin
hopppaaaa halaya gel halayaBen yazmadm dovmeyin beni diye ama irmik helvasi yedim yarim tencere iki cikolata yedim cevzli corektende 20tane yemsmdir git gel mahvettim anlicagndukanla bi bayramda kacamak yaparim sanrm ama evet ceza olsun ya
canım niye bu kadar üzüldünkü haftada 1 ödül vermiş kabul et kendini.pazar sahurda patatesli yumurtan var o da herhalde 1 kg patates değildir,ne kadar düşmüştür ki tabağına,o yüzden onu saymıyorum.İftarın tam iftar olmuş yalnız hee Allah ne verdiyse yemişsinneyse yemişsin artık üzülme afiyet olsun.Toparlarsın sen soda acıktırmadı mı?
aslında bazı takımlarda öyle kurallar var.net olarak incelemedim ama şöyle göz ucuyla gördüğüm kadarıyla kaçamaklarda ceza alıyorlar,kilo aldıklarında ceza alıyorlar..tabi bu ne kadar doğru orası tartışılır
hopppaaaa halaya gel halayacanım ne yaptın sen? sanırım kendini kaybettiğin anlardan biriydi.benim de oluyor öyle yediğim şeyi yutma hızı,görmeme engel oluyor,o yüzden ne olduğunu anlamıyorum bile.Seninkilerde 1 çırpıda zıvanadan çıkarak yenmiş sanırım. sen de üzülme canım yapacak bir şey,gittiiii afiyet olsun
sabah tartıldım dayanamadım 88.5 çıktım
sabah minik bi tost yaptım salça yağsız peynir domates bol karabiber
öğlen minik dilimli 3 dilim tuzlu kek
akşam 1 karnıyarık yarım dilim ekmek
vee dondurma
sabah tartıldım dayanamadım 88.5 çıktım
sabah minik bi tost yaptım salça yağsız peynir domates bol karabiber
öğlen minik dilimli 3 dilim tuzlu kek
akşam 1 karnıyarık yarım dilim ekmek
vee dondurma
canım niye bu kadar üzüldünkü haftada 1 ödül vermiş kabul et kendini.pazar sahurda patatesli yumurtan var o da herhalde 1 kg patates değildir,ne kadar düşmüştür ki tabağına,o yüzden onu saymıyorum.İftarın tam iftar olmuş yalnız hee Allah ne verdiyse yemişsinneyse yemişsin artık üzülme afiyet olsun.Toparlarsın sen soda acıktırmadı mı?
aslında bazı takımlarda öyle kurallar var.net olarak incelemedim ama şöyle göz ucuyla gördüğüm kadarıyla kaçamaklarda ceza alıyorlar,kilo aldıklarında ceza alıyorlar..tabi bu ne kadar doğru orası tartışılır
Canım sodayı bardağa döküp,gazı gidince aç karnına ve sonra gün içinde 3 kere içiyoruz aynı şekilde unutmaBendde soda acym simdi aynen tavuk soda yapcam dukana basliyorum ben bayramdada devam ettrcem tatli yersem yerim okadar et zaten bayramda hep yenlcek bisey ya bozmadan devam ettirirm atak uzun surcek sadece:)
Gerçekten her diyet herkeste aynı etkiyi vermiyor,vücudunu dinleyerek diyetini oluşturman çok mantıklı canımBen diyet uzmanı değilim, belki buradaki en az bilgili kişilerden biriyim ama az çok kilomu takip etmeye başladığımdan beri farkına varıyorum, bana neyin kilo aldırdığını ve nasıl ne yaparak kilo verebildiğimi... Ben şimdilik günlük olarak kilomu not ediyorum bir kenara bu bana nerde kaçamak yaptığımı nerde kilo verdiğimi gösteriyor. Mesela cuma akşamı 64,6 gibi sayıları görmüşken haftasonu rehaveti ile önce 65 sonra da 65,9lu rakamlara çıktım yine. O yüzden bu akşam kaçamak yapma hakkım yok, kendime ceza olarak da 3 mil leslie veriyorum
Tavuk-soda sıkı kilo attırır eminimhımm bak tavuk soda dersen aklıma yatar işte,yoksa mümkün dayanamam ben elmayla,heleki 10 gün :18:
Canım maşallah,20 yaşına göre ne kadar olgun ve aklı başında bir genç kızsın20 yasindayim canim evet bugun basladm benm 3.girisim ya sinava
Günde 3 soda,bardağa konulmuş ve gazları gittikten sonra canım,biri aç karnınaarkadaşlar soda diyetine kimler başlıyorr....günde kaç tane içmemiz gerekiyor ve sodanın gazı nasıl geçicek beni kısaca bilgilendirimisiniz:)
Canım aslında tabi ramazanda da olur da,ben sporla da desteklemek istediğim için ramazan sonrasını tercih ettim,ramazanda spor yapamıyorum ne yazık ki....Canım ya bu ramazanda da yapılabilir mi acaba sanki ramazanda daha kolay yapabilirim.Başka ekstrası yok mu şu kadar hareket edeceksin gibi
Oyun EVETKaçamaklara Ceza Gelsin mi? Evet/Hayır
1) ananee: evet
2) yagmur: evet
3) saphira kaptan:
4) gerbera:
5) pasam:
6) senarist:
7) yesilerik:
8) maibeyaz:
9) maviyesil:
10) ipekyol:
11) shopa:
12) nev:Evet
13) muconex:
Evet sisede gazi tam gecmedi zaten :)Canım sodayı bardağa döküp,gazı gidince aç karnına ve sonra gün içinde 3 kere içiyoruz aynı şekilde unutma
Gerçekten her diyet herkeste aynı etkiyi vermiyor,vücudunu dinleyerek diyetini oluşturman çok mantıklı canım
Tavuk-soda sıkı kilo attırır eminim
Canım maşallah,20 yaşına göre ne kadar olgun ve aklı başında bir genç kızsın
Günde 3 soda,bardağa konulmuş ve gazları gittikten sonra canım,biri aç karnına
Canım aslında tabi ramazanda da olur da,ben sporla da desteklemek istediğim için ramazan sonrasını tercih ettim,ramazanda spor yapamıyorum ne yazık ki....
Oyun EVET
Kaçamaklara Ceza Gelsin mi? Evet/Hayır
1)
2)
3)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?