Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canimmm alisveris merkeznde ne isin vardi yarin gtseydiniz bugun ablanlarda olsaydin ya sabahtan yarn gdin o zaman bak ailenden bi o varsa yakininda bagini kesme esine laf gecirirsin sen ama oda hakli simdi bu saatte ablaninda yorgunlugu vardir oyle dusun bari yarin sabahtan aksama misler gbi bayram gecirirsin ablanla keske benimde ablam olsaydi nede isterdim senin esin normal erkek oldugundan oyle bebege falan baglama sakin konuyu erkeklerin yapisi bu babanin kucuk kzisinda annenin kocasi olarak annende emnimki cekmistir az biraz sen bak sadece suyuna git ama dedgni yaptir bagris cagrisla hem senin hem esinin huzuru kacar canimbak aglama sıkma caniniii sen iyi ol evin barkin iyi olsun hersey duzelir yarin gidersiniz canim:)

Canimcim soyle bi cözum varki gdiyosun tencerenin tasin tabagn yanina kendin koyuyosun karisanada host diyosun onundekini baska tabaklara baka baaka yiyosun sonuc bayramda misafirlikte kilo almaman rahat oluyooo:)

yesil_erik kullanıcısından alıntı
Bayram günlerini kaçamaksız geçiren arkadaşlarımı tebrik ediyorum canı gönülden, benimkiler ehhh işte diyelim geçelim

Valla bu bayram bir kez daha anladım bizim şişko olmamızın tek suçlusu biz değiliz... O kadar kilo vermeye uğraşıyorum, didiniyorum, yok arkadaş takdir eden kimseler yok, ayy kilo vermişsin, tebrik ederiz diyen yok, anladım kıskanıyor insanlar yahu, diyetteyim yiyemem diyorum gittiğim heryerde insanlar yok laf anlamıyor, onu da ye bunu da ye walla hakkım kalır bu ne yaa. Kilo almamızdan zevk alıyor bu insanlar anladım bir kez daha , ben kilolu olunca mutlu oluyorlar, tek zayıf kendileri olsun istiyorlar, kendilerine kuş kadar tabaklar bana hazırladıkları ile öküz doyar, töbe töbeeee, çok kızdım çooooooooooookkkkkk

böyle insanlar beni delirtiyor birine gittim şeker var bende yemicem dedim hikaye o bi kere çıkar bişey olmaz ondan annemdede var 359 en az şeeri 1 tepsi baklava yiyor diyo neyani bendemi onun gibi olmak zorundayım yada önüme ne çıkarsa her gittiğim yerde yemek zorundamıyım

Bir dönem bir genel müdür yardımcılığı yapmış birisi anlatıyor:

"Sene 1965. Bir genel müdürlükte özel kalem müdürü yardımcısıyım.. Bayrama 10 gün var.. Benim müdür hastalandı.. Ben ise işe gireli 2 hafta olmus, olmamış.

Genel Müdür bey beni çağırttı:

- Tebrik kartları hazır mı?.. Şaşırdım:

- Anlamadım! Hangi kartlar efendim?

- Aman evladim, Şükrü Bey sana söylemedi mi? Bayram geldi, tebrik kartları şimdiye kadar hazır olmalıydı.. Tüh tüh.. Eyvah...

- Çabuk hemen hazırlayı verin.

- Emredersiniz efendim! dedim. Ancak sabaha kadar 3 bin kartı nasıl yazacağım?

Genel müdür bey, bütün kartları çini mürekkebiyle ve en güzel yazımla yazmamı istedi. 3 bin karttan 2 bin tanesini kendisinden makamca alt`takilere şu sekilde yazacaktım:

"Bayramını kutlar, gözlerinden öperim"

1.000 tanesi de üst makamdakilere olacaktı ve onlarda da şu ifade yer alacaktı:

"Sizin ve eşinizin bayramını saygıyla kutlarken, sıhhatli ve başarılı günler niyaz ederim." Sabaha kadar 3 bin kart, düşünebiliyor musunuz?!?..

