Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

insallah pasam ya kimse yalniz kalamaz omur boyu insallah Allah karsimiza hayirli insanlari cikarir insallah senin gibi boyle anlatabliriz Allah nazardan korusun sizi bak senin esin sana sahip cikmis annesine karsi adam dedgn boyle olur iste masallah enisteyede evlenesm geldi ya:d ben babamida cok idol olarak gorurum insallah onun gbisi benm karsima cikar ya

Sağol kuzum benim,Allah gülen gözlerinin o masum yüzünün yüzü suyu hürmetine sana hayırlı yazılar yazsın kuzum benim,takdir-i ilahi...

Sağol kuzum benim,Allah gülen gözlerinin o masum yüzünün yüzü suyu hürmetine sana hayırlı yazılar yazsın kuzum benim,takdir-i ilahi...

Cok tesekkur ederim ben aslinda cooooook sorunlu evlilik gordum hatta isin icine baknca hep bi mutsuzluk gordum coguda kiymet bilmemekten insani olmayanlar degil olanlar bozuyo.. ben dersimi aldim bilmiyorum karsima iyi biri cikarmi ama cikmazsa evlenmem eminim bundan olcaksa tam olmali.. bide sen beni kizginken gorsen insanlar yzume bakamaz ama nadir oyle olurum:d bende takdiri ilahi ye inaniyorum herkes bulur ama goreblirmi orasi sans iste insallah biz sansli oluruz:)

bak diyorum bebem burayı unutma dedigimi zaman herşeyin ilacı bebem kız üzlme seni kimse almazsa ben ogluma laırım üzülme sen bakıyıum benden ne kada güzel kaynana olurcanım her şey aynı inan eşle tek evlenmiyosun sülalesylede evleniyosun heled seni sinri eder eltin kayana olursa benim gibi vay haline:18::18::18:allahım hayırlı kapılar açsın işşallah sana

bazen gıcık mıcık ama kavgada ediyos ama seviyorum ben bu deli adamıallahım herkeze öyle anlayışlı eş nasip etsin 3 gebelik geçridim bbek gibi baktı ban helede kızımda ne eziyetimi çektiben sana hizmet edicem derken sen ediyosun dedim insan eşi çorabını giydirince aglarmı ben agladım çünkü ben hep ona hizme edince insan bir tuaf oluyo işşallah yaradan saglıklı evlatlar verirde eşimi mutlu ederim okadar hakediyoki bunu
bu arada sag olsun pirincimi aldı sponsorum yogurt almayı unutmuşartık yarım bime gdieriz sabahtan alırız dedi yada ben gider alırım

:) bi oglanda bana dogur be:) insallah saglikla sihhatle buyutursun cocuklarni canim insallah yuzunuz guler:)

Canım sınav sonuçları açıklandı az önce,hadi bak da haber ver bize deeeeee

:) bi oglanda bana dogur be:) insallah saglikla sihhatle buyutursun cocuklarni canim insallah yuzunuz guler:)

ben en iyisi reşimle çatışmaya giriyim rabbime dua ediyim 2 erkek versin bir anda saglıklı doguuryum sonra birini san birine neve veriyim şaka bir yanada ölen oglum dursaydı 10 yaşında olucaktı temmusta

Tesekkur ederim haber verdigin icin nev ama olmadi kazanamamsm
Hakkında hayırlısı olsun kuzum benim,en hayırlı zamandan en hayırlısı olsun inşallah,sakın moralini bozma olur mu bitanem,olmayan her şeyde bir hayır vardır

üzülme bebem vardır bundada bir hayır ya işşallah bir dahakine diyelim
neyse bebeler eşim çık diyor ben kaçtım ölmezsek sabaha görüşrüz
kaptanım 2 pirinçn lapası yedim
3 litre suyunu içtim
4 bardak yeşil çay içtim
birazdanda armud yicem midem kazınıyo
akşama piricimi yapamadıydım eşim yeni aldı getirdide armutla idare edicez arık
bulgur pilavı var 6 kaşık yok onu yesem kilo alırmıyım :18::18::18:

heee tabi tabi görcem ben haftaya cuma,bayramdan sonra kimin elması kızaracak,kimin ki beyaz kalacak
afiyet olsun da yavru bu 2 lt zero seni mahvediyor bak benden söylemesi
inşallah canım.eylülün 5 inde 1 yıl oluyor diyetime başlayalı ve bu güzel takıma gireli.1 yıl önce,1 yılda sağlıklı bir şekilde ve geri almamak üzere tüm fazlalıklarımdan kurtulurum diyordum,baya zaman var önümde ama olsun diyordum.Şimdi 1 yıl bitti ama kilolar gitmedi.İnşallah bundan sonra gidicek,nötrledim kendimi,yeniden başlamış gibiyim,sizlerin desteğinizle.işallah listeleri sallıcaz canım :118:
üzülme canım henüz çok gençsin tekrar çalışıp yapacağına inanıyorum ben

ne zorla içiyom bir bilsen haşlamamıda yiyorum şuan gene acıyı abartmışım yandımkaldı 1 litre

ya tostu o kadar özledim ki yarım ekmekten yapıp yemek istiyorum şöyle doyasıya

kız su zorla ıçılır mı.bana ver en kotu anımda bıle 1 lt dıklerım:))

cnm benım esının çok degerını bıl.ona ve senın durumunda olanlara oncelıklı dua etç.illa bı gun emegının karsılıgını alacaksın emınım

