tartılmayı unuttum bak yine
kahvaltı:
2 haşlamış yumurta
1 kaşık kepekle dukan krep
üstüne azıcık acı biber salçası ve labne sürerek yedim
½ kk kadar da beyaz peynir yedim
çay
olmuş mu sizce?
selam herkese..
ananecim senin boyun kaç 1.80 falan mıöyleyse senin de fazla kilon kalmamış...
Paşacım benim eşimle 5 yaş var aramda sanırsam yanılmıyorsam... eşimin tam doğum tarihini bilmiyorum kimi diyo harmanlar kalkarken kimi diyo ekinler biçilirken
2 çocuğum var biri 3 biri 4 yaşında... 5 yıllık evliyiz...
canım allah razı olsun duygular kaşşılıklıCiğerim bu cuma bildirim yok canım,ne olur mutlu ol,geçen gün sahurda aklıma geldin,bi dua ettim sana bi dua ettim ki Rabbim tez zamanda kabul eylesin inşallah
Canım ben de yarın sabahla birlikte soda+tavuk+spor başlıyorum,artık 7'leri görelim Saphiram ya
Günaydın canım
Oyyy,senin motive edici mesajlarını yerim ben,bomba gibi geliyoruz haftaya cumaya,sezonu 1. likle açalım ne dersiniz kuzular
Bitanem 10 aylık beraberliği yeni bitmiş bir aşkzedeyim;eşim yok,flörtüm de yok,ama aslanlar gibi bir diyet azmim var,olur mu
Allah bağışlasın canım,yuvanız hep mutlu olsun inşallah
Allah bağışlasın,Allah yuvanıza hep huzur mutluluk versin canım benim
canım malesef bugün farkettim paşada ishal olmuşHastaliktandir ozaman canim
Canim simdi bu gece 12de basliyosun tarihte dun yazanlari sayiyosun:)
Niye iyilesmedi köpuk yabacim ben yirmi yasndayim hicbiseyim yok rahatim ilgi eksikligi var tabi:d
178canim en var boy var ne ararsan var:d
:) hadi bakalim nevcim biz bomba gbiyiz zaten diyetimizde yeter bize kilo verdikce mutluyuz iste daha kim mutlu eder bizi oyle dmi amaa:)
kararsız kazımınız geldi
500 ml su ve keten tohumu yuttum.akşam bir soda açtım sabah aç karnına içtim.soda tavuk yapıcaktım.sonra doğalsan kepek aldığım geldi aklıma.çok merak ediyordum güzel olacak mı krep diye,kalktım krep yaptım ben de,çok güzel oldudukana mı başlamış oldum ben şimdi yalnız sütüm peynirim yağlıydı
Canım ben Dukanla 15 kilo verdim biliyorsun ve diyet sürecinde de hep normal yağlı ya da tam yağlı peynir kullandım,sıkıntı olmadı,kaygı yapmakararsız kazımınız geldi
500 ml su ve keten tohumu yuttum.akşam bir soda açtım sabah aç karnına içtim.soda tavuk yapıcaktım.sonra doğalsan kepek aldığım geldi aklıma.çok merak ediyordum güzel olacak mı krep diye,kalktım krep yaptım ben de,çok güzel oldudukana mı başlamış oldum ben şimdi yalnız sütüm peynirim yağlıydı
Yerim ben o çavdarı da,sahibini deBen yeni kalktim ya cok ilginc uyumazdim boyle yumurta kirdim kizlar he pasa sende esin musait oldukca iftardan sonra yuruyus yapmaya calissan canim ben kendme gelirsem eliptik yapcam kizlar olmazsa sadece bolgesel caliscam oyle iste cok uyudum halsizlestim cavdarda cenesni telefona surtuyodu size selami var demekki:)
Ben yeni kalktim ya cok ilginc uyumazdim boyle yumurta kirdim kizlar he pasa sende esin musait oldukca iftardan sonra yuruyus yapmaya calissan canim ben kendme gelirsem eliptik yapcam kizlar olmazsa sadece bolgesel caliscam oyle iste cok uyudum halsizlestim cavdarda cenesni telefona surtuyodu size selami var demekki:)
Simdi olmusta dukan olmams ama:d krep tarifini istyorum:) bide bence 2kilonu atakla atsan daha iyi olur sanki
Canım ben Dukanla 15 kilo verdim biliyorsun ve diyet sürecinde de hep normal yağlı ya da tam yağlı peynir kullandım,sıkıntı olmadı,kaygı yapma
Yerim ben o çavdarı da,sahibini de
