Benim 1.5 yıl olacak nerdeyse ve 34 kilo da vermiştim ama ne yazık ki koruyamadım ve ortadan başa döndüm,inşallah yaza kadar hiçbir sorunumuz kalmayacak kiloyla ilgiliinşallah canım.eylülün 5 inde 1 yıl oluyor diyetime başlayalı ve bu güzel takıma gireli.1 yıl önce,1 yılda sağlıklı bir şekilde ve geri almamak üzere tüm fazlalıklarımdan kurtulurum diyordum,baya zaman var önümde ama olsun diyordum.Şimdi 1 yıl bitti ama kilolar gitmedi.İnşallah bundan sonra gidicek,nötrledim kendimi,yeniden başlamış gibiyim,sizlerin desteğinizle.işallah listeleri sallıcaz canım :118:
Canımsınnn,hiç şüphemiz yok ondanKismet degilmis napalim..kizlar bana bi reset tusu koymak lazimdi simdi nede guzel olurdu yasitlarim 3.sinifa gecicek ben bir yil daha beklicem kadere bak ama bozmicam moralimi ben hayalimi gerceklestrcem dger okula devam etmicem ilk kezz bi idealim ldu ciddi anlamda bunu basarcam vee incecik citir bi kiz olarak okuluma gdicem babami kaldrip sarilipta aglamayi istyorum ama desarj olmam lazm ben kacym kizlar kendnze iyi bakin iyi geceler size gorusemiceklerimiz olursa simdiden iyi bayramlar az yiyin bayramda ben bu moralle kilo vermis doncem soyliyim :)
canım menüler güzel de her iftar sonrası 1 tatlımız var yani gözümüzden kaçmiiiHerkeslere iyi geceler,
Ben yine dışardaydım ancak gelebildim eve, iftarda ne yedim
1 kase mercimek çorba
3 ızgara köfte
2 kaşık pilav
1 bardak ayran
vee kaymaklı ekmek kadayıfı
Sonra 1 saat yürüyüş yaptım ama öyle hafif tempoda pek etkili olur mu bilmem
şimdi bir yeşil elma, yarım bardak süt (oğlandan geri kalan)
yürü be kaptan kim tutar seni
Benim 1.5 yıl olacak nerdeyse ve 34 kilo da vermiştim ama ne yazık ki koruyamadım ve ortadan başa döndüm,inşallah yaza kadar hiçbir sorunumuz kalmayacak kiloyla ilgili
Canımsınnn,hiç şüphemiz yok ondan
Bitanem hedefe kilitlendik artık,başarana kadar durmak yokkkkkknevim sen varya saalrsın gene buraları ahanda görürsün benide nötrleyın nolur....yarın yeni hatımın ilk günü rabbimin izniyle...kaptanım gibi notrlendım bende...son 2 aydır resmen suursuz gibi yedim vallaaa allah aşkına insan neden 4 patatesi ve 1 patlıcanı kızartıp ekmeğın arasına koyup bide ustüne mayonez sıkarkı allah beni nasıl biliyosa ole yapsın...tükürün bana dövun beni...
Amin biz yurt dışına çıktığımızdan bu yana yazları ayrı kalıyoruz.Eşim bi daha ayrılmayız diyor ama nasip zaman neler gösterir bilinmez
Saglikla gdin donun canm az yemeye calsirsin insallah beyaz elbsende cok guzel durcaktir eminim:) gorusemezsek iyi bayramlar canim simdiden hoscakal:)
Canım hayırlı yolculuklar diliyorum, inşallah iyi gelir bu tatil sana şimdiden bayramın da kutlu olsun
Valla ne köpeği ben canavar geliyor diyorum benimki;
"Anne canavaylar sadece maşallayda ve çiçgi filmlerde oluy" diyor
canım dua etmemmi oda benim kıymetmi bilsin vaallahi onun ssülalaesini kimse çekmezkız su zorla ıçılır mı.bana ver en kotu anımda bıle 1 lt dıklerım:))
cnm benım esının çok degerını bıl.ona ve senın durumunda olanlara oncelıklı dua etç.illa bı gun emegının karsılıgını alacaksın emınım
Herkeslere iyi geceler,
Ben yine dışardaydım ancak gelebildim eve, iftarda ne yedim
1 kase mercimek çorba
3 ızgara köfte
2 kaşık pilav
1 bardak ayran
vee kaymaklı ekmek kadayıfı
Sonra 1 saat yürüyüş yaptım ama öyle hafif tempoda pek etkili olur mu bilmem
şimdi bir yeşil elma, yarım bardak süt (oğlandan geri kalan)
hadi ordan len sende yalatıyomuşben yağını sadece yalatıyorum cnm bol sürmüyorum bi kerembimden kepekli diimli ekmekten alıyorum çok güzel oluyor makinada sahurda ne yesemki ya
ben varım ben bu bayram kaçırmıcam dışarda yemesemde evde kendimi pek tutamam herhalde ayy nolur evdeki tatlı çabuk bitsin bana kalmasın noluuuuuuy
canım benim düşündügüm bir şiirmi bebekle ilgili buruya yaz bakalım okuyalımya cnm bir dua buldum senin için bayadır bende kayıtlı ama kırılırsın üzülürsün korkusana gönderemedimçünkü ben seni çok sevdim aramızın böyle bişeyden açılmasına üzülürüm
ah caanım inan zaman herşeyin ilacı inan evlensen bile eşinin huylarını bilemiyosunkiÇok zor oluyor be canım, 3,5senedir hiç sorun yoktu. Yani ikimizle ilgili bişey yoktu,ailesinden olanlarıda görmezden geliyordum.Tek tartışmamız onlarla ilgili olurdu.
