Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Dukan Krebi

1,5 kaşık (veya bir tepeleme kaşık) Yulaf Kepeğini 1 çay bardağını iki parmak kadar dolduracak şekilde su veya süt ile ıslıyorum.. 1 dk kadar bekledikten sonra 1 yumurta ile çırpılıyor.. azıcık peçete ile sıvazladığın teflon tavayı ısıtıyorsun sonra karışımı yaydırıyorsun altını üstünü pişiriyorsun..

yalnız ben yarım çay kaşığı karbonat katıyorum kabarıyor çok güzel

bi de karbonatlı olanın sadece altını pişirdikten sonra içine ıspanak ve peynir koyup ikiye katlıyorum börek gibi oluyo süper :) semiz otu ilede çok güzel oluyo

kız açım daha konuşturma beni

canım sen herşeyi düşünmüşsün daha ne diyelim ki

bilmiyorum ki canım onu...
Evde sodamda kalmış zaten bi tane ama sabahtan beri bitiremedim :) bu seferde elma bitmiş

arkadaşlar soda diyetine kimler başlıyorr....günde kaç tane içmemiz gerekiyor ve sodanın gazı nasıl geçicek beni kısaca bilgilendirimisiniz:)

Bende başlıyorum inşallah:) sabahtan beri bir sodayı bitiremedim,asidide geçmiyor bir türlü:)
Bende akşamdan açayım bari,başıma ağrı girdi açlıktan ama elma almak için çıkmaya çok üşeniyorum,tamda evde soda var diye sevinmiştim :)

süt ve çiğ kuru yemiş yenmeli ki asıl tok tutan da kuru yemiş.Yalnız her diyette kuru yemiş yenemiyor
sahurda yemedım ama ıftarda da tatlıyı çok kaçırdım hemde fıstıklı baklava
lutfen hepınız bana bagırın da bı daaa yapmıim
hımm o zaman bu akşam iftarda kendini cezalandırmanı öneririm,tabi orucun üstüne ne kadar uygulanabilirse
çok güzel şeyler düşünmüşsün canım,ben üstüne koyacak bir şey bulamadım.aten şu an eşime biraz sinirli olduğumdan şu yazdıklarını fazla bile buluyorum,genel olarak erkeklr açısından yani

oohh maşallah canım aman devamı gelsin inşallah motivasyonunu yeniden kazanmana çok sevindim canım,hala o moda girememiştin farkındayım

dukan krebi yapmak için yulaf kepeğini bulamamıştık bir türlü,en sonunda eşim aktardan bulmuştu.Meğerse aktarlardaki pek iyi olmuyormuş,herkesin farklı bir yorumu vardı açık yulaf keğeğiyle ilgili.benimki de kıymık kıymıktı deli olmuştum,yiyemedim zaten hem o zaman yaptığım krepleri attım çöpe,hem de aldığım yulaf kepeği öylece duruyor,hiç bir işe yaramıyor,ne yapıcam ben onu kızlar ya ((

bı cıorba ıle kalksam ne ıyı olur:)

canım yulaflı kurabiye yapmayı dene biraz unla karıştırıp

ben Doğalsan Yulaf Kepeği kullanıyorum çok memnunum öneririm hepinize bi de ru sheim varmış o daha ucuz ve çok güzel yorumlar var ama ben o kadar memnunum ki riske girmek istemiyorum :106:

kızlarrr ben zayıflayıppp cici bici giyinmeyiiii çooooookkk istiyorummmm yaaaa...hem de çooooookkk....EMEK siz hiçbişiy olmuyor değil mi emek vermek lazım.....zayıflayalım güzelleşelim haydiii :)))

evet canım o ikisi iyiymiş.dukanı denediğim dönemde çok araştırma yaptım.hem kk da,hem face te,hem nette çok güzel ve bol bol paylaşımlar var.çok çeşitli tarifler var.İşte hiç birini uygulayamadım.bir de ben çok aç kaldım dukanla,sinir oldum.eşim de kızdı.4 günlük atakta 3 kg filan vermiştim.aslında testte bana 6 gün atak çıkıyor.Yani anlayacağın ben beceremedim dukanı.üstüne üstlük sindirim sorunumda tavan yapınca bir daha yanaşmadım dukana.ama şimdi sizlerin dukan yapaya çalışması beni de cezbediyor açıkçası

ne güzel ya her şeyin kolorisini bilerek yiyorsun için rahat oluyordur fazla yedim falan diye düşünmüyorsun.
Evet canım benim içim ancak bu yöntemle rahat ediyor kendimide frenleyebiliyorum böylece
ne güzel ya bütün aile hep birlikte olacaksınız,kalabalığı bende çok severim iftar daha güzel geçiyor.

ahh canım bende 4 eylülde evime dönecem.Artık nasipse 1 yıl sonra tekrar ailemi görecem

Haklısın ama bizde de öyle yemekler yapılır ki gelde yeme yani.Birde bir daha uzun zaman yiyemeceğini bilince insan daha bi iştahı kabarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…