Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Benim 1.5 yıl olacak nerdeyse ve 34 kilo da vermiştim ama ne yazık ki koruyamadım ve ortadan başa döndüm,inşallah yaza kadar hiçbir sorunumuz kalmayacak kiloyla ilgili

Canımsınnn,hiç şüphemiz yok ondan

canım menüler güzel de her iftar sonrası 1 tatlımız var yani gözümüzden kaçmiii
yürü be kaptan kim tutar seni

tutmayın beniii

Benim 1.5 yıl olacak nerdeyse ve 34 kilo da vermiştim ama ne yazık ki koruyamadım ve ortadan başa döndüm,inşallah yaza kadar hiçbir sorunumuz kalmayacak kiloyla ilgili

Canımsınnn,hiç şüphemiz yok ondan

nevim sen varya saalrsın gene buraları ahanda görürsün benide nötrleyın nolur....yarın yeni hatımın ilk günü rabbimin izniyle...kaptanım gibi notrlendım bende...son 2 aydır resmen suursuz gibi yedim vallaaa allah aşkına insan neden 4 patatesi ve 1 patlıcanı kızartıp ekmeğın arasına koyup bide ustüne mayonez sıkarkı allah beni nasıl biliyosa ole yapsın...tükürün bana dövun beni...

Bitanem hedefe kilitlendik artık,başarana kadar durmak yokkkkkk

Amin biz yurt dışına çıktığımızdan bu yana yazları ayrı kalıyoruz.Eşim bi daha ayrılmayız diyor ama nasip zaman neler gösterir bilinmez

evet bizim orda da bi cok aile yazin turkiyede kaliyor esleri calisiyor..ayni onun gibi demek sizin de..

Saglikla gdin donun canm az yemeye calsirsin insallah beyaz elbsende cok guzel durcaktir eminim:) gorusemezsek iyi bayramlar canim simdiden hoscakal:)

ayy canimmm... menulerime cok dikkat ediyorum ve sabah aksam surekli tartiliyorum, bgun iftardan once ekside cikacagim kesin
lys aciklanmis, olmamis galiba hayirlisi olsun canim yaa.. ins cok uzulme... Rabbim bi kapiyi kapar baska kapiyi acar uzulme tamam mi ?
sizlere de iyi bayramlar simdiden

cok saol canimmm valla simdiki cocuklar her seyi biliyor nasi uyuycaklar ben bilemedim

kizlaaarrr..... amma cok yazismissiniz, 10 kusur sayfayi atladim bitiremedim.
4. olmusuz cok sukur..
benim diyetim cok guzel gidiyor, her seyden olculu az az yiyorum, 31 inde bildirim var, ama ben olursam 31 inde regl olucam, o yuzden bildirime kadar insssss biraz daha zayiflarim..

ben simdi izinliyim ama gelirim ins yani bildirm yapiyim inss olur mu? cunku bildirm yapicam diye de ekstra dikkat ederim :18:

biz bugun koye gidiyoruz, yarin gelices, pazar da annemler gelicek yanimiza benden havadisler simdilik bu kadar

nev cim ananecim, derltesmissiniz, ask yaralari gordum, Rabbim hepinizin kalplerini en kisa surede iyilestirsin..
evlilik cok onemli, cok ciddi, oyle bi dedigi bi dedigini tutmayan adamlarla yurunmez, ins Rabbim size layik birilerini karsiniza cikarir. hic dert etmeyin Rabbim herkesin kalbindeki en ince siziyi bilir.. bundan emin olun
hepinizi cok cok optum....

Son düzenleme:
mesaj tekrari olmus kusura bakmayin, bilg takilmisti biraz.. neyse tekrar optum
ben biraz uyumaya calisayim, jet lag oldum uyku duzenim bozuldu..
sahurdan sonra uyuyamadim ama iyi oldu sizleri okudum biraz
neyse ben kactim...

