pilates lastiği altındansa olur :)
ya da pilates lastiği boyunda 100 dolarlar olur :)
kuzu çok kalorili tabi ki sakın birdaha içme aman diyim
resmen suça teşfik ediyosun limonata kurabiyee falan miu duymasın
Ben de iki tane poşet yeşil çay takayım. Ananaslı açailiEki Görüntüle 2178968
:)))
Geçicidir inşallah.
Canım ovulasyon dönemindeyim ve bu ay çok sancılı geçiyor ondan sanırım.
Oğlan durur mu eşim yüzünden hepsi bağımlı olmuştu, her gün bir post getirirdi. Çok şükür üç dört aydır bazen kraker dışında almıyor, evde yok artık. Evde olmayınca unuttular. Arada dedeler dondurma alırsa o var bir tek. Bir iki de cips yedi. Önceden günde kaç kere yerlerdi baş edemezdim
hormonlardandır :)Günaydın ulen
Kimse beni sormamış tripli gunaydin dedim
gülbiş nedenini inan anlamıyorum ama şu yeni diyetisyen menün yeni bir süreç olacakCumartesi -300 idi 2 gündür toplamda 5 saat uyuyunca artı geldi
Cuma 106.6
Pazertesi 106.9
Tartıda artı görmekttenn yoruldumm
@MiuLegohepfit @matematik61
evet ver sen sen yaz dedin ya gaptan nie kafama vurdun şimdi vura vura gerçi zekalı olucam
helal beeeeeeeeeeeee harika bir eksi oley
Ben niyetliyim kuzm akşama evde olamicam tartı götürme imkanimda yok dünkü kilomu bildirimmi?
@MiuLego
Öyle balım öyle..elden bişey gelmiyor.sağol kuzum kendiliğinden geçti canı 1 kerecik kusmak istemiş demek ki
ya senin başına gelenler
üsüldüm ben de kıyamam onlara
ama sana hiç kıyamam ahum benim.. anneciğin kalbinde zaten hep
Evet canım yaa iyice kesemedim dahada 1 çeşit tadımlık aliyomKoruma da dikkatli yersin kuzum, çünkü seni ciddi etkiliyor
günaydın menümü veremiyorum hafta sonu bende bilmiyorum ne yediğimi ,unuttum çok koşuşturmalı geçti tabii dikkat ettim yine
cuma 69.200
bugün 69.300
fark +100
@matematik61 @MiuLego
Sen onu işlemeye devam et , benim eşim eve artık almıyorsa seninki de vazgeçer :) bak her gün bir poşet alıyordu istisnasız. Kendin yap evde bisküviyi mesela.İstee bende onu anlatmaya calisiyom adama genelde Torku alıyor ama sonuçta içini bilmiyoz 1kremali bisküvi 1 küp şekere bedelmis alma diyom alirsanda göstermeden götür diyorum akşam erken yesek tekrar yemek istemez bisküvi atistirir kucugede bulaşmadan vazgeçirmem gerek
valla hesabımı kapattırırım bak daha da gelmem buralara ben200 gr daha verirsem mezunum
Cuma mutlu etmiycem senitartı alayım
İyileştinmi loohormonlardandır :)
gülbiş nedenini inan anlamıyorum ama şu yeni diyetisyen menün yeni bir süreç olacak
cumaya eksi gelecek bence
umutluyum
evet ver sen
bakarım okurum da yorumlamam
helal beeeeeeeeeeeee harika bir eksi oley
ivit dün sabahki olar
Tamam işte bebişim sen soyun aşguna soyuna tek biz bakmıoz sözsize soyunmadım ben aşguma soyundum
kıyamazsın kiCuma mutlu etmiycem seni
İyileştinmi loo
E anlat sendeEeeeeneeee o daha kötü kıs hadi anlat der bildiğin manyak bir kadro var bizde
kilo bildirKilo fena fena hatta o kadar fenaki geceden sabaha artı 1 almışım hala geleceksen gel balon gibiyimmiu kilo yüzünden söylemeyin sen bana şöyle 54 lerde bı hedef versene
günaydın idolümsünNasıl bi uyuma daha yeni kalktım
whatsaptan taciz ederim senivalla hesabımı kapattırırım bak daha da gelmem buralara ben
Kıyacam artı 3 gelecemkıyamazsın ki
eveeeet dipçik gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?