Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

evet canım 6 kasım 29 olucam dolu dolu.Kaç sanmıştın

tamam canım 31 ağustos bildiminde,geri dönmek üzere ayrıldı yazarız o zaman.Eylül ortası gibi görüşücez yani

İyi bayramlar kızlar,ailelerinizle ve sevdiklerizle,mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmenizi dilerim

çok dikkatli olacaktım diyet konusunda ama eşim ve bayram derken kaçtı.Hem de tatlıdan ziyade hamur işi açısından kaçtı.Börek kek filan yapmadım hatta bayram tatlısı bile yapmadım evde,yemeyeyim diye ama eşim sabah camiden gelirken boyozlar poğaçalar gevrekler almış,bayram kahvaltısı yapıcaz diye heves etmiş.Zaten boyoz hastasıyım günün her saati yiyebilirim.Oturdum bir güzel yedim.sonra nasıl rahatsız oldu midem anlatamam.Öğleden sonra 2 gibi acıktık,köye gidiş yolunda,Akhisarın meşhur köftecilerinden birine girdik.Bir akhisar bir de akçaabat köftesi meşhurdur biliyorsunuz.aman ne olcak ekmek yemem,ızgara köfte yerim,salata vs.. yerim diyerek girdim.O da nesi,ekmek gelmediki,köftelerin altında bazlama gibi yumuşacık bir pide geldi.Tadına bakma gafletinde bulundum ve hepsini yedim.yanında piyaz yedim ve ayram içtim.Yola çıkana kadar yaptığımız iki ziyarette ne çikolata şeker ne de tatlı yemiştim.Sonra köyde akşamüstü çay içtim ve 3 kalburabastının 1 tanesini yedim.Eve geldiğimizde hala toktuk,ufak tefek bişiler hazırladık.Misafirimizde vardı.İçki-meze-çerez yaptık.Ben de 1 tane bira içtim o zaten başlı başına fena ama napiim dedim artık.Madem bugün bayram,battı balık yan gider olduk bari keyfini sürelim

Yarın gideceğimiz bir yer yok sanırım.Yarın temizlik yapıcam yine kan ter içinde kalayım biraz.Bir de yarın şu 3 günlük tavuğunu mu yapsam nevciğimin diyorum.Tam da regl dönemimde iyi gelir.3 gün tavuk yaparım 1 günde pirinç yaparım,cumaya tartı yüzümü güldürür belki diyorum.artı görmek istemiyorum artık hiç tahammülüm yok cuma günü aynı çıkmasına bile razıyım ama artı çıkmasın

Bugün çok yorulmuşuz,çok uykum geldi canlarım.iyi geceler tatlı rüyalar herkese

Son düzenleme:
Arkadaşlar hepinizin bayramını ayrı ayrı, hassaten kutluyor, sevdiklerinizle birlikte daha nice güzel bayramlar geçirmenizin temenni ediyorum. Sevgiler

Gunaydin kizlar cok kacamakli bi mesaj yakaladimmm:) sapiram bak ben ne yemedm börek tavuklu pilav revani baklava cikolata hurma sekeri ekmek fasulye ve salata bilen yemedm ataktaym diye:d

birani light icseydin bari canim cerezde goturmussundur ohh bakalm kacamak kralicemiz olcanmi:d

bayanlar benim cadi kuzenlerm evde ikisinide allah bagislasin ben yerim onlari:) kedimi gene eve gotrcez dye tutturdular bende kaplumbagayi yer dedim onlarda varmista iki tane gormedim daha

neyse biz baya erken kahvalti yaptik ben dukan krebi yedim cok guzeldi amma beceremedm olsun omlet light labne iki tane zeytin bu kadar:) sokella helva cikulata tahinli corek su boregi taze ekmek safranbolu lokumu yemedmmmm:) bana alkis :) oyle iste ben yazarim gene isim ne:d

aferin sana ben de bir sürü şey yemedim kii
dün bir arkadaşımla görüştüm.o da dukan yapmış 10 kg vermiş.dukan krebinden o da benim gibi nefret etmiş ama aktardan açık yulaf kepeği almamış,aktardan kapalı kutu almış.merkası rusheim ya da doğalsan değildi yalnız,başka bir şeydi.Neler denedim çok kötüydü tadı krebin dedi.En sonunda başka br formül bulmuş,onu uyguluyormuş.1 yumurta ve yoğurdu çırpıyormuş,yulaf kepeğini ekliyormuş tekrar karıştırıp,onu şişmeye bırakıyormuş.yarım saat-1 saat bekletiyormuş.sonra küçük bir borcama döküp fırında yarım saat filan pişiriyormuş.onu 2 ye bölüp,sabah ve akşam öğünlerinde yiyormuş.Çok tok tutuyor ve tadı güzel oluyor dedi.benim evde aktardan açık olarak aldığım yulaf kepeği var.onunla bu tarifi denesem mi acaba dedim ama biraz ümitsizim.benimkinin içinde minyatür kıymıklar var

Selam kızlar ben misafir üyenizim beni de aranıza alırsanız çok sevinirim SAPHIRA misafir olarak paylaşım yapabilirsin dedi.

Öncelikle biraz kendimden bahsedeyim 25 yaşındayım, Mersinliyim, devlet memuruyum. Diyetisyen kontrolündeyim 2 haftadır. Başlangıç kilom 84.5'tu şu an 83.8'im (cumartesi diyetisyen tarttı). Hedef kilom 60 umarım sağlıklı bir şekilde hep birlikte zayıflarız.

