Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

tubiş senin listen nedir merak ettim benimde diyetisyenim var ama maalesef iradem güçlü değil en azından işe gitsem diyorum daha kolay olur listeme uymam ben aralarda uymamaklar beraber 2 ayda 8 kilo verdim
2 ayda 8 kilo gayet iyi bence zaten ayda 4-6 kg tavsiye ediyorlar diyetisyenler ben 2 haftada 3.7 kg verdim ama başlangıçta zaten hızlı gider. Örnek menümü paylaşayım:

Sabah kalkınca: 1 ceviz + 1 hurma + 1 bardak su yada 2 kuru kayısı (yada herhangi bir kuru meyveden 2 tane) + 1 bardak su

Kahvaltı: 2 dilim kepekli yada tam buğday ekmek + 1 kibrit kutusu kaşar yada 2 kibrit kutusu beyaz peynir. + domates salatalık

yada

ekmek yerine yarım simit de olabilir.

araöğün: 1 çay bardağı leblebi + 1 yemek kaşığı kuru üzüm

yada 1 tane meyve + 1 çay bardağı süt

yada 1 bardak ayran yada 1 bardak süt

yada 1 tane buzlu dondurma (buzparmak, fruttare)

yada 2 diş bitter çikolata (haftada max 3 kez)

Not tüm ara öğünler için seçenekleri yazdım

öğle: 1 simit + bir ayran yada 4 - 5kaşık sebze yemeği (1 kg 1 yemek kaşığı yağ ile) 2 dilim ekmek, 1 bardak ayran, salata (yağsız)

araöğün: (yukarıda seçenekler yazıyor)

akşam: 4 - 5 kaşık sebze yemeği + salata + 1 kase cacık + 2 dilim ekmek

yada sebze yemeği yerine 250 gram et (yağsız olacak) tavuk olabilir balık olabilir kırmızı et olabilir ama ızgara olacak

araöğün: (yukarıda seçenekler yazıyor)

notlar: 1 dilim ekmek = 2 kaşık az yağlı pilav

buzlu dondurmalar yerine haftada 1 kez bademli magnum yenilebilir (ikindi araöğününde yenilecek)

haftada 1 öğün ödül öğünüdür istediğin bir şeyi yiyebilirsin (öğlen öğününde yapılması tavsiye edilir)

spor tavsiye etmiyor doktorum eğer spora başlayacaksan ömür boyu yapacaksın dedi. ben onun yerine olabildiğince hareketli olmaya çalışıyorum mesela otobüsten 1-2 durak önce yürümek, 7. katta oturuyoruz 4. katta asansörden inip 3 kat merdiven çıkmak vb. bir de günde 30 dk falan hareketli şarkılar açıp oynuyorum kafama göre :)

Son düzenleme:
kahvaltı: 11.00 de

2 ad tavuk kalça ızgara
1 bardak hazır ayran
2 fincan çay

öğlen: 15.30

2 ad. tavuk kalça ızgara
1 kaseye yakın yoğurt,içine 2 kornişon doğradım ve kuru nane ekledim.dukanın soslarına benzesin birazcık diye :)
1 bardak zero
yalnız üstüne dondurma yedim,4-5 top vardır,baklavaya dokunmadım ama
hoşgeldin tubişçim sana da iyi bayramlar :)
menün bayram menüsü olduğundan pas geçiyorum ve afiyet olsun diyorum
normal dukan krebini tavada yaptığın zaman tam olarak pişmiyor ve çok kötü oluyor dedi arkadaş,bu şekilde fırında çok iyi oluyor dedi.Yani ona göre krepin güzelleşmiş hali oluyor bu duurmda.bir de yanılmıyorsam hafif süngerimsi oluyor dedi.
yani senin bu tarifle ve arkadşaın taraifiyle benim evdeki kıymıklı yulaf kepeğine bir şans daha mı vereyim diyorsun,ben yine de doğalsan alma taraftarıyım tabi bulabilisem
tavukla inşallah atıcam canım dünün zararlarını
canım buyursun gelsin tabi ama o gün buraya yazdığı mesajda başka bir takımda başlayacağını yazmıştı,başlamamış mı? :44: Bir de ipek kısa sürede dönücek,yani 15-20 günlük bir sürede girip çıkacak mı nasıl olacak?

