Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Smoothie ic kuzum sen

Biz kurtulduk şükür pempis eşim almayı bırakınca alıştılar mecburen . Kabız da ediyor abur cubur hem

Vardir her serde bir hayir. Abur cubur birakilip saglikli beslenmeye gecmisler bu vesileyle. Senin mutfagin zaten iyi, saglikli atistirmaliklar yapiyorsundur

Smoothie ic kuzum sen

Vardir her serde bir hayir. Abur cubur birakilip saglikli beslenmeye gecmisler bu vesileyle. Senin mutfagin zaten iyi, saglikli atistirmaliklar yapiyorsundur
Aynen canım üzülmüyorum o yüzden. Kurtulduk bu vesile ile :)
Yapıyorum antin kuntin işler onlara :)

Off aynı biz. Ben katiyen almıyorum koca arkadan iş çeviriyor. Allahdan kızım dürüst bu konudaki diiplinimi de bildiği için yerse bile itiraf ediyor. Ya da yemeden önce soruyor bazen mecburen adet veya süre veriyorum yoksa ipin ucu kaçıyor. Benim koca da fena inat çocuğun sağlığını düşün diyorum bir kereden bişi olmaz diyor bak yine sinirlendim.

Neyse en azından epey kestik. Bir tek şu ara paket dondurma alıyor arada onu da ben izin vermesem de küçük yiyorlar ya da açık alıp külah veriyorum bildiğim bir yerden.

Ben asla margarin kullanmıyorum tereyağ ve zeytinyağı ve az. Bir ara kızartmaya fındık yağı kullanıyordum ama başa çıkamadım.

Canım cici baba olucaz diye çocuklara kötülük yapıyorlar farkında değiller. Bir kere ben dedeye de patlamıştım, siz şirin gözükeceksiniz diye çocukları zehirliyorsunuz ve ben hayır dediğim için beni düşman ilan ediyorsunuz onların gözünde diye.
Birde şey diyorlar annen izin verirse! Vermediğimi bile bile, benim üstüme atıp sıyrılmış oluyorlar

Yok ya lahmacunu yediğim gün perşembeydi ya 12:00 gibi yedim. Bi daha bişey yemedim if yi düşünüp, menüyü verince miu kızdı ölüm orucu mu yapıyosun git bişeyler ye dedi
Canım if de kuş kadar yiyip aç kalmıyorsun :) dolu dolu yiyip ağzına Sonra tek lokma atmıyorsun :) sen o gün az yemiştin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…