Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

7. takımmmmmm,bayramımız mübarek olsun canlarım,bütün ömrünüzün bayram güzelliği içinde geçmesini diliyorum.Nice güzel bayramlara

Son düzenleme:
Iyi bayramlar guzellikler nice guzel bayramlara :) cok yemeyin ama rejimdeyim diyin herkese kimse yemek vermesn:d

canlarım,peter böceklerım:))( bırden ıçımden geldiP))

hepucugunuzun bayramını ayrı ayrı kutlar,saglık getıermesını temennı ederım....

ananemmm dıyetı bırak sen yavrum:))

7. takımın fıstıkları iyi bayramlar canlar

2 baklava yedim
1 bardak kola içtim
baklavayı nasıl özlemişim ama

evet bizim orda da bi cok aile yazin turkiyede kaliyor esleri calisiyor..ayni onun gibi demek sizin de..
YOk canım bizim pek öyle değil ama işte ne yapalım

Maşallah canım ya köye giderken hazırlık mı yapıyorsunuz.Çok düşüncelisin tatlım.Sapişim bu arada sen 28 yaşındamısın ya bi mesajına yazmışsın şaşırdım valla

Dün akşamdan bu yana geçmişi okudum maşallah ne döktürmüşsünüz oku oku bitmedi.Bizde kvalidemlerdeyiz eşim geldi.Bundan sonrası için beni mesaj sayımlarında izinli sayarsanız sevinirim.31 ağustostaki bildirimi yapıp izne ayrılırım.Sonra eve gidecceğiz netimizde 15-20 gün içinde hallolur ev düzeni vs derken ancak gelirim.
Ablamın düğün hazırlıklarına başlayacağız haftasonu annemlere geçeceğiz.Ancak arefe günü ablamın eli kırıldı.Bu halde düğün nasıl olacak bilmiyorum.Herşeyde vardır bir hayır.Şu an alçıda.
Bizimde tr den götüreceklerimiz var alışveriş falan yapacağız.Bu ara dönem bizim için sıkışık olacak biraz

Evet canım sıkıntım o,yoksa iyi birini bulacam aileside iyi olacak diye bişey yok maalesef. Aile tuhaf onu anladıkta,arada denge kurabilen objektif biri olsa tamam.
Şuan bana zaafı varken bile beni ezdiriyorsa ilerde ne yapar diye düşünüyorum

Sen eşinden yana şanslısın maşallah,öyle karşısına geçip ben seviyorum sende saygı duyacaksın dese,ama nerdeeee
Ne yaptım bilmiyorum dicem ama oda bişey söyleyemiyor,hangi kızı getirsem aynısı olacaktı,paylaşmak istemiyorlar,kıskanıyorlar diyor.
E madem sorunu biliyorsun derdin ne değil mi.
Eve gidince beni hiç arayamaz oldu,neden diyorum. Utandım diyor. Onların yanındayken beni aramaya utanması,çekinmesi ne demekki,nasıl bir ambargo uygulanmış
Kimse mükemmel değil elbet ama bir eksiğim olsa içime batmayacak,memleket aynı,mezhep aynı,okul-iş-eğitim fazlam var eksik yok;hani bir ailenin karşı çıkması için bahane edecek hiçbirşeyi yok.
Kendi çocuğunun hayatıylada oynuyor resmen.
Ablasının evlenme ihtimali yok gibi birşey,biz ıkarken bile nereye gitsek her fırsatta dibimizde. Evlensem kendini küçük çocuğum sanacak.
Kurtulma şansım hiç yok.
Evlenince yeni bir aile,yeni bir hayat kuramıcak,benide alıp o düzene dahil edecek.
İki kişilik bir hayat kuramayız,iki kişi bir olur ailesine hizmet ederiz anca.
Annemde kaynana-görümceden çok çekti. 35 sene bitti hala eve müdahale ederler,şu bayram günü evimizde zerre huzur yok,hep halamın yüzünden.
Erkeklerde çok kafasız,önce yaşadığın evdeki huzura bak sen.
Böyle örnekleri görünce korkuyorum işte,60 yaşınada gelse değişmiyor tavırları.
Babama ne kötülükler ettilerde adam hala ayağının altını öpecek ablasının. Onun bir lafıyla evimiz altüst oluyor.
Sözde bayram...annem bi odada uyuyor babam başka odada,kimse yüzyüze gelmiyor,kahvaltı-yemek yok
Annem ''bende bu hayatı çekebilirim diyorsan git evlen onunla'' diyor.
Ne kadar huzursuzum anlatamam
Ben nkob'un sayfasını takip eder okurdum,yazmazdım ama hep okurdum. Seni oradan hatırlar gibiyim,doğru mudur?