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar kendme dukan pudingi yaptim ayyy bi guzel olduki :d spor salonuna yazilcam kizlar havuzlu bi yee yuzmeye baslicam babam arabayi satcak hemen baskillarim baslicak benimde evin 50mmetre asagsnda havuzlu bi fitnes salonu var gtcem yuzcem orda nasi hevesliyim anlatamam :) ben pudingimi gotrym kmseckler yok zaten:)

Bide kizlar baska takima bi gozum kaydi mesaj sayilarni baslik yapiyolar 1 3 15falan gder oyle bizde bu sayede sayamazmiyizki zekice geldi bana oyle iste

canım dua etmemmi oda benim kıymetmi bilsin vaallahi onun ssülalaesini kimse çekmez
gene tatlı yemiş bu yeşil erik kız oraya gelirsen nanagındaan koparırım bir ısırık görüürsün sensen bir daha ye bak ben seni kompile bitirim yemiyomuyum şöyle tuza ban bana yerim hekork benden birde bahsi geçen yeşil erikse köşe bucak kaç
hadi ordan len sende yalatıyomuşkızım öylede böylede yagg ekmege geliyomu geliyo birde utanmadan yazıyo buraya bensiz yenirmi kız oyarasın tosunuma
canım benim düşündügüm bir şiirmi bebekle ilgili buruya yaz bakalım okuyalım
ah caanım inan zaman herşeyin ilacı inan evlensen bile eşinin huylarını bilemiyosunki mesela benim eşim 6 sene görüştüm bebem evlendik ana aadamda kıskanklık başladı hadi afeti devranım deyim güzelim zarifim deyim ama oda yok daha hangi huyunu sayıyım eşimin herşeyi çok güzel allah var 11 sendir hiç dayagını yemedim sadece 1 kere tokatını yedim oda ilk oglum vefat ettiginde kendimi kaybettigimde vurmuştu aglşayaraktan hatta hiç unutmuyorum öyle vurduki çenem geldi gitti bende kızdım ne vuruyosun diye aglayarak sarıldı ban çok şükür kendine geldin diye öyle gitmişimki yere çökmüşüm diz üstü annen yüüznden öldü oglum annen yüzünden demişim durmuşum tek hatırladıgım dua ettigi sonra allahım yardım et paşaya birşey oluyo demesi şurum öle gitti yane ilk bebegim erkekti kaynanamın 3 oglu var kız dogurmazsan dogurma çıkarma onu dedisonra ögrendik erek aman dedi çıkmadan inanman doktorlar çok yanılıyosonrası malum 5 ayında kaybettim sonra sinir krizileri eşim dedi öyle seni görünce aklım çıktı çok agladım 3 evlat kaybedincesonra eltim hamile kaldıı hastaneye gittik kaynanam nasıl seviniyo bende bakıyorum bebegi giydiriyolar aglaamaklı oldum acaba dedim oglum nasıl olurdu dedim bunu benzermi sonra yanıma geldi allah sizede versin dedi dedim anne dedim al sana kız çocugu seve sve dur benim oglum öldü topragına bile yüzünü gitte sür dedim kızım ben onu demek istememiştim erkek olsada severdim dedim hastanede kavga ettik kayanamla eşimde zor ayırdı haketmişti ama eş önemli olmasına canım ama ailede önemli eşimin annesinden ve eltimden neler çektim rabbim sana gönlündekini versin bol rızıklı canım inan bir gün gelicek bu olanlara gülüceksin benim gibi şimdi o dedigim kişiyi görünce allahım ben bu adamı nasıl sevmişim diyorumiyiki eşim var rabbim başımdan eksik etmesin canını sıkma sende bitmiş bitmiştir canım geri gelmez
canım menüler güzel de her iftar sonrası 1 tatlımız var yani gözümüzden kaçmiii

tutmayın beniii
tutmayın kaptanımızı aman diyim

şimdi gelelim yediklerime
1-1 çay bardagı pirinç lapası
2-1 adet badem ve domates
3-içindekilerde şunlaar
karışık baharat
karabiber
nane
kekik
isot
pulbiber
kibrit kutusu biyüklütü yok peynir
keten tohumu
2 bardak yeşil çay
3 bardak su şimdilik
semiz otu dere otu maaydonoz bir tutam
limon suyu döktüm
karışımı güzel bir kaırştırıyosunuz arkadaşlar nene usülü yüyorsunuz mama yane
tadına gelince okadar hoşuma gittiki hergün yerim okadar olur yane:120::120::120::120:
nerde bu devlet nerde bu millet hu kızlar uyanmadınızmı len dahabugün işlerim çok eşimle markete gidicek eksiklerimiz var sonra pazarada gidicektikte arkadaşla gidicez gezicez pazar işinide halledince güzelleşmeye gidicem arkadaşa neden veriyim 15 tl canım parada cebime kalır arkadaşta gel bize yemegi bizde yiyelim dedi yemek derdimde yok yaşasın
şu panik atagımda azmasa gene geldi benimkiler yabir çaresi olsa vallahi yapıcam ama yok eşimle ne güzel kahvaltı yaptık siniyi balkondan mutfaga götürdüm tezgaha koydum olan oldu çarpıntı duru dururken oluyo oda çok korkutuyo hemde yoruyor beni

