Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@MiuLego neolduki niye düşüncelere daldın valla ne yediğimi yazmadım .koltuklarımı yüzlemeye yolladım,kızı aşıya götürdüm,siparişlerim vardı onlarla uğraştım,inan hafta sonu nasıl geçtii ben anlamadım saçımı boyayamadım minübüsçü Mehmet amca gibi geziyorum işyerinde

diyetin bahanesi yok! olmamalı !

Benim eşim bisküvi türünü çok alır kendide çok yer işyerinde çekmeye koyar aciktikca yer ama maşallah hiç kilo almaz bide amcamız alır bizde vazgecsek çok güzel olacak
Benim eşim de öyle ama artık eve girmiyor kendi dışarda yiyor.
Sen biz dışarda her yerde yemeyiz vs demiştin, eşin vazgeçemiyorsa bunu söyle içine neler neler koyuyorlar onların, en önemlisi margarin var. Margarin giriyor mu sizin eve? Ben asla kullanmam mesela.

evet yaa bu yüzden meyveye hasretim eşime bile karpuz aldirmiyordum uzun zamandır adam dün dayanamis hem kavun karpuz almış ama şükür dengeledim artık şimdi incir var onada zor sabrediyorum ama geçecek inşallah
Koruma da dikkatli yersin kuzum, çünkü seni ciddi etkiliyor

İstee bende onu anlatmaya calisiyom adama genelde Torku alıyor ama sonuçta içini bilmiyoz 1kremali bisküvi 1 küp şekere bedelmis alma diyom alirsanda göstermeden götür diyorum akşam erken yesek tekrar yemek istemez bisküvi atistirir kucugede bulaşmadan vazgeçirmem gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…