Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

selam kızlarr ben geldiiim...face de birinizi ekledim..NEV sanırım eklediğim ama emin diilim gene de:)
Beni ekledin beni

Ya dukani birakmamak lazim iste senin tavuk olayni haftada bir yapinca kilo korunur zaten dukanin sirri bu canim insallah hepimiz bi bakcaz kendmze sok olcaz gozlermz portlicek:) biz yapariz ya
Başarırızzzzzzzzzzzzzz

cnm yazdım ama bulamadım..tam adı nedir?
Canım seni ekledim face'deki takıma

kız grup çok uzun zamandır var da ben senin kim olduğunu anlayamamışım sanırsam.Şimdi anladım sanırım N.B misin sen?

canım yarışmayı bilemem ama ben 17 sinde bildirim yapıcam 24 ünde yolda olacağım için yapamicam.. hem 24 ünde yapılmaması daha iyi gerekiyorsa ikisinde de yapılmasın ama 24ünde kesin yapılmasın çünkü dediği gibi bayramı eritmek lazım

Son düzenleyen: Moderatör:
Kizlar ben yatym ya iykum geldi erkende uyandim yarin spor yapcam ertesi gunde havuz diyorum hala hasta olmamsken zenci oliym bisurude kalori yakym:) bde yarin temzlgmi bitircem insallah bol bol dua edin kizlar iyi geceler :)

kaptan ben oylama başlattım...
sana sormadan yaptım ama inşallah kızmazsın...

var canım bi ara albüme eklerim inşallah...
canım ben dukanın koruma güçlendirme hepsini yaptım almadım 4 ay kilo...
sonra sağlık sebeplerinden aldım ben...yoksa güçlendirme yaparsan almıyorsun kesinlikle...

kızlar mesaj sayımını nasıl yapıyorsunuz... her mesaj 1 mi sayılıyor yoksa alıntılar tek tek mi sayılıyor...
yani mesela 5 alıntı yaptık 1 mesajda ya onu 1 mesaj mı sayıyoruz 5 mi...

sen de tartıkolik olmuşsun sanırım ...

leslie yaparken videoya çeksin
ben o ayran detoksunu yaptım bi kere yiyemedim... bi daha asla yapmam...

ben sabah akşam leslie derken şaka yapmıştım zaten...
günde 1 kere olabilir...ben 1. takımın kaptanlığı yaparken haftada 2 kaçamak yapana 3 veya 5 mil leslie cezası veriyordum... kişinin spor durumuna göre yani...hiç spor yapmayan birine 5 mil verilmez tabi... bi de yapar yapmaz o kendi bileceği iş... beni değil kendini kandırır...
1. takımdaki benim bölükteki herkesi mezun ettik... bence işe yarıyor denemeye değer...

ben menülerimi çok paylaşamıyorum yaa.. takıma girince geçmişe bakayım derken unutuyorum...ama cıss bişey yersem onu mutlaka söylerim... açığa çıkmış hatalar zor tekrarlanır...

menü demişken bu arada
iftarda tavuk yapacaktım markette mangallık tavuk kalmamış ben de 3 köfte yedim... evdekilere kızarttım kendiminkileri ızgarada pişirdim...
iftardan sonra da 2 bardak yeşil çay içtim...

sahurda canım hiç bişey istemedi 1 neskafe içtim şekersiz...

Son düzenleyen: Moderatör:
herkese hayırlı sabahlar...
gece hiç uyumadım yeni yatıcam gene...
bu uyku düzensizliğinde kilo almazsam iyidir yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…