Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

güzel fikirmiş helede şu foto işi

Canim bence fotoya bile gerek yok yani kendmze yapiyoruz sonucta..:) ama Bizde mesela yedm diyeni tesvik ederiz hadi yedgni erit bunla falan dye

paşamda evet deyince 7 olmuş evet farketmemişim..
gerçi şimdi yağmurun hayır demesiyle evetler 6 ya düştü
siz ban bırakın cezayı benim aklıma birşey geldi ne derseniz bilmiyorum ceza puanını alan 1 ay buranın defterini tutsun kızlar measj sayılarını yane nasıl fikir ama
:111::111::111::111::100::100::44::44::26::26:anladın sen onu
kızlar bugün kan sulandırıcısını yanlışlıkla 2 kere aldım birşey olmaz degilmi:18::18::18:misafirlerim çok şükür gitti

Canim ilaca gore degsir o prospektusu okuyup yan etkilerni hssedyomusun bi bakman lazm ona ama olmaz buyuk ihtmal

afiyet olsun canım gayet kilo kaybettirici bir menü

dün ben dedim ki,ayran detoksunu kaçamak ertesi olarak kullanabiliriz ama tadı güzel oluyor onun,içilemez bir şey değil ve sadece 2 gün yapılıyor.Anlayacağın bence biraz hafif kalır.Sabah akşam 5 ml leslie de ağır olur ben yapamam şahsen.kaçamak yapan kişi 1 hafta sayımı tek başına yapsın bu arada menü paylaşımılarınıda kontrol etsin,menüsünü paylaşmayan var mı diye dedim onu da hafif buldular :26:

Şimdi kaptanım kaçamak yapan kişiyi 1 kişi olarak düşünüyorsunuz lakin biliyoruz ki aynı hafta birden fazlamız kaçamak yapabiliyor, o zaman mesaj sayımı vs. hangisi yapacak? Hangimiz daha cezalı olacağız?

Iyide cezada amacmiz zaten yedgmizi atmak deglmi tadi guzel olsun nolcakki zaten kolada icilmiyo maydonoz elma falan biseylerin detoksu vardi yesil detoks dye onu yapalim o zman?

Ay guldum hangimiz daha cezaliyi okuyunca:d en cezalimiz en cok yiyen olsun ama ceza yedgmzi yakmya gorre bisey olsin mesela ertesi gun kalorinin onda biri spor yapalim o olablirmiki

mesa sayımı olmaz paşam düşünsene bir aftada 3 kişi kaçamak yaptı ne cezası olcak o zaman bi anlamı kalmıyor onun

Yani mesela 500 kalori 50dk spor

Bana uyar çok da beğenirim açıkcası zira ben kendim kendime kaçamak yapınca leslie 3-4 mil veriyorum. Dolayısıyla bana uyar. Ben geri dönüşü ya da kontrolü olsun diye foto filan demiştim, yoksa yapılır yapılmaz kişi kendi kendinin kaptanı olacak o vakit.

Güle güle kullan canım benim,harikasın 38-40 muhteşem vücut yapıları,maşallah Ben de bir elbise aldım internetten bayram için,sanırım güzel,ama 44 beden

Canım dukan 5 kilo versen bile 10 kilo vermiş gibi incelten bir diyettir,sen de inanamayacaksın değişime

Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar...dualarımızın kabul olur inşaallah....
Sağol canım benim,birbirimize de dua edelim takımcaaaa

Harikasın sennnnn,işte yenilenmiş,tekrar sahalara dönmüş Saphira :13:

Gunaydin fistiklar..
oncelikle herkese hayirli kandiller..
Allahim butun dileklerimizi kabul eder insallah..
bende isteyim, basim felaket agriyor uykusuzluktan..is'te sakin..
dedim bakim bir siz ne yapiyorsunuz
Canımmmmm,hoşgeldin.Sana da hayırlı kandiller Gülüm

49 muuuuuu O günlerden kalma fotoların var mı canım,bir de bıraktıktan sonra alınıyor değil mi,ben de aldım dukandan sonra 15 kilo

Ya dukani birakmamak lazim iste senin tavuk olayni haftada bir yapinca kilo korunur zaten dukanin sirri bu canim insallah hepimiz bi bakcaz kendmze sok olcaz gozlermz portlicek:) biz yapariz ya

Iyide cezada amacmiz zaten yedgmizi atmak deglmi tadi guzel olsun nolcakki zaten kolada icilmiyo maydonoz elma falan biseylerin detoksu vardi yesil detoks dye onu yapalim o zman?

kızlar hepinizin hakkı var,ben işin içinden çıkamadığımdan hiç gündeme getirmemiştim kaçamak cezasını işte buyurun bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…