Ama ne zamanki işin içine ciddiyet girdi,bişeyler yapmaları gerekince ortalık karıştı iyice.
Ben 'bana karşı bir tavır var''derken inanmayan adam kendi gördü sıkıntıyı.
Yanlarındayken beni arayamıyor bile,bu nasıl ambargodur anlamadım.
Beni ezdirmesine çok sinirleniyorum,bu bana çok dokunuyor. Hem iyi bir insan hemde mükemmel bir aile bulurum diye bişe yok zaten. ama aradaki adam 'adam'gibi olsa,mesafesini bilse,herkese haddini bildirse durum çekilebilir hale gelir.
Bana söylenen bir laf nasıl olurda ona dokunmaz,bugün biz bu haldeyken bile ben onun için haddini aşan bir kelime söyletmem kimseye.
Bu bir erkeğe nasıl dokunmaz anlamıyorum.
Konu aile olunca bütün kriterler yerle bir oluyor.
Kimsesiz birini bulmalı :)
Amin canım çok sağol
Bizdede durum aynı canım,anne-abla başrol olmakla beraber 3 dayı 1 teyze,ama genel itibariyle sülalenin en küçüğüyle bile kıyaslansam hertürlü yenilirim.
Bu onu böyle anlatmıyor tabi,insanların ihtiyacı varmış yardım ediyormuş,benimde anlayış göstermem gerekiyormuş,ne yapabilirmiş.
Bİr üre şehir dışındaydı,akşam geç döndüğünden ertesi gün iş çıkışında anca buluşabildik ve 20dk geçmeden 'teyzenin dişi ağrıyor,gel götür''diye aradılar,o teyzeninde 2 oğlu var.Yapamam işim var diyemiyor,eşek olana semer vuran çok olur hesabı işte.
Ben hayatında olsamda olmasamda farketmez,onların tek derdi hizmetçilerini kaybetmemek.Keşke azıcık değer görse,keşke çok sevdikleri için kıskansalar.
Bu erkeklerde neden beyin yok anlamıyorum. Onu kandırmak,kandırıldığına ikna etmekten çok daha kolay.
Kendine nasıl davranıldığını göremiyor,hayatını başkalarının ellerine koymuş.
Onlara göre onunla evlenmem demek,ellerindeki köle saysını ikiye çıkarmam demek. Szinde bir hayatınız var diyen yok,onun bir ailesi var diyorlar.
Sadece cumartesi pazar tatil ve o zamanlarda bizim yanımızda olmak zorunda diyorlar.Bn haftaiçi görecekmişim,ne zaman acaba öğle arası mı?
Buna itiraz edemeyen erkeğe ne demeliki...
Canım hiç üzülme,herşeyin bir vakti var.
İstediğin şeyin peşini bırakmazsan eninde sonunda elde edersin.
Böyle şeyler tamamen kısmet,sen istediğin kadar çalış çabala,inan herşeyin vakti var. Elinden geleni yap ve takdirini bırak.İnşallah emeklerinin karşılığını fazla fazla alırsın.
27 yaşındayım,hala öğrenciyim. Bu üçüncü üniversite çünkü istediğime çok geciktim :) İstediğin yeri kazanana kadar gitme sakın,asıl yapmak istediğin şeyi bekle.
Benim gibi gidip başka şeyler okuyupta sonra kürkçü dükkanına dönme :) Sonradan kaybedeğin zamanı başında kaybet,sabret,istediğin şeyi yap.
İnançlı ol,inatçı ol,güçlü ol.
Allahımda yardımcın olsun,tüm istediklerin hayırlısıyla gelsin inşallah.
tutmayın kaptanımızı aman diyimcanım menüler güzel de her iftar sonrası 1 tatlımız var yani gözümüzden kaçmiii
tutmayın beniii
paşam şiir deil gülüm bir dua bebişle ilgili evet
Bide kizlar baska takima bi gozum kaydi mesaj sayilarni baslik yapiyolar 1 3 15falan gder oyle bizde bu sayede sayamazmiyizki zekice geldi bana oyle iste
Selam kızlar
Yarın sabahtan önce dedeme gidicez.Sonra kayınpederimin köyüne.Kayınpederim rahmetli orada yatıyor.Köyde eşimin halası yaşıyor,onun da bayramını kutlarız.halaya bir seccade,bir namaz örtüsü,bir de tesbih aldım,eşime de biraz market alışverişi yaptırdım erzak aldırttım.Yeterlidir herhalde değil mi,memnun olur inşallah.Çocuklarına torunlarına filan bir şey almadım çünkü çok kalabalıklar,hangi birine alayım.bir de sadece halanın evine gidiyoruz zaten,köyün büyüğü olduğu için de herkes onun evine geliyor,dolayısıyla orda bayramlaşmış oluyoruz.Yine de extradan 1 tepsi börek,kek filan da yapıp götürsem mi diyorum,eşim boşver diyor ama erkeklere göre her şey gereksiz zaten :26:
canım hayırlı bayramlar şimdiden allah kabul etsin bebem hayırlarını çok şükür sen geldin kimse yok hafta sonlarını ondan sevmiyorum ben ya
bu arada 2 litre suyumu içtimkaldı 1 litre iftara yemege davetliyim bebem orayada pirinç lapamı götrüyüm diyorum yerim ne dersin armudumuda birazdan yiyeyim diyorym şimdilik acıkmadım eşim sahanda yumurtayı deli çayı götürdü ben menun menu baktım
sağol canım hepimize hayırlı bayramlar olsun inşallah :) aminn :)
evet hem h.sonu hem arefe bomboş buralar,normaldir
suların yarasın :) gittiğin eve ayıp olmayacaksa götür tabi lapanı da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?