Ne yapalım? Çaresiz mecburen kolları sıvadım ve başladım öncelikli 2000 karta:

"Bayramını kutlar, gözlerinden öperim",

"Bayramını kutlar, gözlerinden öperim",

"Bayramını kutlar, gözlerinden öperim"

...

1, 5, 10, 18, 28, 58, 108, 188, 558.. Yazıyorum, yazıyorum bitmiyor!.. Nasıl sıkıntı bastı bir bilseniz!... 738, 918..

2,5 paket Samsun`u bu arada bitirmişim. Öyle işkence çekiyorum ki, ekmek parası olmasa bırakıp kaçacağım. Sıra 2000. karta geldiğinde şafak söküyordu. Ben de bitmişim ama önümde hala yığınla kart duruyor!

Şimdi de 1.000 tane de üst makamlara yazılması gerekenler var. 4. Paket sigarayla birlikte "Sizin ve eşinizin bayramını saygıyla kutlarken, sıhhatli ve başarılı günler niyaz ederim"e başladım..

Boyuna yazıyorum, göz kapaklarim iyice ağırlaştı, takoz koysam gene de kapanacak.

209, 529, 689.. Yaz babam yaz.. Ama artık kalemi parmaklarımın arasında tutamaz oldum. Ben kaleme değil, kalem bana hakim:

"Sizin ve eşinizin bayramını saygıyla kutlarken, sıhhatli ve başarılı günler niyaz ederim."

"Sizin ve eşinizin bayramını saygıyla kutlarken, sıhhatli ve başarılı günler niyaz ederim."

...

Ve bir müddet sonra gerisini nasıl yazmışım hiç hatırlamıyorum:

"Niyaz ederim başarılı günler sizinle eşinizin bayramını kutlarken.."

"Kutlarken eşinizin bayramını saygıyla sıhhatli günler diler Niyazi ile beraber ederim.."

“Sizin, niyazi ile eşiniz birlikte bayramınızı sıhhat dilerim, tebrikle beraber.”

"Niyazi ile birlikte sizin ve eşinizin bayramını kutlarken ayrıca sıhhatle ederim.."

"Önce bayramınızı başarılı eder, sonra eşinizle Niyazi`ye tebrikli günler dilerim.."

"Sizin de eşinizin de Niyazi`nin de bayramını saygıyla eder, sıhhatli tebrik dilerim.."

“Bayramınız niyazi ile sıhhat bulsun, eşiniz ile birlikte tebrik olsun”

"Sıhhatli eşinizin bayramını saygıyla kutlarken, Niyazi`ye başarılar diler aynı zamanda ederim.."

"Bayramınıza etmeden önce eşinizi saygıyla kutlar Niyazi`nin gözlerinden öperim.."

"Sizin de, eşinizin de, Niyazi`nin de, bayramini da, tatilini de, gemlisini de, geçmisini de bayramını beklerim.. Saygiyla tebrik ederken.."

"Önce niyazi bayramı tebrik etsin, yok öyle yağma, ben size ve eşinize sıhhat dilerim sonra"

“Bayram günü eşiniz ve niyaziye dikkat edin, size de daha bayram gelebilir.”

“Niyazi bey bayram günü eşiniz ile birlikte sizi sıhhat ile tebrik etsin”

“Tebrik ederim niyaziyi, eşiniz ile birlikte sizin bayram sabahı sıhhatinizi dilemiş”

Sabah tam mesai saatinde, gözlerim kan çanağı bir halde kartları yetiştirdim.. Genel müdür bir-ikisine şöyle bir baktı: "Aferin" dedi.

"Güzel yazmışsın. Hemen postalayın!" Bizde HEMEN POSTALADIK!..

3 gün sonra da önce bizim genel müdürü, sonra da tahmin ettiğiniz gibi bendenizi postaladılar!..