Dünkü menüm: Bayramın ilk günü olduğu için biraz esnek

kalkınca: 2 kuru kayısı + 1 bardak su
kahvaltı 2 dilim kıymalı börek + çay + domates
ara: 1 bardak light süt.
öğlen: 1 kase yoğurtlu soğuk çorba (az bulgur ve haşlanmış ıspanak ile yapılmış)
ara: 2 dilim baklava (ev baklavasıydı ikram ettiler çok güzeldi ee bayram o kadar olsun dimi )
akşam: haşlanmış lahana, domates + 2 kaşık yoğurt.
gece de 1 tane şeftali

HERKESE MUTLU BAYRAMLAR

:)
insallah bende veririm ya iyi gidiyorum dukan can ya:d o tarifle krep gbimi oluyomuski ben tadni seviyorum aslinda onda skintm yokta krep krep gbi olmadi tadi deglde sekli yani ben krebi cok severim

ben sana bi tarif veriyim bide magdem:) ekmegni boyle yiyeblirsin oda iyi oluyo 4yk yulaf kepegi 3yk yogurt light terchmiz:) 1cay k kabartma tozu 1yumurta 1yumurta akı karistir firina 170derecede at 20dk falan ustne keten tohumu susam corek otu koyablirsin ben labne ve yumurtayla yemeyi cok seviyorum bunu

gunaydın kızlar
bugun bı suru zıyaret edılecek yer var
çok uşenıorum cunku tugrab gece yatmak bılmedı
Ben gelip oynatsaydim onu ya yerim ben onuuu oglen uykusunu azaltmayi denesen bide gece uyusun diye?
bakalım çarşamba günü başvuru yapcam olurmu acaba
Canim insallah olur ben calismayi cok severdim amelelik gbiydi gerci benmki ama hareket iyidir her turlu insallah olur:)

Hosgeldin canim :) bu menuden diyetn anlasilmiyo tabide kilo vermissen skntin yok:) hem bayrama gore gayet guzel yemssin insallah vercez bu kilolari beraber:)

sanada iyi bayramlar:)

Canım benimmmm,afiyet olsun.Şöyle üzülmedim kaçamaklarına ki,ailenle başbaşa dolu dolu bir gün geçirmişsin.Daha da tartılma gününe 10 gün olduğunu düşünürsek,aldığımızı fazlasıyla veririz inşallah Bu arada ben de bayram biter bitmez tavuk+soda+spora başlıyorummmm Saphiram bu arada aklıma gelmişken Anşaa'mız takımımızda olmak istiyor,hazır İpeğimiz izne ayrılmışken,İpek gelene kadar Anşaa'yı alabilir miyiz,takımımıza çok emekleri olan çok değerli,paylaşımcı ve azimli bir arkadaşımızdır biliyorsun

Arkadaşlar hepinizin bayramını ayrı ayrı, hassaten kutluyor, sevdiklerinizle birlikte daha nice güzel bayramlar geçirmenizin temenni ediyorum. Sevgiler
Canım teşekkürler,senin de bayramın mübarek olsun

Bitanem harika bir azmin var senin ya maşallah

Merhaba canım,hemen hemen aynı kilodayız.Ben de 82.6 kiloyum ve hedefim 60,beraberce atıcaz kiloları

Son düzenleme:

evet canım 6 kasım 29 olucam dolu dolu.Kaç sanmıştın

tamam canım 31 ağustos bildiminde,geri dönmek üzere ayrıldı yazarız o zaman.Eylül ortası gibi görüşücez yani
..........................

Sağol canım benim,gerçekten en iyi dua bu bana,Allah yardım etsin. Kurtarsın biran önce

Okudukça,onaylandıkça destek alıyorum sanki,nerelerden kendime yol çıkarsam,fikir çıkarsam diye aranıyorum resmen. Okurum hemen onuda

Canım aynen dediğin gibi,çok güzel tarif etmişsin durumumu
Ben nkob'un topiğini eksiksiz takip ettim. O kavuştu bebeğine,Allah en kısa zamanda sanada hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
Duaların için teşekkür ederim,Allah razı olsun.

hoşgeldn cnm aynı yaştayız ve yakın kilolardayız

müjdemi isterim yaklaşık 23 günlük bir gecikmenin ardından adet olmaya başladım ve kilomuda yazayım sanıırm çikolatalardan aldığım kiloymu yazayım 89.6ya bıktım bu kilo sorunundan ya kurban bayramına hedefime ulaşmış olmak istiyorm yanlış hatırlamıyorsam 75 olarak bildirmiştimartık ne diyet varsa yapayım lapa ve sonrasında soda-elma diyetini

Hoşbuldum umarım hep birlikte incecik oluruz :) Benim menülerimi takip et belki bir yardımı olur sonuçta diyetisyenin önerdiği şeyleri yiyorum ilk hafta 2.1 kg verdim bu haftada 1.6 vermişim diyetisyenin tartısına göre. Takımda yer yokmuş açılırsa bende listeye girerim inşallah. Bu arada adet düzensizliği varsa bir doktora mutlaka görün. Benim yumurtalıklarımda kist vardı 3-4-6 ay gecikmeli adet olduğum oldu. Kilo verince çözülüyormuş sorun aslında estetik kaygılardan önce sağlık için zayıflamak istiyorum tabi incelince istediğimi giymek de psikolojime iyi gelecek :)

tubiş senin listen nedir merak ettim benimde diyetisyenim var ama maalesef iradem güçlü değil en azından işe gitsem diyorum daha kolay olur listeme uymam ben aralarda uymamaklar beraber 2 ayda 8 kilo verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…