Aynen canım hep bunları düşünüyorum,
acabalar dönüp duruyor.
Sonra değişir mi acaba,
evlenince değişir mi,farklı olur mu,o zaman saygı duyarlar mı,ikimizin hayatı olur mu?
Hata mı yapıyorum diyorum hep,bunun için vazgeçilir mi diyorum.Birdaha bu kadar sever miyi bilmiyorum.
27 yaşındayım,ilk erkek arkadaşım,çocukluğumdan tanırım.
Son 6ay burnumdan geldi ama güzel geçen seneler var Kendimi hiç bu kadar kötü hissetmemiştim.

Eevet ben internet buldum hemen dökuliyim 1bana rejim yapma diyen bayannnnn aynaya bak taammmmi:)

ben cok yoruldum ananemdeydik yengem ve annem hicbiseye yardim etmedi misafirlere falan dahi her seyi ben hazirladm öldum bittim cok hareketliydim boyle anlatiyorum cunkiii ben 3tane sekerpare yedm onun disinda karniyarik ve zeytinyagli dolma yedim gene iyiydi yani simdi babamn halasindayiz koola zero gotruduk ondan ictm tatli tabiki yemicem bisey yemicem yani

Bana cok guzel olmusun dediler ay ne mutlu oldum okul muhabbetnde dedm tek hedefm var tutmadi ama baska yer istemyorum oyle kurtardm yarnda dayimlar teyzemler eve gelcek abim yok ya aksam amcamda katilablir bilmiyorum evde olmam iyi ne ycegme karar verirm:)

oyle iste kizlar kendnze iyi bakn :)

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)

anşaaa, gerbera1987, ananee

maşallah her takım boşalır ama 7. takımda mutlaka biri vardırr...helal olsun kızlar...

içim ürperdi resmen öyle bir anlatmışsınki yoruma kapalı resmen olacak bütün ihtimalleri yol ayrımlarını huzursuzlukları herşeyi yazmışsın allah yardımcın olsun yardımcınız olsun allah kurtarsın bu dertlerden

desene ben 2 baklavayla ucuz atlatmışım

ayy dün babam dediki 28 ağustosta taşınabilirmişizçok heycanlıyım bide bi işyeri var oraya başvuru yapcam umarım olur ve yapabilirim ben artık çalışmak istiyorum

87limisin canim? valla sekerpare olmasaydi bende yemezdim baklava falan sevmem hic

canim insallah hersey gonlunce olur ve calismak icin calisma yani nolursa olsun guzel biyerde calismaya bak yeni evnzede 85le git:)

Canım benim ya,seni okumak aynaya bakmak gibi inan,öyle aynı ki herşey.Bir derdim var/eşi ve eşinin ailesi topiğinde nerdeyse bizimle hikayesi aynı olan bir arkadaş var sedef35,bu adamla evlenmeli miyim,evlenmemeli miyim diye konu açmış bi baksana,gerçekten Onun da hikayesi aynı bizimle...

silerede hayırlı bayramlar bebeler
7. takımın fıstıkları iyi bayramlar canlar

2 baklava yedim
1 bardak kola içtim
baklavayı nasıl özlemişim ama
itiraf ediyorum şimdisabah badem domates yedim 1 adet melemen yedim 6 çatal kadar peynir yedim 5 biryerde çayımı içtim burdan sonrası geliyorkaynanama gittik menüde bir adet şeftali yedim sonra bir küçük tabak mercimek çorbası bol kıvırcık salata yedim tatlı yemedim yok dedim neyse halama geçtik ordan orda 1.5 baklava yedim sonra suyu bol içtim sonra ananenme geçtik ordad 1 adet yedimmi sanainanın kendimi okadar zorladım olmadı malum adetimye canım tatlı çekiyorokadar eşime dedim pirinç lapası yedim okadaroda birşey olmaz çok yürüdük dedi ordan yırttık şimdi 1 adet soda içicek akşam yemegi yemeyi düşünmüyorum hep o gerberanın suçubaklava yedi durdu amanı aglattı heyemesem ayıp olur dedimde aklıma sokan gerbera suç senin kaynanam halam annanem bitti yarım teyzeme gidicem akşama dogur ablaa gidicem bayramın 3 günüde eşimin ata anasına gidicez orda gezicez bakıcez artık bu böyle gidersizler ne yaptını zdökülün demin paşayla köpügü yıkadım bugün kıızm kustu drudu ya allahım kızım aşifa versin işşallah korkuyourm yavrularım abirşey olur diye
evet canım ben oyum 3 melek annesiyim nikoplada çok iyi dorstuz istersen sor beni sana anlatsın nasıl biri oldugumucanım ne diyecegimi bilemedim vallahi afedersin iki ucu poklu deynet rabbim işşallah hayırlısını versin canım bu işler kısmet nasip işi inan allah yar ve yardımcın olsun işşallah dualarım seninle

afiyet bal şeker şurup olsungerberanın suçu neinan bu durumdayım paşam ölüyorum gülmekten

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…