Son düzenleme:
Benim kuzu da 6 Kasım 2008 doğumlu,tam 25 yaşında anne oldum canım
tamam canım hayırlı olsun şimdiden.zaten düğün ve dönüş tairhlerinizden hep bahsediyordun
eşinsekmi mi ay deli paşa yaa sen çok yaşa emi
tebrik ederim canım harikasın valla
ya sorma evet sevemeyenlerden oldum herhalde.gerçi bugün kapalı paket doğalsan yulaf kepeği aldım,bir de onunla deneyeceğim şansımı.diğer taraftan da ne diyorum biliyor musun,ben dukan yapmaya çalışana kadar neden karatay yapmıyorum ki,benim karatayı bırakma nedenim kabızlıktı,dukanda da kabızlık çekeceğime eminim ben.Çünkü dukanda yağ da yok,karatayda var biliyorsun.off bu kararsızlık canımı çok sıkıyor,her konuda kararsız bir insan olsum çıktım eskiden çok kararlıydım ve o huyumu çok severdim
azimlisin tabi tatlım
tubişçim gerçekten helalll kusursuz bir menü
Kaptanim bu yogurdun olcusu nedir peki yada kıvam olarak nasil olmali?
canım sanıırm 1-2 kaşık dedi arkadaş.kek hamuru gibi oluyordur herhalde kıvamı veya en kötü krep kıvamı oluyordur
canım senin vereceğin kilon az olduğu için çok farketmemiş olabilir insanlar.bana ise artık daha fazla diyet yapma dedi neredeyse herkes,biraz daha zayıflarsan maymuna dönersin diyen bile oldu şakayla karışık ama 83.5 kg ve 44 beden bir insanım.kemiklerim iri ve bu yüzden daha az gösteriyorum,beni 73 filan sanıyorlar.Bense yolumun daha uzun olduğunu düşünüyorum.alnız beni yoldan çıkaran çevrem olmuyor pek,sağolsunlar saygı duyuyorlar ama eşim hadi yiyiver bugün,hadi içiverelim bugün diye diye yoldan çıkarıyor beni

bildiğin koptum teşekkürler gerberam.Antepteki patlamaya üzülürken kahkahalar atmaya başladım.eşim de şaşkın şaşkın bana bakıyordu

Canım benim ya,bilmem mi o duyguyu.Benim hayatta en dayanamadığım şey sigara böreğidir mesela,bayılırım.105 kilo ile diyete başladığım hafta öğretmen arkadaşlardan 50 kilosuyla yatıp kalıp övünen bir tanesi,bir hafta boyu okula hergün sigara böreği getirmişti hiç unutmuyorum,beni deniyor aklı sıra,tabi yemedim,ne garip insanlar var ya

Son düzenleme:

Nerdeyse bütün evliler aynı cümleyi kuruyor,off :)

Paşacım sen nasıl yerlere takılıyorsun öyle,kocanla arandaki anlaşmazlık heran her evde olabilecek bişey gibi görünüyor.
Neden olayı ''ben anne olmayı haketmiyorum''a getiriyorsun. Eminim senin dediğin gibi seni başından atıp başkasını alma düşüncesi yoktur. Daha dün sen anlatıyordun seni nasıl sevdiğini,sahiplendiğini. Böyle bir altyapı oluşturma kendine,bu konuları bağdaştırma.
Allah sizi çocuk konusunda sınıyorsa bu ikinizin sınavı,neden kendini suçluyorsun,kısmet böyle şeyler.
Nasibinizde varsa elbet birgün olur. Bu senin yeteneğinle,becerinle alakalı birşey değil.
Yapamıyorum,taşıyamıyorum,haketmiyorum gibi şeyleri at kafandan lütfen.
Bunları böyle altyapı olarak kullanırsan herşeyi sorun olarak görürsün,ne olursa olsun bana bunları bu yüzden yapıyor dersin.
Önce bir kendini suçlamaktan vazgeç,
sonra kimsenin sana bu konuda eleştiri yapma hakkına sahip olmadığını idrak et,
bu senin seçimin değil,senin suçun değil,elinden gelipte yapmadığın birşey yok.
Bu durum ikinizin kısmeti,nasibi...
Kocanla aran biran önce düzelir inşallah.
Ama lütfen annelikle ilgili böyle cümleler kurma,çok üzüldüm,kendini üzme tatlım.Allah en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah.

