Bu cuma yok canim iyi olduguna sevindm ben eltini bulup pataklicam bende sinir atmis olurum valla sevaptir hem
tavuk,dukanın atağı,soda tavuk vs bir şey yapıp,şöyle birkaç kilo birden atmak istiyorum hatta mümkünse 7 leri görmek istiyorum canım ondan sonra normal bir diyet yaparak devam edeyim diyorum.Ben de karatayı yulaf kepekli yapabilirim diye düşündüm ya da hafifletilmiş dukan gibi bir şey.dr. lazım evet ama diyet yapmıyorken hiç wc sorunum olmuyor,o yüzden dr. a gitme gereği duymadım sanırımBen kilo verdiiiiimmmmmmmm:d
Canim sen 6ay karatay yaptiktan sonra kilo aldinmi bu bir:d iki karatayda bence yulaf kepegi kullanablirsin ekmek hamur vs ararsan ama karataydan sonra kilo aldiysan eger dukan yap garantili bi sekilde kilonu koru ve bayramin son gnu bugun hemen doktora gitmeni oneriyorum en musait zamanda..
Gunaydin kaptanim:) bana bu hafta yarisma yapalim:d
hoşgeldin canım senin de bayramın mübarek olsunselam canlarım...herkesin bayramı mübarek olsun...
bayramda evde değildik uğrayamadım... yeni geldik...
çok şükür kaçamaksız abartısız bi bayram geçirdim...
ne zaman ayrılıyorsun canım?Hemen mi yoksa 31 inden sonra mı?budan sonra pek giremicem internete malum haftaya günün birinde taşınıyoruz hem toparlanma hem internetin nakli hem kpssye çalışmam lazım o yüzden affınıza sığınarak takımdan bir süreliğine ayrılmak istiyorumtabiiki geri dönmek üzere ayrıca son kiğlomuda bildireyim 90.5
selam kizlaaar
napiyosunuz nasil gecti bayram?
bizim cok guzeldi, annemler de geldi hep beraber bayram kutladik..
simdilik kilom ayni gibi, her gun surekli tartilip kontrol ediyorum.
yediklerim mukemmel olmuyor ama dengelemeye calisiyorum
ins donunce guzeelce eski duzenime donerim
Canim demekki bi besinin eksikligi oluyo rejimde doktora gitsen onu cozerde rahat rejim yaparsin yani oylede dusun sen napman gerektgni bilirsin tabi kaptanim:)tavuk,dukanın atağı,soda tavuk vs bir şey yapıp,şöyle birkaç kilo birden atmak istiyorum hatta mümkünse 7 leri görmek istiyorum canım ondan sonra normal bir diyet yaparak devam edeyim diyorum.Ben de karatayı yulaf kepekli yapabilirim diye düşündüm ya da hafifletilmiş dukan gibi bir şey.dr. lazım evet ama diyet yapmıyorken hiç wc sorunum olmuyor,o yüzden dr. a gitme gereği duymadım sanırım
hoşgeldin canım senin de bayramın mübarek olsun
tebrik ederim
ne zaman ayrılıyorsun canım?Hemen mi yoksa 31 inden sonra mı?
hoşgeldin canım ne güzel geçmiş bayramınız
kilo almamış olmana da çok sevindim.ben hiç tartılmadım :18:
Hasta derken bizim hastaligimzsa kilonun artmasi normal canim bide sadece tatli kilo aldirmaz ne yedgninde onemi var:)ay sımdı tartıldım 64,5 geldım be n yA.nsıl 1,5 kılo aldım kı ben.tatlıdda yemedım dogru durust halbukı
Günaydın herkese..
haydi herkes canlansın artık ramazanın yorgunluğunu attık...
tam gaz diyetlere sporlara devam...
benim stepperım var ona başlıcam yeniden... çok faydası oluyordu...
Canim demekki bi besinin eksikligi oluyo rejimde doktora gitsen onu cozerde rahat rejim yaparsin yani oylede dusun sen napman gerektgni bilirsin tabi kaptanim:)
Hasta derken bizim hastaligimzsa kilonun artmasi normal canim bide sadece tatli kilo aldirmaz ne yedgninde onemi var:)
:) ben uykuluyum daha:d basla canim zaten bayramida iyi gecirmissin azcikta bi kilon var sporla attginin fazlasi gitmis gibi durcak:)
mesaj listesini öne çektim bakın kimler varmış burda[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]mesaj sayim gunleri[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gerbera[/TD]
[TD]15-16-17 Agustos 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maviyesil[/TD]
[TD]22-23-24 Agustos 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmur[/TD]
[TD]27-28-29 Agustos 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yesilerik[/TD]
[TD]30-31 Agustos, 3 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ananee[/TD]
[TD]4-5-6 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pasa[/TD]
[TD]7-10-11 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senarist[/TD]
[TD]12-13-14 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maibeyaz[/TD]
[TD]17-18-19 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]shopa[/TD]
[TD]20-21-24 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nev[/TD]
[TD]25-26-27 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ipekyol[/TD]
[TD]28 Eylul 1-2 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
bugun de ipekcim sayacak.
gerberacim yarindan itibaren sira sende
paşam :) içini iyice dokmussun yavrum
bız 10senelık evlıyız. esımle 4 yas var aramda.1 sene cıktık:))
2 cocugum var.buyuk 8 yasında kız,kucuk 1,5 yasında erkek
baska sorupP
sagol canım yok başka sorun sıradaki kurban
11 senelik evliyim 3 kayıbım var bebegim yok yane 2 oglum bir kızım şuan cennetteeşimle aramda 3 yaş var ben 32 eşim 35 yaşında 6 sene çıktık eşimle
uzulme emınım senınde allahım kucagını dolduracaktır.
