Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ye yavrum olmadı gel ben sana hazırlıyım ye
ya tostu o kadar özledim ki yarım ekmekten yapıp yemek istiyorum şöyle doyasıya

vallahi sen dayak istiyosun haberin yok benim canım yogurtlu mantı çekiyo ben yazıyormuyum buraya olsada yesek diyeterbiyesiz seni

Pasam ben kepekli pirincle yaptim icinede corek otuyla kekik koydum mis gibi olmustu azcikta sirke

Ay bende su cici bbeleri cok severim:d
ya tostu o kadar özledim ki yarım ekmekten yapıp yemek istiyorum şöyle doyasıya

Canim bugun yemedinmi ya:d ekmegi birak cikar hayatindan hic yarari yok yani

harika bir açılma olmuşkarne okur gibi okudum mesajını saphıram nedense karne gününü hatırlatıyor bana böyle tatiller
ye yavrum olmadı gel ben sana hazırlıyım ye

vallahi sen dayak istiyosun haberin yok benim canım yogurtlu mantı çekiyo ben yazıyormuyum buraya olsada yesek diyeterbiyesiz seni
ayy pardon paşam ya ağzımdan kaçtı
Ay bende su cici bbeleri cok severim:d

Canim bugun yemedinmi ya:d ekmegi birak cikar hayatindan hic yarari yok yani

ah ah o ekmeği öyle seviyorum ki tostu 2 minik dilim ekmekten yaptığımdan yetmiyor herhaldebende pek sevmem o cicileri daha doğrusu ben tatlı bisküviyi sevmem tutku dışında

birdaha olmasın döverim heeeeeekız kaç gündür benimde aklımdan geçiyo geçmesinede kepeklisinden olsa olmazmı bol tereyaglı kaşarlı
Pasam ben kepekli pirincle yaptim icinede corek otuyla kekik koydum mis gibi olmustu azcikta sirke

canım kepeklisi pirinci nerden bulan ben :44::44::44:

nerdesiniz 7 takım ya tek kaldım buralarda ama ya
bu arada 3 litre oldu su bitti bende bittim biri wc önünde dursaydı yeminle benden iyi para kırardıdaha acıkmadım acıkırsann bir ekşi elma yicek temem yatmadanda ilaçlarımı içicem temem aslında dereotu dok totuyo beni:44::44::44:tavsiye derim nerde bu devlet nerde bu millet çıldırmadan hepinizde toplanın gelin çabukk:84::84::95::95::95::120::120::122::122::118:

Ben migrostan almistim canim oyle marketlerde bulursun sende tadi daha iyi oluyo

kepekli unla manti ac istersen ama az yagli yap

Canim bende ekmegi cok seviyorum sen istersen yulaf kepeginden ekmek yap kendine hatta sen dukan yap:)

Kizlar sabah ishal oldum dedim ya stresten sanrm o yine adetten oldu nye boyle calisiyo acaba bagrsaklarm cok ilginc

Ben migrostan almistim canim oyle marketlerde bulursun sende tadi daha iyi oluyo

kepekli unla manti ac istersen ama az yagli yap

:44::44::44:eşime deyimde alsın barı kaç tl bebem:26::26:
bendennasıl korktunuz ama teker teker geliyosunuz açıgımız var nadi kızlar geriniz nerdesiniz

Bide bugun ne yedim yazym

sabah yogurt yedim soda limon tuz yaptim
oglen iki dilim kendi ekmegmle iki yumurta beyaz peynir yedim
aksam 3kucuk dilim tavuk pirzola yedim ama cok yagliydi derisini cikarip pisirmeme ragmen

bide tatlandiricili hindistan cecizli sut ictim ozel doneme girdim dye kakaoda koycaktimda babamdan isteynce tutmus kakao yagi almis:d bugun stresle iki litreye yakin kola zeroda ictm oyle bi gundu iste

