Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın kızlar,

ben bugün hep dışarlarda olacağım, saçlarımı filan kestirecem, kızlarla takılacağım biraz, akşama gelebilirim ancak, son izin günlerimde biraz değişiklik olsun sıkıldım evden görüşürüz,

Hayirli olsun canim esinin durumuna sevindm:) bencede biraz kacamak olmazsa cekilmez yani bitter sevmende cok guzel ben sutlu seviyorum bi karede kesmez beni ondan uzak duruyorum iste

Bende kendimi yasimda hissetmiyorum zaten pek bi yararimda olmamis tebrik ediyorum seni gercekten cok kutsal bi is yapiyosun nev:)
Canım çok teşekkür ederim.Ben de işime ve masum günasız yavrulara aşığım

Canım benim,çok teşekkür ederim.Hem düşüncelerin,hem de iyi dileklerin için.Amin Gerçekten bu takımın üyeleri benim için de çok özel,kendimi çok şanslı hissediyorum

Ben geldimm 6da uyandim kizlar kotur kostur halletim islerimi yemekler hazir kendme brokoli yaptim ustune dukan usulu besamel sos ve kasar rendesiyle firina vercemmm:d ama kac derece olmaliki?
Ohhhh,afiyet olsun prensesime

Teşekkürler canım.Gerçekten Dukan'ın muhteşem bir inceltme etkisi var,en güzel yanı da verdiğin kilonun 2 katını vermişcesine incelme etkisi

Saphira 17

nev 11

senarist 6

maviyesil 2

maibeyaz 7

anane 19

pasam 20

shopaholic 8

yesilerik 2

kizlar mesaj sayim listesini bi cikaralim kimdeydi sira?
Eline sağlık canım

Gunaydin kizlar sabah kendime yulafli kasarli falan omlet yaptim bugun biraz az yiyim dun cok yedim menum belli olsun bugun:d

vee sabah 73.5tim sevindirik oldum:)
Harikasın sen ya

ananeysle sahur faslını konuşuyodum baktım sende katılıcan zannettim emme katılmadım dedim ne oldu benim anacıgıma bir kusur bir hatamı yaptım:26::26:
yok canım farketmedim 2 gündür tadım yok pek,atlamış olabilirm,kusura bakma
Eline sağlık canım
tubiş misafir üyemizdi,listede yer açılınca girecekti ancak planlar değişti.4 takıma (kardeş takımımız) kaptan yardımcısı oldu
doğrudur canım ya ne demek
Gunaydin kizlar sabah kendime yulafli kasarli falan omlet yaptim bugun biraz az yiyim dun cok yedim menum belli olsun bugun:d

afiyet olsun canım
harikasın canım maşallah
canım şimdi şöyle;ben bayramdan sonraki gün çarşamba günü başladım.testte bana 6-7 gün çıkıyor zorluk seçimime bağlı olarak ancak nevim senin kilondakiler için atak 4 gün uygundur dedi.ben de söz dinleyip tamam dedim.4 gün olunca cmt günü bitiyordu,ben pazar günü de atak yaparım,pazartesi seyire başlarım diyordum ki pazar günü kaçamak yapınca,ben atağı 4 gün yapmış gibi oldum.sonrasında telafi edebilmek için tekrardan 2 gün atak yaptım pazartesi ve salı günü.Bugün seyire başladım artık.1 hafta kadar seyiri denicem ilk etapta bakalım nasıl sonuçlar alıcam.cumartesi ve pazar sabahı 83.0 tüm,pazartesi tartılmadım,salı 83.5 tum bu sabah 83.2 çıktım.Sonuçta 83 ün altına inemedim hala bakalım belki seyirde farklı olur
canım o zaman bu hafta tartı değişmini bildirmemiz gerekiyor.o işte de hep kafam karışıyor benim ya
ben de onu soracaktım hala gelmedi mi,merakla bekliyoruz diye hadi bakaım inşallah iyi sonuçlar alırsın