heh gözün aydın canım reglken çikolatalara tatlılara hayır demek çok zor oluyor biliyorum canım ama yapmalıyız,biliyorsun

bidaha gecikirse hiç müdahele yapmıcamgelmicekse gelmesin artık bıktım ilaç içmekten bakayım daha ne kadar gecikcek ilaç içmezsem

evet canım 6 kasım 29 olucam dolu dolu.Kaç sanmıştın

tamam canım 31 ağustos bildiminde,geri dönmek üzere ayrıldı yazarız o zaman.Eylül ortası gibi görüşücez yani
Canım kızın azcık büyük olduğu için 30-32 sanıyordum ama benden 1 yıl 2 gün küçükmüşsün...
Tamam canım 31 inde ayrılırım 3 eylülde düğünümüz var 4 eylül sabahı gidiyoruz biz.Nijeryada adsl kullanmayacağız o nedenle bağlanmasını bekleme gibi bi durum olmayacak usb kullanacağız.Evimiz hazır ama düzene sokmak vs 15-20 gün sürer herhalde ondan sonra burdayım yine inşallah.

Tatlım bende fenalardayım.Burda bayram sabahı ağır yemeklerle güne başlanır.Bende yiyememezlik yapamıyorum.Abartmamaya çalışıyorum.inş çok etkilenmem

Kızlar gün kendimi bi güzel hissettimki sormayın.Eşimin dayısına gittik bayramlaşmaya.Yengesi çok güzel zayıflamışsın iyi olmuş boyun posun ortaya çıkmış dedi.Tabi 1 yıldır görmüyordu beni.En son gördüğünde 79-80 kg idim herhalde

afiyet bal şeker şurup olsungerberanın suçu neinan bu durumdayım paşam ölüyorum gülmekten
sen gül canım son gülen ben olucem
bende diyorum ben çok yedim ana bendende çok yiyen varmış birde annemiz olucek kız tavukçüm tavuk ne vaparsa civicleride onu yaparmış bizdemi eşinsek acabaafiyet olsun bebem yaramasın işşallah yedikelrim yarasın esem kilo alırsındaaman bir dahamı bayram gelicek boşver

canım cümlemizden bugün canım çok sıkkın eşimle gene yedik birbirimizi ah salak kafam şimdiki aklım olsaydı koca kahrı çekermiydim acaba

ne güzel :) devamı gelir inşallah canım.

İnş tatlım kurduğum düzenle iyi vermeye başlamıştım araya ramazan girdi ama çok şükür oda verimli geçti.Eşimle evde akşam 6dan sonra yemek yememeyi düşünüyoruz inş başarılıda oluruz.Şurda 8 kilom kaldı inş çabucak veririm
Sende hoş geldin takıma tatlım

Ben geldimmm:) sifir kacamak diyebilirim bir lokma karpuz okadar:)

ben yarin yapiym o tarifi saphira nev demisti bazilari sevmez dye bazilarida sever sen sevmeyenlerdensin demekki ama bi dene tabi bi suru iyi yanı var ama unuttum hepsini:d

ipekyolcum eli kirik gelin nasil olucak canim ya gecmis olsun ben sorcaktim simdi aklima geldi

nev bana azimli dediiiii:)

oy tatlım bi daha bayram mı geleceği boşver 1 yıl boyunca büyük ihtimalle bu yemekleri göremeyeceğim.Bir yanım aman boşver ye diyor bir yanımda aman ha bu kilolar zor gidiyor diyor bakalım sonuç haftasonu annemlere gidince belli olacak
Yine atıştınız kız.Nevle misafir arkadaşa yazdıklarını okudum.Valla iyi dayanıyorsunuz kuşum.Ben yılda toplasan 15-20 gün görüyorum bazen o bile zor geliyor.Sıkıntımız yok şükür ama müdahaleyi hiç sevmem ben.Çocuk olunca bu defa bu sıkıntılar başlıyor.Allah yardımcınız olsun.Sizleri okudukça iyiki de ailelerden uzakta yaşıyorum diyorum

