Tebrik ederiiiimmmm:) ama simdimi yapmamz lazim bildirmi niye simdi yaptinkibildirim
yagmurdamlasi26 (62/61.4/0.6/0.97%)
:))
Evet canim her alinti bir mesaj sayiliyo 5alinti 5mesajkızlar mesaj sayımını nasıl yapıyorsunuz... her mesaj 1 mi sayılıyor yoksa alıntılar tek tek mi sayılıyor...
yani mesela 5 alıntı yaptık 1 mesajda ya onu 1 mesaj mı sayıyoruz 5 mi...
sen de tartıkolik olmuşsun sanırım ...
leslie yaparken videoya çeksin
ben o ayran detoksunu yaptım bi kere yiyemedim... bi daha asla yapmam...
ben sabah akşam leslie derken şaka yapmıştım zaten...
günde 1 kere olabilir...ben 1. takımın kaptanlığı yaparken haftada 2 kaçamak yapana 3 veya 5 mil leslie cezası veriyordum... kişinin spor durumuna göre yani...hiç spor yapmayan birine 5 mil verilmez tabi... bi de yapar yapmaz o kendi bileceği iş... beni değil kendini kandırır...
1. takımdaki benim bölükteki herkesi mezun ettik... bence işe yarıyor denemeye değer...
ben menülerimi çok paylaşamıyorum yaa.. takıma girince geçmişe bakayım derken unutuyorum...ama cıss bişey yersem onu mutlaka söylerim... açığa çıkmış hatalar zor tekrarlanır...
menü demişken bu arada
iftarda tavuk yapacaktım markette mangallık tavuk kalmamış ben de 3 köfte yedim... evdekilere kızarttım kendiminkileri ızgarada pişirdim...
iftardan sonra da 2 bardak yeşil çay içtim...
sahurda canım hiç bişey istemedi 1 neskafe içtim şekersiz...
sorma günde 100 kere tartılıyorum ama keşke kiloya bi faydası olsakızlar mesaj sayımını nasıl yapıyorsunuz... her mesaj 1 mi sayılıyor yoksa alıntılar tek tek mi sayılıyor...
günde 1 kere olabilir...ben 1. takımın kaptanlığı yaparken haftada 2 kaçamak yapana 3 veya 5 mil leslie cezası veriyordum... kişinin spor durumuna göre yani...hiç spor yapmayan birine 5 mil verilmez tabi... bi de yapar yapmaz o kendi bileceği iş... beni değil kendini kandırır...
1. takımdaki benim bölükteki herkesi mezun ettik... bence işe yarıyor denemeye değer...
ben menülerimi çok paylaşamıyorum yaa.. takıma girince geçmişe bakayım derken unutuyorum...ama cıss bişey yersem onu mutlaka söylerim... açığa çıkmış hatalar zor tekrarlanır...
menü demişken bu arada
iftarda tavuk yapacaktım markette mangallık tavuk kalmamış ben de 3 köfte yedim... evdekilere kızarttım kendiminkileri ızgarada pişirdim...
.neden boyle yatiosun.ben yoktum bu aralar:))
yatamadım ki gene... oğlan uyutmadı sağolsun...
ne zmandır benim kız ağlıyordu ondan uyumuyordum şimdi de bünyem alışmış sanırım bütün gece oturuyorum...
saphira kaptanım dün gece oylama başlatmıştım kabul edilmiş... bu hafta bildirim yapılacak ayın 24 ünde yapılmayacak...
şimdi fiziğe gidiyorum gelince görüşürüz inşallah...
görmedim henüz bakarım birazdan canımkaptan ben oylama başlattım...
sana sormadan yaptım ama inşallah kızmazsın...
alıntıları da sayıyoruz canım..kızlar mesaj sayımını nasıl yapıyorsunuz... her mesaj 1 mi sayılıyor yoksa alıntılar tek tek mi sayılıyor...
menü demişken bu arada
hayırlı olsun o zaman :)yatamadım ki gene... oğlan uyutmadı sağolsun...
ne zmandır benim kız ağlıyordu ondan uyumuyordum şimdi de bünyem alışmış sanırım bütün gece oturuyorum...
saphira kaptanım dün gece oylama başlatmıştım kabul edilmiş... bu hafta bildirim yapılacak ayın 24 ünde yapılmayacak...
herkese hayırlı sabahlar...
gece hiç uyumadım yeni yatıcam gene...
bu uyku düzensizliğinde kilo almazsam iyidir yaa...
yatamadım ki gene... oğlan uyutmadı sağolsun...
Evet niye yoksunki sen canim
uf yoruldum kızlar.musakka yaptım ama yoruldum.
Gercı bu bıldıgımız musakka gıbı olmuor
patlıcanı yuvarlak dogra ,kızart,kagıt pecetede yagını emsın
sonra patatesı aynı sekılde patlıcan gıbı yuvarlak ve aynı kalınlıkta kızart ,ve yagını ceksın
sonra kırmızı bıberı aynı sekılde kızart yagını ceksın
sonra yesıl bıber kızart yagını ceksın
sonra teraygı ,kıyma,soganı kavur bırazda karabıber
en ustunede bu kavurduklarını yay
ve son olarak domatesı oyle yuvarlak yuvarlak yap her yerını kapla
ben borcama yaptım.en son pısecegı zamanda ustune tuzlu,salcalı su dokcem
patlıcanlarım fazla geldı dıye,bıraz daha patlıcan ve bıberlerden kızarttım.buzdolabı posetıne koydum sırasıyla,en ustunede cıgden bı kaç domates dogradım yuvarlak.kısın cıkarır yaparım,bı patates kızarrıtırım,iyi olur bı gunluk yemek ıste:))
aksama da pılav ıle corbamı yaptımmı hazırım ıftara.
Ha bundan yıcekmıyım..evet yıcem ama 1-2 kasık fln olur buyuk bı ıhtımalle
buna çoookk sevindim desemElinize sağlık kızlar
24 ünde bildirim yapılmayacak,kesin olarak kararlaştırılmıştır
kaçamak yok cızzzzz dikkat et tatlım bayramda geliyor valla sonra önümüzü göremeyizbugün giremeyebilirim
sahura kalkmadım akşam 5 tane sarma bi de yağsız tavuk yedim
bir iki kaçamak da var ama neyse girersem ayrıntılı yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?