sende de tartı değişimi var desene bu hafta..benim tartım arzum fitsense,digital,cam,vücut analizi yapıyor.Diyete başlarken almıştım,1 yıl oldu memnunum

canım sıkkın olunca yemek yemek istediğim kesinleşti artık iyice dün 3 öğün yedim..kahvaltımı yazmıştım sanırım dün.Öğlen: 1 konserve ton 160 gr + 2 ad. dukana uygun sosis + 1 kase yoğurt...Akşam: 5 ad. dukana uygun köfte yedim,yağsız kup kuru bir köfte oldu,yulaf kepeği filan koymadım içine,zaten ekmeksiz köfteye karataydan alışkınım.yanında yine 1 kase yoğurt...
bugünkü kahvaltım: 1 haşlanmış yumurta+1 domates+1 kırmızı biber+ufak bir tutam maydanoz+2 kk paynir+1 yağsız zeytin+1 dilim kızarmış dukan ekmeği (½ y.k. yulaf kepekli),kızarmış olunca daha güzel oluyor tadı,peksimet gibi oldu.ve çay içtim..

menümden anlaşılacağı üzere artık seyire başladım

Son düzenleme:
canım tartı değişimi olmayacak ben hem sinboda hem o bimden aldığımda tartıldığımda aynı gösteriyordu. bimden aldığım bozuldu ama diğeri hala sağlam şükür

valla dağıtımda diyor kargo sorguladığımda az sonra evde olur ama ben ancak akşam kavuşabilcem trambolinime çünkü işyerindeyim

bizim takıma da ziyarete gelin bekleriz 9'lu zayıflama çayı ikram ediyoruz gelene

ıyi geceler canim :) bizim kiz kapi gicirtisindan bile korkar zaten:d
desene benim sıpalar gibi korkuyolar
kız nanane sana aylık baglıyalım kız bu mesajlar ne kardeşim böle olmuyo hegene başaramamışım ah ulen ah kendimi süte vurasım var bu arada süt demişken süt yogurt kilo verdiriyomuş haberinz ola
manyakmı senin kociş benimki gibikıskanıyolar kilo veriyoruz diye sen onlara bakmabenimde 8 gün kaldı orucuma bitsin işşallah bakıcez ilerdeki maçlaradaha ban meydan okuyanların defterini dürücem onlar kendilerini biliyolar
benide götür okadar işim varki bugün
canım canın neden sıkkın bakıyım olmuyo böle benim moralimin bozuk olması lazım nedenmi kilo aynı okadar yememem ragmen aynıyım göbegim şiştine olucek bu paşa gülün hali yememem ragmen neden kilo veremiyorum anlamış degilim yabiri birşey desin ne olur kafayı yemek üzereyim

Kizlar bide su spor olayinizi napiyosunuz bakiyim:d ben cuma sabahlari listeyi yayinliyim diyorum haftsonuna motive gireriz bu arada bi yesilerik bide ben spor yaptm daha ..katilim lutfen:) iyi geceler..:)

ne sporu kızz?

helal olsun ne demek.ellerıne saglık

cavdarlı omlet yapsaydınpP

Canim ben boyle cok sorumluluk sahibi oldugumdan anane derlerdide o bakmdan napalim tugrabinki mi yazalim:d
aa guzel nıck vallaa:))------->TuGRaB'ın Kİ<----------- hehehehehe aynen bole yaz

once o kaptı kızım napım ben..bısı olmaz yedekte olma.ıkınızıde ıdare eder o :))) ıkınız pesınden kossanız aksama kdr yorulursunuz zatı
Kizlar bayadir acipta tv izlemiyodum kadavra dye bi film buldum aman ne manyakcaydi oyle sonunuda kacirdim gicik oldum daha bi yıl ben tv acmam:d
cavdarla ızleseydın o kkadavraları agzı sulana sulana ızlerdıp oglum olsaydıd basını omzuna y aslardın korktukca kucagına gırerdınpP ama sen yanlzlıgı sectın ben napam
yaaa bu utanmaz oldu ııce ,senı gelın alcak gıbıyım

işte bu tartı işine sıkılıyorum,çabalayıp da karşılığını alamamak en kötüsü o bakımdan kelin ilacı olsa durumundayım canım

işte bu tartı işine sıkılıyorum,çabalayıp da karşılığını alamamak en kötüsü o bakımdan kelin ilacı olsa durumundayım canım