Ço benzer hikeyemiz varmış canım,ben hala senin o 3 aylık dönemini yaşıyorum.
Canım benim ya,çok üzüldüm.Keşke elimden birşey gelse,keşke mümkün olsa da içindeki ateşi alabilsem.O dönemi atlattım çok şükür,ama hala duygularımdan hüznümden arınmış sayılmam.Kader arkadaşın olarak atlatmak için birkaç ipucu olarak söyleyebileceğim,kesinlikle müzik dinleme canım anıları canlandırıyor,sana aldığı ne varsa bir kutuya koyup gözünün önünden kaldır,kk'daki bir derdim var/eşi ve eşinin ailesi topiğindeki evlilik ızdıraplarını okumaya çalış,ki göreceksin çoğu bizim gibi evlenmeden önce görüp nasılsa düzelir diyip evlenip pişman olan insanlar,ve ne olur güzel anılarınızı değil,hep kötü anıları,sana yaşattığı acıları hafızanda taze tut,ancak böyle atlatabiliriz canım,zor olacak ama olacak

Ah canım benim,emin ol o bozukluk hepimizde var.Bir kutu çikolatının üzerinden bir tane alıp kutuyu kapatma,ya da 2 litre koladan bir bardak içip şişeyi kaldırma huyu yok eminim çoğumuzda,duygusal yiyicileriz ve bizi mahveden gerçekten de bu.Mutfakla arana mesafe koymaktan,kendini oyalamaktan başka çare yok canım...

Hepinizi tebrik ederim canlarım,bayramdan sonra hız arttırmaya başlayalım

Tebrik ederim canım,ben özellikle eylül ayını hepimizden en az 5'er kilo götüreceğini çok güçlü hissediyorum,eylül hepimiz için milat olsun

Dukan bilgisi olan atkadaslarim bu goji berry guzelmi ve kuru kaysi yerini alablirmi acaba
Goji berry ile başka bir kuru meyvenin yer değiştirme olasılığı yok canım,Dukan buna balon etkisi diyor,yani hop diye kilo verme durabiliyor.Ben dukanı 3 ay yaptım ve 15 kilo verdim ama 25 kilo vermiş kadar incelmiştim.Goji berry kullanmadım ama vitamin açığımı kapatmak için çinko ve magnezyum suda eriyen tabletlerden içtim her gün

Oooooo,güzel derece Bayramdan sonraki hafta listeleri sallayalım diyorum bennnn

Tesekkur ederim nev ben goji bery aliym o zaman zaten bugun cok fenaydim bayilcak gbiydm

cavdar bana küstu ya balkondan baska kediye tavuk attim diye:d ben onla ilgilenym azck :)

O kadar sancılı bir süreçteyimki anlatamam,
4ay ayrılıktan sonra cumartesi barışmıştım ama pazar günü yine aynı hatayı yaptı. O kadar söz ver ,yemin et ama 24 saat bile sürmesin. Bu kadar ayrılığın tatsızlığın üstüne kolay kolay cesaret edemez demiştim ama hiç uzun sürmedi.
Ayrılık dediğim dönemde ben ona küstüm,hep tersliyordum ama nerdeyse hergün gördüm. Sokağa çıktığım anda hep etrafımda,mesela bugünde gördüm.
Oturup neden olmayacağını anlattım,eskiden sözünü tutup tutmayacağına güvenemiyordum ama şimdi söz bile veremiyor,24saat sürmeyince yüz ister tabi.
Tek derdimiz ailesiyle canım,yoksa şeker gibi. Ama onların lafından asla çıkmıyor,her ne kadar mantıksız şeyler yaptıklarını bilsede itiraz etme şansı hiç yok. Resmen kişiliğinden vazgeçmiş şekilde ellerinde. Benim için bişe dediklerinde savunma yok,o öyle değil böyle diye açıklama yok.
İnsan yanımda bir erkek var gibi hissedemiyor.
Ben onu o kadar çok sevdimki,biri itiraz etse hiç düşünmem elini tutar çeker giderim,kimseye ezdirmem. Ama o beni çok ezdiriyor.
Bir kız olarak onun için fazla yürekliyim,oda benim için fazla anakuzusu(hatta aile kölesi)...
Çok kötüyüm çok