gelelim şu yaş meselesinepaşacan asıl merak ettiğin benim sanırsam,facete resimlerimizi gördüğünde şaşırıp merak etmiş olabilirsin,normaldir eşimle aramda 23 yaş var canım.çok aşık olarak evlendik biz.ne yaş ne de ailem engel olamadı bize.hiç istemediler eşimi...ben 2. eşiyim,ilk evliliğinden 2 tane çocuğu var,biri 23 yaşında kız,diğeri 17 yaşında oğlan...ben eşimle tanıştığımda henüz 17 yaşımdaydım.17 yaşında,henüz hayatın başında,bir sürü idealleri ve hayalleri olan kıpır kıpır bir genç kızdım.1 sene çıktık.reşit olduğum gün gidip nikah günü aldık,tam 1 hafta sonra hiç kimseye haber vermeden evlendik.Başka türlüsü mümkün değildi bizim için.Eşim de,rahmetli kayınpederim de çok ısrar ettiler,gelelim seni isteyelim diye ama ailem o kadar karşıydı ki bu işe,çok kötü olaylar olabilir korkusuyla istemedim..Neticede biz evlendik ve çok mutlu olduk Tabi bu istenmeyen evlilik sebebiyle çok üzücü şeyler de yaşadık.Ne gelinliğim oldu ne çeyizim.Sanırım gelinlik içimde uhde kaldı Maddi ve manevi çok zorluklar çektik ama pes etmedik,hiç bir zaman eşimi bırakıp ailemin evine dönmeyi düşünmedim.7 yıllık evliyken miniğimiz aramıza katıldı.Neden 7 yıl bekledik bebek için,benim büyümemi bekledik yaklaşık 11 yıllık evliyiz Böyle işte kızlar,benim bu hikaye çok uzuuunn ayrıltılara girmiyorum o yüzden hiç
Kuslar cokmu hasta oluyo ya benimki bi mantar oldu onuda atlattik cok sukur trasa gitti askere gtcek oglan gbi geldi geri ama saglikli cok sukur sen orucunu iki gunde bir tutsan kahvalti yaptginda ilik su elma yapsan belki duzelir sindirimin yaodagüzelmiş bacım ya anneme geçen ablam soruyo anne ben ne zaman dogdum vallahi kızım se ramazanda dogdum 13 gün tuttum 14 gecesi seni dogurdum hangi ramazan ablam ne zaman dogdu vallahi kıraalar yeni yeni yagıyodu ama hangi kıraalar
canım allah razı olsun duygular kaşşılıklıkız öyle bri çıkıarki karşına şaşar kalırsın eşimle kavga ettik allah var artısını eksisini konuştukta herşeyi oluna soktuk işşallah bugün iftara gelicek kocişim borçlarıma başladım sonra tutarsam olmuyo sıcagı sıcagına iyi oluyoda
canım malesef bugün farkettim paşada ishal olmuşhemen suluguna ishal ilacı koydum sıpayı yakalayamıyorumki tutuyum agzınada sıkıyım babası gelsin baıcez artık bir damla damlatalık kız iyi ettik bu sefer oglan ishal hiç ananlarına çekmemişlerki ben ne zaman wc yüüz görücem acaba
ahanda anamız geldianacım nerelerdesin sen bakıyım saat kaç bu arada sneini bilgilerini allalım lütfen kaç bebek var yaşlarınız kaç kaç sene flör ettiniz kızlar karatayla güzel veriyorumdum ya ama normal az öz yiyim deyom bu iftadan sonra yazarım ne yedigimi şam baba tatlısı istedi eşim onuda yaptım ama yemicem direnicem yoksa eşinmem lazım ama tatlıya degil
Ben hep yiyorum zaten ablasi:) bende mesela ilk dukanda peyniri falan suya koyardim simdi ugrasmiyorum hicCanım ben Dukanla 15 kilo verdim biliyorsun ve diyet sürecinde de hep normal yağlı ya da tam yağlı peynir kullandım,sıkıntı olmadı,kaygı yapma
Yerim ben o çavdarı da,sahibini de
Yas onemli deglki mutlu oldugunz surece kaptanim allah bozmasn bende futbolcu figoyla evlencem diyorumda karisi falan bosanrsa ilk ben varim :dgelelim şu yaş meselesinepaşacan asıl merak ettiğin benim sanırsam,facete resimlerimizi gördüğünde şaşırıp merak etmiş olabilirsin,normaldir eşimle aramda 23 yaş var canım.çok aşık olarak evlendik biz.ne yaş ne de ailem engel olamadı bize.hiç istemediler eşimi...ben 2. eşiyim,ilk evliliğinden 2 tane çocuğu var,biri 23 yaşında kız,diğeri 17 yaşında oğlan...ben eşimle tanıştığımda henüz 17 yaşımdaydım.17 yaşında,henüz hayatın başında,bir sürü idealleri ve hayalleri olan kıpır kıpır bir genç kızdım.1 sene çıktık.reşit olduğum gün gidip nikah günü aldık,tam 1 hafta sonra hiç kimseye haber vermeden evlendik.Başka türlüsü mümkün değildi bizim için.Eşim de,rahmetli kayınpederim de çok ısrar ettiler,gelelim seni isteyelim diye ama ailem o kadar karşıydı ki bu işe,çok kötü olaylar olabilir korkusuyla istemedim..Neticede biz evlendik ve çok mutlu olduk Tabi bu istenmeyen evlilik sebebiyle çok üzücü şeyler de yaşadık.Ne gelinliğim oldu ne çeyizim.Sanırım gelinlik içimde uhde kaldı Maddi ve manevi çok zorluklar çektik ama pes etmedik,hiç bir zaman eşimi bırakıp ailemin evine dönmeyi düşünmedim.7 yıllık evliyken miniğimiz aramıza katıldı.Neden 7 yıl bekledik bebek için,benim büyümemi bekledik yaklaşık 11 yıllık evliyiz Böyle işte kızlar,benim bu hikaye çok uzuuunn ayrıltılara girmiyorum o yüzden hiç