Dualarını yıtırme
Ciğerim bu cuma bildirim yok canım,ne olur mutlu ol,geçen gün sahurda aklıma geldin,bi dua ettim sana bi dua ettim ki Rabbim tez zamanda kabul eylesin inşallahdemişinizdir ama kafam yerinde degil dün biraz oraya buraya vurdumda
Canım ben de yarın sabahla birlikte soda+tavuk+spor başlıyorum,artık 7'leri görelim Saphiram yatavuk,dukanın atağı,soda tavuk vs bir şey yapıp,şöyle birkaç kilo birden atmak istiyorum hatta mümkünse 7 leri görmek istiyorum canım ondan sonra normal bir diyet yaparak devam edeyim diyorum.Ben de karatayı yulaf kepekli yapabilirim diye düşündüm ya da hafifletilmiş dukan gibi bir şey.dr. lazım evet ama diyet yapmıyorken hiç wc sorunum olmuyor,o yüzden dr. a gitme gereği duymadım sanırım
Günaydın canımGünaydın herkese..
haydi herkes canlansın artık ramazanın yorgunluğunu attık...
tam gaz diyetlere sporlara devam...
benim stepperım var ona başlıcam yeniden... çok faydası oluyordu...
Oyyy,senin motive edici mesajlarını yerim ben,bomba gibi geliyoruz haftaya cumaya,sezonu 1. likle açalım ne dersiniz kuzularGunaydin kizlar maibeyaz cok guzek demis bi canlanin bayram bitti tatlilari sekerleri evden uzaklastrin arttysa ben babamla ofise gonderdim hepisini:d
kizlar ben bugunden itibaren sizden gunluk spor miktarinizi istyorum pazartesyi beklemeden bayramdakilerden kurtulalim en azindan saphiram sende durucuk uyurken falan bi lesli yapsan kar kardir eylule kadar oyle gecsin bak 7lere az kaldi gorceksinde zaten:)
haftanin birincisi falan yapalim kalori hesabiyla pasam ve nev baslicakti bayramdan sonra zaten boyle tam katilimli olalim vucudumuzu sıkılastralm gaz konusunda iyi deglm sanki ama uykum var ondan olablir:d neyse kizlar ben geri yatym az daha sonra gelirim
Bitanem 10 aylık beraberliği yeni bitmiş bir aşkzedeyim;eşim yok,flörtüm de yok,ama aslanlar gibi bir diyet azmim var,olur muahanda ben geldim bebeler ne var ne yok bakalım :2::2:bende yeni kalktım gene wc sorunum var ne olucek bu paşa gülün hali millete şaşıyorum bir girip çıkıyolar 5 dakikada şişli yapıyolar inanın bekle dur ama ne gelen ne giden var ben evime şekerden tutunca çukulataya kadar almadım maksat kilo alıırm ayın 6 orucum bitiyo bebeler ozaman kadar ban spor yazmasak olurmu malum oruçluyken zor oluyoda bugün yemek olarak menüde mercimek çorbası zeytin yaglı taze fasülye sebzeli bulgur pilavı yapıcem şam baba tatlısı yapıcem tabi eşim yemege gelmiyorm derse çorba yapıcam yanınada bol göbek salata yapıcem paşayla köpügü merak edenler olmuştur söylüyüm oglum iyide kızım halen hasta köpükle ugraşıyorum işte rabbim yavrularımı bana bagışlasın işşallah bugün ratahım ev işi yok dün yaptım bir yemegim ütüm var onuda eşimi arıcam ilkindi namazını kılıyım ona göre bakıcez sizler ne yaptınız bakalım dökülün bekliyorum rapor verin bakalım
bu arada merak ediyorum merakımı giderin evli olanlar soruyorum sizlere eşinizle aranızda kaç yaş varkaç çocuk var
evli olmayanlarda flörtünüz varmı
hiç birşeyi olmayanları tebrik ederim ne gamı ne tasası vardogru yoldalar bu yola devam etsinler
ben etegimdeki taşları döktüm sizler neler yaptınız bakalım
günaydın millettttttttttttttttcivcivlerim anamız nerde acaba hu tavuk annecim bak geldin geldin gelmedin iftara eşinicem haberin olsun
Allah bağışlasın canım,yuvanız hep mutlu olsun inşallahpaşam :) içini iyice dokmussun yavrum
bız 10senelık evlıyız. esımle 4 yas var aramda.1 sene cıktık:))
2 cocugum var.buyuk 8 yasında kız,kucuk 1,5 yasında erkek
baska sorupP
Allah bağışlasın,Allah yuvanıza hep huzur mutluluk versin canım benimPaşacım benim eşimle 5 yaş var aramda sanırsam yanılmıyorsam... eşimin tam doğum tarihini bilmiyorum kimi diyo harmanlar kalkarken kimi diyo ekinler biçilirken
2 çocuğum var biri 3 biri 4 yaşında... 5 yıllık evliyiz...
