canım iptal oldu demin aradı eyübe gidiceklermiş bizde eşimle market pazar yapıcez işşallah eşime ciciler bakıcez gezicem anlıcagın spor olucekepey yolum var yane yürümek için suyu içmesine içiyorumda wc işini ne yapsak benim yerimede eylen olurmu ben bu bayram bir yere gidemicem keşke kendi ailemle geçirsem ama yok arabalar doluydu kaldımmı tek buralarda benim yerimede eylen sen bebem yedikelrinede dikkat et bebem aman diyim bayramda tatlılar çok oluyo gerbera duymasın kesin yer o tatlı ben yemeyi düşünmüyorum çünkü işşallah haftaya güzel bir kiloyla gelicem aklım atakıldı bu önümüzdeki hafta millet tatile gidicekya hafta içi mesaj gene yazılıcakmı bebem:26::26:ne zaman kilo bildirimi yapıcez ben diyorumki adetim bitsin abdesleniyim payramdan sonra 10 gün borcumu tutuyum sonra tutulmuyo sıcagı sıcagına ne dersin:44::44::44:
e iyi olmuş iptal olduğu boşverrahat rahat yersin lapanı ne güzel işte bak,bol bol wc ye çıkçanki hem kalori atçan hem ödem,hem de yağ yakçan her küçük wc 35 kalori harcatıyor
benim de çok eğlenceli olacağını söylemem canım.Aslında çok canım sıkkın da,işte hep insanlara güler yüz gösteriyoruz mecburen,insanların ne suçu var sonuçta.Bu bayram yaza geldi herkes tatile kaçtı,benim de ailemden kimsecikler yok,bu bayram,bayram gibi değil benim için de.inan bayramlık alacaktım kızıma da eşime de kendime de,vazgeçtim.Kızıma zaten sık sık yeni bişiler alıyorum ihtiyacı yok.ailecek giyeriz dolabımızdan bişiler çıkarız yollara dedim.Regl de olunca ben,deniz kenarı bir yerlere tatile de gidemedik,kaldık böyle elimiz böğrümüzde anlayacağın.içimiz burukNapalım,Allah sağlık versin de inşallah daha güzel,daha ailecek bayramlar yaşarız
canım yazdım ya unutmuşsun :)) çarşambadan itibaren mesaj sayımı yapılacak
neden iftara kadar kilo veriyormuş gibi görünüyoruz mesela iftarda 85leri görürüm ama normalde öyle değil neden acaba :44:
canım benim olsa tükkan senin,başımla beraberkusura bakma lapa yeyince böle oluyopardon bebem unutmuşum bende diyorum ne unuttum canım sende üzülme bak ban ben 11 sendir evliyim tail nedir bilemedim anca annemlerin memleketine gittik oda tatil degil yane eşim ama söz verdi durumuzu olsun işşallah götürücem seni dedi istedigin ile dedi nereye gitsem bodrumu görmek çok iystiyorum aslında durumum olsada sizleri teker teker görsem canlı olaraktan çok merak ediyorum eşim gelicekte biz alışverişe gidicez peh sonra geç gidiyoz anam bu pazar neden kalabalık deyo ben bu erkek milletini anlamıyorum yaw gelsin bak ben ona neler yapıcem canım deliye hergün bayram boşver benim var çok şükür 50 milyona hallettim gömlek etek eşarp etek çantamda var oh gelme keyfime pardesöm vardı onu kaldırdım çok büyük geliyo feracemide kaldırmı 1 tanesini giyiyoprum oda büyük küçültelim dedim eşime hamile kalınca giyersin dedi bakıcez biraz daha veriyim şöyle 70 düşüyüm işşallah küçültürüm 70 kilo kaç bened oluyo bebem bilgin varmı:44::44:kız her küçük abdest 35 kalorimi ozaman ben dünyanın kalorisini yaktım yaşaşsın olan memet abiye olucek adamı zengin edicem suyu içe içe canım çok sıkkın aslında ilaçladım benim sıpaları şampuanları bitmiş alıcam akşama onları yıkıcam arife suyuyla yıkansınlar şifa olsun yavrularıma ben tatil nedir bilmedim nemizi hiç görmedim ben ne yapammm kız tatil yapmaya yazlıgını zvarsa sevaptır san gelemde tatil yapalım vallahı bir yatak lazım malum yemekle aram yok yemem et yemem şeker yemem tatlı hiç yemem anca inek gibi ot yerim ne istenilen misafirim degilmi öyle yerde kaplamam merak etme sen benimde çok tatile çıkmam laızm apla benide götür gittigin yere
canım vucuda besin girmiyor olabilirmiben tartılmadım yarın wc sonra tartılıcem bakalım ne sonuç alıcem dogur süle kız tatlı yicenmi bayramda bir dilim baklava 550 kalori haberin olsun
neden iftara kadar kilo veriyormuş gibi görünüyoruz mesela iftarda 85leri görürüm ama normalde öyle değil neden acaba :44:
nereye gitcemde yeicemki tatlıyı:44:annanem vefat ettiğinde bayram bize bittionunla güzeldi bayram ben zaten oldum olası hoşlanmam bayramlardan anneannemde kurban bayramı 3.günü vefat etti . o yüzden daha tuhaf oluyor bu onsuz ikinci bayramımız birinde yoğun bakımdaydı şimdi olmadan ilk içim çok kötüü oluyor düşündükçe
canım benim olsa tükkan senin,başımla beraberhele bi kışlık alalım da,Allah nasip ederse yazlığa da gelir sıra
güle güle giy bayramlık cicilerini
nereye gitcemde yeicemki tatlıyı:44:annanem vefat ettiğinde bayram bize bittionunla güzeldi bayram ben zaten oldum olası hoşlanmam bayramlardan anneannemde kurban bayramı 3.günü vefat etti . o yüzden daha tuhaf oluyor bu onsuz ikinci bayramımız birinde yoğun bakımdaydı şimdi olmadan ilk içim çok kötüü oluyor düşündükçe
kız benim kışlıgım var sen yazlıgı al paslaşıırz zamanla armudumuda yedim bebem kaldı 1 litre su
benim annnem öldügünde oglumla aralarında 1 ay 4 gün vardı bebem 9 sene oldu 10 giricekinan her ölüm bir tarafa baba acısı çok kötü bu benim kaçıncı bayramım babasız geçirdigim bazen diyorum keşke çocuk kalsaydık tekrardan başımız saglosun
kız delü sen demedinmi evde tatlı olur dayanamam diye
aileden kimsemiz kalmadı be paşam bir teyzem kaldı bir dayım dayımda bize büyükçe bir kazık attı oda aileden çıktı tek teyzemler bize gelebilecek bide babamın yakın arkadaşı var onlar gelir gidilceklerede annemler gider ben gitmem evdeki tatlıda zaten gelene anca yeter kendime hurma şekeri aldım pazardan
Iste alintilarla kac tane tutuyosa eskilerin ustne ekliyolar oyle son mesajda tam sayi belli oluyo meseladeğişik bir fikirmiş yalnız her seferinde alıntıları da yazıyorlar mı?
Aman esin hakli simdi orda bi suru yemek vardir zaten canim ugrasma hic:) bizim köy on bin km uzakta oldugundan nasi rahatim bde kete gonderirlerdi istemedm bu sene evede girmedi :)Selam kızlar
Yarın sabahtan önce dedeme gidicez.Sonra kayınpederimin köyüne.Kayınpederim rahmetli orada yatıyor.Köyde eşimin halası yaşıyor,onun da bayramını kutlarız.halaya bir seccade,bir namaz örtüsü,bir de tesbih aldım,eşime de biraz market alışverişi yaptırdım erzak aldırttım.Yeterlidir herhalde değil mi,memnun olur inşallah.Çocuklarına torunlarına filan bir şey almadım çünkü çok kalabalıklar,hangi birine alayım.bir de sadece halanın evine gidiyoruz zaten,köyün büyüğü olduğu için de herkes onun evine geliyor,dolayısıyla orda bayramlaşmış oluyoruz.Yine de extradan 1 tepsi börek,kek filan da yapıp götürsem mi diyorum,eşim boşver diyor ama erkeklere göre her şey gereksiz zaten :26:
Allah rahmet eylesin canim benim bende ananemi cok severim ama doganin kanunu malesef hazirliksiz olmasnda ben kabullenrim..icim urperdinereye gitcemde yeicemki tatlıyı:44:annanem vefat ettiğinde bayram bize bittionunla güzeldi bayram ben zaten oldum olası hoşlanmam bayramlardan anneannemde kurban bayramı 3.günü vefat etti . o yüzden daha tuhaf oluyor bu onsuz ikinci bayramımız birinde yoğun bakımdaydı şimdi olmadan ilk içim çok kötüü oluyor düşündükçe
Iste alintilarla kac tane tutuyosa eskilerin ustne ekliyolar oyle son mesajda tam sayi belli oluyo mesela
Aman esin hakli simdi orda bi suru yemek vardir zaten canim ugrasma hic:) bizim köy on bin km uzakta oldugundan nasi rahatim bde kete gonderirlerdi istemedm bu sene evede girmedi :)
Allah rahmet eylesin canim benim bende ananemi cok severim ama doganin kanunu malesef hazirliksiz olmasnda ben kabullenrim..icim urperdi
