Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bu oylama sonucunda çoğunluk evet derse ceza ne olacak peki düşündünüz mü ? :44: Ben çok uzun zamandır düşünüyorum bu sistemi ama ayrıntılı olarak düşününce vazgeçmiştim sizlerle paylaşmaktan.Ceza alma kaygısıyla menü paylaşımlarında da ''kaçamaklar'' olabilir mi acaba diyorum? Bu yüzden ceza:ceza puanından düşmesi olmamalı,biraz ağır kaçar.Onun yerine zorluğu kişiden kişiye değişen başka bir ceza geldi aklıma,o haftanın 5 günlük mesaj sayımını ve menü paylaşımı kontrolünü tek başına yapsın kaçamak yapan kişi

Canim ben bugun aktardan ru sheim diye bisey aldim ikinci resmne bakmadm ama onu aratrsan googleda ne oldgnu anlarsin ben on liraya aldim yarim kilo onceden babama aldirmistm simdi ucuzmu aldim bilmiyorum
kaptanim eski gorevime cezami diyosun:d menu paylasim kontrolu kacamaklar icin sanirim bence gayet makul bu dedgn

benim icin hic zor olmaz bu yani pek bi ceza olmaz iki dakkada oturur sayarim mesajlari..
bana zarar vercek bi sey olmasi lazim
menu paylasimini kontrol diye bi sey yok ki su anda var mi? :44:
kacamak yapinca menuyu yazmadi diye kacamak yapmamis mi oluyor yani?

Son düzenleme:

Kacamak cezasi basliyinca olcak sanirim kontrol e varmi fikri olan diger ceza uygulayan takimlar napiyomuski peki

Bide iki haftada bir cuma veya cumartesileri 400kalori civarinda kacamagmz olablir bence kendmize program yapip o listeye gore kizcaksak kizalim biri haftada bir dyeblir biri ayda bir sonucta herkes ayni deglki

ru-sheim diye bi sey burda yok ama
neyse burda satilanlardan aliyim dukan icin yaziyor ustunde.
ama bunu bi marketten alsam caktirmadan cok iyi olcak,
internetten alinca esim de goruyor banka hesabindan.

ben bugun cok halsizim ya, daha dun dunyayi yedim ama sanki cok acim ya da cok yorgunum anlamadim niye boyleyim,
cok yedgm icin mi bu halsizligim acaba :44:

senarist nerde ya bak bunu buldum

DÜKAN HAMBURGER MENÜ

Ekmegi icin;

Bir yumurta, biraz yağsız yoğurt, biraz yağsız süt, az tuz(hic konmasa daha iyi) ve yulaf kepegi
(istenirse rondodan geçirilebilir) bir güzel karıştırıp yağsız tavada hamburger ekmegi seklinde pişirin. Yuvarlak yuvarlak.
Sonra bunların arasına köfte, az hardal, az turşu ve cok az soğan koyabilirsiniz.
Yanına da cola zero ya da light cola. Alin size hamburger menü

Aynen canim cok yedgnden bende cok aç hssediyorum kendmi karbonhidrat ve sekerden oluyo halsizlik aclik

orda aktar gbi yerler yokmu canim turkiyede al istersen gelince hem zararli bisey deglki tam tersine yararli yani kizmasin esin

Topicte var dimi bu:) ben ekmegi mikrodalgada yapcam daha denemedm hic onu hep muhallebi tarznda yiyodum yulaf kepegni ama kiloda veriyodum:d

kaptanim eski gorevime cezami diyosun:d menu paylasim kontrolu kacamaklar icin sanirim bence gayet makul bu dedgn
canım daha önce de benim görevimdi o :) bir süre sonra ceza gibi gelmeye başlıyor insana bilirim
normalde kuralalrımız arasında menü paylaşımı da var ve hatta paylaşmayana 1 puan cezası var,uyguladık mı,hayır uygulamadık,diyorum ki bundan sonra dikkat edelim uygulayalım.
hımm kolay geldi yani :44:
ananeeye yazdığım gibi canım durum,yani aslında mneü paylaşımı zorunlu
ben menü paylaşımı kaçamakaları derken,yapılan kaçamaklar saklanmaya başlanır mı,menüler eksik yazılmaya başlanır mı acaba yı kastettim
Burda hiç bir kanıt sistemimiz yok,gerek de yok diye düşünüyorum,herkese güvenim tam,yalnız pembe yalanlar olur mu acaba diyorum

Peki herkes kendine ceza verse ben mesela bi gun sadece sebze yiyim yada yogurt
herkes kendine ceza verecekse o zaman neyin kararını vermeye çalışıyoruz tatlışım herkes kendi versin istediği cezayı
Bide iki haftada bir cuma veya cumartesileri 400kalori civarinda kacamagmz olablir bence kendmize program yapip o listeye gore kizcaksak kizalim biri haftada bir dyeblir biri ayda bir sonucta herkes ayni deglki
ben haftada 1 gün,1 öğün serbest olsun diyorum ama 2 haftada 1 uygulamak isteyenler de,o şekilde yapabilir tabi

Ya bana kizin küsun bisey yapinda ben 6lari gorym artik ya cozum bulamadm saphiram yememem lazim biliyorum ama iste ama.. Hergun paylasim yapalim o zaman gerektgnde kizalim birbirimize oyle yapalim bari sonraki gunde bi yeme programi olsun costugumuz gunler icin yani sonuc paylasimdamidir:)

az yemişsin zaten canım kızma kendine afiyet olsun
utandım böyle bir yorum beklemiyordum en azından kaçamakvar diye
Cok fena degl yine canim ya tuzlu kek nasil biseyki
enfes bişeyolsa bir tepsi yiyecektim ama neyseki misafir vardı
Kaçamaklara Ceza Gelsin mi? Evet/Hayır

1) ananee: evet
2) yagmur: evet
3) saphira kaptan:
4) gerbera:
5) pasam:
6) senarist:
7) yesilerik:
8) maibeyaz:
9) maviyesil: evet
10) ipekyol:
11) shopa:
12) nev: evet
13) muconex:
kesinlikle evet

ewet cnmbudur

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet.../298244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimiz.html

bunu yapabiliriz,ben daha önce denemiştim gerçekten işe yarıyor ama sonrasında çok dikkat etmek lazım

Son düzenleme:
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)
nev81,
yagmurdamlasi26,
ananee,
gerbera1987,
shopaholic,
SAPHIRA
Vuuuuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…