evet canıım sıra sendebugun sayımı benmı yapacaktım kaptanım cancazım:)
e hastalandım demişsin canım normal değil mi,pirinç yap derimay sımdı tartıldım 64,5 geldım be n yA.nsıl 1,5 kılo aldım kı ben.tatlıdda yemedım dogru durust halbukı
00.00-00.00 arası oluyor caınmkızlar sayım gece 00:00 dan sonrakıler mı yoksa sabah ılk gunaydından sonrakılermı sayıma dahıl oluo?
Hastaliktandir ozaman canimkız ben dıogru duzgun de bısı yemedım kı anlamadım valla bısı..
cok bunaldım valla yaa hemde cok gorunce tartıda o kıloyu
Canim simdi bu gece 12de basliyosun tarihte dun yazanlari sayiyosun:)kızlar sayım gece 00:00 dan sonrakıler mı yoksa sabah ılk gunaydından sonrakılermı sayıma dahıl oluo?
Niye iyilesmedi köpuk yaahanda ben geldim bebeler ne var ne yok bakalım :2::2:bende yeni kalktım gene wc sorunum var ne olucek bu paşa gülün hali millete şaşıyorum bir girip çıkıyolar 5 dakikada şişli yapıyolar inanın bekle dur ama ne gelen ne giden var ben evime şekerden tutunca çukulataya kadar almadım maksat kilo alıırm ayın 6 orucum bitiyo bebeler ozaman kadar ban spor yazmasak olurmu malum oruçluyken zor oluyoda bugün yemek olarak menüde mercimek çorbası zeytin yaglı taze fasülye sebzeli bulgur pilavı yapıcem şam baba tatlısı yapıcem tabi eşim yemege gelmiyorm derse çorba yapıcam yanınada bol göbek salata yapıcem paşayla köpügü merak edenler olmuştur söylüyüm oglum iyide kızım halen hasta köpükle ugraşıyorum işte rabbim yavrularımı bana bagışlasın işşallah bugün ratahım ev işi yok dün yaptım bir yemegim ütüm var onuda eşimi arıcam ilkindi namazını kılıyım ona göre bakıcez sizler ne yaptınız bakalım dökülün bekliyorum rapor verin bakalım
bu arada merak ediyorum merakımı giderin evli olanlar soruyorum sizlere eşinizle aranızda kaç yaş varkaç çocuk var
evli olmayanlarda flörtünüz varmı
hiç birşeyi olmayanları tebrik ederim ne gamı ne tasası vardogru yoldalar bu yola devam etsinler
ben etegimdeki taşları döktüm sizler neler yaptınız bakalım
günaydın millettttttttttttttttcivcivlerim anamız nerde acaba hu tavuk annecim bak geldin geldin gelmedin iftara eşinicem haberin olsun
178canim en var boy var ne ararsan var:dselam herkese...
ananecim senin boyun kaç 1.80 falan mıöyleyse senin de fazla kilon kalmamış...
Paşacım benim eşimle 5 yaş var aramda sanırsam yanılmıyorsam... eşimin tam doğum tarihini bilmiyorum kimi diyo harmanlar kalkarken kimi diyo ekinler biçilirken
2 çocuğum var biri 3 biri 4 yaşında... 5 yıllık evliyiz...
:) hadi bakalim nevcim biz bomba gbiyiz zaten diyetimizde yeter bize kilo verdikce mutluyuz iste daha kim mutlu eder bizi oyle dmi amaa:)Ciğerim bu cuma bildirim yok canım,ne olur mutlu ol,geçen gün sahurda aklıma geldin,bi dua ettim sana bi dua ettim ki Rabbim tez zamanda kabul eylesin inşallah
Canım ben de yarın sabahla birlikte soda+tavuk+spor başlıyorum,artık 7'leri görelim Saphiram ya
Günaydın canım
Oyyy,senin motive edici mesajlarını yerim ben,bomba gibi geliyoruz haftaya cumaya,sezonu 1. likle açalım ne dersiniz kuzular
Bitanem 10 aylık beraberliği yeni bitmiş bir aşkzedeyim;eşim yok,flörtüm de yok,ama aslanlar gibi bir diyet azmim var,olur mu
Allah bağışlasın canım,yuvanız hep mutlu olsun inşallah
Allah bağışlasın,Allah yuvanıza hep huzur mutluluk versin canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?