kızlar hepinizden allah razı olsun inanın berbat bir gün geçirmiştim herşey üst üste gelince böle oluyo işte
kafam dumanlı anlıcagınız çok yoruldum artık bazı şeylere kızlar ya elimden geldigi kadar dikkat ediyorym hayatıma ama bazen olmuyo işte sizden sonra eşimle konuştum benden özür diledi herşeyi konuştuk
okadar sinirlenmişimki sinir krizleri geçirdiim
ama anlaştık bakalım sonrası malum aglaşmalar vs işte eşim zor zapdetti sinirimden elime ne geldiyse vurdum kırdım döktüm
okadar dolmuşum yani eşime korkutu zaten eşimin sülalesi geliyo üstüme yoruldum kızlar artık
bugünde bakkala gittim ordan manava melemenlik aldım 16 şişe kodum kaldı 14 şişe
eşimde yardım etti beni aldı gezmeye götürdü
ne istediysem yaptı garibim beni öle kriiz geçirince görünce çok üüzldü galiba ben dedi seni bu şekil krıcagımı bilseydim yemin olsun agzımı bile açamazdım dedi bir dahada söz verdi beni sinir etmicek
ablam konuşmuş eşimle telefonda aglamam dayanamamdı aramış eşimi bak kardeşim onun üstüne çok gitme o çok mutsuz psikolojisi çok bozzuk sen ne yaparasan ne dersen de yanlış anlar zaten kendini suçluyo deömiş çocugu olmuyo diye seni baba yapamadı diye çok agladı demiş eşimde ben birşey demedim yanlış anladı beni demiş
sonra beni aldı karşısına uzun uzn konuştu artısıyla eksisiyle birdaha olmuyacagına söz verdi işşallahta öle olur
ondan başka dayanagım yok çünkü bebek konusunada gelince inanın hep o lafa takılıyorum acabamı
eşimde olsun bebegimiz olmasın sen varsınya bana yeter dedi bende panik atak oldugundan eltim geçen yenge sen hastasınya allah ondan sana bebek vermiyo dedi sen bu hastalıkla nasıl bakıcaksın dedi
böyle dengesizlerin içindeyim işte
neyse kızlar yarın görüşürz çok yoruldum ev işi melemen anamı aglattı yarın görüşmek üzere rabbime emanet olun gene diyorum alah razı olsun ban destek oldugunuz için yanımda oldugunuz için
bu cuma bildirim yapıcez degilmi yavrular
demişinizdir ama kafam yerinde degil dün biraz oraya buraya vurdumda