Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tamam canim afiyet olsun:)

şimid gelelim menüme pirinci koydum haşlanıyor
içine karısık baharat nane kekik keten tohumu isot karabiber pul biber badem domates 1 adet semiz otu koydum bir tutam dere otu koydum bir tutam maydonoz koydum bir tutam 2 yemek kaşıgı yogurt bir çatal yok beyaz peynir koydum haşlanmış pirincide içine atıcem enfes bir şekilde yiyecegim yanınada 2 bardak yeşil çay içicem 1 litrede suyumu içsem temem bu çok acıkırsamda ekşi elma yedim yerim bebeler oldu bitti sorun varmı cevap vereyim

Son düzenleme:
bnede dedim içimden içine limon sık bir daha öle yapam ben domates salatalık doguryum onlara ek olaraktan çok oluyorum ama günde kaça meyva hakkımız var bebem
ara öğünlerde 1 ad. yiyebilirsin veya yarım elma+yarım armut filan yiyebilirsin.bu diyet kesin miktarları yok aslnda canım.meve kalorisi düşük diye ben fazla abartmadan yiyorum işte
heeh hadi gözün aydın
armud kesmedi acaba pirinç lapası yapıp yesemmi bebem ya :18::18:

ye canım ye bişi olmaz.biz 3 öğünde toplam 3 çay bardağı pirinç yiyoruz mesela ama acıkma durumuna göre 4 çay bardağı yiyende var ve onlarda kilo veriyor

canım bir armud yedim pirincimide yedim peşine ama pirincim bittialmak lazım eşim gelince deyimde alsın
:) pasam gunde 3cay bardagi pirinci gecirme ama

vallahi yedim yemesinede acıyı abartmısın gene 2 bardak yeşil çayımıda içicem sonra yatana kadar 1 litre suyumu içiyim bakalım kaç kilo vericem 2 günde dua edinde almıyım 2 günde kesin kaç kilo veiririm acaba:44::44:

Kızlar sonuçlar yayınlandı.Bu hafta 4. olduk,3. lüğü kıl payı kaçırdık Kilo veren ve veremese de emek harcayan herkesi tebrik ederim.:13::13::13:

Aslında ortalamamız pek iyi değildi ama bu hafta sanırım tüm takımlar bayram/tatil psikolojisine girmişler,hepsi döküldü desek yalan olmaz.İnşallah 31 Ağustos cuma günü çok daha iyi sonuçlar alırız,herhalde hepimizin regl dönemi de bitmiş olacak.Çünkü hepimizin bu aralar olduk,40 mız karıştı Ağustos aynı şahane bir şekilde bitirip,Eylüle yeni ve eksilmiş kilolarımızla giricez

He bir de 24 Ağustos cuma günü yarışma yok tekrar hatırlatmış olayım.Herkes izinli ancak tatile/şehir dışı durumu olmayanlarımız yine burada olalım,paylaşımımızadevam edelim.Cuma günü kilolarınızı görmek istiyorum.Merakla bekleyeceğim.Bakalı bayramda kimler cıslarla fazla haşır neşir olmuş ortaya çıkacak

Mesaj sayımları bugün son.cumartesi,pazar,pazartesi,salı herkes izinli.çarşambadan itibaren tekrar sayımlara başlıycaz

Iki gder sanirim

Ben internet buldugum heryerdeyim saphira cosmicamda soz:)

benim yüüzmden kıl payı kaçırdık degilmi benim yüzümden ben vericegime aldım tekrar özür dilerim şimdi bu hafta yoksa yarışma haftaya olunca 2 haftayamı bölünücek:44::44:
Iki gder sanirim

Ben internet buldugum heryerdeyim saphira cosmicamda soz:)
kız ozaman dünyalar benim olur he ben bu bitsin tavuk diyetini ne zaman yapsam bebem :44::44::44:gene wc beni çagırıyo bugün abartmıyorum 10 bulmuştur wc gitmem akşamada çok acıkırsam ekşi elma yerim işte o ka eşimede yemek hazırlarım öle menun menun bakarım artık onapaşa sen vericegin kiloları düşün hadi paşa görüm sen
başarıcaksın hadi paşa iyimi kendime gaz veriyorum el atın ban gaz verin bu araba gazsız çalışmıyo

sabah ve kuşluk yok

12.30 da:
2 dilim kepek ekmeği
2 tatlı kaşığı krem peynir
4 zeytin
domates
5-6 dilim sucuk
çay

yumurta yemeyip,sucuğu tercih ettim bugün

15.00 civarı ara:1 büyük bardak ayran

16.00 civarı:
2 dilim kepek ekmeği
2 tatlı kaşığı krem peynir
az domates
acıkmışım atıştırmalık gibi oldu yediklerim

akşama bilmiyorum henüz ve saat nerdeyse 19.00

benim yüüzmden kıl payı kaçırdık degilmi benim yüzümden ben vericegime aldım tekrar özür dilerim şimdi bu hafta yoksa yarışma haftaya olunca 2 haftayamı bölünücek:44::44:

hayır canım ya ortalama bu adı üstünde,hepimizin ortak çıkardığı bir sonuç,üzme artık kendini de bizi de
2 ye bölüncek kilolar onu henüz bilmiyorum,konuşulmadı

Pasam bayramdan sonra yap tavuk kilo attiriyo pirinc odem yani dogru sirayla yaptin bayramdan sonra carsamba basla cumaya kadar yap cumartesi normal diyetne dön:) sen hic sıkma canini odem iste iki kilo bi anda gttyse odemdr kilo almadn hep birinci olamayiz zaten yavas yavas saglikli verelim yeter sen istednmi yapamicagn yok sen merak etme gtcek kilolar cocugun gelcek insallah:)
Kızlar ben kalkayım yemek yapayım
Kolay gelsin kaptanim:)

hayır canım ya ortalama bu adı üstünde,hepimizin ortak çıkardığı bir sonuç,üzme artık kendini de bizi de
2 ye bölüncek kilolar onu henüz bilmiyorum,konuşulmadı
tamam canım üzlmem artık
anladın sen onu
ay lapa lapa lapa cnm çekti vallaşöyle yoğurt dökçen üstüne mama gibi yicen

çok canın çektiyse sende yap seni tutan yok canı çekmiş iyi birşey olsa neyse:111::111::111::111:içim yanmıcek he sanki dişi yok neneler gibi oldum yeminle lapa pilavı severim ama şöyle bol yaglı notultu tuzlu gflan ah olsada yesek

ama ama ama ben mamayı seviyorum mamayıda bulgurla pirinçle ve makarnayla yaparım ha bide buğdayla yani canımın çemesi bundan bende 1 kaşık bulgurla yoğurdu karıştırıp mama yaptım ama kesin lapayı denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…