Hani demiş ya şairin biri:Gözlerimiz farklı renk olsa bile gözyaşlarımız aynı renk...diye,bir kez daha inandım.İnanır mısın,kendi yazdığım bir yazıyı okuyor gibiydim.Bizde bir de annede kıskanma huyu vardı,oysa ki daha bebekken yurda bırakmışlar ama iş güç sahibi olunca tekrar sahip çıkmışlar,şimdi sözüm ona geç kalan annelik.Annesi ne hikmetse,her buluştuğumuz zaman fenalaşırdı,kalkar apar topar hastaneye götürürdük,doktor derdi ki teyze sende hiçbişey yok,o derece yani,rol oyun numara.Erkekler bir de göremiyorlar kadınsı oyunları,annesi 5 gün uyuma desin uyumaz.Ben de senin gibi çok gözü karaydım,evlenme diyen iş arkadaşlarıma,aielem ve hatta koskoca bir memlekete meydan okudum,ellerinden tuttum.Ama O en basit sözlerini bile tutamadı.İnan çevre,eşinin ailesi ve erkeğin bağımsız olamayışı yüzünden biten evliliklerle dolu,bence değerlendiremedikleri bunca şansın üstüne yeni bir şansı haketmiyorlar,olan bize oluyor ne yazık ki...

Tesekkur ederim nev ben goji bery aliym o zaman zaten bugun cok fenaydim bayilcak gbiydm

cavdar bana küstu ya balkondan baska kediye tavuk attim diye:d ben onla ilgilenym azck :)
Canım sürekli protein alımı vücuttaki çünko ve magnezyum depolarını boşaltıyormuş.Mutlaka şu suda eriyen magnezyum ve çinko tabletlerden kullan olur mu

Aynen canım anne ve ablanın kıskançlığı.
Ne zaman yanıma gelse hemen bir telefon,''teyzenin dişi ağrıyor gel doktora götür,dayın geldi,dedene yemek götürmen lazım'' hatta bunları bırak bir abla arayıp ''acıktım gel yemek yap'' dermi ya,işten geliyormuş hanımefendi,sanki bu çalışmıyor. Zerre itiraz etmeden yapıyor hepsini. Hep ben ortada kalıyorum,rezil oluyorum.
Kıramam diyor,bir defada beni kırmasan. Beni hep başkaları yüzünden kırdı,onları tercih etti. Sen beni anlarsın diye düşündüm dedi üstünede.
Bir dafeda kıramam diye düşündüğün ben olayım,başkaları anlayış göstersin.
Hep ikinci planda olmak ne kötü ya,hemde baa zaafın varken böyleysen ilerde ne olur Allah bilir.
Evde hiç değeri yok inan,sadece onu yap bunu yap denen biri,hep ezerler. Şimdi benim bulduğum ve onların istemediği işte çalışıyor,arabada verdiler ya tam bitti. Artık sürekli hizmet etmek zorunda,şimdi çok daha fazla işlerine yarıyor.
Sanki ben erkeğim ve kız arkadaşım evden izin alıp çıkamıyor,babasıda evlenmemize izin vermiyor:) o derece komik...
Saygısız değil ama bağımsızlığını ilan edebilmiş olmalı bir insan,ister erkek ister kız,hiç farketmez.
Ben yaşım ka olursa olsun ailemden kararlarıma saygı bekliyorum,ama karşımdaki benimle aldığı bir kararı evden onay alamayınca unutuyor.
Beraber yaptığımız hiç bir planın hiç bir hayalin geçerliliği yok,herşey annesinin ablasının bir hayır demesine kadar yaşıyor...
Durup dururken nerden çıktı bu duygular,hayatımın orta yerinde herşey mahvoldu.4yılım boşa gitti

