- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
arkadaşlar soda diyetine kimler başlıyorr....günde kaç tane içmemiz gerekiyor ve sodanın gazı nasıl geçicek beni kısaca bilgilendirimisiniz:)
kızlar 15 gündür eşime hediye düşünüyorum bulamadım bi türlü...
I phone alacaktım ben 1 senedir gizli saklı parasını biriktirdim ama geçen ay eşimin alacağı vardı adam vermemiş çok sıkıştı borca vermek zorunda kaldım...
şimdi tabi bütçem kısıtlandı...
araba kiralıyım dedim ama arabayı evin önüne kim getirecek...ben bilmem kullanmayı...
geçen hafta Pierre carden cüzdan beğenmiştim onu mu alsam acaba çok klasik olacak ama cüzdanı baya eskimiş...
pasta yaptırıyorum her sene kendim yapardım bu sene çok üşendim...
sonra gül yapraklarından doğum günün kutlu olsun yazıp etrafa 3 -5 mum yakmayı düşünüyorum....
gerçi eşim mumu sevmez türbe mi burası der kesin ama ben seviyorum...
var mı değişik erkekleri çok mutlu edecek hediye fikirleriniz...
Evde sodamda kalmış zaten bi tane ama sabahtan beri bitiremedim :) bu seferde elma bitmişbilmiyorum ki canım onu...
arkadaşlar soda diyetine kimler başlıyorr....günde kaç tane içmemiz gerekiyor ve sodanın gazı nasıl geçicek beni kısaca bilgilendirimisiniz:)
süt ve çiğ kuru yemiş yenmeli ki asıl tok tutan da kuru yemiş.Yalnız her diyette kuru yemiş yenemiyorkızlar elmanın üzerine 1 çay bardağı süt içerseniz acıktırmaz..
ya da en azından ben acıkmıyorum...
zaten meyvelerden sonra mutlaka süt veya yoğurt yemek gerekiyormuş yoksa meyvenin diyete mi vücuda mı işte bi yerlere faydası olmuyodu...unuttum...
hımm o zaman bu akşam iftarda kendini cezalandırmanı öneririm,tabi orucun üstüne ne kadar uygulanabilirsesahurda yemedım ama ıftarda da tatlıyı çok kaçırdımhemde fıstıklı baklava
lutfen hepınız bana bagırın da bı daaa yapmıim
çok güzel şeyler düşünmüşsün canım,ben üstüne koyacak bir şey bulamadım.aten şu an eşime biraz sinirli olduğumdan şu yazdıklarını fazla bile buluyorum,genel olarak erkeklr açısından yanikızlar 15 gündür eşime hediye düşünüyorum bulamadım bi türlü...
I phone alacaktım ben 1 senedir gizli saklı parasını biriktirdim ama geçen ay eşimin alacağı vardı adam vermemiş çok sıkıştı borca vermek zorunda kaldım...
şimdi tabi bütçem kısıtlandı...
araba kiralıyım dedim ama arabayı evin önüne kim getirecek...ben bilmem kullanmayı...
geçen hafta Pierre carden cüzdan beğenmiştim onu mu alsam acaba çok klasik olacak ama cüzdanı baya eskimiş...
pasta yaptırıyorum her sene kendim yapardım bu sene çok üşendim...
sonra gül yapraklarından doğum günün kutlu olsun yazıp etrafa 3 -5 mum yakmayı düşünüyorum....
gerçi eşim mumu sevmez türbe mi burası der kesin ama ben seviyorum...
var mı değişik erkekleri çok mutlu edecek hediye fikirleriniz...
kızlar 3 gündür sıfır kaçamk devam ediyorum ...çooook mutluyumm..siyet pskoljisine geri döndüm..kilomda az bir düşüş var bunu dün regl oldum ona bağlıyorum regl bitiminde biraz olsun düşermi sizce???
süt ve çiğ kuru yemiş yenmeli ki asıl tok tutan da kuru yemiş.Yalnız her diyette kuru yemiş yenemiyor
hımm o zaman bu akşam iftarda kendini cezalandırmanı öneririm,tabi orucun üstüne ne kadar uygulanabilirse
çok güzel şeyler düşünmüşsün canım,ben üstüne koyacak bir şey bulamadım.aten şu an eşime biraz sinirli olduğumdan şu yazdıklarını fazla bile buluyorum,genel olarak erkeklr açısından yani
oohh maşallah canım aman devamı gelsin inşallahmotivasyonunu yeniden kazanmana çok sevindim canım,hala o moda girememiştin farkındayım
bı cıorba ıle kalksam ne ıyı olur:)
dukan krebi yapmak için yulaf kepeğini bulamamıştık bir türlü,en sonunda eşim aktardan bulmuştu.Meğerse aktarlardaki pek iyi olmuyormuş,herkesin farklı bir yorumu vardı açık yulaf keğeğiyle ilgili.benimki de kıymık kıymıktı deli olmuştum,yiyemedim zaten hem o zaman yaptığım krepleri attım çöpe,hem de aldığım yulaf kepeği öylece duruyor,hiç bir işe yaramıyor,ne yapıcam ben onu kızlar ya((
bi dıhlayın bakam
1 kase çorba+ benden de ½ kase yoğurt olsun
canım yulaflı kurabiye yapmayı dene biraz unla karıştırıp
ben Doğalsan Yulaf Kepeği kullanıyorum çok memnunum öneririm hepinize bi de ru sheim varmış o daha ucuz ve çok güzel yorumlar var ama ben o kadar memnunum ki riske girmek istemiyorum :106:
Direkt alıntılara dalmışım :) selam kızlar herkese iyi haftalar diliyorum
hoşgeldinnn canım...bu hafta çok mutluyum..umutluyummm....
1 kase çorba+ benden de ½ kase yoğurt olsun
Evet canım benim içim ancak bu yöntemle rahat ediyor kendimide frenleyebiliyorum böylecene güzel ya her şeyin kolorisini bilerek yiyorsun için rahat oluyordur fazla yedim falan diye düşünmüyorsun.
ne güzel ya bütün aile hep birlikte olacaksınız,kalabalığı bende çok severim iftar daha güzel geçiyor.
ahh canım bende 4 eylülde evime dönecem.Artık nasipse 1 yıl sonra tekrar ailemi görecemhepinize teşekkür ederim arkadaşlar...
sabah kızı uyuttum yanına uzandım baya uyumuşuz dinlendim çok şükür...
İpekyol kızım 3 yaşında canım...
akşama karnıyarık yapıcam ama kızartmıcam fırında közlicem bakalım nasıl olucak...
garbera eviniz hayırlı olsun canım.. rabbim huzurunuzu eksik etmesin inşallah...
ipek yol ne güzel hep beraber olacaksınız... benim ailem bodrumda ben konyadayım...
bayramdan sonra ben de gideceğim inşallah... o zamana şu sağdan soldan çıkan çıkıntılarımı atmam lazım inşallah...
OOOhhh ne güzel canım, ramazanın en sevdiğim yanı budur, ama bence işin kalabalıkta daha kolay, tabaklarını kendin hazırla, menü içinden diyetine uygun olanları ve diğerlerindenden tadımlık alıverirsin olur, önemli olan senin nefsini frenlemen burda, kalabalıkta anlaşılmaz.
Asıl daha az misafir olduğunda iş zorlaşıyor, ay şunu ye bunu da tat, bugünlük diyet olmaz şeklindeki tahriklere kapılıveriyor insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?