Tüm takımımı ayakta alkışlıyorum başta kaptanım olmak üzere bazen ben bile ne yazdığımı anlamıyorum şu otomatik düzeltme yüzünden siz anlıyoruz ya laaaahormonlardandır :)
gülbiş nedenini inan anlamıyorum ama şu yeni diyetisyen menün yeni bir süreç olacak
cumaya eksi gelecek bence
umutluyum
evet ver sen
bakarım okurum da yorumlamam
helal beeeeeeeeeeeee harika bir eksi oley
ivit dün sabahki olar
Bağırma küçücük çocuğaanam devlet sırrı gibi if yazmışsınız ben saatleri olduğunu bilmedim annadım erken fermuar çekme if sen niye karşısın, kaptana baş mı kaldırıyorsun
Hepfit su bayram geçsin morti olalım miIyiyim kuzumhosbuldum
Heee o benim ezeli mortim
Önerileri uygulamadigin için 60-62 arasında kaldin fatima
Bu fıkradaku fadimeyuuuu yeruumm da elaliiissss Fadime kimduurrr @MiuLego midurrrE anlat sendetemel fadimeye hep soyun yan odaya geç diye sıkıştırıyormuş
hee soyundum ama çaktırmıyomTamam işte bebişim sen soyun aşguna soyuna tek biz bakmıoz söz
Soyundum mu gıııı
WaaaayyyyttttttPazartesi mortisi aranmaktadır ama odemliydi olsun lütfen
Geçmiş olsun yakışıklıya eflalimSelam kızlar her anlamda keyfim yok. Karnım şiş, tartı artı dedihastane işi vardı küçük oğlanın ona gidip geldik. Alerjik egzema, asla abur cubur yok. Zaten haftada bir belki yiyordu anca o da finiş.
Iki.hanelilere geçtiğin gün mezdeke yapacamCumartesi -300 idi 2 gündür toplamda 5 saat uyuyunca artı geldi
Cuma 106.6
Pazertesi 106.9
Tartıda artı görmekttenn yoruldumm
@MiuLegohepfit matematik61
Sağol canım. Öyle ya oğlanı sallarken yere oturuyordum meğer hava yastıklarım varmış
Geçmiş olsun eflalim, Allah beterinden korusun.
Ben bi ara 49 kiloya düşmüştüm, yere oturamıyodum batıyodu. Şimdi ohhh yayılmaca
Sağol canımGeçmiş olsun yakışıklıya eflalim
Iki.hanelilere geçtiğin gün mezdeke yapacam
Hey gidi günlerSağol canım. Öyle ya oğlanı sallarken yere oturuyordum meğer hava yastıklarım varmışşimdi koltukda sallıyorum yoksa batıyor
Bir zamanlar bende 45 kiloydum
Kilonu bildir heleeeeeNe konuştunuz beee
Ben en son çocukken 45 olmuşumdurSağol canım. Öyle ya oğlanı sallarken yere oturuyordum meğer hava yastıklarım varmışşimdi koltukda sallıyorum yoksa batıyor
Bir zamanlar bende 45 kiloydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?