ay yakalandık yalan söylemek istemem sana ama şak abir yana kızlarıda merak ettim ne aşımış yaw allahım muhabbetinizi artırsın işşallah kııznda bu arada çok tatlı canım yazıyı okurken aklından geçenler onlarmıydı merak ettim açıkçası kızdınmı yaş önemli degil canım ya benim arkadasım dediki eşimle aramda 15 yaş var herzaman erkegin olgunu makbuldür dedi baksana benim koca bebegi halen büyütemedik halen çocuk
Aman pasa ebru salliyi napcan sen topunu al kendince biseyler yap ben spor salonunda topta oturmasini ogrendm bi iki hareket kaptim gerisi hep benm bulduklarm sende kendnce calis en iyisicanım işşallah yürürüz bebem bende diyorum sabah yürüyüm ama acaba susanırmıyımki eşimde evde yap diyor bende plates yapıyım diyorum ne dersinebru ablamı açarım topla yaparım ama okadar baktım topla platesi bulamadım biri sevebına bulursa koysunda yapayım ben tatlı pişti yemekleride ilkindiyi kılıyım öle koyuyum diyorum sizlerin menüde ne var bebeler
hadi yauv tüh nesi olmamış kuzum ya
sevindim o zaman canım.başkalarının da yağsız ürün kullanmadığını ama güzel sonuç aldıklarını okudum da ondan böyle yaptım ben de31 ağustosa kadar bu şekilde atak yapsam diyorum nevim ne dersin diyet uzmanım
yok canım benim kızmadım,direkt sorabilirdin de,beni kırmak istemediğinden dolaylı yoldan sordun,çok incesin
amin canım,Allah hiç birimizin yuvasını bozmasın.Ben zaten yaşıtım biriyle yapamazmışım.o kadar çoluk çocuk geliyor erkeklerin hareketleri bana ya da ben eşimi çok yükseklere bir yerlere oturtmuşum kalbimde ve aklımda,o yüzden en iyisi oymuş gibi geliyor bana.Çok seviyorum napiim
Kuslar cokmu hasta oluyo ya benimki bi mantar oldu onuda atlattik cok sukur trasa gitti askere gtcek oglan gbi geldi geri ama saglikli cok sukur sen orucunu iki gunde bir tutsan kahvalti yaptginda ilik su elma yapsan belki duzelir sindirimin ya
Ben hep yiyorum zaten ablasi:) bende mesela ilk dukanda peyniri falan suya koyardim simdi ugrasmiyorum hic
Yas onemli deglki mutlu oldugunz surece kaptanim allah bozmasn bende futbolcu figoyla evlencem diyorumda karisi falan bosanrsa ilk ben varim :d
Aman pasa ebru salliyi napcan sen topunu al kendince biseyler yap ben spor salonunda topta oturmasini ogrendm bi iki hareket kaptim gerisi hep benm bulduklarm sende kendnce calis en iyisi
Ya atagi duzenli yapmak lazim bide uzatnca kotu sanki benim basim donuyo ayaklarm hala uyusuk hastalgn ilk gunleride gecti ama sebze lazim.ben olmams diye salcadan dedim onu:) krebi neyde nasil yaptin bende yapiyim ya cok severimde
kız bende eşime aşıgımda bazen uyuzluk yapmasa bugün yataktan kalktı dedim kahvaltı hazırlıyım yok canım ben dışarda yerim sen oruç tutuyosun dedi ana dedim kocişime brişey olmuş bugünde aradı canım ne yaptın diye dedim tatlıyı pişirdim vs ellerine saglık dedi daha ne yapıyosun dedi hayırdrı dedim ne oldu senin huyun degişmiş dediki sen haklısın bu aralar işler yüzünden sana zaman ayırmadım dedi affet işşallahta böle gider böyle olsun canımı yesin canım allahım esgini artırdsın azaltmasın işşallah kııznda büyüdü ee 2 bebegi ne zaman yapıcen kız benim yavrum dursa 2 sene sonra gene düşünürüm fazla ara olunca canım ya çocuklar birbirini kıskanıyo çok örnek var gözümün önüde
traştı kediyemi kız benimki ishal olunca su gibi işiyor bride nasıldiyeyim papası ıslanıyo ve mantar oluyo sonra ppoposunda ve göbüşündeki tüyler dökülüyo biz nasıl mantar oluruz kaşınırı oda ayagıyla poposunu kaşıyo o öle yaptıkça aanası olaraktan üüzlüyorum ben gidiyimde fasülyemi getirimde kırıyım bari bir yandan sizleri taciz ederim bir yandanda yemek yapayım
tontişim bana dukanın testinde kolayı seçersem 6 gün,zoru seçersem 7 gün atak çıkıyor zaten,cumaya kadar 9 gün atak yapmayı planlıyorum,inşallah başarabilirm.