Selam kızlar
Yarın sabahtan önce dedeme gidicez.Sonra kayınpederimin köyüne.Kayınpederim rahmetli orada yatıyor.Köyde eşimin halası yaşıyor,onun da bayramını kutlarız.halaya bir seccade,bir namaz örtüsü,bir de tesbih aldım,eşime de biraz market alışverişi yaptırdım erzak aldırttım.Yeterlidir herhalde değil mi,memnun olur inşallah.Çocuklarına torunlarına filan bir şey almadım çünkü çok kalabalıklar,hangi birine alayım.bir de sadece halanın evine gidiyoruz zaten,köyün büyüğü olduğu için de herkes onun evine geliyor,dolayısıyla orda bayramlaşmış oluyoruz.Yine de extradan 1 tepsi börek,kek filan da yapıp götürsem mi diyorum,eşim boşver diyor ama erkeklere göre her şey gereksiz zaten :26:

Dün akşam yemeği olarak fırında patates ve patlıcan kızartması yaptım.1 patates ve 1 büyük patlıcan yemişimdir,yanında bolca sarmısaklı yoğurt :)) 1 dilim de ekmek..sonra sütlü nesface içtim..sonra eşim geldi,elinde çiğdem ve zero.biraz çiğdem yedim,1 bardak zero içtim

bugün kahvaltı ve kuşluk yok.yine geç yaptık kahvaltıyı

öğlen:

3 dilim kepek ekmeği
krem peynir
5 zeytin
1 biber
½ kk peynir
çay

şimdi kuzuyu uyuttu babası.o uyanınca dışarı çıkıcaz.diğer öğünlerde ne yerim bilmiyorum henüz

canım hayırlı bayramlar şimdiden allah kabul etsin bebem hayırlarını çok şükür sen geldin kimse yok hafta sonlarını ondan sevmiyorum ben ya
bu arada 2 litre suyumu içtimkaldı 1 litre iftara yemege davetliyim bebem orayada pirinç lapamı götrüyüm diyorum yerim ne dersin armudumuda birazdan yiyeyim diyorym şimdilik acıkmadım eşim sahanda yumurtayı deli çayı götürdü ben menun menu baktım

sağol canım hepimize hayırlı bayramlar olsun inşallah :) aminn :)
evet hem h.sonu hem arefe bomboş buralar,normaldir
suların yarasın :) gittiğin eve ayıp olmayacaksa götür tabi lapanı da :)

sağol canım hepimize hayırlı bayramlar olsun inşallah :) aminn :)
evet hem h.sonu hem arefe bomboş buralar,normaldir
suların yarasın :) gittiğin eve ayıp olmayacaksa götür tabi lapanı da :)

canım iptal oldu demin aradı eyübe gidiceklermiş bizde eşimle market pazar yapıcez işşallah eşime ciciler bakıcez gezicem anlıcagın spor olucekepey yolum var yane yürümek için suyu içmesine içiyorumda wc işini ne yapsakbenim yerimede eylen olurmu ben bu bayram bir yere gidemicem keşke kendi ailemle geçirsem ama yok arabalar doluydu kaldımmı tek buralarda benim yerimede eylen sen bebem yedikelrinede dikkat et bebem aman diyim bayramda tatlılar çok oluyo gerbera duymasın kesin yer o tatlıben yemeyi düşünmüyorum çünkü işşallah haftaya güzel bir kiloyla gelicem aklım atakıldı bu önümüzdeki hafta millet tatile gidicekya hafta içi mesaj gene yazılıcakmı bebem:26::26:ne zaman kilo bildirimi yapıcez ben diyorumki adetim bitsin abdesleniyim payramdan sonra 10 gün borcumu tutuyum sonra tutulmuyo sıcagı sıcagına ne dersin:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…