Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ya bana da ogret su dukan atagi madem, dur ben bi okuyayim su dukan topigini, hep onunden geciyorum ama hic girmeye cesaret edemiyorum..

Ben yazmadm dovmeyin beni diye ama irmik helvasi yedim yarim tencere iki cikolata yedim cevzli corektende 20tane yemsmdir git gel mahvettim anlicagn dukanla bi bayramda kacamak yaparim sanrm ama evet ceza olsun ya

ovv seninki de benimki gibiymiss ceza isteyenlere cezali olsun madem, simdi herkese zorunlu dersek kacar belki insanlar

Canim uygun gelirse sana yaprsin bi arastir bencede atakla hizli vereblirsin 5gunde 60i gorursun bence smdiki kilona gore

valla ceza verin odama kitleyin beni mutfaga girmym bisey yapin ya:d bayramda bi tek tatli yicem baska bisey yemicem pilavdi borekti falan

sabah tartıldım dayanamadım 88.5 çıktım
sabah minik bi tost yaptım salça yağsız peynir domates bol karabiber
öğlen minik dilimli 3 dilim tuzlu kek
akşam 1 karnıyarık yarım dilim ekmek
vee dondurma

canım niye bu kadar üzüldünkü haftada 1 ödül vermiş kabul et kendini.pazar sahurda patatesli yumurtan var o da herhalde 1 kg patates değildir,ne kadar düşmüştür ki tabağına,o yüzden onu saymıyorum.İftarın tam iftar olmuş yalnız hee Allah ne verdiyse yemişsin neyse yemişsin artık üzülme afiyet olsun.Toparlarsın sen soda acıktırmadı mı?
aslında bazı takımlarda öyle kurallar var.net olarak incelemedim ama şöyle göz ucuyla gördüğüm kadarıyla kaçamaklarda ceza alıyorlar,kilo aldıklarında ceza alıyorlar..tabi bu ne kadar doğru orası tartışılır
Ben yazmadm dovmeyin beni diye ama irmik helvasi yedim yarim tencere iki cikolata yedim cevzli corektende 20tane yemsmdir git gel mahvettim anlicagn dukanla bi bayramda kacamak yaparim sanrm ama evet ceza olsun ya
hopppaaaa halaya gel halaya canım ne yaptın sen? sanırım kendini kaybettiğin anlardan biriydi.benim de oluyor öyle yediğim şeyi yutma hızı,görmeme engel oluyor,o yüzden ne olduğunu anlamıyorum bile.Seninkilerde 1 çırpıda zıvanadan çıkarak yenmiş sanırım. sen de üzülme canım yapacak bir şey,gittiiii afiyet olsun

kahvaltı ve kuşluk yok

öğlen:

1 yumurta
1 dilim kepek
1 tatlı kaşığı labne
2 zeytin
domates
çay

ara:
3 kaşık light müsli+½ bardak süt

akşam: 18.15 civarı

1 çay kaşığı tereyağıyla sahanda 1 yumurta
1 z.yağlı biber dolma+2 ad. dolmanın sadece biberi,kızım içini yiyip biberini bırakıyor da
1.5 dilim kepek ekmeği
1 kase yoğurt

çok acıkmıştım kızlar,yemeğe resmen saldırdım reglim yaklaştı ondan mı acaba içime kurt kaçmış gibi acıkmalarım acıkırsam 1 ad. şeftali yemeği düşünüyorum..

evet düşündüğüm şeyi yaptım,bir şeftali ve 5 ad. badem yedim 20.15 civarı.tokum mutluyum

Son düzenleme:

Bi anda yemedim ama haftasonu toplami iste afiyet olsun deme ya kiz bana 1kilo aldim ben beni ceza sistemne sokalim kendmi kaybetmemi engellesin ya beni o paklar anca bi evi bi aylik goturcek hamur islerni yedm ayip ya babam helva nerde dye sormadmi sabah rezil oldummmm:26::26:

soda mi? bilmem aciktirdi da ondan mi yedim,
yoksa ben zaten yiycektim de ondan mi yedim bilmiyorum,
muhallebinin tadi cok guzeldi, icine ceviz parcalari atip yedim.
patatesli yumurtayi cok ozlemisiz esim de ben de, ondan yedik.
ama benim her gun menulerim pirupak tertemiz kacamaksiz olmuyor ki,
haftasonu daha da cok kacamak oluyor sadece...

2 gun dukan atak yapicam bakalim esime caktirmadan inss yapabilirim, sonra da 23 gun seyir varmis, 33 gun guclendirme.
bakalim inssss yapabilirim..

Kaçamaklara Ceza Gelsin mi? Evet/Hayır

1) ananee: evet
2) yagmur: evet
3) saphira kaptan:
4) gerbera:
5) pasam:
6) senarist:
7) yesilerik:
8) maibeyaz:
9) maviyesil:
10) ipekyol:
11) shopa:
12) nev:
13) muconex:

Bendde soda acym simdi aynen tavuk soda yapcam dukana basliyorum ben bayramdada devam ettrcem tatli yersem yerim okadar et zaten bayramda hep yenlcek bisey ya bozmadan devam ettirirm atak uzun surcek sadece:)
Canım sodayı bardağa döküp,gazı gidince aç karnına ve sonra gün içinde 3 kere içiyoruz aynı şekilde unutma

Gerçekten her diyet herkeste aynı etkiyi vermiyor,vücudunu dinleyerek diyetini oluşturman çok mantıklı canım

hımm bak tavuk soda dersen aklıma yatar işte,yoksa mümkün dayanamam ben elmayla,heleki 10 gün :18:
Tavuk-soda sıkı kilo attırır eminim

20 yasindayim canim evet bugun basladm benm 3.girisim ya sinava
Canım maşallah,20 yaşına göre ne kadar olgun ve aklı başında bir genç kızsın

arkadaşlar soda diyetine kimler başlıyorr....günde kaç tane içmemiz gerekiyor ve sodanın gazı nasıl geçicek beni kısaca bilgilendirimisiniz:)
Günde 3 soda,bardağa konulmuş ve gazları gittikten sonra canım,biri aç karnına

Canım ya bu ramazanda da yapılabilir mi acaba sanki ramazanda daha kolay yapabilirim.Başka ekstrası yok mu şu kadar hareket edeceksin gibi
Canım aslında tabi ramazanda da olur da,ben sporla da desteklemek istediğim için ramazan sonrasını tercih ettim,ramazanda spor yapamıyorum ne yazık ki....

3) saphira kaptan:
4) gerbera:
5) pasam:
6) senarist:
7) yesilerik:
8) maibeyaz:
9) maviyesil:
10) ipekyol:
11) shopa:
12) nev:Evet
13) muconex:
Oyun EVET

Evet sisede gazi tam gecmedi zaten :)

tesekkur ederim biraz fazla olgunum ama cok sorumluluk sahibi yapti bu huyum beni ne kadar iyidir bilmiyorum ama Memnunum:)

3) saphira kaptan:
4) gerbera:
5) pasam:
6) senarist:
7) yesilerik:
8) maibeyaz:
9) maviyesil:
10) ipekyol:
11) shopa:
12) nev: evet
13) muconex:

3) saphira kaptan:
4) gerbera:
5) pasam:
6) senarist:
7) yesilerik:
8) maibeyaz:
9) maviyesil: evet
10) ipekyol:
11) shopa:
12) nev: evet
13) muconex:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…