son kilomu bildireyim hemen 89.7 eee sizde son durum nedir:44:

benim son durum tokum ama şu an sabah belli olur gerçek kilo 84.3 (normali 83.8'di)
Ben kilo verdiiiiimmmmmmmm:d
Canim sen 6ay karatay yaptiktan sonra kilo aldinmi bu bir:d iki karatayda bence yulaf kepegi kullanablirsin ekmek hamur vs ararsan ama karataydan sonra kilo aldiysan eger dukan yap garantili bi sekilde kilonu koru ve bayramin son gnu bugun hemen doktora gitmeni oneriyorum en musait zamanda..
teşekkürler canım ama bugün komşunun kızının doğumgünüymüş pasta getirdiler hemde çikolatalı yememek için resmen kendimle savaştım ama galip benimmmm yemedim
Tebrik ederim canimmm supersin gitcek kilolarimiz:)
Oda bi ilgincmis ya garezi ne ki yani sinr oldum
günaydın kızlar

Gunaydin kaptanim:) bana bu hafta yarisma yapalim:d

Saol tatlım pikniğe gitmiştik çukuru görmedim ve ayağımın üzerine düştüm.Spor ilk zamanlar yapamadım tabiki ama şimdi idare ediyoruz.1 saati aşınca ağrımaya başlıyor.Hafif şişiyor ama zamnla düzelecek inş.Vakit buldukça ben buraya damlıyorum tatlım zaten merak etme.Burdakiler elimde laptobu görünce garip garip baksada
Yokkk artık babasını küçük kızı tatlım..Paşam birbirinizi bazen yok yere üzüyorsunuz tıpkı eskiden bizim yaptığımız gibi.Biraz daha geniş gönüllü olmak lazım hem sen hem eşin.Ama tabi şimdi siz birbirinizin bebeği gibisiniz.Çok iyi biliyorum yazdıklarında bunu yansıtıyorçÖnceki mesajında ne o ben haketmiyorum anneliği falan yazmışsın çok kızdım sana. Allahın izniyle zayıflayıp bebeğini bi kucağına al bak sorunlarınızın %50 si çözülecek kendiliğinden.Çünkü birbirinizle uğraşacak vaktiniz kalmayacak tatlım
Sorma Allahım herde mi var bu insanlardan yaa.
Aynen öyle tatlım anlamak onlar için eksta beceri gerektirir bak sende de varmış o türden
Benim kuzu da 6 Kasım 2008 doğumlu,tam 25 yaşında anne oldum canım
tamam canım hayırlı olsun şimdiden.zaten düğün ve dönüş tairhlerinizden hep bahsediyordun
Maşallah tatlım bende 2008de evlendim 25 yaşındaydım.2010 da da bebişim doğdu
Yok canim gerisi kolay degl verdikce zayiflamak zorlasiyo yani senin bisey kalmamis zaten 7leri gormene merak etme bir ay sonra olur tabi duzgun gdersen:)

Vereceğin kilo azaldıkça vermek zorlaşıyor galiba gerçekten.

Aman baksinlar nolcak kotulugmzemi citir hatunlar olcaz iste :) senin ayagni fazla yormaman lazim hep gecmis olsun canim ama kilo verdikce daha rahatlicaktir onuda diyim:)

simdi zayifladkca vermek zorlasiyo ama verdigin daha cok farkediyo buda var tabi zaten yavas vermek kalici olani gitsinde yavasta olsa gitsin yani..:)
Harikasınnnn Ben bayramda fazlasıyla kaçırdım ama daha tartılma gününe 9 gün var,vericemmmmm inşallah
Insallah canim artida cikmadikca sorun yok bence bende nelerde tuttum kendimi ama verrmesem ayip olurdu hatta bu kadar sıktgm icin vucut inat yaparda alirim diye korktum ama olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…