dukan krep:
1 yumurta azıcık tuzla çırpılır.½ aida bardak süt konur çırpılır.1 dolu yemek kaşığı yulaf kepeği konur karıştırılır.1 damla z.yağ teflona konur,peçeteyle yayılır.her seferinde 2 veya 3 yemek kaşığı tavaya dökülür,sallanarak yayılır.küçük ve incecik krepler hazırlanır.istersen sen daha büyük yap kreplerini ama ben küçük küçük olanları daha çok sevdim.atakta 1.5 yemek kaşığı kepek veriliyormuş.½ kaşık kepek hakkım kaldı.onu da muffin yaparak değerlendirmeyi düşünüyorum ama tek sıkıntı tarifte tatlandırıcı toz.bende minik hap gibi olanlardan.onu nasıl ayarlasam bilmiyorum :44:
31 yıllık bir hayatım oldu.Bu hayatın içinde ne bildim,ne öğrendim bilmiyorum ama bildiğim tek birşey varsa,gerçek sevgiyi gözlerden anlayabildiğim.Belki bana inanmayacaksın ama bundan aylar önce beni faceden eklediğinde ve eşinle olan fotoğrafını gördüğümde,tüm bu hikayeyi şu an öğrenmeme rağmen,hayatımda gördüğüm en sevgi dolu gözleri gördüğümü düşündüğümü anımsıyorum o an;hem senin,hem eşinin gözlerinde.Allah bozmasın canım benimgelelim şu yaş meselesinepaşacan asıl merak ettiğin benim sanırsam,facete resimlerimizi gördüğünde şaşırıp merak etmiş olabilirsin,normaldir eşimle aramda 23 yaş var canım.çok aşık olarak evlendik biz.ne yaş ne de ailem engel olamadı bize.hiç istemediler eşimi...ben 2. eşiyim,ilk evliliğinden 2 tane çocuğu var,biri 23 yaşında kız,diğeri 17 yaşında oğlan...ben eşimle tanıştığımda henüz 17 yaşımdaydım.17 yaşında,henüz hayatın başında,bir sürü idealleri ve hayalleri olan kıpır kıpır bir genç kızdım.1 sene çıktık.reşit olduğum gün gidip nikah günü aldık,tam 1 hafta sonra hiç kimseye haber vermeden evlendik.Başka türlüsü mümkün değildi bizim için.Eşim de,rahmetli kayınpederim de çok ısrar ettiler,gelelim seni isteyelim diye ama ailem o kadar karşıydı ki bu işe,çok kötü olaylar olabilir korkusuyla istemedim..Neticede biz evlendik ve çok mutlu olduk Tabi bu istenmeyen evlilik sebebiyle çok üzücü şeyler de yaşadık.Ne gelinliğim oldu ne çeyizim.Sanırım gelinlik içimde uhde kaldı Maddi ve manevi çok zorluklar çektik ama pes etmedik,hiç bir zaman eşimi bırakıp ailemin evine dönmeyi düşünmedim.7 yıllık evliyken miniğimiz aramıza katıldı.Neden 7 yıl bekledik bebek için,benim büyümemi bekledik yaklaşık 11 yıllık evliyiz Böyle işte kızlar,benim bu hikaye çok uzuuunn ayrıltılara girmiyorum o yüzden hiç
9 gün atak senin kilon için çok fazla canım,9 gün atak 145 kilo ve üstü için öneriliyor.Senin için 4 gün ideal canımsevindim o zaman canım.başkalarının da yağsız ürün kullanmadığını ama güzel sonuç aldıklarını okudum da ondan böyle yaptım ben de31 ağustosa kadar bu şekilde atak yapsam diyorum nevim ne dersin diyet uzmanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?