o acılı süreçten bende çok geçtim öyle biri çıktıki karşıma deseydiki canını okadar seviyodum sonra bana yanlış yaptı affedemedim ayrıldık işin kötüsü bizim apartmanda oturuyodu sonra unut dedim onlardan ayagımı kestim gelince bize odaya gittim görünmedim babası geldi istedi beni istemedim ona sonra eşimi tanıdım bu tabi benim peşimi bırakmadı sonra yüüzk takıldı bana evliligime 2 hafta vardı vardı yengesine gitmiştim hiç unutmuyorum oturmaya oda geldimi sana ban dediki beni sevmiyorsan neden kaçıyosun dedim sevmek alakası yok çünkü okadar kırdıki beni okadar olur kinim nefretim agır geldi gururda dedim işim olmaz senle tam kapıdan çıktım ban paşa ne olur daha yolun başındayız yapma ben seni çok seviyorum seni unutamadım sen he de yüzügü at bende atıcam dedi birde halasının kızıyla evlenicek aramızda 2 hafta var ben 6 evlendim mayısın oda 19 evlendi dedimki ben seni isteseydim bu yüzügü takmazdım benden uzak dur ben nişanlımı seviyorum dedim bana dedigi ben hayattayken bu iş olmaz dedi dügünüm oldugu gün karşıma oturdu aklım çıktı nikahım kıyılırken:18::18:yapardıda biliyorum sonra o evlendi tanıdıkya dügününe gittik ailem ayıp olur dedi annene desem koyarmı beni dügüne sonra gelinle gördüm onu eşime dedigi aynen şu bak canım bu kızı görüyomusun dedi evet dedi şimdi san şunu söylüyüm dedi eger bu kız beni kabul etseydi şimdi senin yerinde o olucaktı hoş dügüne 2 hafta kala dedim ama kabul etmedi beni dedi bende şok oanhadi canım şak ayapıyo canım sen bu manyaga bakma dedim ama sonra demiş annesi çok sevdi istedi varmadı paşa dedi bir müddet göz hapisindeydim sonrası malum eşim beni maffettiiyiki evlenmişim diyorum şimdi lafa gelicek hiç kimse vazgeçilmez degildir kızlar benim gibi gün gelicek bu hallerinize benim gibi gülüceksinizhayat üzülmeye deymez bebelerim ya üüzlmeyin birgün biri çıkar feleginiz şaşr benim gibi iyikide evlendim dersiniz benim gibişimdi kendinize gelin aglamayın üüzlmeyin bakıyım

Kizlar soz verip tutmayan sizi korumayan adam adam degldir ya gercekten degmez kuzu zanim insallah bunu gorup birakablirsin sende nev gibi sahiplenlme ihtyacimiz belkide aile yapisindan geliyo ama var iste bu biz onemli olmaliyiz degernizi once siz sonrada karsinizdaki anlamali yoksa olmuyo gercektende bide evlenen sadece siz deglsiniz ailelerde birlediyo bunu hep göz onunde tutmak lazim basta olmasada ilerde sıkinti cikarir anlasamamak kesin..Allah ikinizede güc sabir ve huzur versin kizlar

Canım benim ya,Allah kalbini serinletsin.İnanamıyorum aynı şeyler.4 dayısı,dedesi,annesi parmaklarında oynatırlar.Gideceğimiz saate de,döneceğimiz saate de annesi karar verirdi.Haftada bir buluşurduk,o buluştuğumuz saati bile bile ararlardı.Dayın aradı,dayını da al dedene gidin bilmem ne götürün.Ya eyvallah da,haftada bir buluşuyorum ben bu adamla,seviyoruz,görüşmek istiyoruz,koskoca hafta zaten sizin ama yok.Rüya gibi beraberliğimiz vardı,kabusa çevirdiler.Tartıştığımız tek konu buydu,bizim birbirimizle ilgili hiç sıkıntımız yoktu.Ama zamanla bu öfkeler yüz göz ediyor ve tabi başka olaylar da gün yüzüne çıkıyor.Bu adamlardan ne koca,ne baba olur canım ne yazık ki

Canımsın ya,farklı hayatlar ama sanki hep aynı hikayeler.Bir de çevremde gözlemim,her büyük mutluluk çok büyük bir gönül yarasından sonra gelmiş,hemen herkeste,inşallah bizim için de öyle olur,Allah unutmayı nasip etsin Paşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…