bugünkü menüm: hiç tatlı yemedim helal bana

sabah kalkınca: 2 hurma + 1 bardak su
kahvaltı: 2 dilim kızarmış kepekli ekmek + 1 kibrit kutusu peynir + domates - salatalık + közlenmiş patlıcan(yağsız)
ara: bir bardak light süt
öğlen: yoğurtlu soğuk çorba (az bulgur ve haşlanmış ıspanak ile hazırlanmış) + salata
ara: bir tane armut
akşam: 4 kaşık barbunya piyazı (yağsız) + 1 kase yoğurt + 2 dilim kepekli ekmek
arada da 1 tane şeftali yicem 20.00 gibi. yeter dimi kızlar

Tebrik ederim seni tatlım sıfır kaçamak bayramda büyük irade maşallah
Geline gelince bende bilmiyorum tatlım ya..Dr bayramdan sonraki gün gel bakalım demiş.Artık ne olacaksa.Normalde 6 haftada ancak iyileşir demiş.Benim mayısta Tr ye geldiğimizde ayak liflerim kopmuştu.Kızlar bilirler 1 hafta alçıda kalmıştı.Hala zorlayınca fazla ayakta kalınca bileğim şişiyor.Bakalım nasıl olacak

alışveriş magazasına gittik eşimle kotlara baktık neyse dediler paçasını burda yapıyolar tamam dedik neyse demişler yarın alın gelin ban dedi bende kafa buluyo zannettim hep yaptıgı işya neyse kızda arkamdaymış buruya gel gene para veirrisin al boşver yola verdigin parayı diktiriz dedim oda kıza gülerekten yok ben yarın alıırmd edi zaten teyzesine gittim 4 geliyodu kalktık ordan otobüse bindik 5 geliyodu sonra dedim iyi yarın gene geliriz demezmi senin gene ne işin var ben gelir alırım dedim yarın gezmeye zaten gitmicezmi otur oturdugun yerde şimdi gezdiriyorum demezmi sonra baktı kızdı meyerse dalga geçiyo neyse dedi seni yarın başka yere götürüm dedim senle bir daha ne pazara ne bir yere gdiersem adım paşa olmasın ne halt yerse yesin sonra ablama gidicektik dedi az oturuz kalkarın lan senin sülalene gdiidyoz saatlerce kalıyoz degilmi ablammı battı sinirim oyna sen dedim biryere gitmiyoz beni eve götür bindik otobüse gelene kadar agladım durdum yolda yürüyoruz ban kızdı konuşmadım saydı durdu hoşunamı gitti dedi günü zehir etti birşet daha dedide terbiyem müsade etmez şimdi burda demeye ama benim adım paşaysa agzından emdigi burnundan getirmezsem sizde şahit olun bir daha hizmet etmek yok sesimi duymucak uyuz kocam ay salya sümük aglıyorum şimdi ya kızlar bekarlar babanızın evinin suyu çıkmadı sakın evlenmeyim evleninde görün ananızın nikahınıben birde bu adama çocukmu dogurucam bende salak gibi bebek için kilo veriyom aman kocam beni beyensin diye saglıgım için ama yok nerde bıktım ya hep böyle beni kırmasından agla agla nereye kadar çok yoruldum çok nefez alamıyorum okadar olurrçocugumda yok ben biliyom ondan yapıyo bana beni başından atıcak sonra başkasını alıcak bende annelik nerde bebeklerimi taşıyamıyorum bile ben anne olmayı hakketmiyorum ben çok kötüyüm ya benden özür diliyecigine depoldu gitti dışarıben ne günah işledim allahım ban bu revamışimdiki aklım olsa acaba evlenirmiydim ah salak kafam gerisekalı paşa aptal paşasen anca böyle aglar durrusun derdine yat salak gibi evde bu bayramda tek otur sana müstaaktır sen kim gezmek kimvallahi canım dan bıktım nefes alamaıyorurm artık yayoruldum hemde çokkkkkkkkkkkkkkkkk