Herkeslere iyi geceler,

Ben yine dışardaydım ancak gelebildim eve, iftarda ne yedim

1 kase mercimek çorba
3 ızgara köfte
2 kaşık pilav
1 bardak ayran

vee kaymaklı ekmek kadayıfı

Sonra 1 saat yürüyüş yaptım ama öyle hafif tempoda pek etkili olur mu bilmem

şimdi bir yeşil elma, yarım bardak süt (oğlandan geri kalan)

Kismet degilmis napalim..kizlar bana bi reset tusu koymak lazimdi simdi nede guzel olurdu yasitlarim 3.sinifa gecicek ben bir yil daha beklicem kadere bak ama bozmicam moralimi ben hayalimi gerceklestrcem dger okula devam etmicem ilk kezz bi idealim ldu ciddi anlamda bunu basarcam vee incecik citir bi kiz olarak okuluma gdicem babami kaldrip sarilipta aglamayi istyorum ama desarj olmam lazm ben kacym kizlar kendnze iyi bakin iyi geceler size gorusemiceklerimiz olursa simdiden iyi bayramlar az yiyin bayramda ben bu moralle kilo vermis doncem soyliyim :)

ben yağını sadece yalatıyorum cnm bol sürmüyorum bi kerembimden kepekli diimli ekmekten alıyorum çok güzel oluyor makinada sahurda ne yesemki ya

ben varım ben bu bayram kaçırmıcam dışarda yemesemde evde kendimi pek tutamam herhalde ayy nolur evdeki tatlı çabuk bitsin bana kalmasın noluuuuuuy

ya cnm bir dua buldum senin için bayadır bende kayıtlı ama kırılırsın üzülürsün korkusana gönderemedim çünkü ben seni çok sevdim aramızın böyle bişeyden açılmasına üzülürüm

Çok zor oluyor be canım, 3,5senedir hiç sorun yoktu. Yani ikimizle ilgili bişey yoktu,ailesinden olanlarıda görmezden geliyordum.Tek tartışmamız onlarla ilgili olurdu.
Ama ne zamanki işin içine ciddiyet girdi,bişeyler yapmaları gerekince ortalık karıştı iyice.
Ben 'bana karşı bir tavır var''derken inanmayan adam kendi gördü sıkıntıyı.
Yanlarındayken beni arayamıyor bile,bu nasıl ambargodur anlamadım.
Beni ezdirmesine çok sinirleniyorum,bu bana çok dokunuyor. Hem iyi bir insan hemde mükemmel bir aile bulurum diye bişe yok zaten. ama aradaki adam 'adam'gibi olsa,mesafesini bilse,herkese haddini bildirse durum çekilebilir hale gelir.
Bana söylenen bir laf nasıl olurda ona dokunmaz,bugün biz bu haldeyken bile ben onun için haddini aşan bir kelime söyletmem kimseye.
Bu bir erkeğe nasıl dokunmaz anlamıyorum.
Konu aile olunca bütün kriterler yerle bir oluyor.
Kimsesiz birini bulmalı :)

Amin canım çok sağol

Bizdede durum aynı canım,anne-abla başrol olmakla beraber 3 dayı 1 teyze,ama genel itibariyle sülalenin en küçüğüyle bile kıyaslansam hertürlü yenilirim.
Bu onu böyle anlatmıyor tabi,insanların ihtiyacı varmış yardım ediyormuş,benimde anlayış göstermem gerekiyormuş,ne yapabilirmiş.
Bİr üre şehir dışındaydı,akşam geç döndüğünden ertesi gün iş çıkışında anca buluşabildik ve 20dk geçmeden 'teyzenin dişi ağrıyor,gel götür''diye aradılar,o teyzeninde 2 oğlu var.Yapamam işim var diyemiyor,eşek olana semer vuran çok olur hesabı işte.
Ben hayatında olsamda olmasamda farketmez,onların tek derdi hizmetçilerini kaybetmemek.Keşke azıcık değer görse,keşke çok sevdikleri için kıskansalar.
Bu erkeklerde neden beyin yok anlamıyorum. Onu kandırmak,kandırıldığına ikna etmekten çok daha kolay.
Kendine nasıl davranıldığını göremiyor,hayatını başkalarının ellerine koymuş.
Onlara göre onunla evlenmem demek,ellerindeki köle saysını ikiye çıkarmam demek. Szinde bir hayatınız var diyen yok,onun bir ailesi var diyorlar.
Sadece cumartesi pazar tatil ve o zamanlarda bizim yanımızda olmak zorunda diyorlar.Bn haftaiçi görecekmişim,ne zaman acaba öğle arası mı?
Buna itiraz edemeyen erkeğe ne demeliki...

Canım hiç üzülme,herşeyin bir vakti var.
İstediğin şeyin peşini bırakmazsan eninde sonunda elde edersin.
Böyle şeyler tamamen kısmet,sen istediğin kadar çalış çabala,inan herşeyin vakti var. Elinden geleni yap ve takdirini bırak.İnşallah emeklerinin karşılığını fazla fazla alırsın.
27 yaşındayım,hala öğrenciyim. Bu üçüncü üniversite çünkü istediğime çok geciktim :) İstediğin yeri kazanana kadar gitme sakın,asıl yapmak istediğin şeyi bekle.
Benim gibi gidip başka şeyler okuyupta sonra kürkçü dükkanına dönme :) Sonradan kaybedeğin zamanı başında kaybet,sabret,istediğin şeyi yap.
İnançlı ol,inatçı ol,güçlü ol.
Allahımda yardımcın olsun,tüm istediklerin hayırlısıyla gelsin inşallah.

yürü be kaptan kim tutar seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…