şu tartıdan nefret ediyorum şu aralar amaaa bayram +larını attım üzerimden bugün tam tamına 87.4 çıktım

***7. TAKIM 270. ETAP*** ETAP DÖRDÜNCÜSÜ

SAPHIRA (84 /83.5 / 0.5 / %0.60)
nev81 (83 / 82.6 / 0.4 / %0.48)
İpekyol (72.8/72.8/0/%0)
ananee (74.6/74.9/-0.3/-%0.40)
yagmurdamlasi26 (62.0 / 61.4 / 0.6 / %0.97) izinli
pasam3405 (83 / 83.8 / -0.8 / %-0.96)
shopaholic (81.5 /81.5 / 0 / %0)
maviyesil1999 (63 / 63 / 0 / %0)
gerbera1987 (88.9/87,9/1/%1,12)
maibeyaz (60/60/0,0/%0,0)
senarist (108.9/107.6/1.3/%1.19)
yesilerik (65.9 /65 / 0,9 /% 1,4)

7. Takım Ortalaması: % 0.37

bu durumda üzerine bide kilo vermiş oluyorum bayram çıkışı 89tum

Son düzenleme:
Canım seyirin ilk haftası işin içine sebze girdiği için kilo almış gibi görünürsün ama almazsın,sudur,eğer tartıda artı görürsen panik yapma olur mu önceden söyleyim de

hah am bi harikayım kız bana birzdan canım mesela ankarada öğretmenlik insanı hayattanda soğtabiliyo...büyükşehirde zor bi iş bu cocuklar farklı oluyo ben hiç istemeiştim o yuzden
ben kuzuyu sallayıp uyutayım,yine başladı uyumayı sevmiyorum ki demeye sonra ayarı kaçıyor uyuması lazım
ben Duru yu yerimm :)
paşam 7.takım muptelası oldum benD

cunkuu canım gunde bir öğün gbi bişey yapıyosun vucut topluyo tum besini bi anda yiyince kilo veremezsin oyle
ne sporu kızz?

helal olsun ne demek.ellerıne saglık

cavdarlı omlet yapsaydınpP
spor listesi yayınlıcam canım sende bildirim yap spor yapınca:)

cavdar gunde 34567890976432 öğün annesi tarafından yenilmekte
tamam bidakine tugrabla izliyim :) <3
şu tartıdan nefret ediyorum şu aralar amaaa bayram +larını attım üzerimden bugün tam tamına 87.4 çıktım

kız dur daha listeyi nerden çıkardın

ama tebrik ederim canım cok guzel gitmiş kilolar

kızlar bugun 1 gbi falan dısarı cıktık ben menemen yedim dısarda yaglıydı baya sonra milkshake içtim cikolatalı bi tenede light cikulata goturdumm

pişman deglim gene olsa gene yaparım yarın trtıya cıkmak istemıyorum boş yere menemen yedim yağ aldım light cikolata alcagmı bilseydim milkshakede icmezdim ya oyle oldu bugun kızlar..