ah caanım inan zaman herşeyin ilacı inan evlensen bile eşinin huylarını bilemiyosunkimesela benim eşim 6 sene görüştüm bebem evlendik ana aadamda kıskanklık başladı hadi afeti devranım deyim güzelim zarifim deyim ama oda yok daha hangi huyunu sayıyım eşimin herşeyi çok güzel allah var 11 sendir hiç dayagını yemedim sadece 1 kere tokatını yedim oda ilk oglum vefat ettiginde kendimi kaybettigimde vurmuştu aglşayaraktan hatta hiç unutmuyorum öyle vurduki çenem geldi gitti bende kızdım ne vuruyosun diye aglayarak sarıldı ban çok şükür kendine geldin diye öyle gitmişimki yere çökmüşüm diz üstü annen yüüznden öldü oglum annen yüzünden demişim durmuşum tek hatırladıgım dua ettigi sonra allahım yardım et paşaya birşey oluyo demesi şurum öle gitti yane ilk bebegim erkekti kaynanamın 3 oglu var kız dogurmazsan dogurma çıkarma onu dedi sonra ögrendik erek aman dedi çıkmadan inanman doktorlar çok yanılıyo sonrası malum 5 ayında kaybettim sonra sinir krizileri eşim dedi öyle seni görünce aklım çıktı çok agladım 3 evlat kaybedince sonra eltim hamile kaldıı hastaneye gittik kaynanam nasıl seviniyo bende bakıyorum bebegi giydiriyolar aglaamaklı oldum acaba dedim oglum nasıl olurdu dedim bunu benzermi sonra yanıma geldi allah sizede versin dedi dedim anne dedim al sana kız çocugu seve sve dur benim oglum öldü topragına bile yüzünü gitte sür dedim kızım ben onu demek istememiştim erkek olsada severdim dedim hastanede kavga ettik kayanamla eşimde zor ayırdı haketmişti ama eş önemli olmasına canım ama ailede önemli eşimin annesinden ve eltimden neler çektim rabbim sana gönlündekini versin bol rızıklı canım inan bir gün gelicek bu olanlara gülüceksin benim gibi şimdi o dedigim kişiyi görünce allahım ben bu adamı nasıl sevmişim diyorum iyiki eşim var rabbim başımdan eksik etmesin canını sıkma sende bitmiş bitmiştir canım geri gelmez
Karsliyim canim halalarim cok deli kete yapar ev yapimi tereyagyla cok guzel olur yaKete mi,yoksa Kayseri'li misin şekerim :)
Canim sen ne yapman gerektgni biliyosun aslinda cok zor ama iste seni ezdirmesi korkunc yani hicte anlamamsmdir bu kaynana piskolijisini zaten hep geline bi antipati duyarlar ama iste esinin yada sevglinin tavri cok onemli senn skntin bu canim..Canım benimde sıkıntım bu işte,sen kaynana-eltiden çekiyorum diyorsun bende annesi ve ablasından şikayetçiyim.
Nasıl yani çekilir dert mi seni istemeyen ve hiç sevmediğin insanların ömür boyu yüzlerine bakmak zorunda olmak.
Ne laf duyarsan duy küsmemek,yanındaki insanın onlara karşı seni ezdirmesi.Sen evlisin daha iyi bilirsin,çekilir mi şimdi bunlar?
üşüttün mü acaba geçmiş olsunKizlar ben feci halsizim karnim kotu agriyo hadi o hastaliktanda ayaklarim uyusuyo dun geceden beri neden acaba ya
Iste alintilarla kac tane tutuyosa eskilerin ustne ekliyolar oyle son mesajda tam sayi belli oluyo mesela
Aman esin hakli simdi orda bi suru yemek vardir zaten canim ugrasma hic:) bizim köy on bin km uzakta oldugundan nasi rahatim bde kete gonderirlerdi istemedm bu sene evede girmedi :)
Allah rahmet eylesin canim benim bende ananemi cok severim ama doganin kanunu malesef hazirliksiz olmasnda ben kabullenrim..icim urperdi
canım benim ailemde kimse kalmadı malesef çünkü herkez dediginm gibi meffaatçı insanı olmuşlar üzgünüm yaneaileden kimsemiz kalmadı be paşam bir teyzem kaldı bir dayım dayımda bize büyükçe bir kazık attı oda aileden çıktı tek teyzemler bize gelebilecek bide babamın yakın arkadaşı var onlar gelir gidilceklerede annemler gider ben gitmem evdeki tatlıda zaten gelene anca yeter kendime hurma şekeri aldım pazardan
canım erkek kardeşimde senin gibi oldu ishal suyu çok tüket kolanın için easirin at iç patates haşla ye pirinç haşla ye mıuz ye dahada olmadı gel ban ben sana bakarımKizlar ben feci halsizim karnim kotu agriyo hadi o hastaliktanda ayaklarim uyusuyo dun geceden beri neden acaba ya
Canım benimde sıkıntım bu işte,sen kaynana-eltiden çekiyorum diyorsun bende annesi ve ablasından şikayetçiyim.
Nasıl yani çekilir dert mi seni istemeyen ve hiç sevmediğin insanların ömür boyu yüzlerine bakmak zorunda olmak.
Ne laf duyarsan duy küsmemek,yanındaki insanın onlara karşı seni ezdirmesi.Sen evlisin daha iyi bilirsin,çekilir mi şimdi bunlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?