selam canlarım...herkesin bayramı mübarek olsun...
bayramda evde değildik uğrayamadım... yeni geldik...
çok şükür kaçamaksız abartısız bi bayram geçirdim...
Cok sevindim canim:) bendensin sende:)
Tebrik ediyorum tatlım.Darısı bende 71 in başınaKizlar benim tarti sabah itibaryle 74u gosterdi :)
hmmm bende bayılırım buna valla afiyet olsun yağını süzde yeKizlar bu sabah normal kahvaltimi yaptim omlet peynir iki zeeytin kola smdi biraz yogurt yedimde aksama kiyma cikardim kendme ama cok yagliya benziyo ,ben pisince yagni suzsem yiyeblirim heralde dmi kiymali soganli sarimsakli yumurta yicemde ayiptir soylemesi:d
bende tebrik edeyim siziselam canlarım...herkesin bayramı mübarek olsun...
bayramda evde değildik uğrayamadım... yeni geldik...
çok şükür kaçamaksız abartısız bi bayram geçirdim...
budan sonra pek giremicem internete malum haftaya günün birinde taşınıyoruz hem toparlanma hem internetin nakli hem kpssye çalışmam lazım o yüzden affınıza sığınarak takımdan bir süreliğine ayrılmak istiyorumtabiiki geri dönmek üzere ayrıca son kiğlomuda bildireyim 90.5
Suzdum tabiki:)Tebrik ediyorum tatlım.Darısı bende 71 in başına
hmmm bende bayılırım buna valla afiyet olsun yağını süzde ye
bende tebrik edeyim sizi
kız her dakika tartılıp kilo bildirimimi yapıyorsun nedir.Hayırlı olsun tatlım yeni eviniz inş kazasız belasız taşınırsınız
Suzdum tabiki:)
Canim biseyin kalmadiki 71e dugun 4undemiydi?o zamana 70olablirsin aslinda
Afiyet olsun.Canım ben pcoluyum ciddi anlamda zor kilo veriyorum.Keşke dediğin gibi olsa tatlım.düğün 3 eylülde 4 ünde gidiyoruz.İnşallah diyelimde dua niyetine geçsin
Insallah..canim ben bilmiyodum bi arastrdmda o zaman cocgun olmasida skntli oluyomus cok sukur var sende:) ama sen kilo verebiliyomussun gene iyi yani cok dikkatli yemen lazim ama korumakta bi derttir sen dukan yapsana
Ben bebişime tedavi olarak kavuştum tatlım.Dukan benim yeme stilime çok ters ve zaten nijeryada dukan için gerekli şeyleri bulabileceğimi hiç sanmıyorum tatlım
selam kizlaaar
napiyosunuz nasil gecti bayram?
bizim cok guzeldi, annemler de geldi hep beraber bayram kutladik..
simdilik kilom ayni gibi, her gun surekli tartilip kontrol ediyorum.
yediklerim mukemmel olmuyor ama dengelemeye calisiyorum
ins donunce guzeelce eski duzenime donerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?