Gecmis olsun sanada canim ya nasil yaptinki onu spor yapabiliyomusun peki? onumde cikolata cok fena duruyo aslindada gdip kakaolu sut yapicam smdi bana hergun bayramdi kilo aldim smdi gtcek o nlar cok kararliyim:) canim sen izne ayrilincada gene paylasim yapmaya calis bence dikkat etmene yardimci olur bde insanlarn zayifladgni farketmesi cok moral duzeltici yaa:)

Pasaamm senin sinirin bozulmus ya dur bi sakin ol hep araniz gul gibi olmicak ya ben anlamadm alisveriste ne oldugunu ama ssenin kocan deglki tum kocalar oyle benm gordugum hepsi kendi ailesyle daha cok olmak ister bayramda ama sende akilli olcan he diyip bildgni yapcan canim Allah dert vermis ama carede vermis sen once saglikli olcan kilonu vercen bebegn olcak ne demek haketmiyorum ya olurmu oyle inan bu hasretle bu ilgiyle senden alasi olmicak ne anneler var cocuklari annelik yapmak zorunda kaliyo... senmi anne olmican kocansana hic laf etmemiski bebek konusunda canim sen sucluluk duyuyosun ama bak sen kilo ver geccek bunlar canim sık disini kendini birakma lutfen biz bu yuzden burdayiz canim benim uzulme bak hayatnda neler neler degscek kilolar gdnce:)

Kaptanim bu yogurdun olcusu nedir peki yada kıvam olarak nasil olmali?

çok yourldum canım insanların benim üstüme gelmelerinden çok yoruldum eşim geldi öptü özür diledi ne olduda kırdım ben seni anlamadım gitti dedi ama çok kıırldım otobüste bozdu beni sonra alışveriş magazasında yapılırmı bu bana ben dedi senin bu kadar üzülücegini kıırlıcagını bilseydim vallahi demezdim dedi affer dedi çok dil döktü ama çok kırıldıdım ben ebem ablama gidelimd edim geç döneriz eve ben o saate kadar oturumam dedikendi sülalesi olsa oturuyo ama bir ablam var benim burda ailemden daha kimsem yokkiah yanımda olsaydında salya sümük aglasaydım omzumda klevyenin yazılarını bile zor seçiyorum aglamaktan saçmalıyarak yazarsam bilki ondan ben ne yapayımda yaranayım bu adama anlamadım gittiban öle yapınca bende her seferinde bebek konusuna deyiniyorm kesin ondan yapıyo diyorum yoruldum canım ailevi sorunlar çok yordu beni babamın o küçük kızı olmak istiyorum artık

nefes alamıyorum ben çıkıyımda yüzümü yıkıyım biraz hava almam şartsonra görüşrüz

Ahhh paşam ya,, ne kadar üzülmüşsün böyle, canım sıkma canını dua et nolur, rabbim sabır ver, esenlik ver diye, herzaman güllük gülistanlık olmuyor hayat, erkekler çocuk gibi biliyorsun, hep idare etmekle geçiyor ömrümüz, ne yapalım bazı günler sabır çekmek gerekiyor, üzülme nolur.

Bayram günlerini kaçamaksız geçiren arkadaşlarımı tebrik ediyorum canı gönülden, benimkiler ehhh işte diyelim geçelim

Valla bu bayram bir kez daha anladım bizim şişko olmamızın tek suçlusu biz değiliz... O kadar kilo vermeye uğraşıyorum, didiniyorum, yok arkadaş takdir eden kimseler yok, ayy kilo vermişsin, tebrik ederiz diyen yok, anladım kıskanıyor insanlar yahu, diyetteyim yiyemem diyorum gittiğim heryerde insanlar yok laf anlamıyor, onu da ye bunu da ye walla hakkım kalır bu ne yaa. Kilo almamızdan zevk alıyor bu insanlar anladım bir kez daha , ben kilolu olunca mutlu oluyorlar, tek zayıf kendileri olsun istiyorlar, kendilerine kuş kadar tabaklar bana hazırladıkları ile öküz doyar, töbe töbeeee, çok kızdım çooooooooooookkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…