ömürürm rahmime düştü eşim dedi bu kız görde bak dedi içine dogmuştu adamın bebek odasını boşalttık ne varsa eski attık orası kızımın odası olucekti 12 mk küçücük bir oda sonra kız oldugunu söylediler eşim ben sana demedimmi kız diye dedi sonra pazara gitti bir bebek kıyafeti beyenmiş biizm tanıdıktan paşa kızımıza bir kıyafet beyendim görsen çok güzel dedi dedim ya merak ederim neden almadın dur daha erken dedi ısrarıma gitti aldı allahım şeker pembesi kabarık bir elbise minnacım hanım efendi öptüm sevdim kıyafeti bak ömür baba sana ne almış dedim sanki hissetti ömürüm tekmeleri vurmaya başladı babasıyla gülüştük sonra internette bebek takımı beyendim beyendigim takım 2milyar 750 milyondu eşime dedim çok pahalı benim kızıa deger dedi sana deger dedi beni baba yapıcaksın dedi sarıldı bana alnımda öptü içinin herşeyini beyendik sonrası malum hayaller kurduk her seferinde babası işe giderken işe açar o kocaman göbegimi öper hadi ömürüm anneyi üzme baba işe gidiyor gelicek akşama der sonra beni öperdi hastaneye gittik eşimle kontrole sonra bir bebek magazasına gittik çok istedim ordan sapsarı bir baddaniye aldım alalımmı dedim olur dedi hastane çıkışı aldık eve geldik allahım birini bıraktım birini sevdim öptüm kokladım yavrumu bunun içinemi sarıcam dedim babası ömürüm durucak degilmi buda ogullarımız gibi gitmicek degilmi dedimyok işşalah allahın izniyle durucak dedi allahım ne mutlu olmuştum dedi diye sonrası malum ömürüm bizi bıraktı gitti eve geldik önce gözüm ömürün kumbarasına sonra aldıgım baddaniyeye baktı dedim ah güzel kızım annecin sana yetemedi eşimi gördüm sonrası malum gene beceremedim yetemedim yavruma dedim abileri gibi gitti ömürüm dedi aglaştık sonra aklıma geldi saatlerce eşim işe giderken nen oldu ömürü yok artık degilmi o vardı öperdin k,göbeginden derdim yok degilmi ömürüm yok ömürüm nere gitti hayallerim nere gitti
ben nerelerdeyim bilemedim artık gözüm hiç bir şey görmüyo neyi düşünecegimi aglayacagımı bilemiyorum umud diyorum allahtan vesvese şeytandan acaba umudummu ıolru ömürümmü çok özledim ben ya yavrularımı tekmelerini özledim varlıklarını özledim ben benden gittimmmmmmmben bugün çok kötü oldum kızlar komşu yeni taşındı oglu var allahın nede şirin ya kucagımdan inmedi ömürümleymiş
bugün dayanamadım tartılıyım dedim sevincim kursagımda kaldı nedenmi aynı kilo 81 gören paşa 83 gördü bügün ya wc çıkamıyourdum ondan ben yavrularıma yetemiyomuyum inanın 79 bile gördüm kaçamak yapmadım sahur yapmadım peki neden killo verememişi gibi çıktı çıldlrıcem ablam bile kızdı ölüm orucu tutuyosun bak saglıgından olucaksın birşey ye yemezsen vücud sinyal veirri direk yag olarak depolar dedi kızlar çok yoruldum ,,,,,,,,,,öyle böyle degil sapribnam dediya yemedigim halde veremedim diye ben hiç yemedigim halde veremedim ne oluyor anlamış degilim sinirlerim tepemde karra verdim dukan yapıcam sizlerde bana yardım ediceksiniz yoksa başlka yolu yokne olur çok birşey istiyorum ama biri elimden tutsun kaldırsın beni yerden yoksa sonunmu hiç iyi düşünmüyorum

kızlar bugun 1 gbi falan dısarı cıktık ben menemen yedim dısarda yaglıydı baya sonra milkshake içtim cikolatalı bi tenede light cikulata goturdumm

pişman deglim gene olsa gene yaparım yarın trtıya cıkmak istemıyorum boş yere menemen yedim yağ aldım light cikolata alcagmı bilseydim milkshakede icmezdim ya oyle oldu bugun kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…